Ανέκδοτα
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Re: Ανέκδοτα
Δεσμόλυση (με καταλύτη το σάλιο) :ugeek:stathis73 έγραψε:-Θέλω να χωρίσουμε..
-Cu + 2HgCl -> CuCl2 + 2Hg...
-Τωρα τι αντιδραση ηταν αυτη;;;;![]()
- Μπαρκαρούτσος
Τρείς μητέρες, η μια ξανθιά, η δεύτερη μελαχρινή και η τρίτη κοκκινομάλλα μιλάνε για τις κόρες τους. Λέει η μελαχρινή: "Βρήκα τσιγάρα στο δωμάτιο της κόρης μου!! Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι καπνίζει!"
Λέει η κοκκινομάλλα: "Βρήκα μπύρες στο δωμάτιο της κόρης μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πίνει!"
Λέει και η ξανθιά: "Αυτά δεν είναι τίποτα! Βρήκα προφυλακτικά στο δωμάτιο της κόρης μου. Δεν ήξερα ότι είχε π@@@σα!!!!!"
Λέει η κοκκινομάλλα: "Βρήκα μπύρες στο δωμάτιο της κόρης μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πίνει!"
Λέει και η ξανθιά: "Αυτά δεν είναι τίποτα! Βρήκα προφυλακτικά στο δωμάτιο της κόρης μου. Δεν ήξερα ότι είχε π@@@σα!!!!!"

- Μπαρκαρούτσος
- Ekatnetworkltd
Ένας ελέφαντας πίνει νερό στο ποτάμι.
Δίπλα του έρχεται ένας άνδρας και γδύνεται για να κάνει μπάνιο. Ο ελέφαντας τον κοιτά πάνω κάτω και ρωτάει:
- Δε μου λες ρε φίλε, πως πίνεις με αυτό το πράγμα;
Δίπλα του έρχεται ένας άνδρας και γδύνεται για να κάνει μπάνιο. Ο ελέφαντας τον κοιτά πάνω κάτω και ρωτάει:
- Δε μου λες ρε φίλε, πως πίνεις με αυτό το πράγμα;
Ένας άνδρας φτάνει σ' ένα σπίτι και αρχίζει να βαράει άγρια την πόρτα. Έντρομη η γυναίκα του σπιτιού του ανοίγει και αυτός τη ρωτάει σε άγριο ύφος "Έχεις μ@@@ί;" Η γυναίκα του κλείνει την πόρτα στα μούτρα. Αυτός όμως χτυπά ξανά και ξανά και ρωτάει συνέχεια την ίδια ερώτηση! Αυτό συνεχίζεται για ώρες!!! Το βράδυ λέει στον άντρα της το περιστατικό και αυτός αποφασίζει να μείνει στο σπίτι την επόμενη μέρα. Σίγουροι για το σχέδιο τους βλέπουν κάποια στιγμή τον τύπο να καταφτάνει!! Ο σύζυγος κρύβεται και η σύζυγός πάει στην πόρτα! Ο δικός μας αρχίζει: "Έχεις μ@@@ί;" Η γυναίκα τότε - μετά από νόημα του άντρα της - απαντά ναι. Και ο άλλος έξω από την πόρτα της λέει: "Ε, είναι καιρός να το μάθει και ο άντρας σου για να σταματήσει να χρησιμοποιεί αυτό της γυναίκας μου"RoMaN έγραψε:![]()
![]()
![]()
Μη βάζεις "@", πες "πότσα", θα καταλάβουμε..

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ένα κορίτσι μπαίνοντας στην εφηβεία βλέπει να μεγαλώνουν οι "τριχούλες" ανάμεσα στα πόδια της. Ρωτά λοιπόν τη μάνα της τι συμβαίνει και αυτή της απαντά να μην ανησυχεί καθόλου, διότι μεγαλώνουν τα μαλλιά από το "μαιμουδάκι της"
Αργότερα, στο τραπέζι, το κορίτσι λέει στη μεγαλύτερη αδελφή της: "Μάντεψε!! Η μαϊμού μου ήδη άρχισε να βγάζει μαλλιά!" Και η μεγαλύτερη αδελφή της απαντά: "Αυτό δεν είναι τίποτα, η δικιά μου ήδη τρώει μπανάνες"

- Μπαρκαρούτσος
Ένας ταχυδρόμος κάνει την τελευταία του διαδρομή πριν βγει στη σύνταξη, μετά από 30 χρόνια στη δουλειά. Στο πρώτο σπίτι που πηγαίνει του κάνουν δώρο ένα ακριβό ρολόι!!. Η δεύτερη οικογένεια τον περιμένει και του δίνει ένα ακριβό μπουκάλι κρασί!!. Στο τρίτο σπίτι μια καυτή ξανθιά μόνο με τα εσώρουχα τον παίρνει στο δωμάτιό της και κάνουν έρωτα για ώρες. Μετά πάνε στην κουζίνα και του ψήνει κουλουράκια και τέλος, πριν φύγει, του δίνει μια κάρτα με 10 ευρώ!!. Έκπληκτος ο ταχυδρόμος τη ρωτά: "Γιατί όλα αυτά;". Και εκείνη του απαντά "Όταν ρώτησα τον άντρα μου τι πρέπει να κάνουμε σήμερα για σένα μου είπε: "Γ@@μα τον μωρέ αυτόν!!!. Δώστου 10 ευρώ και μια κάρτα". Τα κουλουράκια ήταν δική μου ιδέα"!!!
- Μπαρκαρούτσος