Για Μπεν Αρφά τι λέτε;
Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
κατσε, τωρα εχω σεναριο για παχια παχια μλκια!!!
Ινσαουραλδε
Λουτσο
Βιειρίνια...
ελα πες μου.... δεν τα συγκρατησες ε;;;;;

Ινσαουραλδε
Λουτσο
Βιειρίνια...
ελα πες μου.... δεν τα συγκρατησες ε;;;;;
χαρακτηριστικη περιπτωση παιχτη που θα τον πλακωνε ο Αγγελος στα χαστουκια στις πρωτες 2 ωρες συνυπαρξης τους.....paok87 έγραψε:31/6 ??![]()
Για Μπεν Αρφά τι λέτε;
-
Μπαρκαρούτσος
K_geo έγραψε:κατσε, τωρα εχω σεναριο για παχια παχια μλκια!!!
Ινσαουραλδε
Λουτσο
Βιειρίνια...
ελα πες μου.... δεν τα συγκρατησες ε;;;;;![]()
![]()
αγιε βασιλη σαντα κλαους και λοιποι ασπρογεννηδες κανονιστε να κανετε δωρακι στα παοκσακια την παραπανω λιστα κγεο....και ας μην παρουμε πρωταθλημα ... μπαλαρα θα δουμε με αντρε λουτσο μακ φανουρη θα γεμιζει η τουμπα με γριες για να θυμηθουν εποχες βασια
Για Λούτσο πως προεκυψε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gvpaok89 την Δευ 29 Δεκ 2014, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ron-swanson
Αμα δεν κλεισει σημερα ή αυριο μετα παμε για Παρασκευη πιστευω.
Εντωμεταξυ πριν που ακουσα λιγο Κολκα στο ραδιο ειπε οτι μπορει να παει και για 2 χαφ ο ΠΑΟΚ, εναν "ελιτ" (που λεει κι ο γραφικος) και εναν πιο μικρο ταλαντουχο. Ειπε ακομα οτι απο κανα 2 ονοματα που ακουσε οτι κοιταει η ομαδα για εξτρεμ ειναι καλυτεροι του Φετφατζιδη.
Α επισης με εκνευριζει απιστευτα που επειδη ο Βρυζας εχει μεινει μονος του τεχνικος διευθυντης ο Κολκας εχει φουλ ενημερωση για ολα τα θεματα και βγαζει μια αλαζονεια που του ειχε κοπει τα τελευταια 2 χρονια που δεν ειχε ιδεα. Και πρεπει εμεις σαν τους μλκες να ακουμε τον καθε βλακα για να μαθουμε τιποτα
Εντωμεταξυ πριν που ακουσα λιγο Κολκα στο ραδιο ειπε οτι μπορει να παει και για 2 χαφ ο ΠΑΟΚ, εναν "ελιτ" (που λεει κι ο γραφικος) και εναν πιο μικρο ταλαντουχο. Ειπε ακομα οτι απο κανα 2 ονοματα που ακουσε οτι κοιταει η ομαδα για εξτρεμ ειναι καλυτεροι του Φετφατζιδη.
Α επισης με εκνευριζει απιστευτα που επειδη ο Βρυζας εχει μεινει μονος του τεχνικος διευθυντης ο Κολκας εχει φουλ ενημερωση για ολα τα θεματα και βγαζει μια αλαζονεια που του ειχε κοπει τα τελευταια 2 χρονια που δεν ειχε ιδεα. Και πρεπει εμεις σαν τους μλκες να ακουμε τον καθε βλακα για να μαθουμε τιποτα
Όχι οι μικροί λέω 30,000 έκαστος. Δηλ 5χ30=150,000. Αν είναι 10 οι μικροί 30χ10=300,000barlow4 έγραψε:τι να πω ρε φιλε.εγω νομιζω πως η παε καλα κανει και τηρει σκληρη διαπραγματευτικη γραμμη.αλλωστε με πολυ πιο βαρια συμβολαια οπως κλαους και γλυκο δικαιωθηκε.οποιους θελει πολυ τους κραταει.vs40 έγραψε:Barlow τα 30,000 για παίκτη που ο προπονητής έχει θετική εισήγηση δεν είναι πολλά. Τόσα πήραν όλοι αντιστοιχα και τόσα παίρνουν και σε βάζελο. Το ρίσκο είναι μικρό. Από τους 5 μικρούς που θα δώσεις τα 5χ30=150,00 οι 2 τουλάχιστον θα σου βγουν εντεκαδάτοι (σε βάθος 2 ετών) οπότε τα έβγαλες με το παραπάνω τα λεφτά σου. Το θέμα είναι ότι σε εμάς μας βγαίνει μέχρι στιγμής το 100%. Ακόμη και ο Τσουκαλάς μας είχε βγει και παίζει στα λεφτά που αξίζει. Όσοι δεν τα πάνε και τόσο καλά έχουν και δανεισμούς και οπότε μειώνεται η χασούρα. Προτιμώ να πληρώσω 30Κ για παίκτες που διαλέγει ο προπονητής, παρά να δίνω μισθό 300Κ σε κάθε Γεωργιάδη που τον πληρώσαμε να τον πάρουμε απο τον Πανσεραϊκό. Το στοίχημα είναι να μην μένεις με συμβόλαια αλλά Μάρτενς στον αέρα. Μικρό το κόστος των 150Κ. Αν είχες 10 παίκτες στην προετοιμασία δώσε 300Κ. Μικρό το κόστος. Αυτό είναι το νόημα να έχεις Κ20 και έτσι κάνουν και τα μεγάλα κλαμπς. Μη ξεχνάμε ότι οι μικροί έχουν και μεταπωλητική αξία αν σου βγουν.
Υγ: Αυτό που λέω κάνε 30 προτάσεις σε μεγάλα ονόματα δε σου λέω να διαρεύσουν (μη γίνεις και φελός). Για το Βιεϊρίνια απλά θεωρώ ότι χάνει η ΠΑΕ αν δε το φέρει δημόσια. Μπορείς να ενημερώσεις απλά τον κόσμο ότι η ΠΑΕ κάνει προσπάθεια να φέρει παίκτες αξίας στα λεφτά που θέλει, οπότε θα έχουν μικρό ποσοστό επιτυχίας. Ο κόσμος νομίζω ότι θα το καταλάβει
οσο για τους μικρους αν 5 μικροι ειναι 150 χιλιαρικα εκαστος ειναι 750 χιλιαρικα.δεν το λες αμελητεο.το θεμα ειναι να εχουν προοπτικη.και δε λεω οτι δεν εχουν.στην παε για να κρατανε τοσο σκληρη γραμμη κατι θα ξερουν.ειναι και αλλοι απο πισω.αλλωστε ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδα που δινει ευκαιριες σε μικρους και αυτο δημιουργει υπεραξια ενω σε αλλες ομαδες εξαφανιζονται πιτσιρικαδες που δειχνουν ακομα πιο ταλαντουχοι.και αυτο δημιουργει υπεραξια.δεν πρεπει να παραβλεπεται αυτο.γι αυτο λεω πως κανει λαθος εκτιμηση ο μανατζερ.
ειναι η τελευταια μου ελπιδαRoMaN έγραψε:Σε 4 σελίδες κλείνουμε ποδοσφαιριστή.
Ο Βιερίνια με τις παρούσες συνθήκες δεν έρχεται... Δυστυχώς για εμάς έκανε καλό πρώτο εξάμηνο στη Γερμανία με αποτέλεσμα να του κάνει απλησίαστη προσφορά η Βόλφσμπουργκ. Η μόνη περίπτωση να έρθει είναι να παίξεις με τα χρόνια. π.χ. να του κάνεις 5ετές συμβόλαιο με 1 εκ καθαρά/χρόνο.
Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν κινούμαστε για Λέτο, τη στιγμή που μοιάζει απίστευτα εφικτή περίπτωση (φαίνεται να παρακαλάει το βάζελο κι εκείνος να μην έχει να τον πληρώσει...)
Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν κινούμαστε για Λέτο, τη στιγμή που μοιάζει απίστευτα εφικτή περίπτωση (φαίνεται να παρακαλάει το βάζελο κι εκείνος να μην έχει να τον πληρώσει...)
Eχει κουρευτει ο Λετο;
Τι να τον κανουμε τον κορεσμενο και με χρόνια προβληματα Λετο ρε συ αμπαλαεα;
Μακρια απο πρωην βαζελογαυρους μισφοφορους ποδοσφαιριστες.
Τι να τον κανουμε τον κορεσμενο και με χρόνια προβληματα Λετο ρε συ αμπαλαεα;
Μακρια απο πρωην βαζελογαυρους μισφοφορους ποδοσφαιριστες.
-
Asimos
Επειδη α. εχω κουράσει και β. δεν εχει υπογράψει ακομη στα φαοβέ, θα ελπιζω σιωπηλά μονος μου.
- ilovegame27
Φαντάζεστε να ερχόταν ο Ταυλαρίδης στον ΠΑΟΚ τι κράξιμο θα κάναμε?
Στο βάζελο και στα αθλητικά site την έχουν περάσει την μεταγραφή σαν τεράστια
Στο βάζελο και στα αθλητικά site την έχουν περάσει την μεταγραφή σαν τεράστια