Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Ε.Π.Ο super leage κ.λ.π δημοκρατικές δυνάμεις

Δημοσίευση από K_geo »

εορπτολ, λογια του αερα ρε μην ασχολεισαι.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

KOSTAS54 έγραψε:Συγνώμη, αλλά δεν ειναι δική μας ευθύνη να κρίνουμε αν κανει καλά τη δουλειά του ο δντης των γραφείων της ΠΑΕ του ΠΑΟΚ. Θα τον κρίνει ο πληρώνων δηλ ο ΙΒΑΝ. Πόσο δύσκολο είναι να το αποδεχθείτε?
Κουμάντο ο καθένας στο σπιτι του και στην επιχείρησή του!
Φιλε(ετσι σε νοιωθω) Κωστα.
Προσωπικα καρφι δε μου καιγεται ποιος ειναι ο διευθυντης της ΠΑΕ.
Ο δικος μου ο νταλκας,ειναι οι παικτες που δεν εχουν ερθει ακομη.
Πες μου ομως,διαφωνεις μ΄αυτα που γραφω πιο πανω?

Καποια πραγματα ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΙ να φαινονται καλως καμωμενα.
Αλλιως ο καθενας μπορει,και καλα κανει,να τα σκαλιζει.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

@ Απόστολε
Η μισή ντροπή δική μου κι η άλλη μισή όσων προσπαθούν να με προσδιορίσουν ως "μη αγνό ΠΑΟΚσή" ή "πρώην διοικητικό" ή "πρώην παρατρεχάμενο" κλπ.
Βέβαια, το πάτημα του(ς) το έδωσε μαεστρικά ένα εκ των οργάνων, οπότε βρίσκουν και κάνουν... Ας αποφασίσει το (ίδιο) όργανο αν πρέπει να τους συνετίσει.

@ Πριστ
Ρωτάς για τα καθήκοντα/αρμοδιότητες/ευθύνες των "δικών μας" παιδιών? και περιμένεις κι απάντηση?
Ο Τσιτσι φταίει για όλα, αφού. Και ο κόσμος που δεν γεμίζει την Τούμπα.
Κριτική μόνο στον Τρελό επιτρέπεται. Αυτόν μπορούν να τον κρίνουν οι πάντες ενώ τους υπόλοιπους μόνο ο πλερουά...
Τολμάς και κριτικάρεις την γκαγκατσοπαρέα? Τολμάς να αντιτίθεσαι στη διεύρυνση αυτής (με τη διαφαινόμενη είσοδο του ΔΣ14)? Δεν είσαι ΠΑΟΚ ρε φίλε, έχεις ιδιοτελείς σκοπούς...

@ Πτολεμαϊδα
Σου έδωσα λίνκς όπου φαίνεται με ημερομηνία η άποψή μου για Ρατ-Μακ-Φακ. Μη μηρυκάζεις...
Όσο για τα τμήματα που ανήκουν στον ερασιτέχνη, αρκεί να ρίξεις μια ματιά στη -λιτή- υπογραφή μου.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αστροναύτη άσε τις εξυπνάδες.

Σου μιλήσαμε διάφορα άτομα σχετικά με το ύφος και την ΕΠΙΜΟΝΗ σε συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα. Μπηχτές κι άλλες ατάκες γράψτες αλλού. Το γεγονός οτι πετάς θεωρίες επί παντός επιστητού προσωπικά δε με γοητέυει όπως άλλα μέλη και αντιθέτως το βλέπω ως άρρωστο.

Επίσης, τα περί οργάνων, να τα έλεγες προχτές που ουσιαστικά με έβρισες σε τόπικ εν ώρα αγώνα και έκανα πως δεν το είδα.

Λοιπόν, πέρα απ τα διάφορα οφ τόπικ που πρέπει να σταματήσουν, πέρα κι απ τις θεωρίες συνωμοσίας, μη παριστάνεις και το θύμα απο πάνω. Αν θέλεις να αναπτύσσεις τις προσωπικές μου πολιτικές, στρατηγικές και απόψεις, κάνε ένα μπλογκ και γράφε ο,τι θέλεις. Όταν συμμετέχεις σε φόρουμ ΛΟΓΙΚΟ είναι να κρατάς και κάποια όρια στο τι γράφεις και πουλάς.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

prist64 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Συγνώμη, αλλά δεν ειναι δική μας ευθύνη να κρίνουμε αν κανει καλά τη δουλειά του ο δντης των γραφείων της ΠΑΕ του ΠΑΟΚ. Θα τον κρίνει ο πληρώνων δηλ ο ΙΒΑΝ. Πόσο δύσκολο είναι να το αποδεχθείτε?
Κουμάντο ο καθένας στο σπιτι του και στην επιχείρησή του!
Φιλε(ετσι σε νοιωθω) Κωστα.
Προσωπικα καρφι δε μου καιγεται ποιος ειναι ο διευθυντης της ΠΑΕ.
Ο δικος μου ο νταλκας,ειναι οι παικτες που δεν εχουν ερθει ακομη.
Πες μου ομως,διαφωνεις μ΄αυτα που γραφω πιο πανω?

Καποια πραγματα ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΙ να φαινονται καλως καμωμενα.
Αλλιως ο καθενας μπορει,και καλα κανει,να τα σκαλιζει.
Ως προς το φίλε, είναι αμοιβαίο γιατί ίδιες εποχές στους ίδιους χώρους ζησαμε μεγαλες στιγμές!
Το πώς κάνουν τη δουλειά τους στα γραφεία είναι αποκλειστική ευθύνη του Δ.Σ. και του πληρώνοντος.
Τα αγωνιστικά αποτελέσματα της συμπεριφοράς του οργανισμού ΠΑΟΚ είναι αυτά που μας αφορούν και γιαυτά υπεύθυνοι απέναντι μας ειναι το Δ.Σ και ο Ιβάν. Αυτούς κρίνουμε εμείς αλλά στο τέλος κάθε χρονιάς και οχι σαν το Χότζα που έδερνε τα παιδιά του για να μην κανουν ζημιά.
Σημ. Όπου Δ.Σ. δεν εννοώ τον, αποκαλούμενο απο τον καμόρα και άλλους, 14
Άβαταρ μέλους
astronaut

Σε χαρακτήρισα αλλά δεν σε έβρισα. Το "πουθενάς" είναι αντίστοιχο του "άρρωστος"...
Και ήταν τόσο -θαρρώ- (παρ)ορμητική η κριτική σου στον Τρελό που δεν πίστευα αυτά που διάβαζα.

** Όταν σε μια μηχανή ρετάρουν 2-3 γρανάζια τότε, ΛΟΓΙΚΑ, σ'αυτά τα 2-3 θα ΕΣΤΙΑΣΩ την προσοχή μου.
Ο ένας πληρώνει, ο άλλος διαχειρίζεται άψογα & ο νέος εφαρμόζει πολιτική που -χωρίς αμφιβολία- είναι πιο αποδοτική απ'του προηγούμενου...
Ε, τα κουκιά πλέον είναι μετρημένα και εξιλαστήρια θύματα τύπου Τσίτσι δεν υπάρχουν πλέον...
Βέβαια, κάποιοι πάνε να φορτώσουν ευθύνες στον γυμναστή & στον γιατρό, αλλά είναι τόσο προφανείς οι τρύπες στο ρόστερ που η φωνή τους προσκρούει σε τοίχο.

** Μιας και μέχρι τις 11/1 οι (όποιες) μεταγραφές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, και μιας και ο Ζησάο οριοθέτησε εκείνο το Σ/Κ ως καταληκτικό, είναι λογικό να υπάρχει αναμονή εκ μέρους σου/σας.
Ευκαιρία λοιπόν να μάθω/ουμε την άποψή σου (ίσως και των υπολοίπων οργάνων :mrgreen: του σάιτ) για τα μελλούμενα στην ΕΠΟ και πώς αυτά μπορούν να είναι προς όφελος του ΠΑΟΚ και γενικότερα του ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πρωτα απο ολα ρε αερανθρωπε, σοβαρα πιστευεις οτι ο επομενος προεδρος της επο δεν θα ειναι και αυτος οποιο πουτ@νακι αποφασισει να βαλει ο χοντρογαυρος;

τρελα μας πουλας δλδ;

οσο για τα αλλα, κουρασες φιλε. κουρασες. λες λες λες και μετα με δικαιολογιες προσπαθεις να μας πεισεις οτι το κανεις ντεμεκ για το καλο του ΠΑΟΚ. λες και εμεις ειμαστε τπτ ντουγανια που δεν βλεπουμε τι παιζει.

ρε καταλαβετε το. στα @@ μας το ποιοι διοικουν, παιζουν κτλ. το θεμα ειναι η βιτρινα (αγωνιστικο) να ειναι ομορφη αλλα και τα ρευματα (εφοριεςκαι γενικα εξοδα) πληρωμενα και σωστα οργανωμενα.

ειδες οτι ο βρυζας δεν προχωραει το να τον κραζεις, καθως ακομα και οι κατακριτες του (μεταξυ αυτων και εγω) λενε οτι το καλοκαιρι εγινε σχετικα καλη δουλεια. για γχ κτλ δεν εχει πολυ ζουμι το θεμα καθως δεν απασχολουν. τι να πιασουμε τι ειναι στην επικαιροτητα, α! το βρηκαμε. το γκαγκατσοπαιδι οπως λενε μερικοι. ε λοιπον, σκεφτειτε 2 πραγματα. ενα αν θα θελατε να σας λενε παπαδοπουλοπαιδι, σαμαροπαιδι, παπανδρεοπαιδι, τσιπροπαιδι κτλ αντι γιαα το ονομα σας και δευτερον το οτι το 60% των εργαζομενων του ιδιωτικου τομεα (μην πω για δημοσιο) δουλευει μεσα απο γνωριμιες και οχι καποιο βιογραφικο κτλ. αρα μιλας για κατι που γινεται στην πλειονοτητα.

και ξες κατι ακομα βρε; μακαρι να μπορω να εχω το γιο του προεδρου της επο, διευθυντη στην ομαδα μου. μακαρι. και ουτε ηθικα ντεμεκ διληματα ουτε τπτ. τοσα χρονια μας πηδουν ασαλιωτα. στα @@ μου. ασε δε που με γκαγκατση, τετοια πραγματα οπως τα τελευταια 2 χρονια, δεν ειχαμε δει. τουλαχιστον μερικοι κρατουσαν τα προσχηματα.......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 28 Δεκ 2014, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Αιθαιροβάμων επι παντός επιστητού!
ΟΠως θα αλλάξουμε την πολιτική της ευρωπαϊκής ένωσης προς όφελος της χωρας μας και των λαών της Ευρώπης!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Τη γνώμη μου για το Βρύζα την έχω πει εδώ και ΠΟΛΥ καιρό. Και είναι αρνητική.

Σχετικά με το Γκαγκάτση και το αν "Ρετάρει" το γρανάζι του, αμφιβάλλω. Εξ όσων μαθεύτηκαν (και δημοσιεύτηκαν στο δίκτυο, όπου και τα διάβασα) η έκθεση της Sportfive ήταν θετική και δεν προτείνονταν πρόσληψη άλλου, η άποψη του Σαββίδη είναι θετική, ο Αγγελίδης τον εκτιμά και στον τομέα ευθύνης του δεν θυμάμαι να είχαμε κάποιο τεράστιο σφάλμα, πέρα απο κραυγές.

Όσο λοιπόν οι ανώτεροι του κρίνουν τη παρουσία του θετικά κι όσο δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό εναντίον του πέρα απο το γενεαλογικό του δέντρο, δε μπορώ να συμφωνήσω οτι "Ρετάρει".

ΑΠο εκεί και πέρα, σχετικά με τις εκλογές της ΕΠΟ, προσωπικά θέλω το Λυσσαρίδη. Καθαρός, ΠΑΟΚτσάκι, έμπειρος. Αλλά είναι παντελώς άσχετος με όλο το βόθρο εκεί μέσα και δε πρόκειται να επιβιώσει. Μακάρι να τα πάει καλά.

Νομίζω όμως, βάσει και των δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν, πως ο Μελισσανίδης έχει ήδη συναντηθεί μια δυο φορές με Γκαγκάτση. Άσε που το χτεσινό άρθρο του Βασιλόπουλου περί σίγουρης υποψηφιότητας, τυχαίο ΔΕΝ είναι. Επομένως, διακρίνω συμμαχίες υπέρ της υποψηφιότητάς του και το σίγουρο είναι πως αν ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να στραφεί προς τα εκεί, ελπίζουμε να έχει βρει και τρόπο να διασφαλίσει τα συμφέροντά του γιατί η λέξη συμμαχία στο ελληνικό/αθηναϊκό κράτος ισοδυναμεί με ανέκδοτο, απο αρχαιοτάτων χρόνων.

Θα τα πούμε και στην κεντρική όμως αυτά, ΜΕΤΑ τις μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Κγεο, κατεστημένο δεν ήμασταν ούτε θα γίνουμε ποτέ. Όχι γιατί τα χρήματα του Ιβάν μυρίζουν διαφορετικά αλλά καθαρά για λόγους πληθυσμιακούς & γεωγραφικούς, δηλ. πολιτικούς.
Το μόνο που θα καταφέρουμε -αν καταφέρουμε- θα είναι να στιγματίσουμε ανεξίτηλα το (όποιο) τρόπαιο κατακτήσουμε.
Αν το οφσάιντ της Κέρκυρας στην Τούμπα πέρασε ψιλο-μπάι, σε περίπτωση που αναλάβει ο Μπιλ, μια αντίστοιχη φάση θα γίνει αυτοκόλητο πάνω στο (όποιο) τρόπαιο.

** Μεγάλη η δίψα.. αλλά αυτή μας κρατά (ακόμα) ζωντανούς...
Και μ'αλατόνερο δεν ξεδίψασε κανείς.
Άβαταρ μέλους
astronaut

rainmaker έγραψε: Νομίζω όμως, βάσει και των δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν, πως ο Μελισσανίδης έχει ήδη συναντηθεί μια δυο φορές με Γκαγκάτση.
Θα θεωρηθεί λοιπόν συνωμοτικό και φαντασιόπληκτο να πιστεύω ότι τα σάλια του Ιβάν με τον Τουίτι τα προώθησε ο Μπιλ (για ιδίον όφελος) ?...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

εσείς να το στιγματίσετε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Είναι εκπληκτικά Long shot για να σταθεί έστω και ως σενάριο σε μια κουβέντα. Άσε που ΑΝ ισχύει κάτι τέτοιο αποδεικνύεται οτι ο Γκαγκάτσης είναι και φοβερός παράγοντας, κινώντας νήματα χρόνια ολόκληρα πριν τις εξελίξεις.

Αλλά δε νομίζω πως είναι τόσο πολύπλοκα τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Σαφέστατα είναι φοβερός παράγοντας.
Σαφέστατα μέτρησε τις δυνάμεις του (20 ενώσεις) το 2012.
Σαφέστατα τα σάλια με τη βαζέλα ξεκίνησαν με την πτώση της Κούλας, δηλ. με το που ανέλαβε ο Μελ.
Σαφέστατα θα εξυπηρετεί τον επόμενο, που είναι ο Μελ., βιώνοντας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το ντεζαβού της προηγούμενης κυριαρχίας του Μπιλ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

βασικα θελετε να δειτε ποσο απλα ειναι τα πραγματα; 1)ως οπαδοι. αντε και 2)ως "αναλυτες των πεπραγμενων" στην ομαδα μας;

1) καλεισε να δειξεις αν οντως θελεις αυτο το πρωταθλημα. αν θελεις να στηριξεις την ομαδα στην προσπαθεια να το κανει αυτο. 28000 χωραει ο ναος. μπορεις να το γεμιζεις καθε κυριακη; εγω, και σιγουρα πολλοι αλλοι, λεω οτι ΑΝ θες το γεμιζεις ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. αντε λοιπον να δω αν ειμαστε ΠΑΟΚ για τα ραδιοφωνα και τα πληκτρολογιακα ή για τη μυρωδιά της υπέρβασης, της μάχης ενάντια σε ολα και ολους και την τελική επικράτηση. γιατι αυτο ειναι ο ΠΑΟΚ.... ουτε ο ταδε παιχτης που μας χαλαει, ουτε κανενας απο τη δικοοικηση ουτε τπτ. αυτοι ολοι ρε ειναι αναλωσιμοι. αντε 5, αντε 8 χρονια, αντε 10. ο ΠΑΟΚ ειναι ιδεα που διαρκεί και παραμένει. και εμείς οφείλουμε σαν υποστηρικτές αυτης της ιδεας, οσο μπορούμε, να ειμαστε εκει που αυτη η ιδεα ταξιδευει. τοσο απλα, μα πραγματικά τόσο απλά ειναι τα πράγματα.

2)( εκτος αν καποιος απο εμας, ειναι ή ήταν εντος παε, συνεργάτης αυτης ή οτιδηποτε αλλο. επίσης, αν καποιος απο εμας εχει μια βασιμη η φαντασιακη ιδεα για το α η β πρόσωπο και θεωρει οτι κινει λανθασμενα ή υπογεια τα νίματα. )
τοτε
ναι, λογικο και σωστο το να γινεται η απαραιτητη νιξη οταν καποιο γεγονος δειχνει οτι κατι παει στραβα αφου καποιος το θεωρει πρεπον. αλλα το να γινονται παρομοιου χαρακτηρα παρεμβασεις, συνεχως και με ιδίο περιεχομενο σε ακυρο κυριως χρονο, ειναι τουλάχιστον εριστικό προς τη νοημοσύνη των υπολοίπων. με λιγα λογια, οκ, το καταλαβαμε. προχωραμε και βλεπουμε. αλλα μερικοι μερικοι, δεν.....

αυτα τα 2. απλα, λιτα και ελπιζω κατανοητα.

υγ:Αερανθρωπε, ολα οκ, αυτο το "θα" μου τη δινει παντα ομως...... :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”