Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
- kataramenos5
- kataramenos5
Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
Για να μη ξεχνάμε το πως πρεπει να ειναι η κερκίδα σε μια γεματη Τούμπα.
Βαλτε δυνατα την ενταση ,παρατηρήστε την κινηση της κερκίδας και αντιληφθείτε
γιατι η Τούμπα εφτασε να θεωρείτε απ τα πιο καυτα γήπεδα.
Ουτε πυροσόου ,ούτε κορεο ,ουτε μεγάφωνα.Φωνή,παλμος,συντονισμός και ..ανατριχίλα.
[youtube]Vqf8kNT-T_E[/youtube]
Βαλτε δυνατα την ενταση ,παρατηρήστε την κινηση της κερκίδας και αντιληφθείτε
γιατι η Τούμπα εφτασε να θεωρείτε απ τα πιο καυτα γήπεδα.
Ουτε πυροσόου ,ούτε κορεο ,ουτε μεγάφωνα.Φωνή,παλμος,συντονισμός και ..ανατριχίλα.
[youtube]Vqf8kNT-T_E[/youtube]
μια πρόταση για την κερκίδα έχω.
μετά τις ευχές στον πολιούχο σήμερα στο γήπεδο, να θυμίσω ότι την Τετάρτη που παίζουμε με τον ΠΑΣ είναι του Αβραάμ, σύμφωνα με το εορτολόγιο. Ας ψάξει κάποιος μήπως ο υιός Γκαγκάτσης είναι Μάκης εκ του Αβραάμ, μη μας νομίσει και ακατάδεκτους αν δεν του τα ψάλλουμε.
μετά τις ευχές στον πολιούχο σήμερα στο γήπεδο, να θυμίσω ότι την Τετάρτη που παίζουμε με τον ΠΑΣ είναι του Αβραάμ, σύμφωνα με το εορτολόγιο. Ας ψάξει κάποιος μήπως ο υιός Γκαγκάτσης είναι Μάκης εκ του Αβραάμ, μη μας νομίσει και ακατάδεκτους αν δεν του τα ψάλλουμε.
Πρόταση για κερκίδα.
Κατάργηση όλων των ξενέρωτων διασκευών-ποιημάτων, όπως θέλετε πέστε το. ΠΑΟΚ απ΄την αρχή ως το τέλος και μόνο ξεσηκωτικά συνθήματα που τραγουδιούνται απ΄ όλους. Έλεος με τα ποιηματάκια.
Κατάργηση όλων των ξενέρωτων διασκευών-ποιημάτων, όπως θέλετε πέστε το. ΠΑΟΚ απ΄την αρχή ως το τέλος και μόνο ξεσηκωτικά συνθήματα που τραγουδιούνται απ΄ όλους. Έλεος με τα ποιηματάκια.
ειναι το συνθημα που ονειρευομαι να το ακουσω στον ναο. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ενα παοκτσακι ποιητη να πατησει πανω στην μελωδια και να βγαλει παοκτσικο συνθημα χωρις ναρκωτικα μεσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ [youtube]JhkRgJmmOhA[/youtube]
ωωωω ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ
ωωωωω ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑ
αγιάτρευτη αρρώστια μου, ασπρόμαυρη μαγείαααα
με κερκίδες, εκδρομές, λεωφορεία γράφουμε ιστορίααααα
κι αν είναι όλα στημένα εγώ θα μαι πάντα στο πλευρό σουυυυυ
σε κάθε γήπεδο η δύναμή σου είν'ο οπαδός σουυυυυ
ωωωωω ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑ
- Μπαρκαρούτσος
Έβγαλα το παρακάτω, πριν αρκετό καιρό, αλλά δεν το postαρα γιατί δεν με άρεσε τόσο (εκτός Π.Α.Ο.Κ. γράφω πολύ καλύτερα):
ΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΩΩΩΩ ΟΜΑΔΑΡΑ
Θα το φωνάζω από εδώ ως τη χαβούζα
γαύρο και βάζελο θα πάρω παρτούζα
Η αγάπη του λαού σου δεν έχει όρια
σ' Ελλάδα και Ευρώπη θα κάνουμε όργια!
ΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΩΩΩΩ ΟΜΑΔΑΡΑ
Θα το φωνάζω από εδώ ως τη χαβούζα
γαύρο και βάζελο θα πάρω παρτούζα
Η αγάπη του λαού σου δεν έχει όρια
σ' Ελλάδα και Ευρώπη θα κάνουμε όργια!
danirifle έγραψε:ωωωω ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ
ωωωωω ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑ
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΩΡΑΙΟΣ ΦΟΒΕΡΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ (για τα καινουργια μιλαω τα παλια ειναι υμνοι)
- kataramenos5
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ σ αγαπώ
Τρεις Δεκέμβρη παντα θα το τραγουδώ
Πως τους εχ@σε στη μουρη
η Ψ@λαρα του Φανούρη
τρεις δεκεμβρη παντα θα το τραγουδώ.

Τρεις Δεκέμβρη παντα θα το τραγουδώ
Πως τους εχ@σε στη μουρη
η Ψ@λαρα του Φανούρη
τρεις δεκεμβρη παντα θα το τραγουδώ.

[youtube]S6CCMYXwbus[/youtube]
μ' αρεσε πολυ αυτο το ειδος
μ' αρεσε πολυ αυτο το ειδος
- Μπαρκαρούτσος
Πωωω γάμησε!
Γενικώς το τύμπανο πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κερκίδας του Π.Α.Ο.Κ., σε όλα τα αθλήματα, σε όλες τις έδρες που πηγαίνουμε!
Γενικώς το τύμπανο πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κερκίδας του Π.Α.Ο.Κ., σε όλα τα αθλήματα, σε όλες τις έδρες που πηγαίνουμε!
Εγω,αυτο που θελω να πω,τωρα που ειμαστε ολοι ηρεμοι και ωραιοι και μπορουμε να σκεφτουμε πιο χαλαρα και ηρεμα καποια πραγματα,ειναι πως ειδικα μεχρι το παιγνιδι με το gayρο στην Τουμπα στις 8 Φλεβαρη,πρεπει να ειμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ,σε οποιο γηπεδο και αν βρισκομαστε!
Θα δεχθουμε προκλησεις ωστε να αντιδρασουμε και το συγκεκριμενο ματς να γινει χωρις κοσμο!!Δεν πρεπει να φαμε το "τυρακι"!Θυμηθειτε μονο,τι εγινε στον Βολο πριν το ματς κυπελλου με τους ιδιους σιχαμενους gay.
To ματς που φοβαμαι περισσοτερο απ'ολα για να συμβει κατι τετοιο ειναι αυτο της Τριπολης για πολλους και ευνοητους λογους!!
Ηδη,αυτο το μ@υνοπανο που εκανε το διαιτητη την Κυριακη στη Λειβαδια,εδειξε το δρομο....Εγραψε πως διακοπηκε το ματς για ενα λεπτο!!!!!???
ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ!!!
Θα δεχθουμε προκλησεις ωστε να αντιδρασουμε και το συγκεκριμενο ματς να γινει χωρις κοσμο!!Δεν πρεπει να φαμε το "τυρακι"!Θυμηθειτε μονο,τι εγινε στον Βολο πριν το ματς κυπελλου με τους ιδιους σιχαμενους gay.
To ματς που φοβαμαι περισσοτερο απ'ολα για να συμβει κατι τετοιο ειναι αυτο της Τριπολης για πολλους και ευνοητους λογους!!
Ηδη,αυτο το μ@υνοπανο που εκανε το διαιτητη την Κυριακη στη Λειβαδια,εδειξε το δρομο....Εγραψε πως διακοπηκε το ματς για ενα λεπτο!!!!!???

ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ!!!