Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ρε συ βρυζα τι να σου πω και σενα τωρα,απευθυνεσαι στον πιο μεταγραφολαγνο λαο του κοσμου ο οποιος σημειωτεον στις μεταγραφες καλοκαιριου εμεινε με την ψ@λη στο χερι περιμενοντας 3 μεταγραφες,και συ πας και υποσχεσαι ουσιαστικα οτι το Σαββατο θα εχεις τον παικτη να συμετεχει στην προπονηση.Τι περιμενεις τωρα να ειμαστε χαλαροι και τραλαλα τραλαλο τι ωραια που ειναι εδω?Θα τα ακουσεις και θα τα ακουσεις ασχημα,Ετοιμασου.Ιβαν ελπιζω να βρισκεσαι εδω για να διασφαλισεις οτι θα γινουν οι μεταγραφες που και εσυ υποσχεθηκες.
Ο χρονος πλεον τελειωσε δεν υπαρχουν περιθωρια για αλλη αργοπορια,ηδη σημερα πρεπει να δουμε...φως.
Μην μου αρχισουν μονο δημοσιευματα του τυπου,Αυτους ξερουμε,ξεκουραστηκαν και αντεχουν,Εσωτερικη μεταγραφη,και αλλα τετοια να χαμε να λεγαμε.
Αν και σημερα δεν εχουμε θετικη εξελιξη εστω για τον ενα, για να μην πω και για τους αλλους,εγω προσωπικα θα βγαλω το συμπερασμα οτι η συγχυση και η ασυνενοησια συνεχιζεται.Και θα ειναι κριμα ρε γμτ πολυ κριμα.
Άβαταρ μέλους
suncity4

Δημοσίευση από suncity4 »

Εγω ενα πραγμα ξερω

Απο περυσι τον χειμωνα, οι κινησεις εμφανιζονται μερα που εχουν απεργια οι αθλητικογραφοι (δεν ειναι δημοσιογραφοι)

Ξερετε αν τωρα στα κοντα εχουν καμια προγραμματισμενη???

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

[

Βρισκεστε εδω:
Αρχική
/
Στήλες

A+ A A-
Κρίνεται το επίπεδο, όχι το αν θα γίνουν

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014 11:16
μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Σχολιάστε

Κρίσιμες ώρες για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και είναι γεγονός πως το ένα θεωρητικό εμπόδιο που υπήρχε, επιβεβαιώνεται απ όλες τις πλευρές πως δεν ισχύει. Ο Σαββίδης είναι ζεστός στο να επενδύσει στην ομάδα και το κεφάλαιο αυτό κλείνει εδώ.

Ο Σαββίδης ούτε το καλοκαίρι είπε ποτέ πως δεν βάζει μία ή πως θα πρέπει να ισοσκελιστούν τα έσοδα με τα έξοδα. Όλα αυτά ήταν εικασίες που διάφοροι αράδιασαν χωρίς να το ακούσουν ποτέ από το στόμα του.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα μίτινγκ μετά την ισοπαλία με την Καλλονή που ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν φίλαθλο και αναρωτιόταν γιατί τον κατηγορούν που δεν έκανε μεταγραφές. Αφού ο ίδιος δεν πιέστηκε ιδιαίτερα για αυτό.

Σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι on fire που λένε και οι φίλοι μας οι μπασκετικοί. Είναι σαφές σε εμένα πως προσπαθεί να κλείσει μία τριάδα παικτών που θα τον βοηθήσουν τα μέγιστα όχι μόνο στο εξάμηνο που ακολουθεί, αλλά και στις επόμενες σεζόν.

Νομίζω πως αν απλά ο ΠΑΟΚ ήθελε να ανακοινώσει παίκτη θα το είχε ήδη κάνει. Απλά για τους παίκτες που θα ανακοίνωνε, θα γνώριζε καλά πως είχε κάποιες ελπίδες για κάτι καλύτερο αν περίμενε λίγο. Και σήμερα που μιλάμε, κυνηγάει το κάτι καλύτερο.

Λάθος του Βρύζα που είπε στη συνέντευξη πως το Σάββατο περιμένει χαφ. Ξέχωρα αν μετά είπε πως τα πάντα στα μεταγραφικά είναι στον αέρα μέχρι την υπογραφή, αυτό που εν τέλει μένει είναι η πρώτη φράση. Περίμεναν όλοι μεταγραφή σήμερα.

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ σήμερα έκλεισε. καβάντζα. Τον παίκτη δηλαδή που θα ανακοινώσει αν δεν του κάτσουν οι επιλογές που είναι ψηλά στο ράφι. Και κάπου εδώ ξεκινά η κουβέντα, πως μπορεί να έρθει ένας παίκτης ελίτ, σε ένα πρωτάθλημα σαν το ελληνικό.

Και δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις σαν του Ρατς που είναι παίκτης ελίτ αλλά στο 33 του, αλλά για παίκτες που είναι μεταξύ 23 και 28, δηλαδή στα δημιουργικά επαγγελματικά χρόνια τους.

Από τη μία λοιπόν υπάρχει η άνεση του Σαββίδη που λέει πως δεν χρειάζεται να υπολογιστούν τα χρήματα. Πως έχει διάθεση να πληρώσει καλά.

Από την άλλη όμως, έχουμε ένα πρωτάθλημα, που ακόμη και καλά να πληρώσεις, παίκτης ελίτ σε καλή ηλικία δεν έρχεται. Όχι η παραίτηση Σαρρή δεν βελτίωσε την κατάσταση.

Παράλληλα, έχουμε και ένα πλάνο από το καλοκαίρι. Να χτιστεί μία ομάδα προοπτικής, κάτι που σημαίνει πως οι ηλικίες δεν μπορεί να ξεφεύγουν. Ναι πήραμε τον Ρατς και τον Παπαδόπουλο. Κάπου εκεί έκλεισε η κάνουλα των παικτών με παραστάσεις σε προχωρημένη ηλικία.

Ανακεφαλαιώνοντας, έχουμε λεφτά, δεν έρχονται εύκολα παίκτες ελίτ στην Ελλάδα, πόσο μάλλον σε καλή ηλικία. Άρα τι μας μένει;

Μας μένουν σίγουρα παίκτες που δεν είναι πρώτης γραμμής σε μεγάλα πρωταθλήματα, ή ελεύθεροι από αυτά που τελείωσαν. Η περίπτωση Μακ, επιβεβαιώνει για παράδειγμα, πως ένας ημιβασικός ομάδας Μπουντεσλίγκα, είναι αρκετός για το ελληνικό πρωτάθλημα. Κάτι που τούμπαλιν μπορούμε να το πούμε για τον Βιεϊρίνια που από πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στη Βόλφσπουργκ δεν βάζει γκολ ούτε με συγκατάθεση του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Κάπου εκεί κινείται ο ΠΑΟΚ και καλά κάνει, γιατί μόνο έτσι θα βρει τις παραγωγικές ηλικίες. Αν το δούμε λίγο κυνικά, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να στήσει ομάδα που θα κάνει την διαφορά στα επόμενα χρόνια. Αν πέσει η ΕΠΟ θα μπορεί και από φέτος. Στον Ολυμπιακό λένε θα κάνουν μεταγραφές, αλλά η αίσθησή μου είναι πως δεν θα κάνουν τίποτα ουσιαστικό, παρά μόνο επικοινωνιακό. Έτσι λειτουργούν άλλωστε οι υπό πίεση διοικήσεις.

Στον Παναθηναϊκό πήραν τον Ταυλαρίδη που ο ΠΑΟΚ είχε κλείσει προ τριετίας αλλά τον άφησε στην άκρη.

Ο ΠΑΟΚ αν πάρει τρεις καλούς, σοβαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν χαρακτηριστικά που του λείπουν, θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Το θέμα είναι οι επιλογές να είναι καλές έτσι ώστε αν πέσει η ΕΠΟ να κάνει το θαύμα από φέτος.

Αν δεν πέσει η ΕΠΟ άμεσα, δεν μπορεί και φέτος να κάνει πολλά. Για αυτό στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε πάντα το μέλλον ανεξάρτητα της πίεσης που αισθανόμαστε όλοι για την πρωτιά που η ομάδα διατηρεί εδώ και μήνες.

Η ομάδα πάντως θα κάνει μεταγραφές. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά μέχρι σήμερα, έχει λύσεις, απλά αυτές τις ημέρες κρίνεται το επίπεδό τους.

ΥΓ Νομίζω πως η υπέρβαση για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ θα ήταν να βρεθεί μία φόρμουλα να εντάξει στο δυναμικό του τον Βεζένκοφ. Νομίζω πως ο Ιβάν που έχει δείξει πως θέλει να βοηθήσει το τμήμα, μπορεί να πληρώσει το μπάι άουτ.

Kαι για τον ίδιο τον παίκτη του Άρεως, ο ΠΑΟΚ είναι ιδανική περίπτωση για να κάνει το επόμενο βήμα.

Σίγουρα δεν θα παίρνει τα 20 με 25 σουτ που του δίνει ο Πρίφτης, όμως για να φτάσει σε επίπεδο NBA που είναι και οι προδιαγραφές του, πρέπει πρώτα να ενταχθεί σε μία ομάδα που θα του δώσει συγκεκριμένο ρόλο και θα του ανεβάσει όλες τις στατιστικές πλην των πόντων.

Νομίζω πως είναι η ώρα για τον ΠΑΟΚ να αρχίσει να το μελετά. Ο Ιβάν είναι ζεστός και δεν χρειάζεται διαπραγμάτευση με τον Άρη. Ο παίκτης να ψηθεί και είμαστε καλά.
Από sdna.gr *]
Παλι απο τον βασιλοπουλο ειναι το αρθρο,στην ουσια προσπαθει να καλμαρει τον κοσμο για την αργοπορια των μεταγραφων και προσπαθει να μας πεισει οτι αργουνε γιατι παμε για καλυτερους παικτες.Επειδη το εργο το εχουμε ξαναδει πολλες φορες εγω ειμαι πολυ επιφυλακτικος και κυριως,ΚΡΑΤΑΩ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ.Απο την αλλη βεβαια ποιος δεν θα ηθελε να ισχυουν τα λεγομενα του αρθρογραφου και να ερθουν παικτες απο το πανω ραφι.Μεχρι στιγμης οι παικτες υψηλου επιπεδου που ηρθαν την εποχη Σαββιδη ειναι ο Νατχο ο Στοχ ο Ελ τσακο Και ο Ρατς.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

falconakis έγραψε: Μα πόση υπομονή πιά;
Υποτίθεται ότι θα είχαμε ήδη ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή....
Υποτίθεται με βαση τα λεγόμενα του Ζηση όπως τα απέδωσε ο αρδ?Κι αν δε το πε ακριβώς ετσι?Το ακουσατε live ?(δε ξερω αν παίχτηκε).To "Μπορει και μεχρι το Σαββατο" ευκολα το κανουν "Σιγουρα μεχρι το Σαββατο" .Τα χουμε δει πολλες φορές.Απ την αλλη γιατι η ΠΑΕ να ανακοινώνει μεταγραφές με βαση τη δική μας ανυπομονησία?Μη μπαίνετε στο τριπάκι.

ΥΓ Εχω φυλακα-Αγγελο δεν ανησυχώ.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

[

Βρισκεστε εδω:
Αρχική
/
Ποδόσφαιρο

A+ A A-
"Για να γυρίσω πρέπει να έχω πρόταση"

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014 11:09
μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Σχολιάστε

"Για να γυρίσω πρέπει να έχω πρόταση"

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και σε δηλώσεις του τόνισε πως πιθανότατα θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους "Λύκους"...

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πώς νιιώθεις που είσαι πάλι στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε οικεία πρόσωπα: "Ήρθα σπίτι μου, όπως είναι λογικό είμαι χαρούμενος. Είδα και τους φίλους μου και όλα όσα με συνδέουν με τη Θεσσαλονίκη"

Πότε θα γυρίσεις στον ΠΑΟΚ; "Δύσκολη ερώτηση! Δεν ξέρω πότε..."

Θα επεκτείνεις το συμβόλαιό σου με τη Βόλφσμπουργκ; "Μάλλον ναι, προς τα εκεί κατευθυνόμαστε. Η ομάδα πάει καλά, ανεβαίνει είναι στη δεύτερη θέση κι εγώ είμαι σε καλή κατάσταση"

Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψεις στην Τούμπα τον Ιανουάριο; "Πολύ δυσκολα"

Το σκέφτηκες να γυρίσεις αυτή την μεταγραφική περίοδο στον ΠΑΟΚ; "Εγώ πάντα το σκέφτομαι, είναι γνωστό, αλλά για να γυρίσω πρέπει να έχω πρόταση. Αλλιώς πώς θα γυρίσω;"
*]
Απο αρενα πρεςς
Φερτε το ΠΑΟΚσακι λεμε ρεεε.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

paokovios1974 έγραψε:[

Βρισκεστε εδω:
Αρχική
/
Στήλες

A+ A A-

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014 11:16
Εκτύπωση
Σχολιάστε

Κρίσιμες ώρες για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και είναι γεγονός πως το ένα θεωρητικό εμπόδιο που υπήρχε, επιβεβαιώνεται απ όλες τις πλευρές πως δεν ισχύει. Ο Σαββίδης είναι ζεστός στο να επενδύσει στην ομάδα και το κεφάλαιο αυτό κλείνει εδώ.

Ο Σαββίδης ούτε το καλοκαίρι είπε ποτέ πως δεν βάζει μία ή πως θα πρέπει να ισοσκελιστούν τα έσοδα με τα έξοδα. Όλα αυτά ήταν εικασίες που διάφοροι αράδιασαν χωρίς να το ακούσουν ποτέ από το στόμα του.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα μίτινγκ μετά την ισοπαλία με την Καλλονή που ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν φίλαθλο και αναρωτιόταν γιατί τον κατηγορούν που δεν έκανε μεταγραφές. Αφού ο ίδιος δεν πιέστηκε ιδιαίτερα για αυτό.

Σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι on fire που λένε και οι φίλοι μας οι μπασκετικοί. Είναι σαφές σε εμένα πως προσπαθεί να κλείσει μία τριάδα παικτών που θα τον βοηθήσουν τα μέγιστα όχι μόνο στο εξάμηνο που ακολουθεί, αλλά και στις επόμενες σεζόν.

Νομίζω πως αν απλά ο ΠΑΟΚ ήθελε να ανακοινώσει παίκτη θα το είχε ήδη κάνει. Απλά για τους παίκτες που θα ανακοίνωνε, θα γνώριζε καλά πως είχε κάποιες ελπίδες για κάτι καλύτερο αν περίμενε λίγο. Και σήμερα που μιλάμε, κυνηγάει το κάτι καλύτερο.

Λάθος του Βρύζα που είπε στη συνέντευξη πως το Σάββατο περιμένει χαφ. Ξέχωρα αν μετά είπε πως τα πάντα στα μεταγραφικά είναι στον αέρα μέχρι την υπογραφή, αυτό που εν τέλει μένει είναι η πρώτη φράση. Περίμεναν όλοι μεταγραφή σήμερα.

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ σήμερα έκλεισε. καβάντζα. Τον παίκτη δηλαδή που θα ανακοινώσει αν δεν του κάτσουν οι επιλογές που είναι ψηλά στο ράφι. Και κάπου εδώ ξεκινά η κουβέντα, πως μπορεί να έρθει ένας παίκτης ελίτ, σε ένα πρωτάθλημα σαν το ελληνικό.

Και δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις σαν του Ρατς που είναι παίκτης ελίτ αλλά στο 33 του, αλλά για παίκτες που είναι μεταξύ 23 και 28, δηλαδή στα δημιουργικά επαγγελματικά χρόνια τους.

Από τη μία λοιπόν υπάρχει η άνεση του Σαββίδη που λέει πως δεν χρειάζεται να υπολογιστούν τα χρήματα. Πως έχει διάθεση να πληρώσει καλά.

Από την άλλη όμως, έχουμε ένα πρωτάθλημα, που ακόμη και καλά να πληρώσεις, παίκτης ελίτ σε καλή ηλικία δεν έρχεται. Όχι η παραίτηση Σαρρή δεν βελτίωσε την κατάσταση.

Παράλληλα, έχουμε και ένα πλάνο από το καλοκαίρι. Να χτιστεί μία ομάδα προοπτικής, κάτι που σημαίνει πως οι ηλικίες δεν μπορεί να ξεφεύγουν. Ναι πήραμε τον Ρατς και τον Παπαδόπουλο. Κάπου εκεί έκλεισε η κάνουλα των παικτών με παραστάσεις σε προχωρημένη ηλικία.

Ανακεφαλαιώνοντας, έχουμε λεφτά, δεν έρχονται εύκολα παίκτες ελίτ στην Ελλάδα, πόσο μάλλον σε καλή ηλικία. Άρα τι μας μένει;

Μας μένουν σίγουρα παίκτες που δεν είναι πρώτης γραμμής σε μεγάλα πρωταθλήματα, ή ελεύθεροι από αυτά που τελείωσαν. Η περίπτωση Μακ, επιβεβαιώνει για παράδειγμα, πως ένας ημιβασικός ομάδας Μπουντεσλίγκα, είναι αρκετός για το ελληνικό πρωτάθλημα. Κάτι που τούμπαλιν μπορούμε να το πούμε για τον Βιεϊρίνια που από πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στη Βόλφσπουργκ δεν βάζει γκολ ούτε με συγκατάθεση του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Κάπου εκεί κινείται ο ΠΑΟΚ και καλά κάνει, γιατί μόνο έτσι θα βρει τις παραγωγικές ηλικίες. Αν το δούμε λίγο κυνικά, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να στήσει ομάδα που θα κάνει την διαφορά στα επόμενα χρόνια. Αν πέσει η ΕΠΟ θα μπορεί και από φέτος. Στον Ολυμπιακό λένε θα κάνουν μεταγραφές, αλλά η αίσθησή μου είναι πως δεν θα κάνουν τίποτα ουσιαστικό, παρά μόνο επικοινωνιακό. Έτσι λειτουργούν άλλωστε οι υπό πίεση διοικήσεις.

Στον Παναθηναϊκό πήραν τον Ταυλαρίδη που ο ΠΑΟΚ είχε κλείσει προ τριετίας αλλά τον άφησε στην άκρη.

Ο ΠΑΟΚ αν πάρει τρεις καλούς, σοβαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν χαρακτηριστικά που του λείπουν, θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Το θέμα είναι οι επιλογές να είναι καλές έτσι ώστε αν πέσει η ΕΠΟ να κάνει το θαύμα από φέτος.

Αν δεν πέσει η ΕΠΟ άμεσα, δεν μπορεί και φέτος να κάνει πολλά. Για αυτό στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε πάντα το μέλλον ανεξάρτητα της πίεσης που αισθανόμαστε όλοι για την πρωτιά που η ομάδα διατηρεί εδώ και μήνες.

Η ομάδα πάντως θα κάνει μεταγραφές. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά μέχρι σήμερα, έχει λύσεις, απλά αυτές τις ημέρες κρίνεται το επίπεδό τους.

ΥΓ Νομίζω πως η υπέρβαση για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ θα ήταν να βρεθεί μία φόρμουλα να εντάξει στο δυναμικό του τον Βεζένκοφ. Νομίζω πως ο Ιβάν που έχει δείξει πως θέλει να βοηθήσει το τμήμα, μπορεί να πληρώσει το μπάι άουτ.

Kαι για τον ίδιο τον παίκτη του Άρεως, ο ΠΑΟΚ είναι ιδανική περίπτωση για να κάνει το επόμενο βήμα.

Σίγουρα δεν θα παίρνει τα 20 με 25 σουτ που του δίνει ο Πρίφτης, όμως για να φτάσει σε επίπεδο NBA που είναι και οι προδιαγραφές του, πρέπει πρώτα να ενταχθεί σε μία ομάδα που θα του δώσει συγκεκριμένο ρόλο και θα του ανεβάσει όλες τις στατιστικές πλην των πόντων.

Νομίζω πως είναι η ώρα για τον ΠΑΟΚ να αρχίσει να το μελετά. Ο Ιβάν είναι ζεστός και δεν χρειάζεται διαπραγμάτευση με τον Άρη. Ο παίκτης να ψηθεί και είμαστε καλά.
Από sdna.gr *]
Παλι απο τον βασιλοπουλο ειναι το αρθρο,στην ουσια προσπαθει να καλμαρει τον κοσμο για την αργοπορια των μεταγραφων και προσπαθει να μας πεισει οτι αργουνε γιατι παμε για καλυτερους παικτες.Επειδη το εργο το εχουμε ξαναδει πολλες φορες εγω ειμαι πολυ επιφυλακτικος και κυριως,ΚΡΑΤΑΩ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ.Απο την αλλη βεβαια ποιος δεν θα ηθελε να ισχυουν τα λεγομενα του αρθρογραφου και να ερθουν παικτες απο το πανω ραφι.Μεχρι στιγμης οι παικτες υψηλου επιπεδου που ηρθαν την εποχη Σαββιδη ειναι ο Νατχο ο Στοχ ο Ελ τσακο Και ο Ρατς.
Paokovie ο Σταύρος κόλκας το έγραψε και όχι ο Βασιλόπουλος!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Ευχαριστω για την διωρθωση αδερφε.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Έχει κανεις τηλέφωνο του Βρύζα/Μαρίας/ΑΑ/Ιβαν/Πόκερ Φεις να πάρω και να αναπτύξω 1200 λόγους σε 5 λεπτά γιατί πρέπει να γυρίσει ο Αντελίνος Άντρες Βάσως Βιεϊρίνιας πίσω άμεσα και γιατί η συγκεκριμένη υπέρβαση θα αποδώσει σε σχέση με κάτι Νάτχους και κάτι Ολίσιδες που πήρανε 1 και 1 και 1/2 μύριο σε 1 και 1 και 1/2 σαιζόν δανεισμού που έχω ξεχάσει ήδη το όνομα τους;

Από ότι λέει το παλικάρι για να γυρίσει πρέπει να έχει πρόταση. Κι αν δεν έχουμε κάνει πρόταση.... Δεν ξέρω... Αλλά η κόκκινη κάρτα - αν φυσικα ισχύει - φαντάζει κάτι πολυ μικρό.

:redcard:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ενημερωνω απλα με βαση και τη μαλακια που πεταξε ο κολκας οτι ο βιερινια του ΠΑΟΚ με τον βιερινια της βολφσμπουργκ δεν εχουν καμια σχεση...ο τωρινος βιερινια ειναι 2 επιπεδα πανω απο αυτον που ξερμα εμεις...ενημερωτικα απλα...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αυτο που αναμεσα σε ποδοσφαιριστες απ ολο τον πλανητη, εχει κολλησει η κασετα και λεμε ολοι το ονομα του Βιερινια, καπου εχει αρχισει να κουραζει
ναι παοκτσακι, ναι παιχταρας, ναι θα βοηθησει πολυ...αλλα...
εχει δειξει μεχρι τωρα με τις κινησεις της η διοικηση οτι παιρνει παιχτες σε καλη ηλικια για να δημιουργησει υπεραξια, να παρει παιχτες με ορεξη να ανεβασουν την χρηματιστηριακη ποδοσφαιρικα αξια τους (ο Βιερινια βρισκεται στο πικ της καριερας του, με υψηλο συμβολαιο και αλλα τοσα μπονους)
παιζει σε ενα ανταγωνιστικο πρωταθλημα, με γεματα γηπεδα, διεθνης εγινε ευκολα παιζοντας εκει ( τι να γυρισει να κανει στη σουπερ λιγδα, των 100 εισιτηριων, των χωραφιων, με τα αντιπαλα σεντερ μπακ να κανουν τακλιν στο λαρυγγι, και να μη σου σφυριζουν και τιποτα τα λαμογια)
ειναι αστερι, και θα κοιταξει να εξασφαλιστει τωρα που ειναι στην καλυτερη ηλικια για ποδοσφαιριστη, την οικογενεια θα τη σκεφτει αργοτερα, με την εννοια σχολειο για παιδια κτλ... τωρα θα κοιταξει και το οικονομικο ,κακα τα ψεματα, ολοι το ιδιο θα καναμε
μπορουμε να βρουμε νεους Βιερινια, οχι σε καθε μεταγραφικη περιοδο να κρεμομαστε απο τα χειλη του
θυμιζει περιπτωση Πετζα, που καθε φορα τον ρωτουσαν αν θα επιστρεψει, και αργοτερα αν θα αναλαβει κιολας τον μπασκετικο ΠΑΟΚ
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αγαπητέ thanos-xanthi στο χωριό μου λένε πως την πρώτη σου αγάπη δεν την ξεχνάς κι ας είναι και γύφτισα. Καλά τα όσα λες αλλά ο συγκεκριμένος παίκτης έχει φωλιάσει για τα καλά στο μυαλό πολλών από εμάς.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Εδω Παικτης ενεργος διεθνης με την εθνικη σουηδιας 24 χρονων ηρθε σε ομαδα β εθνικης,αν πεσει το παραδακι ολα γινονται.Και ο βιερινια αυτο λεει θελω να ερθω αλλα οχι και τζαμπα θα πρεπει να μου τα σταξουν.Τα οφελη απο την επιστροφη βιερινια ειναι περα απο τα αγωνιστικα και απο αποψη αμεσης προσαρμογης στην ομαδα,κατα τα αλλα και μενα δεν με χαλαει να βρουμε νεο βιερινια.
terrakos82

Δημοσίευση από terrakos82 »

δηλαδή θεωρητικά πάντα, αν του πέσει του αντελίνο ένα συμβόλαιο υψηλότερο από των λύκων στην τούμπα, θα αρνηθεί λέτε???? :? :? :? :? :? υπέρχλωμο...... υπερδύσκολο....... όχι ότι τρέφω φρούδες ελπίδες, αλλά λαίμαι τώρα..... κουβέντα να γίνεται...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

την τριτη θα γινει η πρωτη μεταγραφη με ευθυνη παοκμανια

μονο 10 σελιδες τη μερα τι να κανει και ο ζβ

αλλες εποχες με ομαδα στην πρωτη θεση και με αναγκη ενισχυσης εμφανεστατη τωρα θα ηταν ο ρομαν ετοιμος να ανοιξει το δευτερο τοπικ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

υπομονη ολα θα γινουν οπως πρεπει μη μασατε

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Κάτω από 1.5 εκατομμύριο που με εφορία πάει 2.5 δεν έρχετε γιατί θα τα πάρει χαλαρά από τους Γερμανούς, εδώ κάνουμε πρωταθλητισμο με άδειο γήπεδο θα απαιτησουμε σαν οπαδοί τον βιερινια;
Μέχρι και ο βλακας ο τσουκαλας μας κοροιδευει για αυτό
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”