Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Ο επιτελικος του παναιυωλικου,αλλα αυτο ακριβώς και Κλιχ και Μαρτινεζ;Όχι ότι με χαλάει,αλλα εξτρεμ δεν είναι η πρωταιρεοτητα;
- ace79grpaok
μαλλον ο κλιχ κλεινει ,ολα τα δημοσιευματα απο πολωνια και γερμανια την τελευταια ωρα λενε οτι παει παοκ,φερε τον ελ τσακο εχεις προβληματα στον αερα και ειναι η ιδανικη λυση για εκει,ασε που θα προσαρμοστει αμεσα και θα δεσει αμεσα με τον βιτορ ,ενα αριστερο εξτρεμ ,πχ μαρκ γκονζαλες εληξε το συμβολαιο ,με τσσκα μοσχας παιχτουρα πας και τον κλεινεις,εγω θελω να μεινει ο μαντουρο εχει να δωσει
- thanos-xanthi
ο μαρτινεζ ειναι μεν αριστεροποδαρος και με καλο αριστερο, αλλα δε τον θυμαμαι σε κανενα ματς στα πλαγια
για τον κλιχ φαινεται για εργαλειο, και δυνατος και με υψος που μας λειπει στο κεντρο...
για τον κλιχ φαινεται για εργαλειο, και δυνατος και με υψος που μας λειπει στο κεντρο...
- desperando
- Επικοινωνία:
με ελ Τσάκο-κλιχ και μια εξτρεμαρα Είμαι πολύ καλά για φέτος.
οτιδήποτε παραπάνω θεωρώ ότι είναι πλεονασμός
οτιδήποτε παραπάνω θεωρώ ότι είναι πλεονασμός
Τα δημοσιεύματα περί Κλιχ περισσότερο μου δείχνουν εμένα οτι ο ίδιος πιέζει να έρθει, παρά οτι έκλεισε.
Δε σημαίνει βέβαια οτι είναι κακός παίκτης.
Απο εκεί και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Με Τσάκο (που ΔΕΝ θα μας λύσει το πρόβλημα των αντεπιθέσεων αλλά είναι καλός παίκτης), μια εξτρεμάρα (εκεί θέλουμε παίκτη ΚΑΛΟ) και ένα χαφ αξιόλογο, είμαστε καλά.
Δε σημαίνει βέβαια οτι είναι κακός παίκτης.
Απο εκεί και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Με Τσάκο (που ΔΕΝ θα μας λύσει το πρόβλημα των αντεπιθέσεων αλλά είναι καλός παίκτης), μια εξτρεμάρα (εκεί θέλουμε παίκτη ΚΑΛΟ) και ένα χαφ αξιόλογο, είμαστε καλά.
οποτε βγηκαν δηλωσεις παικτη ,ο παικτης δεν ηρ9ε...αρα μαλλον ξεγραφουμε κλιχ...
Αν αποχωρήσουν Μαντουρο,Μαρτενς ισωσ θα πρόσθετα ένα Χαφ που να μπορει να παει και πλάι επιπλέον,πχ Κλιχ,εξτρεμ,Μαρτινεζ και Τσακο.
- ace79grpaok
ο ιδιος ο παικτης το εβγαλε το θεμα με την αναρτηση στην προσωπικη του σελιδα στο φβDemir έγραψε:οποτε βγηκαν δηλωσεις παικτη ,ο παικτης δεν ηρ9ε...αρα μαλλον ξεγραφουμε κλιχ...
-
Εντωμεταξυ τωρα δεν μπορω να βρω την αναρτηση στο facebook. Ή την εσβησε ή ειμαι ασχετος.
Κι εμενα ολος αυτος ο ντορος μου φαινεται λιγο υποπτος (μηπως θελει να τραβηξει προτασεις κι απο αλλες ομαδες;). Εκτος κι αν ειναι ηδη κλεισμενος σε μας και απλα περιμενει να φυγει απο την Βολφσμπουργκ.
Τελοσπαντων αν ερθει, θεωρω οτι ειναι καλη περιπτωση παιχτη σε καλη ηλικια.

Κι εμενα ολος αυτος ο ντορος μου φαινεται λιγο υποπτος (μηπως θελει να τραβηξει προτασεις κι απο αλλες ομαδες;). Εκτος κι αν ειναι ηδη κλεισμενος σε μας και απλα περιμενει να φυγει απο την Βολφσμπουργκ.
Τελοσπαντων αν ερθει, θεωρω οτι ειναι καλη περιπτωση παιχτη σε καλη ηλικια.
Ως επιπλέον κίνηση πέραν των τριων δεδομένων ίσως ένα φουλ μπακ στυλ ιμπανιεζ που γράφτηκε για ανάσες σε ρατς και έξτρα λύση στα εξτρεμ.
3 κινήσεις μαξ παραπάνω Θ έχουμε προβλήματα πάλι
Αν και δυστυχως πιστευω θα πάμε για 2 παίκτες μονο
Αν και δυστυχως πιστευω θα πάμε για 2 παίκτες μονο
θελουμε σιγουρα 1 σεντερ μπακ-1 χαφ και 1 εξτρεμ για βασικους..+1 τερμα(αν φυγει ιτανζ)+1 σεντερ μπακ (αν φυγει κατσικας)+1 χαφ αν φυγει μαντουρο +10εξτρε αν φυγει μαρτενς..απλα τα πραγματα 
ινσαουραλντε+κλιχ+ομπρανιακ
αθανασιαδης+καρλος γκαρθια(γουτας)+ουσερο+μαρτινεζ

ινσαουραλντε+κλιχ+ομπρανιακ
αθανασιαδης+καρλος γκαρθια(γουτας)+ουσερο+μαρτινεζ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Δευ 22 Δεκ 2014, 20:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- sakis_the_fraud
Δεν νομιζω οτι κοιτανε τον ιμπανιεζ για μπακαπ του ρατς αλλα για να παιζειjoshua έγραψε:Ως επιπλέον κίνηση πέραν των τριων δεδομένων ίσως ένα φουλ μπακ στυλ ιμπανιεζ που γράφτηκε για ανάσες σε ρατς και έξτρα λύση στα εξτρεμ.
Μπροστα απο τον ρατς.
Εχουμε 4 αριστερα μπακ (στα χαρτια) δεν χρειαζεται 5ο αν δεν αποχωρησει κανεις (κοινως διωξτε σπυροπουλο).
- Περιπτερος
Καλύτερα με τον Περέιρα και τον Σάλπι σέντερ μπακ ...Parolos έγραψε:Τι ειναι αυτα που μας λες ρε Μαρλευ τωρα.. αναγουλα μ'επιασε ρε αδερφε..
ΠΟΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΩΡΕ??
Οχι δε θα τ'αντεξω αυτό..
Ο στοιχηματζης, το γαυροσκουλικο..
Κι υστερα θα φαμε τρυπημα και δε θα ξερουμε απο που..
Αυτά τα μικρά παιδιά πρέπει να τα εμψυχώσουμε να βγάλουν χαρακτήρα στα παιχνίδια.
Παιδιά είσαστε παίκτες του ΠΑΟΚ και όχι της κωλοπετινίτσας.
Εχετε την ομάδα 1η.
Δείξτε στα γήπεδα τι ταλεντάρες και παικταράδες είσαστε.