Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Θεωρώ πως είναι τιμή μου και αισθάνομαι πως είμαι τυχερός, που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη και έχω στην κατοχή μου το πρώτο της φύλλο.
Επίσης, … η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη, που άνθρωποι που πάντα αγαπούσα και εκτιμούσα, βρίσκονται στο τιμόνι και στην δημοσιογραφική ομάδα αυτής της εφημερίδας.
Υ.Γ. 1
Φυσικά θα γίνω συνδρομητής της, μια και είναι εβδομαδιαία, για να την παραλαμβάνω εδώ στην μακρινή Ρόδο, σχετικά φρέσκια.
Υ.Γ. 2
Με την ιδιότητα ενός εκ των διαχειριστών και web designer των Paokmania Combo Web Sites, … θα παρακαλούσα κάποιους που γράφουν στο forum, …να είναι διακριτικοί σε κάποιες επισημάνσεις τους. (ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ)
Καλη η προσπαθεια και μακαρι να κρατησει και να γινει και καθημερινη οπως εχουν και οι ομαδες της αθηνας....Βεβαια παντα καλοπροαιρετα δεν ειναι δυνατον να αφιερωνεις μονο μιση σελιδα για το μπασκετ του παοκ και να μην εχεις και την βαθμολογια του μπασκετ.....αυτο ηταν λιγο κουφο αλλα ηταν το πρωτο φυλλο....Ας ελπισουμε λοιπον οτι θα γινει ακομα καλυτερη δουλεια στο μελλον με περισοτερες σελιδες....υπαρχουν θεματα που μπορουν να μπουν στην εφημεριδα δεν χρειαζεται να μιλαει μονο για μπαλα....Παντως εμενα μου αρεσε και πιστευω οτι οι υπευθυνοι τις εφημεριδας σιγουρα θα διαβασουν αυτα που λεμε ολοι εδω και θα διορθωσουν καπια μικρα λαθακια τα οποια και βεβαια συγχωρουνται λογο του οτι ηταν το 1ο φυλλο....συνεχιστε την προσπαθεια και στειλτε την αφημεριδα σε ολοι την Ελλαδα!!!!Παοκ παντου!!!
Αρχικά να σας χαιρετίσω γιατί είναι η πρώτη φορά που γράφω σε φόρουμ!Θέλω να κάνω και εγώ το σχόλιο μου για την καινούργια εφημερίδα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.Κατάρχας μπράβο για την πολύ καλή ποιότητα φύλλου και για τις καινοτομίες όπως σχόλια Κούδα και Σκαρτάδου ΑΛΛΑ πιστεύω πως ο λαός του ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη από ακόμα μια φυλλάδα της οποίας το ύφος είναι λες και διαβάζεις το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ σε καθημερινή <<ουδέτερη>> εφημερίδα...Πιστεύω πως χρειαζόμαστε μια καινούργια δυναμική οπαδική εφημερίδα τύπου ΠΑΟΚΤΣΗ...
Ρε παλικάρια μπορεί κάποιος να βάλει στοιχεία απο την εφημερίδα για το πως μπορούμε να γίνουμε συνδρομητές κι εμείς εδω κάτω για να τη διαβάζουμε έστω και μερικές μέρες μετά ..
Ειναι κριμα για τον λαο του ΠΑΟΚ που μενει στην αθηνα να μην μπορει να διαβασει μια εφημεριδα που ειναι καθαρα ΠΑΟΚτσιδικη. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο η θεσσαλονικη γιατι ο ΠΑΟΚ ειπαρχει παντου και ειδικα μεσα στην Αθηνα!!!! Ο ΠΑΟΚτσης εκτος θεσσαλονικης εχει μεγαλυτερη διψα να ενημερωθει. Μην κλεινουμε τον ΠΑΟΚ σε στενα γεωγραφικα ορια γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ και ως ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ θα πρεπει να εχει την δικια του φωνη σε ολη την ελλαδα. Ο ΠΑΟΚτσης καποτε μας εκανε περιφανους στην Αθηνα...δεκαδες ΠΑΟΚτσακια πηγαιναν στην ομονοια για να αγορασουν την εφημεριδα που μας εκανε να αισθανομαστε οτι ο ΠΑΟΚ ειναι παντου!!! Κυριε γρηγοριαδη η εφημεριδα αυτη πρεπει να κυκλοφωρει σε ολη την ελλαδα...Μην μυκραινουμε τον ΠΑΟΚ γιατι δεν αρμοζει στην ιστορια αυτου του συλλογου. Αυτη η εφημεριδα πρεπει να κυκλοφωρησει πανελλαδικα για να γεννηθουν και αλλα ΠΑΟΚτσακια. Πρεπει ο ΠΑΟΚ να διδασκεται παντου γιατι ο ΠΑΟΚ δεν εχει γεωγραφικα ορια. Συγνωμη αν κουρασα αλλα ζηταμε ΠΑΟΚ γιατι ειμαστε και εμεις ΠΑΟΚ!!!
Θελω να κυκλοφωρο στην ομονοια με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο χερι για να νιωθουν οι αλλοθρησκοι την καυτη ανασα του ΠΑΟΚτση. Για να δουνε ποσο περηφανοι ειμαστε σαν λαος...για να δουνε την τρελα που κουβαλαμε...για να καταλαβουν επιτελους οτι ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ και ειναι εδω για να τους βαλει ξανα μεσα στα λαγουμια τους...ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!
ας γινει κατι να κυκλοφορει η εφημεριδα σε ολη την ελλαδα!
καντε μια αρχη με την Αθηνα!ΠΑΟΚΙΑ υπαρχουν παντου!ιδιως σε αθηνα,θα επλαγητε απο τις πωλησεις της νεας εφημεριδας!Και στην υπολοιπη ελλαδα διψαμε για ΠΑΟΚ!
βρεθηκα θεσσαλονικη και τη δευτερα και πηρα τον δικεφαλο.πραγματικα καλη προσπαθεια!συνεχιστε ετσι και μπορειτε κ ακομα καλυτερα!
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ αυτο που εχουμε εδω μεσα. απο οπαδους σε οπαδους, απο εμας για εμας, ας μεινει αυτη η προσπαθεια καθαρη, ο καθενας να λεει αυτο που πιστευει και νομιζει, χωρις δερβεναγες και παοκφροσυνες ...... μην χασουμε αυτο που εχουμε.......
Από αυτά που μπορώ να σας πω για την εφημερίδα, είναι ότι ήδη οι άνθρωποι της, έχουν διαβάσει κι έχουν βρει αυτά που θα κάνουν το "Δικέφαλο του Βορρά" ακόμη καλύτερο..
Ηταν το πρώτο φύλλο της εφημερίδας και στη συνέχεια τα παιδιά θα εργαστούν πιο σκληρά για να έχει ο απλός ΠΑΟΚτσής φίλαθλος τη δική του εφημερίδα μέσα από την οποία θα ενημερώνεται για τον ΠΑΟΚ σε όλα τα τμήματα..
Πράγματι διαβάζονται τα πάντα που γράφονται εδώ μέσα.
Και λαμβάνονται υπόψη.
Επίσης όποιος έχει διάθεση να στείλει και προσωπικά τις απόψεις του,
λειτουργεί όπως έμαθα και ηλεκτρονική διεύθυνση
dikefalos2vorra@hotmail.com υπάρχει και στο facebook group για όποιον ενδιαφέρεται...