Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
γιατι γεμισε τελικα σημερα το μεταγραφικο τοπικ.υπηρξε καμια συγκεκριμενη βρωμα οτι ερχεται παικτης?
-
Μπαρκαρούτσος
+++++ron-swanson έγραψε:Βασικά μλκια που βγήκε το όλο θέμα στα μιντια. Το καλύτερο είναι να έρχεται κατευθείαν η ανακοίνωση από την ΠΑΕ.
Ευτυχώς σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο έχω πάρει τις αποστάσεις μου και δεν αγχώνομαι..
Σας βλέπω και σας λυπάμαι, μουχαχαχαχα
Ειναι ξεκαθαρο οτι το ονομα το διερρευσε η ΠΑΕ.
Αυτο εγινε ειτε γιατι ο παικτης ειναι σχεδον κλεισμενος ειτε για επικοινωνιακους λογους, ειτε για αντιπερισπασμο.
Σε καμια απο τις τρεις περιπτωσεις ο ΠΑΟΚ δεν εχει να φοβαται κατι.
Μας τα εχουν ΠΡΗΞΕΙ με το γαυρο και τις μεταγραφες του. Το πρωι Βιερινια το βραδυ Μπλανκο; Πλακα μας κανετε που τσιμπατε κιολας;
Αυτο εγινε ειτε γιατι ο παικτης ειναι σχεδον κλεισμενος ειτε για επικοινωνιακους λογους, ειτε για αντιπερισπασμο.
Σε καμια απο τις τρεις περιπτωσεις ο ΠΑΟΚ δεν εχει να φοβαται κατι.
Μας τα εχουν ΠΡΗΞΕΙ με το γαυρο και τις μεταγραφες του. Το πρωι Βιερινια το βραδυ Μπλανκο; Πλακα μας κανετε που τσιμπατε κιολας;
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο βγαλανε οι δημοσιογραφοι...Στις επιβεβαιωσει ή οχι πεφτουν μεσα παντως.pirate_salonica έγραψε:Ρε σούρμε επέτρεψέ με να ρωτήσω: Όντως επιβεβαιώθηκε από την ΠΑΕ ή κι αυτό ακόμη είναι λαλακία των ΑΡΔ?sourmenetes έγραψε:Οποτε επιβεβαιωθηκε απο την παε ονομα ηρθε.
Σωστος ο rain...
Ειπα και κατι πριν.Οποτε επιβεβαιωθηκε απο την παε ο παιχτης ηρθε στον ΠΑΟΚ.
- navigator11
Ο επίσημος ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε δημόσια; Όχι. Ποιός μου αποκλείει εμένα πως οι διαρροές αυτές είναι κατευθυνόμενες από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που θέλουν κι είναι ίσως κοντά να πάρουν τον παίχτη, για να ξεσαλώσουν μετά προπαγανδιστικά; Ας είμαστε ήρεμοι και υπομονετικοί. Και για τους εαυτούς μας και για την ομάδα μας. Η πεποίθησή μου είναι πως θα ενισχυθούμε ουσιαστικά. Μακάρι αυτό να συμβεί σχετικά σύντομα.

- ilovegame27
Πάντως από ότι έχω καταλάβει η ΠΑΕ φέτος ταΐζει τους δημοσιογράφους ότι θέλει!Μεγάλη επιτυχία να μην ξέρουν τίποτα οι δημοσιογράφοι για μεταγραφές και να γράφουν αερολογίες!
navigator11 έγραψε:Ο επίσημος ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε δημόσια; Όχι. Ποιός μου αποκλείει εμένα πως οι διαρροές αυτές είναι κατευθυνόμενες από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που θέλουν κι είναι ίσως κοντά να πάρουν τον παίχτη, για να ξεσαλώσουν μετά προπαγανδιστικά; Ας είμαστε ήρεμοι και υπομονετικοί. Και για τους εαυτούς μας και για την ομάδα μας. Η πεποίθησή μου είναι πως θα ενισχυθούμε ουσιαστικά. Μακάρι αυτό να συμβεί σχετικά σύντομα.
![]()
ελεος ρε φιλε ελεος
- ace79grpaok
Η tuttomercatto πάντως το έχει σαν αποκλειστικό οτι ο Μπλάνκο έρχεται στον ΠΑΟΚ και αν Κρινω απο την ωρα.που βγήκε είναι πριν απο τα ελληνικά σαιτ
navigator11 έγραψε:Ο επίσημος ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε δημόσια; Όχι. Ποιός μου αποκλείει εμένα πως οι διαρροές αυτές είναι κατευθυνόμενες από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που θέλουν κι είναι ίσως κοντά να πάρουν τον παίχτη, για να ξεσαλώσουν μετά προπαγανδιστικά; Ας είμαστε ήρεμοι και υπομονετικοί. Και για τους εαυτούς μας και για την ομάδα μας. Η πεποίθησή μου είναι πως θα ενισχυθούμε ουσιαστικά. Μακάρι αυτό να συμβεί σχετικά σύντομα.
![]()
ΕΛΕΟΣ!!!!
-
Kopritakos
Αν ήταν παιχνίδι του Ολυμπιακού θα είχε βγει η ΠΑΕ και θα έλεγε δεν ασχολούμαστε με τον παίχτη άρα........
Είναι αδύνατο να επιβεβαιώνει μια ΠΑΕ ότι ενδιαφέρεται για έναν παίκτη και να διαψεύδει ο manager του,συνήθως γίνεται το αντίθετο.Είναι καθαρά παιχνίδι του manager μπας και τσιμπήσει τίποτα παραπάνω...Έτσι λειτουργούν όλοι αυτοί.Ψυχραιμία,προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά.... 
- paokovios1974
Ο Γαυρος θα παρει βιερινια Μπλανκο και ροτσινσκι και θα αλλαξει ξανα επιπεδο, απο το διαστημικο που ειναι τωρα θα φτασει στο υπεργαλαξιακο, καλο βραδι απο μενα.