Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Απο κάτι εντυπωσιακό με ρήτρα που δεν πληρώνουμε νομιζω όλοι προτιμούμε κανονικό ποδοσφαιριστή και δικό μας, τις εντυπώσεις ας τις αφήσουμε ..μακάρι να μπορούσαμε να αποκτήσουμε κπν σούπερ παικταρα δικό μας αλλά η ιστορία εποχής σαββιδη ως τωρα ειναι διαφορετικη
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

παντος να ξερετε δεν ειναι αρδ αυτα που λεω ειναι 100% αληθεια

τωρα αποψη μου χωρις να εχω πληροφορια γι αυτο ειναι οτι αφου μιλαμε για διπλασια διαφορα(στανταρακι αυτο) πιστευω οτι ειμαστε στα 2 εμεις 4 αυτοι ετσι φανταζομαι εγω
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Υπήρχαν δημοσιεύματα ότι ενημερώσαμε την ομαδα του τςακο Ότι δε θα κάνουμε χρήση της ρήτρας , μικρή σημασία έχει το αποτέλεσμα μετράει και αυτό ήταν οτι κορμό δεν κάναμε παρά φετος
Άβαταρ μέλους
paoktzis

MANIAKOS έγραψε:Απο κάτι εντυπωσιακό με ρήτρα που δεν πληρώνουμε νομιζω όλοι προτιμούμε κανονικό ποδοσφαιριστή και δικό μας, τις εντυπώσεις ας τις αφήσουμε ..μακάρι να μπορούσαμε να αποκτήσουμε κπν σούπερ παικταρα δικό μας αλλά η ιστορία εποχής σαββιδη ως τωρα ειναι διαφορετικη
γι αυτο και θελουν ρητρα στα μετρα τους αδερφε. παιχτη ποιοτητας τσαμπα δεν παιρνεις
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Απλά paoktzis η ιστορία δείχνει οτι τα μέτρα μας ειναι κάτω απο 700 , που τέτοιους παίκτες δεν παίρνεις με τόσα.. Θα χουμε αλλαγή πολιτικής; Αμφιβάλλω και δεν ξερω αν θα το θέλα κιόλας για διάφορους λόγους
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

MANIAKOS έγραψε:Υπήρχαν δημοσιεύματα ότι ενημερώσαμε την ομαδα του τςακο Ότι δε θα κάνουμε χρήση της ρήτρας , μικρή σημασία έχει το αποτέλεσμα μετράει και αυτό ήταν οτι κορμό δεν κάναμε παρά φετος
Εγω θυμαμαι οτι περιμεναμε να τον αφησει ελευθερο.Οκ παντως δεν επιμενω το αποτελεσμα ειναι οτι δεν εχουμε αξιοπιστο σεντερ μπακ πλην του βιτορ.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

efthimis_paok έγραψε:Ο Σεμπαστιάν Μπλάνκο είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και ως επιτελικός μέσος και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που στον ΠΑΟΚ θέλουν να τον αποκτήσουν καθώς καλύπτει δύο από τις θέσεις που πονάει ο Δικέφαλος.

ταυτοχρονα?
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

sic-4 έγραψε:
efthimis_paok έγραψε:Ο Σεμπαστιάν Μπλάνκο είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και ως επιτελικός μέσος και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που στον ΠΑΟΚ θέλουν να τον αποκτήσουν καθώς καλύπτει δύο από τις θέσεις που πονάει ο Δικέφαλος.

ταυτοχρονα?
Τι δεν καταλαβαινεις :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

paoktzis έγραψε:παντος να ξερετε δεν ειναι αρδ αυτα που λεω ειναι 100% αληθεια

τωρα αποψη μου χωρις να εχω πληροφορια γι αυτο ειναι οτι αφου μιλαμε για διπλασια διαφορα(στανταρακι αυτο) πιστευω οτι ειμαστε στα 2 εμεις 4 αυτοι ετσι φανταζομαι εγω
Γύρω στα 2Μ Λίρες τον πήρε η WB. Αρα νομίζω ότι η ρήτρα είναι 2.5 με 3Μ ευρώ κι εμείς πάμε να την κατεβάσουμε γύρω στο 1 με 1.5Μ.
Άβαταρ μέλους
vrasidas

Δημοσίευση από vrasidas »

εγω δεν θυμαμαι παντως ουτε 1 παικτη να τον εχουμε παρει πληρωνοντας ρητρα......ουτε 1... :cry:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τότε ΜΑΝΙΑΚΕ επίτηδες διέρρευσε το θέμα η ΠΑΕ, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τους ανταγωνιστές της.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Τωρα να πω για τους δανεικους παιχτες? Δε θελω ουτε τον μπλανκο ουτε το ραναλντινιο δανεικους. Θελω να παρουμε παιχτες που να μας κανουν και να τους κανουμε ωστε να χτισουμε εναν κορμο για του χρονου.
Το να τον πάρεις για δανεικό δεν σημαίνει ότι δεν θα τον αποκτήσεις κιόλας. Γι αυτό άλλωστε και γίνονται οι διαπραγματεύσεις για το ποσό της ρήτρας. Σου δίνει όμως και το δικαίωμα να μην ατον αποκτήσεις αν σου αποδειχθεί Μάρτενς ή Χακόμπο
Τα εχω ξαναγραψει για τους δανεικους στο ελληνικο πρωταθλημα. Αν μαλιστα αυτοι προερχονται απο καλυτερο πρωταθλημα τα αποτελεσματα ειναι εμφανη.

Ποιος δανεικος επαιξε μπαλα στον ΠΑΟΚ? Με αποκορυφωμα την ομαδα εκτρωμα με τους 5-6 δανεικους. Μιλαμε για πραγματικο κωλοχανειο.

edit. Ξερω θα μου πεις Βιειρινια. Οκ. Επαιξε και ενας. Ποσους δνεικους πηραμε και βγαλε το ποσοστο επιτυχιας.

Και οσον αφορα τον Χακομπο-Μαρτενς, στο χερι σου ειναι να μην ξαναφορτωθεις τετοια παλτουδια. Μην θεωρουμε την ανικανοτητα καταρτισμου σωστου σκαουτινγκ de facto. Ειναι η εξαιρεση. Χιλιες φορες να δωσουμε αυτα τα δυο μυρια της ρητρας του μπλανκο σε δημιουργια ομαδας σκαουτερ ωστε το καλοκαιρι να μη συζηταμε με παιχτες, αλλα να τους εχουμε κλεισμενους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Τρί 30 Δεκ 2014, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Και λίμπερο παίζει το παλικάρι ,

Αποστολή ανταγωνιστές και μας να αποπροσανατολίσει, γιατί Τέτε και τέτοιους ακούμε συν την σίγουρη καθυστέρηση ισον γκρίνια κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
paoktzis

MANIAKOS έγραψε:Απλά paoktzis η ιστορία δείχνει οτι τα μέτρα μας ειναι κάτω απο 700 , που τέτοιους παίκτες δεν παίρνεις με τόσα.. Θα χουμε αλλαγή πολιτικής; Αμφιβάλλω και δεν ξερω αν θα το θέλα κιόλας για διάφορους λόγους
αυτο που λες ισχυει για παιχτες που ειναι να παρει τωρα με μεταγραφη για παιχτη που θα τον εχει δοκιμασει ειναι αλλα τα ποσα, δηλαδη για να καταλαβεις αν παρεις μπλανκο με 2μ ρητρα και σε βγει βιειρινια να εισαι σιγουρος οτι θα τα δωσει και γιατι θα τα βγαλει πισω απο πωληση αλλα και λογο πιεσης του κοσμου
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Γενικά οι μεταγραφές από Αστέρα βγήκαν σκ@τουλες. Φιλομένο και Χακόμπο, αν δεν μου διαφεύγει κάτι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”