Οχι δυο ουτε μισο δεν υπαρχει περιπτωση να δινουμε,στο τζαμπε δανεικο με ρητρα που δε προκειτε να καλυψουμε ποτε.
Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα.

paoktzis έγραψε:τα διπλα μου ειπε τωρα νουμερα δεν ξερωEkatnetworkltd έγραψε:Δύο δίνουμε εμείς έξι ζητάνε αυτοί;
κοιτα φιλε αν η παε πει παμε να τν παρουμε μονο για 6 μηνες και αμα παρουμε τιτλο τα δινουμε οπως δηλαδη με στοχ τοτε τον παιρνεις και τωρα. αλλα η ομαδα και καλα κανει για μενα σταματησε να σκεφτεται ετσιEkatnetworkltd έγραψε:Έχουμε ελπίδα;να γεφυρωθή η διαφορά;πως το αντιλαμβάνεσαι;
?obanebane έγραψε:Ρε paoktzis μας δουλευεις αγορι μου; πια διπλά δινουμε εισαστε με τα καλα σας;
Ρε παοκυσης τον πήραν 2 εκ και θα βάλουν ρήτρα 4 σε παίκτη που δίνουν δανεικό Με οψιόν για να τον ξεφωρτωφουν?καλά ο πάπας συνεχίζεται αμειωτοςobanebane έγραψε:Ρε paoktzis μας δουλευεις αγορι μου; πια διπλά δινουμε εισαστε με τα καλα σας;
αυτα που σε λεω θα βγουν και θα πεις οτι ειχα δικαιοace79grpaok έγραψε:Ρε παοκυσης τον πήραν 2 εκ και θα βάλουν ρήτρα 4 σε παίκτη που δίνουν δανεικό Με οψιόν για να τον ξεφωρτωφουν?καλά ο πάπας συνεχίζεται αμειωτοςobanebane έγραψε:Ρε paoktzis μας δουλευεις αγορι μου; πια διπλά δινουμε εισαστε με τα καλα σας;