Τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Kareena4ever έγραψε:Ο παραλογισμος σε ολο του το μεγαλειο. Δηλαδη οσοι ειναι εναντια στη συμφωνια "κεντρικη διαχειριση" για 3 χρονια με ο,τι αυτη συνεπαγεται ειναι πολεμιοι της διοικησης.
Δεν ντρεπομαστε, λες και οσοι ειναι κατα της συμφωνιας ειναι κατα της διοικησης η εχουν προθεση να την πολεμησουν.
Αυτα ειναι επιχειρηματα που οχι μονο δεν ευσταθουν, μα ειναι συναμα και επικινδυνα για τον ΠΑΟΚ μιας κι ακουγονται σε Σαουριδομαγαζα, κατα την ταπεινη μου γνωμη.

Οποια αποφαση και να παρει η διοικηση, θα στηριζεται και θα στηριχτει απο την συντριπτικη πλειοψηφια των φιλων του ΠΑΟΚ που πιστευουν σ' αυτη.
Με ιδια και με διαφορετικη γνωμη αναφορικα με τις κινησεις της στο θεμα των τηλεοπτικων δικαιωματων.

Οσοι θελετε μικρο τον ΠΑΟΚ σε ολα τα επιπεδα και ενα ΠΑΟΚ που δεν απαιτει, μπορειτε ελευθερα να συνεχισετε να το κανετε.
Αντε, γιατι αρκετα εχουν γυρισει τα μυαλα ολων μ' αυτα που ακουμε και διαβαζουμε σημερα.
Το θεμα ειναι αν εισαι εναντια τι επειχηρηματα εχεις για να το υποστηριξεις...Το να λεει καποιος οτι ειναι εγκλημα αν υπογραψει ο Ζαγορακης ειναι μια βλαχοπαπαρια...Εισαι γνωστης των οικονομικων,γνωριζεις απο διοικηση επειχηρησεων και εχεις καποια προταση προς τον προεδρο για το πβς πρεπει να κινηθει πες την....Την διαφωνια με το γνωστο "οπαδικο" τροπο δεν την γουσταρω και στην τελικη μαγκια μου ειναι να γουσταρω και να λεω οτι θελω....
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Και προς αποφυγην παρεξηγησεως δεν τα γραφω αυτα για σενα Καreena....Tα γραφω για αυτους που χαρακτηριζουν τις κινησεις τις διοκησης σαν να ειναι ο Γουμενος προεδρος...Αλλο επιχειρηματολογω και αλλο ισοπεδωνω....
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

coolio αν αυτό κατάλαβες από τα "ποσταρισματα" μας τότε τι να πω σηκώνω τα χερια ψιλά
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Ρε αδερφε γιατι το παιρνεις προσωπικα?Μονο εσυ εξεφρασες αποψη για το θεμα?Διαβασε λιγο τις αποψεις καποιων και θα καταλαβεις για ποιους λεω....
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

δεν έβαλα και τα κλάματα, μη μασάς.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

δε νομίζω , μάλλον κάποιον άλλον εννοούσε πολλές σελίδες πιο πριν αλλα ήταν μια άποψη μονο έτσι κι αλλιώς δεν ήταν κάτι που το είπαν πολλοί . τελοσπάντων.
σπάσαμε ρεκόρ σήμερα
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Οχι fuzztone μια χαρα εισαι....Καταρχην εγω δεν ειπα οτι ειμαι υπερ καποιας αποφασης...Αυτο που ειπα ειναι οι οτι,οτι και να πραξουν ειμαι μαζι τους γιατι οτι εχουν κανει ως τωρα ειναι πετυχημενο και για το καλο της ομαδας...Αρα με το να τους την πω δεν κανω καλο....Απλα να μην ξεχναμε οτι προσφατα ειχαμε για διαφημιση μια ασπρη γραμμη!!!Εκει καταντησε ο μεγαλος ΠΑΟΚ!!!Τωρα ετσι απλα οτι και να αποφασισουν ειμαι μαζι τους....Αυτο με την εμπορικη αξια δεν μου αρεσει κι εμενα αλλα τα στραβα του παρελθοντος φταινε σε αυτο και ειμαι σιγουρος οτι απο του χρονου ολα αυτα θα αλλαξουν προς το καλυτερο....Επισης μην ξεχνατε οτι το συμβολαιο του μπατατουδη ισχυει και για την επομενη χρονια!!!!Δηλαδη με λιγα λογια για να πουλησουμε την μαγκια μας πρεπει πρωτα να πατησουμε στα δικα μας ποδια πραγμα που δεν εχει συμβει ακομα 100%...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

πάνω που έλεγα να τελειώσω. μόλις τώρα άκουσα από tzormpa ότι τα ποσοστά είναι : παο 20%, αεκ 15.5% , παοκ 10.3%, aris 9.6%.

το μονο ενθαρρυντικό επειδή δε το είπε και πολύ , το είπε πεταχτά, είναι ότι κάθε χρόνο τα ποσοστά εμπορικότητας θα αλλάζουν. αν κατάλαβα σωστά. από τι παε εκφράζεται ικανοποίηση
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Και αν ισχυει οτι θα παρουμε 20 με 25 χιλιαδες για κα8ε βαθμο,ας μαζεψουμε καμια 60αρια+ να γουσταρουμε φραγκα.....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αύριο θα κάτσω να σας γράψω για τις μυστικές συμφωνίες ΟΠΑΠ- Αλογοσκούφη για το που πάνε τα χρήματα και πως συνυπολογίζονται όλα αθροιστικά. Θα γελάσουμε πολύ. Ενα μόνο σας λέω, γιατί ο Παναγόπουλος, πρόεδρος της ΕΡΤ κράτησε μόνο το γαύρο στον κρατικό σταθμό του???
Γιατί θέλει να έχει το μονοπώλιο.. Η συνέχεια αύριο..
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

diniko80 έγραψε:monsieur canibale, gagas kai petm παρτε και τη διοικηση στα χερια σας και καλη τυχη....εμεις οι χιλιαδες οπαδοι του ΠΑΟΚ θα ειμαστε μαζι σας
diniko80 με απογοητευεις αν αυτο καταλαβες..
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

Billy4 έγραψε:
gagas έγραψε:πες οτι βγαινω εγω δευτερος.θα παρω περισσοτερα απο αεκ η αρη αν αυτοι βγαιναν δευτεροι?συμφωνα με αυτα πο βλεπω κ ακουω οχι..αρα εκει βρισκεται για μενα το λαθος.και δεν ειναι μονο θεμα χρηματων,αλλα αυτο δειχνει κ ποσο σε σεβονται μερικοι κ ποσο σε υπολογιζουν..
NAI, θα πάρεις αρκετά περισσότερα από τον ρούλη και σχεδόν τα ίδια με την αεκ44 αν βγαίνανμε και οι 3 τρίτοι. Γιατί είσαι πιο "εμπορικός" από τη συνοικία και πτο ίδιο περίπου με τη χανούμισα. Αυτό έχω εξηγήσει παραπάνω, ότι αυτά τα ποσά δεν είναι τα ποσά που θα δοθούν του χρόνου.

Είναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ποσά που ακολουθούν την περσινή βαθμολογία. Του χρόνου στον τύπο υπολογισμού του ποσού θα μπει η φετινή βαθμολογία και τότε θα βγει το πραγματικό ποσό που θα πάρεις για τον 1ο χρόνο συμβολαίου..
Αξίζει να σημειωθεί πως, σε μερικές περιπτώσεις, τα ποσά δεν είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικά. Για παράδειγμα, ο ΠΑΟΚ κατέλαβε πέρυσι μία από τις χειρότερες θέσεις της ιστορίας του. Στην τρέχουσα σεζόν, αν καταφέρει να «πλασαριστεί» στην τετράδα, τα έσοδά του αυξάνονται κατά 200-300 χιλιάδες ευρώ.

απο metrosport.gr

συμφωνα με τα περσυνα θα ειχαμε διαφορα 200 χιλ ευρω.αρα με ιδια θεση ιδια λεφτα πανω κατω..εαν εσυ συμπεραινεις απο το αρθρο αυτο διαφορετικα πραγματα απο οτι εγω τοτε δεν ξερω τι συμβαινει..

επισης λες πιο εμπορικος..αυτο το 0,5-1% ειναι η πραγματικη διαφορα μας με τον αρη η μηπως εχουμε μολις τα 2/3 της εμπορικοτητας της αεκ..?

α,κ μην τρελαινεστε κανεις δεν ειπε οτι δεν στηριζει διοικηση..μαζι τους ειμαστε..αλλα σουπεροσκορδας δεν γινομαι..
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Πιστευω πως αν οχι οι ποιο πολλοι εδω μεσα αρκετοι παντως συμφωνουν με το σκεπτικο του μοιρασματος δλδ
ενα ποσο ιδιο για καθε ομαδα για φετος τα 960.000€
ενα ποσο βαση των βαθμων που θα μαζεψει η καθε ομαδα (περιπου 20-25 χιλιαδες για καθε βαθμο)
και ενα ποσο βαση της εμπορικοτητας της καθε ομαδας (για εμας περιπου στο 1.970.000 για φετος.
Αυτο το τελευταιο ειναι και το σημειο τριβης πιστευω. γιατι δινουν χοντρα χοντρα ενα 20% στον βαζελο ενα 15,5% στην αεκ ενα 9,3% σε εμας, 8,6 στον αρη και απο 4,5 στις μικρομεσαιες δλδ αστερα, πανιωνιο, ηρακλη, λαρισα, οφη κλπ....
Αυτο αποτι καταλαβα βγηκε βαση του τρεχοντος τηλεοπτικου συμβολαιου, των εισητηριων, της αξιας στην φανελα και θα αλλαζει καθε χρονο.χαμενοι βγαινουμε απο αυτη τη μοιρασια γιατι εξισωνομαστε με τον αρη ο οποιος λογω ερτ ειχε ενα συμβολαιο ιδιο με το δικο μας. εγω δλδ θα περιμενα να περναμε ενα 12-13% και ο αρης ενα 9. πιστευω θα ηταν ποιο δικαιο βαση της δυναμικης - εμπορικοτητας της καθε ομαδας. αν πιασουμε τους 50 βαθμους δλδ θα παρουμε ακομα 1εκ οποτε θα καταληξουμε περιπου στα 4. θα μου πεις αυτο ειναι διπλασιασμος αλλα ολοι τα διπλασιαζουν εκτος απο παο.ολοι οι αλλοι θα παρουν απο 80 εως 100% πανω οποτε δεν μου λεει κατι ο διπλασιασμος.ισως να μην μπορουσαμε να κανουμε κατι αλλο δεν ξερω δεν μπορω να εκφερω αποψη. απλα δεν γινεται να ειμαστε ισα και ομοια με την ομαδα kleemann.πιστευω του χρονου να ειμαστε καλυτερα
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Καλό είναι να περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης.Αφού γίνει αυτό ξανασυζητάμε.Εξάλλου δεν έμεινε και τίποτα να πούμε.Το κακό είναι ότι οι πασης φύσεως "αντικειμενικοί" θα βρούνε τρόπο να κάνουν τη δουλειά τους μέχρι τότε γιαυτό ας φροντίσει η διοίκηση να το κάνει σύντομα.
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

κατ'αρχην τα 200-300 δεν ειναι τριχες.
να θυμισω τα παζαρια για μουσλι το καλοκαιρι που παιδευαν και το 50αρικο.
εξαλλου ειναι επι 3.
μην ξεχναμε ομως και την ομαδικοτητα του εγχειρηματος.
σε πρωτη φαση ευνοουντε σαφως οι μικρες ομαδες,καλος κατ'εμε.
αναρωτιεμαι πως μπορει να ευνοηθει καποιος χωρις καποιος αλλος αντιστοιχα να χασει!
ειμαι σιγουρος οτι μπορουσαμε καλυτερα αν βγαιναμε απο το "μαντρι"
και ο βαζελος επισης.αμφιβαλο ομως αν αυτο θα ειχε τελικα θετικες συνεπειες συνολικα.
καμμια φορα αξιζει να χανεις οταν αυτο προοινιζει περισσοτερα οφελη στο μελλον.
ακομα και αμμεσα,η κεντρικη διαχειρηση ανεβαζει τις τιμες.
δηλαδη αφηνει πεινασμενα πολλα καναλια τα οποια θα πληρωσουν καλυτερα για την αναλυψη των τηλ.δικαιωματων των ευρωπαικων αγωνων.
απο αυτο θα εχουν την δυνατοτητα να βελτιωσουν την κατασταση και οι "δυνατες" ομαδες στις οποιες ανοικω.
για κοιταξτε και τι γινεται στην ασπρουλια οπου βλεπεις χαλ να ξεσκιζει.
εκει οι ομαδες που ερχονται στην 1η κατηγορια πριμοδοτουντε με 30-40 μυρρια.ετσι ανεβενει το πρωταθλημα και το ποδοσφαιρο.
μην περιοριζομαστε στον μικροκοσμο μας.
η εσωστρεφεια ειναι αρρωστια.
σε βαθος χρονου ο καθενας θα εχει τη θεση που δικαιουτε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”