Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- paokovios1974
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Despe αν δε σου αρεσει κατι που γραφτηκε αναφερε το. Μην τσουβαλιαζεις.
Το μονο ευκολο ειναι να γραψω "ειστε για τον πουτσο οσοι δε συμφωνειτε μ αυτα που λεω".
Το μονο ευκολο ειναι να γραψω "ειστε για τον πουτσο οσοι δε συμφωνειτε μ αυτα που λεω".
-
makispaspartou
Θεωρω πως ο χαφ που συζηταμε απο το πανω ραφι ειναι ο Noboa..και φυσικα θα ειμαι πολυ χαρουμενος οταν θα ανακοινωθει...Ο κλεισμενος 2ος χαφ ειναι ο Klich εκτος κι αν γινει καμια εκπληξη με Diskerud.Απο οκταρια λοιπον κλεισαμε και μαλλον εξαιρετικα να ερθουν αυτοι.Τωρα στα εξτρεμ καταλαβαινω οτι παμε για καποιον που να εχει και τον αξονα..Δηλ.Blanco ή Gourcuff.Μαγεια οποιος και να ερθει.Στα σεντερμπακ o Moledo ειναι υπερπολυτελεια αν και πιστευω οτι μπορει κ να δουμε κ καμια εκπληξη με Αβραάμ.Παντως και ο Insaurralde μια χαρα ειναι...
Τελικο συμπερασμα...Υποθεση 1η...Τα ονοματα δεν εχουν διαρρευσει..Αρα..Noboa-Diskerud-Gourcuff-Moledo.Νομζω θα πεσει η Τουμπα!!!Υποθεση 2η...Με τη λογικη...Borges-Klich-Blanco-Insaurralde ή Αβραάμ...Νομιζω εξισου υποσχόμενο..
Εννοειται δε μας χαλαει και συνδυασμος των δυο υποθεσεων...
Μακαρι...Αυτο αντιλαμβανομαι ως τωρα αδερφιια!
Τελικο συμπερασμα...Υποθεση 1η...Τα ονοματα δεν εχουν διαρρευσει..Αρα..Noboa-Diskerud-Gourcuff-Moledo.Νομζω θα πεσει η Τουμπα!!!Υποθεση 2η...Με τη λογικη...Borges-Klich-Blanco-Insaurralde ή Αβραάμ...Νομιζω εξισου υποσχόμενο..
Εννοειται δε μας χαλαει και συνδυασμος των δυο υποθεσεων...
Μακαρι...Αυτο αντιλαμβανομαι ως τωρα αδερφιια!
- ace79grpaok
Καλά κατσε να περάσουν και τα φώτα αν κανει και καλό παιχνιδι με τον νιόνιο ο Παπαγιαννόπουλος θα πει ο άγγελος οτι δεν θέλουμε μπακ για το παλληκάρι είναι καλός και καλύπτει την θέση ,και θα βγαίνει προς τα εξω οτι να τώρα κλείνουμε παίκτη η σε 48 ώρες κλείνουμε τον δεινά η τον άλλο και ο κόλλας θα λέει οτι. Προτάθηκε και εξεταζετε ο Μπλάνκο και έχουμε και καλύτερους στόχους και θα δουμε γιατί οι διαπραγματεύσεις είναι σε λεπτό σημείο μέχρι που θα γίνει ο φλωκος στην Τρίπολη και μέσα στον πανικό τους για να καλμαρουν τον κοσμο θα πάρουν δανεικό οτι βρεθεί μπροστά τους .
Ντεμιρ ο Γκουρκιφ υπεγραψε το 2010 νομιζω πενταετες συμβολαιο νε 4,5 εκ € τον χρονο....
ρε μαγκες για 6μηνο συμβολαιο 300.000 που λετε ειναι λιγα?? δηλαδη 600.000 ετησιως.
ace79grpaok έγραψε:Καλά κατσε να περάσουν και τα φώτα αν κανει και καλό παιχνιδι με τον νιόνιο ο Παπαγιαννόπουλος θα πει ο άγγελος οτι δεν θέλουμε μπακ για το παλληκάρι είναι καλός και καλύπτει την θέση ,και θα βγαίνει προς τα εξω οτι να τώρα κλείνουμε παίκτη η σε 48 ώρες κλείνουμε τον δεινά η τον άλλο και ο κόλλας θα λέει οτι. Προτάθηκε και εξεταζετε ο Μπλάνκο και έχουμε και καλύτερους στόχους και θα δουμε γιατί οι διαπραγματεύσεις είναι σε λεπτό σημείο μέχρι που θα γίνει ο φλωκος στην Τρίπολη και μέσα στον πανικό τους για να καλμαρουν τον κοσμο θα πάρουν δανεικό οτι βρεθεί μπροστά τους .
Ρε συ ace... ολοι πονεμενοι ειμαστε... ολοι το ιδιο πικραμενοι ειμαστε απο το σκηνικο που περιγραφεις και ζησαμε το καλοκαιρι και τρεμουμε μην το ξαναζησουμε... αλλα ρε μαν... 29/12 ειναι, οχι 29/1.. δεν μπορεις να προεξοφλεις ετσι οτι θα γινει αυτο... δηλαδη αν τελικα κλεισουμε 3 παικταραδες εγκαιρα τι θα κανεις? θα ανεβεις στην Καμαρα και θα κανεις κωλοτουμπες σε κοινη θεα? Η θα βρεις αλλο θεμα να μιρλιαζεις? Περιμενε να δουμε τι θα γινει και αν γινουν παλι τα ιδια τοτε κραξε... θα εχεις δικιο... τωρα εχεις αδικο.
- hasio_john
Καλή χρονιά desp, όπως πάντα πολύ ...εύστοχο το σχόλιο σου! Πάλι καλά που έχετε μείνει εσείς τα "σοβαρά" μυαλά και η ομάδα βαστάει ακόμα! Δόξα το Θεό θα έλεγα! 
α καλα λες.. για 6μηνο ειναι οχι για χρονο... αυτο καπως εξομαλυνει τα πραγματαDemir έγραψε:ρε μαγκες για 6μηνο συμβολαιο 300.000 που λετε ειναι λιγα?? δηλαδη 600.000 ετησιως.
- buffalobill4
Αδερφε εχεις πραγματικα κατανοησει την ανοργανωσια κ το αρπακωλικι που διακρινει την παε.ace79grpaok έγραψε:Καλά κατσε να περάσουν και τα φώτα αν κανει και καλό παιχνιδι με τον νιόνιο ο Παπαγιαννόπουλος θα πει ο άγγελος οτι δεν θέλουμε μπακ για το παλληκάρι είναι καλός και καλύπτει την θέση ,και θα βγαίνει προς τα εξω οτι να τώρα κλείνουμε παίκτη η σε 48 ώρες κλείνουμε τον δεινά η τον άλλο και ο κόλλας θα λέει οτι. Προτάθηκε και εξεταζετε ο Μπλάνκο και έχουμε και καλύτερους στόχους και θα δουμε γιατί οι διαπραγματεύσεις είναι σε λεπτό σημείο μέχρι που θα γίνει ο φλωκος στην Τρίπολη και μέσα στον πανικό τους για να καλμαρουν τον κοσμο θα πάρουν δανεικό οτι βρεθεί μπροστά τους .
Απλα ευχομαι να εχει αλλαξει αυτο. Το μονο ενθαρρυντικο ειναι η παρουσια του αγγελιδη
- paokovios1974
Μην τσουβαλιαζεις κι εσυ ομως.. λεω για το "οπως παντα".hasio_john έγραψε:Καλή χρονιά desp, όπως πάντα πολύ ...εύστοχο το σχόλιο σου! Πάλι καλά που έχετε μείνει εσείς τα "σοβαρά" μυαλά και η ομάδα βαστάει ακόμα! Δόξα το Θεό θα έλεγα!
Ο despe ειναι Τζεκυλ και Χαιντ.. πολυ συχνα κανει εξαιρετικα σχολια, ιδιως οταν αναφερεται σε ποδοσφαιρικα θεματα.. Τωρα κατι αλλες φορες την βλεπει μεγας κριτης και εκστομιζει κατι μαργαριταρια σαν αυτο το τελευταιο η αρχιζει τα "επειδη καποιοι δεν καταλαβαινουν τι θελω να πω" και αναρωτιεσαι αν ειναι ο ιδιος ανθρωπος...
Καλη χρονια despe...
- ace79grpaok
sic-4 έγραψε:ace79grpaok έγραψε:Καλά κατσε να περάσουν και τα φώτα αν κανει και καλό παιχνιδι με τον νιόνιο ο Παπαγιαννόπουλος θα πει ο άγγελος οτι δεν θέλουμε μπακ για το παλληκάρι είναι καλός και καλύπτει την θέση ,και θα βγαίνει προς τα εξω οτι να τώρα κλείνουμε παίκτη η σε 48 ώρες κλείνουμε τον δεινά η τον άλλο και ο κόλλας θα λέει οτι. Προτάθηκε και εξεταζετε ο Μπλάνκο και έχουμε και καλύτερους στόχους και θα δουμε γιατί οι διαπραγματεύσεις είναι σε λεπτό σημείο μέχρι που θα γίνει ο φλωκος στην Τρίπολη και μέσα στον πανικό τους για να καλμαρουν τον κοσμο θα πάρουν δανεικό οτι βρεθεί μπροστά τους .
Ρε συ ace... ολοι πονεμενοι ειμαστε... ολοι το ιδιο πικραμενοι ειμαστε απο το σκηνικο που περιγραφεις και ζησαμε το καλοκαιρι και τρεμουμε μην το ξαναζησουμε... αλλα ρε μαν... 29/12 ειναι, οχι 29/1.. δεν μπορεις να προεξοφλεις ετσι οτι θα γινει αυτο... δηλαδη αν τελικα κλεισουμε 3 παικταραδες εγκαιρα τι θα κανεις? θα ανεβεις στην Καμαρα και θα κανεις κωλοτουμπες σε κοινη θεα? Η θα βρεις αλλο θεμα να μιρλιαζεις? Περιμενε να δουμε τι θα γινει και αν γινουν παλι τα ιδια τοτε κραξε... θα εχεις δικιο... τωρα εχεις αδικο.
Δίκιο έχω απλα βλέπω το έργο "μεταγραφική περίοδος ΠΑΟΚ νο 4" και ξέρω το τέλος γιατι το εχω ξαναδει sic-4 αλλα επειδη θα εχω δικιο μαλλον εσυ θα αρχισεις τις κωλοτουμπες ,αντε γιατι πολυ με τι λες και δεν γουσταρω Ασε το πούλημα πίστης για αλλους
ΜΠΛΑΝΚΟ:
«Από μικρός είμαι πολύ θρήσκος, καθολικός στην αποστολική εκκλησία. Πάντα πήγαινα δύο φορές την εβδομάδα στην εκκλησία, κάθε Τετάρτη και Κυριακή. Είμαι σίγουρος ότι αυτό με βοηθάει, μου δίνει δύναμη και με κρατάει αφοσιωμένο στο στόχο μου. Είμαι επίσης σίγουρος πως όλα συμβαίνουν, επειδή ο Θεός τα επιτρέπει».
ε να μην τον θελει ο Αγγελος μετα..

«Από μικρός είμαι πολύ θρήσκος, καθολικός στην αποστολική εκκλησία. Πάντα πήγαινα δύο φορές την εβδομάδα στην εκκλησία, κάθε Τετάρτη και Κυριακή. Είμαι σίγουρος ότι αυτό με βοηθάει, μου δίνει δύναμη και με κρατάει αφοσιωμένο στο στόχο μου. Είμαι επίσης σίγουρος πως όλα συμβαίνουν, επειδή ο Θεός τα επιτρέπει».
ε να μην τον θελει ο Αγγελος μετα..
- hasio_john
Μα και γω στον Χάιντ αναφερόμουν στο ... όπως πάντα! Δυστυχώς ο Τζέκιλ κάνει αραιά την εμφάνισή του τελευταία!
Τέλος πάντων! Πάμε στα μεταγραφικά...
Τέλος πάντων! Πάμε στα μεταγραφικά...