Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Το θεμα με τους δανεικους εχει ευτελιστει αδερφε στην Ελλαδα. Οι δανεικοι ξεκινησαν για να μπορουν να μπαλωνουν τρυπες ομαδες χωρις οικονομικη ευχερεια.
Οχι για να φτιαχνεις κορμο. Και το ξαναλεω. Καλυτερα να δωσεις τα δυο μυρια της υποτιθεμενης ρητρας του μπλανκο για καταρτιση σοβαρης ομαδας σκαουτερ με σκοπο να αποφυγεις περιπτωσεις τυπου μαρτενς. Τα κερδη δε απο πωλησεις θα ειναι πολλαπλασια. Ετσι δουλευουν οι ομαδες.
Και αν τωρα φτασεις 31/1 και σου τραυματιστει ο Μακ, ε τοτε να ρε φιλε. Παρε δανεικο. Αλλα οχι ο σχεδιασμος σου να ειναι με δανεικους.
Οχι για να φτιαχνεις κορμο. Και το ξαναλεω. Καλυτερα να δωσεις τα δυο μυρια της υποτιθεμενης ρητρας του μπλανκο για καταρτιση σοβαρης ομαδας σκαουτερ με σκοπο να αποφυγεις περιπτωσεις τυπου μαρτενς. Τα κερδη δε απο πωλησεις θα ειναι πολλαπλασια. Ετσι δουλευουν οι ομαδες.
Και αν τωρα φτασεις 31/1 και σου τραυματιστει ο Μακ, ε τοτε να ρε φιλε. Παρε δανεικο. Αλλα οχι ο σχεδιασμος σου να ειναι με δανεικους.
+++++ Aκριβώς!buffalobill4 έγραψε:Το θεμα με τους δανεικους εχει ευτελιστει αδερφε στην Ελλαδα. Οι δανεικοι ξεκινησαν για να μπορουν να μπαλωνουν τρυπες ομαδες χωρις οικονομικη ευχερεια.
- ace79grpaok
Ειμαι αγνωστικιστής μην με μιλάς για πίστη ,τι να πιστεψω με τριπολη και καλλονη παίζεται όλη η χρόνια και όπως πάνε τα πραγματα θα είμαι με δίδυμο στο μπακ Παπαγιανόπουλο-σκονδρα και να λεω οτι παω για προταθλημα .εσυ μεινε με την πιστη οτι θα συνεχιζουν τα θαυματα και θα κερδιζεις με τημ Παναγία σέντερ μπακsic-4 έγραψε:κριμα που σταματατε τοσο ευκολα να το πιστευετε...ace79grpaok έγραψε:Δεν πειράζει ΠΑΕ ΠΑΟΚ 31/1 οτι σαβουρα έχει μείνει απο εκεί πάρε ,δεν έχω αυταπάτες ο κόλκας μαλακιες λέει δεν θα έρθει έγκαιρα κανεις όταν θα είμαι στο. -4 τι να τους κάνω?αντίο και καληνύχτα ,κρίμα για εμας που το πιστεψαμε φέτος .
αδερφε.. η μεταγραφικη περιοδος δεν αρχισε ακομα... μαλλον η πιστη σου δεν ηταν και τοσο δυνατη...
- ΑποστόληςΑ
Ναι, το πρόβλημά μας είναι οι δανεικοί. Βλέπε, Μάρτενς, Μαδούρο, Χακόμπο, Ιτανζ, Λούκας, Σπυρόπουλος κλπ
πως γίνετε να έχεις μια λίστα με 10 ποδοσφαιριστές και οι οι περισσότεροι να είναι ψηλά στην λίστα... αυτό μόνο δεν έχω καταλάβει...
δηλαδή είναι κάπως έτσι?
1) name1, name2, name3, name4, name5, name6, name7, name8, name9, name10
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
καλά κατάλαβα?
κανείς δεν ξέρει τίποτα, και να είστε σίγουροι πως αν κάποιος διαρρεύσει τίποτα θα εισηγηθεί ο Άγγελος στην απομάκρυνση του.... απλά πράγματα.ότι ακούγεται είναι για κλικ.
δηλαδή είναι κάπως έτσι?
1) name1, name2, name3, name4, name5, name6, name7, name8, name9, name10
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
καλά κατάλαβα?
κανείς δεν ξέρει τίποτα, και να είστε σίγουροι πως αν κάποιος διαρρεύσει τίποτα θα εισηγηθεί ο Άγγελος στην απομάκρυνση του.... απλά πράγματα.ότι ακούγεται είναι για κλικ.
- AbdelSattarSabry
Λοιπον θα παραθεσω την προσωπικη μου αποψη στο θεμα των δανεικων. Συμφωνεις για εναν παικτη να τον παρεις δανεικο, μειωνοντας το ρισκο να μην σου βγει ο παικτης. Δλδ σε περιπτωση που ο παικτης δεν σου βγει απλα γλιτωνεις τα χρηματα που θα ξοδευες σε μια ασκοπη αγορα. Εχεις δλδ το πλεονεκτημα να δοκιμασεις εναν παικτη και να αποφασισεις κατα ποσο σε συμφερει να επενδυσεις πανω του. Αυτο ειναι το θετικο, παμε τωρα στα αρνητικα. Απο την στιγμη που εχεις συμφωνησει σε μια ρητρα αγορας, σημαινει οτι απαξ και προτεινεις το συγκεκριμενο ποσο στην ομαδα του μπορεις αμεσα να ξεκινησεις διαπραγματευσεις με τον παικτη. Σε καμια περιπτωση δεν διασφαλιζεσαι πως απο την στιγμη που ο παικτης εχει κανει παπαδες και εχει προσελκυσει το ενδιαφερον αλων ομαδων, θα συμφωνησει μαζι σου. Οποτε, ουσιαστικα με την ρητρα αγορας δανεικου το μονο που διασφαλιζεις ειναι ενα "ταβανι" στις διαπραγματευσεις με την ομαδα του, και μια δοκιμαστικη περιοδο για να δεις και να κρινεις την πραγματικη αξια του παικτη. Ο ιβαν συνηθίζει να επενδυει με αυτον τον τροπο και σε αλλες δουλειες του (μακεδονια παλλας).
αγνωστικιστη για δες λιγο καλυτερα ποιος μιλησε πρωτος για πιστη...ace79grpaok έγραψε:Ειμαι αγνωστικιστής μην με μιλάς για πίστη ,τι να πιστεψω με τριπολη και καλλονη παίζεται όλη η χρόνια και όπως πάνε τα πραγματα θα είμαι με δίδυμο στο μπακ Παπαγιανόπουλο-σκονδρα και να λεω οτι παω για προταθλημα .εσυ μεινε με την πιστη οτι θα συνεχιζουν τα θαυματα και θα κερδιζεις με τημ Παναγία σέντερ μπακsic-4 έγραψε:κριμα που σταματατε τοσο ευκολα να το πιστευετε...ace79grpaok έγραψε:Δεν πειράζει ΠΑΕ ΠΑΟΚ 31/1 οτι σαβουρα έχει μείνει απο εκεί πάρε ,δεν έχω αυταπάτες ο κόλκας μαλακιες λέει δεν θα έρθει έγκαιρα κανεις όταν θα είμαι στο. -4 τι να τους κάνω?αντίο και καληνύχτα ,κρίμα για εμας που το πιστεψαμε φέτος .
αδερφε.. η μεταγραφικη περιοδος δεν αρχισε ακομα... μαλλον η πιστη σου δεν ηταν και τοσο δυνατη...
Και την δευτερη περιπτωση που αναφερεις δεν την βλεπω αρνητικη.... αν κανει παπαδες ο παικτης ειναι ευχης εργον.. ετσι δεν ειναι? Και αν εσυ εχεις συμφωνησει σε χαμηλη ρητρα εχεις την ευκαιρια να παρεις παικτη που κανει παπαδες χωρις πολλα λεφτα μεταγραφης... αρκει να του κανεις ενα καλο συμβολαιο που αν κανει παπαδες το αξιζει... ε τωρα αν ειναι για την Μπαρτσα ο παικτης δεν τον κρατας οτι κι αν κανεις...AbdelSattarSabry έγραψε:Λοιπον θα παραθεσω την προσωπικη μου αποψη στο θεμα των δανεικων. Συμφωνεις για εναν παικτη να τον παρεις δανεικο, μειωνοντας το ρισκο να μην σου βγει ο παικτης. Δλδ σε περιπτωση που ο παικτης δεν σου βγει απλα γλιτωνεις τα χρηματα που θα ξοδευες σε μια ασκοπη αγορα. Εχεις δλδ το πλεονεκτημα να δοκιμασεις εναν παικτη και να αποφασισεις κατα ποσο σε συμφερει να επενδυσεις πανω του. Αυτο ειναι το θετικο, παμε τωρα στα αρνητικα. Απο την στιγμη που εχεις συμφωνησει σε μια ρητρα αγορας, σημαινει οτι απαξ και προτεινεις το συγκεκριμενο ποσο στην ομαδα του μπορεις αμεσα να ξεκινησεις διαπραγματευσεις με τον παικτη. Σε καμια περιπτωση δεν διασφαλιζεσαι πως απο την στιγμη που ο παικτης εχει κανει παπαδες και εχει προσελκυσει το ενδιαφερον αλων ομαδων, θα συμφωνησει μαζι σου. Οποτε, ουσιαστικα με την ρητρα αγορας δανεικου το μονο που διασφαλιζεις ειναι ενα "ταβανι" στις διαπραγματευσεις με την ομαδα του, και μια δοκιμαστικη περιοδο για να δεις και να κρινεις την πραγματικη αξια του παικτη. Ο ιβαν συνηθίζει να επενδυει με αυτον τον τροπο και σε αλλες δουλειες του (μακεδονια παλλας).
- buffalobill4
Επειδη με κουρασε κι εμενα η συζητηση για τους δανεικους θα γραψω αυτο και τελος επι του συγκεκριμενου θεματος.
Η ομαδα φετος ΠΡΕΠΕΙ και εχει ηδη αρχισει να φτιαχνει κορμο. Με παιχτες διαφορων ηλικιων και κυριως με διαβαθμισεις στα συμβολαια τους. Αυτο πρεπει να συνεχιστει και να διαφυλαχθει ως κορη οφθαλμου.
Ακομα και να μην παρουμε το πρωταθλημα φετος, του χρονου αν παει καλα (οπως τα εχω εγω τουλαχιστον στο μυαλο μου) η τρεχουσα μεταγραφικη περιοδος θα μπουμε εξ αρχης συνδιεκδικητες και μαλιστα επι ισιοις οροις.
Λετε πολλοι οτι δε θα βρουμε χειροτερο γαβρο χειροτερο βαζελο κτλ... Εγω λεω οτι χειροτερη κατασταση απο τη δικη μας το καλοκαιρι που μας περασε δεν προκειται να υπαρξει. Προετοιμασια με την Κ20 και λαος τερμα ξενερωμενος.
Αφου ολοι εχουμε δει οτι το αλλο πλανο με τους νεοπλουτισμους δε μας παει σαν οργανισμο αλλα και σαν λαο. Αντιθετως, οτι καναμε το καναμε με σκληρη δουλεια κοντρα σε ολους και με λαο συσπειρωμενο.
Οποτε, για μενα, τα ποδια μεχρι εκει που φτανει το παπλωμα, σαφης διαχωρισμος ρολων διοικητικα αλλα και αγωνιστικα και σκληρη δουλεια με τον ιδιο προπονητη. Αν ακολουθησουμε αυτα, νομοτελειακα θα το παρουμε το γαμημενο.
Η ομαδα φετος ΠΡΕΠΕΙ και εχει ηδη αρχισει να φτιαχνει κορμο. Με παιχτες διαφορων ηλικιων και κυριως με διαβαθμισεις στα συμβολαια τους. Αυτο πρεπει να συνεχιστει και να διαφυλαχθει ως κορη οφθαλμου.
Ακομα και να μην παρουμε το πρωταθλημα φετος, του χρονου αν παει καλα (οπως τα εχω εγω τουλαχιστον στο μυαλο μου) η τρεχουσα μεταγραφικη περιοδος θα μπουμε εξ αρχης συνδιεκδικητες και μαλιστα επι ισιοις οροις.
Λετε πολλοι οτι δε θα βρουμε χειροτερο γαβρο χειροτερο βαζελο κτλ... Εγω λεω οτι χειροτερη κατασταση απο τη δικη μας το καλοκαιρι που μας περασε δεν προκειται να υπαρξει. Προετοιμασια με την Κ20 και λαος τερμα ξενερωμενος.
Αφου ολοι εχουμε δει οτι το αλλο πλανο με τους νεοπλουτισμους δε μας παει σαν οργανισμο αλλα και σαν λαο. Αντιθετως, οτι καναμε το καναμε με σκληρη δουλεια κοντρα σε ολους και με λαο συσπειρωμενο.
Οποτε, για μενα, τα ποδια μεχρι εκει που φτανει το παπλωμα, σαφης διαχωρισμος ρολων διοικητικα αλλα και αγωνιστικα και σκληρη δουλεια με τον ιδιο προπονητη. Αν ακολουθησουμε αυτα, νομοτελειακα θα το παρουμε το γαμημενο.
- AbdelSattarSabry
Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Ναι εχεις δικιο.. το θεμα ειναι να μπορεις να κρινεις ποιο ειναι το ανωτατο ποσο για να ειναι η επενδυση επικερδης. Απο εκει και περα αν καποιος δωσει περισσοτερα δεν σε απασχολει απλα. Οποτε ο δανεισμος με λογικη ρητρα ειναι μια αρκετα καλη στρατηγικη αρκει να εχεις τα καταλληλα στελεχη για να αξιολογησουν την ενδεχομενη συμφωνια.sic-4 έγραψε:Και την δευτερη περιπτωση που αναφερεις δεν την βλεπω αρνητικη.... αν κανει παπαδες ο παικτης ειναι ευχης εργον.. ετσι δεν ειναι? Και αν εσυ εχεις συμφωνησει σε χαμηλη ρητρα εχεις την ευκαιρια να παρεις παικτη που κανει παπαδες χωρις πολλα λεφτα μεταγραφης... αρκει να του κανεις ενα καλο συμβολαιο που αν κανει παπαδες το αξιζει... ε τωρα αν ειναι για την Μπαρτσα ο παικτης δεν τον κρατας οτι κι αν κανεις...AbdelSattarSabry έγραψε:Λοιπον θα παραθεσω την προσωπικη μου αποψη στο θεμα των δανεικων. Συμφωνεις για εναν παικτη να τον παρεις δανεικο, μειωνοντας το ρισκο να μην σου βγει ο παικτης. Δλδ σε περιπτωση που ο παικτης δεν σου βγει απλα γλιτωνεις τα χρηματα που θα ξοδευες σε μια ασκοπη αγορα. Εχεις δλδ το πλεονεκτημα να δοκιμασεις εναν παικτη και να αποφασισεις κατα ποσο σε συμφερει να επενδυσεις πανω του. Αυτο ειναι το θετικο, παμε τωρα στα αρνητικα. Απο την στιγμη που εχεις συμφωνησει σε μια ρητρα αγορας, σημαινει οτι απαξ και προτεινεις το συγκεκριμενο ποσο στην ομαδα του μπορεις αμεσα να ξεκινησεις διαπραγματευσεις με τον παικτη. Σε καμια περιπτωση δεν διασφαλιζεσαι πως απο την στιγμη που ο παικτης εχει κανει παπαδες και εχει προσελκυσει το ενδιαφερον αλων ομαδων, θα συμφωνησει μαζι σου. Οποτε, ουσιαστικα με την ρητρα αγορας δανεικου το μονο που διασφαλιζεις ειναι ενα "ταβανι" στις διαπραγματευσεις με την ομαδα του, και μια δοκιμαστικη περιοδο για να δεις και να κρινεις την πραγματικη αξια του παικτη. Ο ιβαν συνηθίζει να επενδυει με αυτον τον τροπο και σε αλλες δουλειες του (μακεδονια παλλας).
Είναι τραγικό να λέμε για έναν παίκτη σαν τον Μπλάνκο -που προέρχεται από πρωτάθλημα παρόμοιο με το ελληνικό- ότι ίσως να μην βγει γι'αυτό και είναι προτιμότερο να τον πάρουμε δανεικό.
Είναι αστείο να σκεφτόμαστε ότι ο Μπλάνκο μπορεί να προσφέρει λιγότερα από τον Γκολάσα...
** Απ'ότι φαίνεται η ΠΑΕ όντως σταμάτησε τα ψώνια από τους εγχώριους μάνατζερς και τα (βορειο)ΑΡΔ έχουν πάθει κοκομπλόκο...
Μοιραία λοιπόν η ΠΑΕ διέρρευσε ένα (καλό) όνομα για να σταματήσουν να τους τα πρήζουν και να'χουν με κάτι να ασχολούνται.
** Ο Άγγελος να "τελειώσει" τον Μάρτενς - Ο Άγγελος να ψήσει τον Τζανδάρη...
Κάποιος καλόμαθε τόσα χρόνια (μόνο) να συζητά με μανατζαρέους και (μόνο) να φέρνει παίκτες...
Είναι αστείο να σκεφτόμαστε ότι ο Μπλάνκο μπορεί να προσφέρει λιγότερα από τον Γκολάσα...
** Απ'ότι φαίνεται η ΠΑΕ όντως σταμάτησε τα ψώνια από τους εγχώριους μάνατζερς και τα (βορειο)ΑΡΔ έχουν πάθει κοκομπλόκο...
Μοιραία λοιπόν η ΠΑΕ διέρρευσε ένα (καλό) όνομα για να σταματήσουν να τους τα πρήζουν και να'χουν με κάτι να ασχολούνται.
** Ο Άγγελος να "τελειώσει" τον Μάρτενς - Ο Άγγελος να ψήσει τον Τζανδάρη...
Κάποιος καλόμαθε τόσα χρόνια (μόνο) να συζητά με μανατζαρέους και (μόνο) να φέρνει παίκτες...
- sourmenetes
- Moderator
Καλως τον...Koureas1926 έγραψε:Αυτοι ειναι οι τρεις που ειναι με το 1,5 ποδι στον ΠΑΟΚ
Την Πεμπτη και οι τρεις επισημα
http://www.transfermarkt.co.uk/yoann-go ... eler/18912 (8αρι-10αρι)
http://www.transfermarkt.co.uk/rodrigo- ... ler/119434 (κεντρικος αμυντικος)
http://www.transfermarkt.co.uk/osvaldo/ ... eler/76191 (εξτρεμ)
Σε ναυαγιο οι διαπραγματευση με το βαρυ ονομα που πιθανον να το δοθμε στην Λιβερπουλ
http://www.transfermarkt.co.uk/lassana- ... eler/23914
Προσεχε τι αποκαλυπτεις γιατι θα πεσει κουρεμα...
- Ekatnetworkltd
- AbdelSattarSabry
Κουρεα τον μπαμ μπαμ τι τον εχεις;;;; γιατι μου ακουγεσαι σαν τον μπαμ μπαμ μπαμ... καποια συγγενεια θα υπαρχει δεν μπορει.. 
- paokovios1974
Και τα 3 ονοματα ειναι απο το πανω ραφι ειδικα ο gourcuff ειναι βομμβα μεγατοννων,απο το...στομα σου και στου θεου το αυτι.Για πες και την πηγη σου.Koureas1926 έγραψε:Αυτοι ειναι οι τρεις που ειναι με το 1,5 ποδι στον ΠΑΟΚ
Την Πεμπτη και οι τρεις επισημα
http://www.transfermarkt.co.uk/yoann-go ... eler/18912 (8αρι-10αρι)
http://www.transfermarkt.co.uk/rodrigo- ... ler/119434 (κεντρικος αμυντικος)
http://www.transfermarkt.co.uk/osvaldo/ ... eler/76191 (εξτρεμ)
Σε ναυαγιο οι διαπραγματευση με το βαρυ ονομα που πιθανον να το δοθμε στην Λιβερπουλ
http://www.transfermarkt.co.uk/lassana- ... eler/23914