31.Γιώργος Τζαβέλλας
- kritikos44
Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας
Συμφωνω και εγω με τον bane .
Μεσα στο γενικοτερο κλιμα εναντιον του ΠΑΟΚ ο Τζαβελλας ειναι το ευκολο θυμα λογω χαρακτηρα , λογω οτι εχει το θαρρος να πει την γνωμη του , δεν ξερω.
Απο εκει και περα...
Σαν ποδοσφαιριστη ειχα και εγω μεγαλες προσδοκιες οταν ηρθε.
Εγω τον θυμομουν σαν ενα αριστερο μπακ που οταν επαιζε στον Πανιωνιο ανεβοκατεβαινε την πλευρα και ειχε σεντρα ξυραφι και πολυ καλα στημενα.
Δυστυχως δεν εχει δειξει τιποτα απο αυτα στον ΠΑΟΚ .
Σιγουρα φταιει και η μη χρησιμοποιηση του σαν αριστερο μπακ , αλλα το γεγονος οτι περυσι ηταν αλλαγη του 36χρονου Λινο και μολις αυτος εφυγε αποκτηθηκε ο Ρατς λεει πολλα.
Και δεν μπορω αλλες αγκαλιτσες , χαμογελακια και χαδακια με τους αντιπαλους παικτες...
Καλος και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο τσαμπουκας που βγαζει αλλα μονο αυτος δεν φτανει.
Επισης ανεπιτρεπτα αυτα που βγηκαν οσον αφορα τις σχεσεις με τον Αγγελο.
Μεσα στο γενικοτερο κλιμα εναντιον του ΠΑΟΚ ο Τζαβελλας ειναι το ευκολο θυμα λογω χαρακτηρα , λογω οτι εχει το θαρρος να πει την γνωμη του , δεν ξερω.
Απο εκει και περα...
Σαν ποδοσφαιριστη ειχα και εγω μεγαλες προσδοκιες οταν ηρθε.
Εγω τον θυμομουν σαν ενα αριστερο μπακ που οταν επαιζε στον Πανιωνιο ανεβοκατεβαινε την πλευρα και ειχε σεντρα ξυραφι και πολυ καλα στημενα.
Δυστυχως δεν εχει δειξει τιποτα απο αυτα στον ΠΑΟΚ .
Σιγουρα φταιει και η μη χρησιμοποιηση του σαν αριστερο μπακ , αλλα το γεγονος οτι περυσι ηταν αλλαγη του 36χρονου Λινο και μολις αυτος εφυγε αποκτηθηκε ο Ρατς λεει πολλα.
Και δεν μπορω αλλες αγκαλιτσες , χαμογελακια και χαδακια με τους αντιπαλους παικτες...
Καλος και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο τσαμπουκας που βγαζει αλλα μονο αυτος δεν φτανει.
Επισης ανεπιτρεπτα αυτα που βγηκαν οσον αφορα τις σχεσεις με τον Αγγελο.
- falconakis
Γιώργαρε ελπίζω το πάθημα να σου έγινε μάθημα και απο δω και πέρα να βοηθήσεις με το πάθος σου και τον τσαμπουκά σου...
Μην ακούς την γκρίνια κατά βάθος όλοι γουστάρουμε αυτά που λες και κάνεις (εξαίρεση η κόντρα με τον Αγγελο)
Τουλάχιστον εσύ ξέρεις σε ποια ομάδα παίζεις και είτε τα πιστεύεις αυτά που λες είτε τα λες γιατί νομίζεις ότι μας αρέσουν ακούγονται ΠΑΟΚΤΖΗΔΙΚΑ!!!

Μην ακούς την γκρίνια κατά βάθος όλοι γουστάρουμε αυτά που λες και κάνεις (εξαίρεση η κόντρα με τον Αγγελο)
Τουλάχιστον εσύ ξέρεις σε ποια ομάδα παίζεις και είτε τα πιστεύεις αυτά που λες είτε τα λες γιατί νομίζεις ότι μας αρέσουν ακούγονται ΠΑΟΚΤΖΗΔΙΚΑ!!!

Γιωργη να ξερεις εγω σε παω...γιατι εχεις ψυχη
Γραφουν κατι κωλοφυλλαδες και σαιτ του βρωμολιμανου για ψεφτοτσαμπουκαδες και μαλακιες...και το χειροτερο αναπαραγονται και απο συνοπαδους μας...
Σ εχω δει πολλες φορες να χωριζεις κοσμο σε μανουρες(περισσοτερες φορες απ οτι εχεις δημιουργησει εσυ προβλημα) αλλα μερικοι δεν το βλεπουν η δεν θελουν να το δουν...
Γιατι μαλλον δεν εισαι εμπορικος, δεν εισαι ''δικο'' μας παιδι...αλλα ξερω οτι μεσα σου αισθανεσε το μεγαλειο του ΠΑΟΚ και το σεβεσαι...
Αν το μαγαζι του Κλαους η του Γκαρσια το εκαιγαν γαυροι θα γινοταν επανασταση στην Β.Ελλαδα αλλα εσυ δεν εισαι ''δικος'' μας...
Σε παω ρε Γιωργαρε γιατι η συμπεριφορα σου δεν αλλαξε οταν σου εκαψαν το μαγαζι...γιατι εισαι αυθεντικος και οχι δηθεν...
Σε παω ρε Γιωργαρε γιατι οταν εφαγες την κοκκινη εσκυψες το κεφαλι και εφυγες(τηρωντας τις εντολες του προπονητη σου για μη διαμαρτυριες) και δεν ετρεχες πισω απο το κορακι οπως η πουτανιτσα ο Μαντζιος και να κλαιγεσε...
Αυτα για μερικους ειναι ψιλα γραμματα...
Οσο φορας και τιμας την φανελα του ΠΑΟΚ και δεν σκυβεις το κεφαλι στον πολεμο που σου γινετε απο τον χοντρο εγω θα ειμαι μαζι σου...παντα εδω...να προσπαθω να προστατεψω οποιονδηποτε παικτη του ΠΑΟΚ δεχετε χτυπηματα απο την χαβουζα...ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ...
Γραφουν κατι κωλοφυλλαδες και σαιτ του βρωμολιμανου για ψεφτοτσαμπουκαδες και μαλακιες...και το χειροτερο αναπαραγονται και απο συνοπαδους μας...
Σ εχω δει πολλες φορες να χωριζεις κοσμο σε μανουρες(περισσοτερες φορες απ οτι εχεις δημιουργησει εσυ προβλημα) αλλα μερικοι δεν το βλεπουν η δεν θελουν να το δουν...
Γιατι μαλλον δεν εισαι εμπορικος, δεν εισαι ''δικο'' μας παιδι...αλλα ξερω οτι μεσα σου αισθανεσε το μεγαλειο του ΠΑΟΚ και το σεβεσαι...
Αν το μαγαζι του Κλαους η του Γκαρσια το εκαιγαν γαυροι θα γινοταν επανασταση στην Β.Ελλαδα αλλα εσυ δεν εισαι ''δικος'' μας...
Σε παω ρε Γιωργαρε γιατι η συμπεριφορα σου δεν αλλαξε οταν σου εκαψαν το μαγαζι...γιατι εισαι αυθεντικος και οχι δηθεν...
Σε παω ρε Γιωργαρε γιατι οταν εφαγες την κοκκινη εσκυψες το κεφαλι και εφυγες(τηρωντας τις εντολες του προπονητη σου για μη διαμαρτυριες) και δεν ετρεχες πισω απο το κορακι οπως η πουτανιτσα ο Μαντζιος και να κλαιγεσε...
Οσο φορας και τιμας την φανελα του ΠΑΟΚ και δεν σκυβεις το κεφαλι στον πολεμο που σου γινετε απο τον χοντρο εγω θα ειμαι μαζι σου...παντα εδω...να προσπαθω να προστατεψω οποιονδηποτε παικτη του ΠΑΟΚ δεχετε χτυπηματα απο την χαβουζα...ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ...
-
Μετά το τελευταίο post και το καλοσόρισμα του Κατσουράνη καταλαβαίνουμε όλοι τι έχουμε στην ομάδα μας ,γιατί έκανε φασαρία πριν τον αγώνα με τη Καλλονή, γιατί δεν έπαιζε πως η θλάση κράτησε μέχρι το Καραισκάκι .... πως δεν αισθανόταν καλά πριν από τα Γιάννενα αφού δεν έπαιζε και ο Ρατς , και πως ένα παιχνίδι δικό μας (λειβαδιά) το κάναμε Derby επειδή ήθελε να χαριεντιστεί με τον κολλητό του από την πλατεία ....... ο ΑΑ ήθελε να τον στείλει .....το θέμα είναι ότι δεν έχει παίκτες και ακόμα δεν έχει κάνει το σοβαρό λάθος σε κρίσιμο παιχνίδι......
Συνδυαστικά διαβάστε και το αφιέρομα του Κουασιμόδου στον Κατσουράνη , και θα βγάλετε το συμπέρασμά σας γιατί είχε αποκτηθεί και πως έκανε μπουρδέλο τα αποδητήριά μας πέρυσι
Συνδυαστικά διαβάστε και το αφιέρομα του Κουασιμόδου στον Κατσουράνη , και θα βγάλετε το συμπέρασμά σας γιατί είχε αποκτηθεί και πως έκανε μπουρδέλο τα αποδητήριά μας πέρυσι
Κι ολα αυτα τα καταλαβες επειδη συνεχαρη ενα φιλο και συμπαιχτη του (και στον ΠΑΟΚ και στην Εθνικη) επειδη γυρισε απο τας Ινδιας και πηγε στον......ΑΤΡΟΜΗΤΟ!!!!!!!;;;chris.paok.mytilene έγραψε:Μετά το τελευταίο post και το καλοσόρισμα του Κατσουράνη καταλαβαίνουμε όλοι τι φίδι έχουμε στην ομάδα μας ,γιατί έκανε φασαρία πριν τον αγώνα με τη Καλλονή, γιατί δεν έπαιζε πως η θλάση κράτησε μέχρι το Καραισκάκι .... πως δεν αισθανόταν καλά πριν από τα Γιάννενα αφού δεν έπαιζε και ο Ρατς , και πως ένα παιχνίδι δικό μας (λειβαδιά) το κάναμε Derby επειδή ήθελε να χαριεντιστεί με τον κολλητό του από την πλατεία ....... ο ΑΑ ήθελε να τον στείλει .....το θέμα είναι ότι δεν έχει παίκτες και ακόμα δεν έχει κάνει το σοβαρό λάθος σε κρίσιμο παιχνίδι......
Αντε, χρονιαρες μερες και γιορτινες....δεν θα το τραβηξω πολυ. Θα αρκεστω σε ενα "τετοιο μυαλο χαραμιζεται κι αλλου θα επρεπε να βρισκεται".
Τελικα ο λογος που τρωτε ΖαγοροΡαπτοπουλους στη μαπα ειναι επειδη για τοσα ειστε και αξιζετε.
Καλα Χριστουγεννα σερλοκ....(α, ρε κατακαυμενε ΠΑΟΚ)
Μάλιστα αποκαλείς εν ενεργεια παίκτη του ΠΑΟΚ φίδι.... Ρε τι πράμα είμαστε τι κολλήματα τι εμπαθειες έχουμε μισουμε ποιο πολύ τους δικούς μας παίκτες από τους αντιπάλους..... Μήπως να αφήσουμε τον άγγελο φίλε να ασχοληθεί με τους παίκτες μας; λέω εγώ τώρα..... Χρόνια πολλά με υγεία και σωματική και στο μυαλό..... Ο εχθρός είναι έξω από τον ΠΑΟΚ
Για τον χαρακτήρα του συμφωνώ με τον psykoman,όσο για το αγωνιστικό το μόνο που έχω να πω είναι πως βλέπω να έχει κάποια κιλά παραπάνω και να υστερεί σε αθλητικά προσόντα.Δεν γίνεται να πει κανείς κάτι παραπάνω για έναν παίκτη που μόνιμα αγωνίζεται σαν στόπερ ενώ είναι αριστερό μπακ.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++psykoman έγραψε:Γιωργη να ξερεις εγω σε παω...γιατι εχεις ψυχη
Ποσο μ@λ@κ@ς ειναι ο ΑΑ που τον κανει χαβαλε ενας 27χρονος απο τον Βυρωνα.....
- Μπαρκαρούτσος
Χωρικέ, δεν το εννοεί έτσι ο Asimos..
chris.paok.mytilene, το post σου είναι εδώ. Είπες 1-2 κουβέντες για Τζαβέλλα και μετά επεκτάθηκες πολύ και δεν ήθελα να χαθεί το post.
chris.paok.mytilene, το post σου είναι εδώ. Είπες 1-2 κουβέντες για Τζαβέλλα και μετά επεκτάθηκες πολύ και δεν ήθελα να χαθεί το post.
-
RoMaN έγραψε:Χωρικέ, δεν το εννοεί έτσι ο Asimos..
ήθελα όμως να το διαβάσει ο Besuch 2
Δεν είναι καφενειακά αυτά που γράφω !
- Μπαρκαρούτσος
Καφενειακά δεν είναι, τα λες καλά και μπορεί να γίνει καλή κουβέντα με αρχή αυτό το post, είναι όμως off-topic..
- Μπαρκαρούτσος