Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Παίδες χρησιμοποιείστε για την ώρα μια υπηρεσία τύπου tinypic Και θα το δούμε το θέμα.
- kataramenos5
Γιατι στην αρχική του φόρουμ στο πρωτο τοπικ "Νέοι χρηστες Διαβαστε πρώτα" φαίνεται ενα ποστ του palok απ το τοπικ του Οντουμ? 

- Ekatnetworkltd
[img]http://i.imgur.com/JfFZVhi.jpg[/img][img]http://i.imgur.com/kWEUaMX.jpg[/img]Ekatnetworkltd έγραψε:Αυτό υπάρχει εδώ και ένα μήνα ίσως και παραπάνω και εγώ δεν μπορώ να ποστάρω π.χ φωτογραφίεςKourdos έγραψε:γίνεται να απελευθερωθεί η προσθήκη συνημμένων, προσπαθώ να ποστάρω την φωτο του Σάντα Κλάους αλλά μου γράφει ότι εξάντλησα των αριθμό των συνημμένων(;).
Αδελφέ κούρδε,εάν χρησιμοποιής tapatalk η λύση είναι imgur.com όπου δημιουργείς λογαριασμό!
ΥΓ:να είσαι καλά jonh4serres που με πονήρεψες,τι διάολο πόσταρες φωτό και εμείς πετάγαμε αετό
- kataramenos5
Μηπως να ανοίξει ο επομενος αγώνας του Σαββάτου?Μη προλάβει κανας μυστήριος και εχουμε θεματα. 

- sourmenetes
- Moderator
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
μην ξεχνας τη στιγμη που πατας "υποβολη" να εχεις σταυρωμενα τα δαχτυλα των χεριων σου, σταυρωμένα και τα ποδια σου και να φτυσεις τρεις φορες το κορφο σου λέγοντας "απεταξαμην το Σατανα, απεταξάμην".
αλλιως δεν πιανει!

αλλιως δεν πιανει!

- kataramenos5
Ή ξεχνα ο Αγιος ή ησασταν κακα παιδιαkataramenos5 έγραψε:RoMaN έγραψε:Περνάμε σε φάση αναβάθμισης,![]()
![]()
-Να μη ξεχάσω το server για τον ROMAN και τον Ντινο

Αυτη η αναβάθμιση σαν την αναπτυξη του Σαμαρά ενα πραγμα.Ολο για αυτην ακουμε αλλα κανείς δε τη βλέπει..

για καποιο αδιευκρινηστο (;) λογο καθε φορα που παταω υποβολη (σημερα) ασπριζει η οθονη του Browser και με αναγκαζει να πατησω f5. με ρωταει για να ξανααποστειλει τις πληροφοριες αλλα στο μεταξυ μου δειχνει και το οτι η δημοσιευση μου εχει ανεβει.
δεν λεω, ψαρωτικο.
δεν λεω, ψαρωτικο.

- kataramenos5
Παιδια ηδη εχει αρχισει ολικη αναβαθμιση του site στε να λυθουν αυτα μια και καλη. Υπομονη και κατανοηση.
Υγ. Πιστευω ο Ζησης σεβομενος τα προβληματα μας δεν ανακοινωνει μεταγραφαρες ωστε να μη πεσει το site
Υγ. Πιστευω ο Ζησης σεβομενος τα προβληματα μας δεν ανακοινωνει μεταγραφαρες ωστε να μη πεσει το site

- Ekatnetworkltd