Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sic-4 έγραψε:
koseco έγραψε:http://www.gazzetta.gr/football/article/684879/gazzettagr-apokleistiko-o-paok-thelei-ton-eikrem-vidspics

Τι είναι τούτο πάλι;;;
απο χαζετα:
"Το gazzetta.gr άμεσα ήρθε σε επικοινωνία τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και με τον μάνατζερ του 'Εικρεμ οι οποίοι αιφινδιάστηκαν βλέποντας κλήση από την Ελλάδα. Σε ερώτησή μας για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά η απάντηση και των δύο ήταν no comment κι έκλεισαν βιαστικά το τηλέφωνο δείχνοντας ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά."

Καλα εχουμε περασει σε αλλο επιπεδο αρδογραφιας λεμε... ειναι εφοδιασμενοι με συσκευες υψηλης τεχνολογιας που τους επιτρεπει να βλεπουν την αντιδραση του αλλου πριν σηκωσει το τηλεφωνο... τσσσσσ... τι να λεμε...
α ναι... το "no comment" φυσικα ειναι φως φαναρι οτι σημαινει πως οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια...
Μπορεί να ήταν video κλήση. Ή από Skype.
Αν παίρνεις τη γυναίκα σου και λέει "no comment" και το κλείνει, σε απατάει. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά αφού!
Kopritakos

Δημοσίευση από Kopritakos »

Παιδιά καλησπέρα και εγώ καινούριος είμαι.απο Ρόδο σας γράφω.ηθελα καιρό να μπω αλλά λόγω της δουλειάς μου δεν είχα χρόνο.για εμάς που είμαστε μακριά η χαρά μας είναι να διαβάζουμε ότι εχει σχέση με την ομαδάρα μας.για αύριο απο ότι άκουσα πάει η μεταγραφή!
Kopritakos

Σε λίγο ετοιμάζομαι να πάω και στο μπάσκετ αν και ποδοσφαιρόφιλος.παμε να δούμε τι πληροφορίες εχει ο καθένας μέσα στο βενετοκλειο για καμία μεταγραφη
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Kopritakos έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και εγώ καινούριος είμαι.απο Ρόδο σας γράφω.ηθελα καιρό να μπω αλλά λόγω της δουλειάς μου δεν είχα χρόνο.για εμάς που είμαστε μακριά η χαρά μας είναι να διαβάζουμε ότι εχει σχέση με την ομαδάρα μας.για αύριο απο ότι άκουσα πάει η μεταγραφή!
Καλως ήρθες.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

σε λιγο το 24 8α γραψει οτι ''διαψευδει ο ΠΑΟΚ''....
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

καλως ηρθες φιλε ροδιτη...
για τον Νορβηγο φαινεται καλος παικτης απλα δεν ξερω αν ειναι ετοιμος ή αυτος που θα μας οδηγησει στην πρωτη θεση...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Το έγραψε το ιν.
Demir έγραψε:σε λιγο το 24 8α γραψει οτι ''διαψευδει ο ΠΑΟΚ''....
Kopritakos

Σαλονικιος είμαι.απλα στη Ρόδο δουλεύω.διαψευδεται για εικρεμ
terrakos82

Δημοσίευση από terrakos82 »

παίδες πάω να πιω ένα τσίπουρο.... άντε γιατί μου φαίνεται τσάμπα η αναμονή.... πολλοί κόκορες ακούστηκαν.... μάλλον για τσαφ πάμε.... αν και πολλές φορές από τσαφ προκύπτει μπαμ μέσα στο γήπεδο... τεσπά... παραλογίζομαι από την πολλή αναμονή και ψάξιμο....
Demir

Δημοσίευση από Demir »

λοιπν ο νορβηγος ηταν περσυ νουμερο 1 παικτης της χερενφειν(που πηγαινε καλα) και ο σολσκιερ τον πηρε σαν 1η επιλογη για να ηγηθει την προσπα8εια σωρηριας της καρντιφ,, τελικα δεν σωθηκαν... ειναι καλος παικτης,σε τρομερα καλη ηλικια και με εμπειριες για 24 χρονο....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Athens έγραψε:τα χουνε χαλασει με ελληνες μανατζερς και κανουνε δουλιες με ξενους που ειναι πιο επαγγελματιες...δεν βγαζουνε λαλια και ετσι δεν υπαρχει καμια πληροφορια
Αυτό που λες είναι πολύ πιθανό να είναι σωστό
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

terrakos82 έγραψε:καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά σε όλους... καινούργιος εδώ. θα έμπαινα πριν καιρό αλλά με κέρδισε η γέννηση του οκτώ μηνών γιου μου... χεχεχε... στα του θέματος... ελπίζω να έχουμε Σαββάτο νέα για τον χαφ... όχι Κυριακή... άντε ας το γουρλήσω....
Να σου ζήσει ο λεβεντης τον πήγες Τούμπα η ακόμα όχι; :) :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 27 Δεκ 2014, 15:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

λεει το 24 οτι κρι8ηκε φτωχο το βιογραφικο του...
δηλαδη 24χρονος με 100 συμ ολλανδια ..αλλες τοσες νορβηγια και 20 συμ ε8νικη και! 2,5 εκ ευρω μεταγραφη περσυ ...εχει φτωχο βιογραφικο??? παμε για μεσσι??
υ.γ και για μακ περσυ διαψευση ειχαν οταν βγηκε το ονομα και μολις εκλεισε 100% τον ανακοινωσανε...
terrakos82

Δημοσίευση από terrakos82 »

eorptol έγραψε:
terrakos82 έγραψε:καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά σε όλους... καινούργιος εδώ. θα έμπαινα πριν καιρό αλλά με κέρδισε η γέννηση του οκτώ μηνών γιου μου... χεχεχε... στα του θέματος... ελπίζω να έχουμε Σαββάτο νέα για τον χαφ... όχι Κυριακή... άντε ας το γουρλήσω....
Να σου ζήσει ο λεβεντης τον πήγες Τούμπα η ακόμα όχι;

όχι ακόμα ρε μαν...... θα έρθει η ώρα... προς στιγμήν ασχολούμαστε με μπουτίκ Π.Α.Ο.Κ............ χεχεχε... ξέρεις..σκουφιά, μπλούζες φόρμες κ.α.
astnord

Δημοσίευση από astnord »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Πήρα τηλέφωνο τόσο στη Monica Belucci όσο και στον μάνατζέρ της.
Ξαφνιάστηκαν και οι δύο όταν είδαν κλήση από σουηδία.
Περισσότερο βέβαια ξαφνιάστηκαν όταν τους ρώτησα σε ποιό επίπεδο είναι οι σχέσεις μεταξύ της Monica και του Rizla.
Μετά το πρώτο σοκ και οι δύο απάντησαν πανομοιότυπα με ένα ξερό "no comment".
Κατόπιν αυτού πληροφορώ τους συμφορουμίτες ότι Monica και Rizla έχουν φθάσει πολύ κοντά και απομένουν μόνο τα τυπικά για την πραγματοποίηση της μεγαλύτερης φαντασίωσης του καθενός μας.Ένας συμφορουμίτης να πηδήξει επιτέλους την Monica πριν πατσουριάσει εντελώς.
Γιατί όπως είναι γνωστό σε όλους "όπου υπάρχει καπνός,υπάρχει και φωτιά".
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”