Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από che4 »

για μενα το δυσκολο ειναι να πεισεις εναν τετοιο παιχτη να ερθει αυτο εγινε και μπραβο τους απο κει και περα θα δουμε αν τα βρουν και στα λεφτα

μαγκες ετσι μεγαλωνουμε με τετοιες κινησεις και οχι τσιτσιμιζες
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

obanebane έγραψε:Ζητανε τα διπλά απο οσα δινουμε μαλιστα.
Να το δω και να μην το πιστεψω ο Σαββιδης να δινει λεφτα για αγορα ποδοσφαιριστη και να ειναι πανω απο 500 χιλιαρικα.
Αυτοι τα λεφτα τους πισω θελουν να παρουν δεν ειναι μαλακες,αν 2 μυρια θα ειχε ερθει με κορδελιτσα ηδη στη θεσ/νικη.
Ξαναλεω το πολυ πολυ να δινουμε 500 χιλιαρικα και ποσοστο μεταπωλησης και πιτσες μπλε.
2 μυρια ειναι ολο το μπατζετ των μεταγραφων θα το εξαντλησουμε στον Μπλανκο και θα αφησουμε τις τρυπες του οζοντος ανοιχτες;
καταρχην ποιος ειπε για αγορα εγω δεν μιλαω για αγορα φιλε
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Να το δω και να μην το πιστεψω ο Σαββιδης να δινει λεφτα για αγορα ποδοσφαιριστη και να ειναι πανω απο 500 χιλιαρικα.
Αυτοι τα λεφτα τους πισω θελουν να παρουν δεν ειναι μαλακες,αν 2 μυρια θα ειχε ερθει με κορδελιτσα ηδη στη θεσ/νικη.
Ξαναλεω το πολυ πολυ να δινουμε 500 χιλιαρικα και ποσοστο μεταπωλησης και πιτσες μπλε.
2 μυρια ειναι ολο το μπατζετ των μεταγραφων θα το εξαντλησουμε στον Μπλανκο και θα αφησουμε τις τρυπες του οζοντος ανοιχτες;
Εσύ αν ήσουν Βρύζας θα έκλεινες συμφωνία που θα κόστιζε στον σαββιδη 7 εκ ευρώ σε 3 χρόνια ??αν δεν ήσουν 1000000% σίγουρος οτι θα κάνει παπάδες,,,,?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

che4 έγραψε:@obanebane

πολυ απαισιοδοξια ρε συ γιατι ετσι....σε θυμαμαι παλια να παλευουμε μεταξυ τριτης και δευτερης θεσης και ησουν πιο αισιοδοξος

απολαυσε το ρετιρε και περιμενε να δεις τι θα κανει η παε

Ναι γιατι δεν ειχα Σαββιδη και παλευα με τα δικα μου λεφτα και τα δικα σου με τα θηρια,τωρα που εχω Σαββιδη και μονο αντιπαλο τον γαυρο εχω απαιτησεις οχι να με γλενταει η τριπολη καθε χρονο.
Αστο che δε βγαζουμε ακρη,παλι κολησαν χωρις λογο.
Εμφανιστηκαν 2-3 καλες περιπτωσεις και αφησαν τους ποδοσφαιριστες που ειχαν σταμπαρει στο περιμενε αντι να ειναι εδω και να κανουν ηδη προπονησεις.
Οταν στις 10 του μηνα γραψει τριμπαλο στη τριπολη ελα εδω να τα ξαναπουμε.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Το θεμα ειναι γιατι εγινε η διαροη ενω φυλαγοταν ως επτασφραγιστο μυστικο μεχρι χθες.Μονο υπομονη(για αλλη μια φορα)μπορουμε να κανουμε και θα φανει τι συμβαινει.Και γω παντως ειμαι αισιοδοξος οτι θα ερθουν καλοι παικτες,τωρα αν μεσα σε αυτους θα ειναι και ο μπλανκο ορκο δεν παιρνω,μπορει τελικα να ερθει ο λουτσο η ο κουαρεσμα,η καποιος που δεν πηγαινει το μυαλο μας καν.Τα ονοματα ειναι τυχαια μεν ενδεικτικα δε για το τι περιμενω να σκασει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Demir έγραψε:
Εσύ αν ήσουν Βρύζας θα έκλεινες συμφωνία που θα κόστιζε στον σαββιδη 7 εκ ευρώ σε 3 χρόνια ??αν δεν ήσουν 1000000% σίγουρος οτι θα κάνει παπάδες,,,,?

Ρε συ δεμιρη με δουλευεις; δεν τα δινουμε αυτα τα λεφτα αγορι μου τι αν ημουν Βρυζας.
7 μυρια;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Δηλαδη ο παιχτης θελει να ερθει κα το προβλημα ειναι η WBA?
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

obanebane έγραψε:
che4 έγραψε:@obanebane

πολυ απαισιοδοξια ρε συ γιατι ετσι....σε θυμαμαι παλια να παλευουμε μεταξυ τριτης και δευτερης θεσης και ησουν πιο αισιοδοξος

απολαυσε το ρετιρε και περιμενε να δεις τι θα κανει η παε

Ναι γιατι δεν ειχα Σαββιδη και παλευα με τα δικα μου λεφτα και τα δικα σου με τα θηρια,τωρα που εχω Σαββιδη και μονο αντιπαλο τον γαυρο εχω απαιτησεις οχι να με γλενταει η τριπολη καθε χρονο.
Αστο che δε βγαζουμε ακρη,παλι κολησαν χωρις λογο.
Εμφανιστηκαν 2-3 καλες περιπτωσεις και αφησαν τους ποδοσφαιριστες που ειχαν σταμπαρει στο περιμενε αντι να ειναι εδω και να κανουν ηδη προπονησεις.
Οταν στις 10 του μηνα γραψει τριμπαλο στη τριπολη ελα εδω να τα ξαναπουμε.
Ενταξει μπανε για ολα τα αλλα που ειπες δεκτη η αποψη σου(ως αποψη σου)Αλλα δεν ειναι δυνατον τοσο λιγο να πιστευεις στην ομαδα ωστε να λες οτι θα φαμε τριμπαλο.Νομιζω οτι το ειπες πανω στα νευρα και οτι και εσυ εχεις εστω και λιγο εμπιστοσυνη στην ομαδα και στον Αγγελο.Εγω το δινω διπλο απο τωρα με μεγαλη εμφανιση.
Άβαταρ μέλους
obanebane

paoktzis έγραψε:

Τοτε τα μισα απο οσα ζητανε γιατι τα δινουμε για δανεισμο;
Δηλαδη ας πουμε αυτοι ζητανε 500 ενοικιο για 6 μηνες και εμεις δινουμε 250;
*Τα ποσα ειναι φανταστικά
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δεν εχουμε στοπερ παοκοβιε και εμεις τσακωνομαστε για καποιον Μπλανκο.
3 ειπα; και λιγα ειπα.
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

obanebane έγραψε:Δεν εχουμε στοπερ παοκοβιε και εμεις τσακωνομαστε για καποιον Μπλανκο.
3 ειπα; και λιγα ειπα.
Συμφωνώ,κάθε ομάδα κάνει σχεδιασμό μεταγραφών ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν και τις θέσεις που έχει να καλύψει...Πάμε χωρίς άμυνα με Πανιώνιο και ίσως με Τρίπολη....Για μένα το ματς με τον Αστέρα είναι κομβικό,αν πάμε έτσι είμαστε πολύ χλωμοί....
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Δεν βιάζομαι.
Δεν θέλω να πάρει η ομάδα να πάρει 3 παίχτες τώρα κι άλλους τρεις ίδιους (σε θέση) το καλοκαίρι, όπως γινόταν μέχρι τώρα.
Θέλω 3 καλούς παίχτες να κάνουν τη διαφορά άμεσα. Τουλάχιστον.
Μου τη σπάει που η κούλα της β παίρνει διεθνή Σουηδό κι εμείς έναν ας πούμε κεντρικό αμυντικό απ την Σκανδιναβία, δεν αξιωθήκαμε να φέρουμε, παρά κάτι παρτάλια σαν τον Βίβιαν και τον φτωχό πλην τίμιο Κουμάλο. Έφυγε ο Κοντρέρας κι ήρθε το τέρας (ναι κι ο Ίνσα δεν αξίζει σίγουρα τα τρελά λεφτά που παίρνει). Μου τη σπάει ο άφραγκος βάζελος παίρνει ένα καλό στόπερ, σημαίνει ότι ξέρουν τις αδυναμίες τους και δουλεύουν να τις διορθώσουν.
Μου τη σπάει που περιμέναμε τη διακοπή και πάλι με τα ίδια προβλήματα θα κατεβούμε το νέο χρόνο.

Πάρτε κανα παίχτη, σωστό, να τελειώνουμε, το θέμα του κεντρικού αμυντικού έχει τρία χρόνια που μας βασανίζει
όσο περίπου και των εξτρέμ.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

obanebane έγραψε:
paoktzis έγραψε:

Τοτε τα μισα απο οσα ζητανε γιατι τα δινουμε για δανεισμο;
Δηλαδη ας πουμε αυτοι ζητανε 500 ενοικιο για 6 μηνες και εμεις δινουμε 250;
*Τα ποσα ειναι φανταστικά
ο ΠΑΟΚ θελει να τον παρει δανεικο για 6 μηνες και να εχει μια ρητρα που θα μπορει να την πληρωσει ακομα και αν βγει τεταρτος δεν θελει ρητρα τυπου στοχ εκει ειναι διαφορα στο ποσο της ρητρας αυτοι βαζουν την διπλασια ρητρα απ οτι ζηταμε
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Το Ινπαοκ έγραψε πρωί πρωί αυτό ακριβώς που έγραψε χτες ο ΠΑΟΚτζής πιο πανω.

Οτι το πρόβλημα είναι η ρήτρα και ότι έχουν συμφωνήσει για δανεισμό. Φαντάζομαι
ο Ιβάν πληρώνει το συμβολαιο μέχρι το καλοκαίρι αλλά η Μπρομ ζητάει μεγάλη
ρήτρα. Πιστεύω 8α τα βρούνε κάπου στη μέση, αλλά πάω στοιχημα δεν θα μας
πούνε την ρήτρα...

ΠΑΟΚτζή in thee we trust! Respect!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

obanebane έγραψε:Δεν εχουμε στοπερ παοκοβιε και εμεις τσακωνομαστε για καποιον Μπλανκο.
3 ειπα; και λιγα ειπα.
Εχεις δικιο σε αυτο και αν δεις και εγω εκφραζω τον προβληματισμο μου στο τοπικ ΠΑΟΚ-νιονιος.Αλλα μεχρι την τριπολη Θα εχει επιστρεψει ο βιτορ και ο τζαβελας,και παιζει να επιστρεψεουν και ο Μακ με τον τζιολη οποτε θα παμε με την καλη μας 11αδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”