31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από desperando »

οκ δεν ειναι κανενας υπερπαικταρας αλλα προσωπικα πιστευω οτι μπορει να σταθει στον ΠΑΟΚ σε εναν συνθετο ρολο δευτερου αριστερου μπακ και τριτου σεντερ μπακ.

οσο για τους τσαμπουκαδες ολα ειναι θεμα χαρακτηρα. πιστεψε κανενας παικτης δεν σκεφτεται την ωρα που παιζει ΄΄ α ειμαι ψιλολιγος κατσε να κανω κανα τσαμπουκα να με αγαπησει ο κοσμος΄΄

και πραγματικα δεν μ αρεσε καθολου αυτο που ειπες οτι ο παικτης ειναι για τον γαυρο. μπορει να εχει μια ατιθαση συμπεριφορα μεσα στο παιχνιδι εως και ηλιθια αλλα εριστικος οπως κατι παικτακια τυπου μανιατη επειδη ξερουν οτι εχουν το ακαταλογιστο δεν ειναι.

εμενα προσωπικα ο παικτης μου βγαζει οτι εχει προσωπικοτητα και οτι δεν φοβαται να μιλησει οτνα νιωθει βαση της δικης του οπτικης οτι εχει δικιο. αυτο το εκανε απο την πρωτη μερα που ηρθε στην ομαδα (βασικα ακομα πριν ερθει). εμενα τετοιοι τυποι μου αρεσουν και ας μην ειναι ολοι απο το μοντεβιδεο,και φυσικα θα ειναι παρα πολλες οι φορες που δεν θα εχουν δικιο σε αυτα που λενε και σε αυτα που κανουν (αλλα μηπως ο γκαρσια ειχε παντα δικιο?)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παρακολουθω το διαλογο, και μαλλον θα συμφωνησω με το ντεσπε.
Άβαταρ μέλους
HeartOfDarkness

Δημοσίευση από HeartOfDarkness »

desperando έγραψε:ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι πολλοι συνοπαδοι μας τον εχουν τοσο στην μπουκα?
Έχουν δημιουργησει κλιμα διαφοροι τυποι στα ραδιοφωνα. Που εντελώς τυχαια συμβαδιζει και με τα πρωτοσελιδα αθηναικων εφημεριδων κατα του παικτη.

Σίγουρα δεν ειναι ο,τι καλυτερο για αυτη τη θέση και επισης έχει παρει και χαζες κάρτες αρκετες φορές ζημιώνοντας την ομάδα.
Αλλά ετσι οπως πάμε σε λιγο θα πουνε καποιοι πως ... το μαγαζι του το ανατιναξε ο Τσιστιακόφ (!!!). ΑΣχολούμαστε με τον Τζαβέλλα που καλως ή κακως ειναι παικτης της ομάδας μας και όχι με τον πραγματικο εχθρο. Ο Άγγελος το πε σημερα πως "δε θα παίξω το παιχνιδι κανενος". Και δεν ειναι μονο η διαιτησια ο εχθρος.

Ουτε εντελώς άτεχνος ειναι για το ελληνικο πρωτάθλημα, ουτε ποδοσφαιρικά ανωριμος. Έχει κανει και καλες εμφανίσεις και συχνα κοντρα σε πιο δυνατους αντιπάλους.
Να χαμε καλυτερο και να τον είχαμε στον πάγκο και να παιζε ο Τζαβελλας να το καταλάβαινα. Τώρα ομως δεν υπάρχει καμια δικαιολογία να γκρινιαζουμε. Ειδικά τα τελευταια χρονια περάσαν αρκετοι τουρίστες απο την ομάδα άρα θα πρεπε να μπορουμε να ξεχωριζουμε αυτον που θέλει να προσφέρει απο αυτον που ειναι απλα περαστικός ή το κανει για τα φράγκα.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Πρασινα μεγαλεια διηγώντας τα να κλαις. Πρασινα πλοκαμια , οπως αλλωτε με τον γκαρσια και τον σιμαο, στο ιδιο εργο θεατες. Τζαβελλα θα στην εχουν στημενη πολλες φορες. Για μενα αν και ειμαι εναντια σε ψευτοτσαμπουκαδες, δεν μπορουσες να κανεις και αλλιως σημερα. Εγω αν ημουν στην θεση σου θα ειχα πολυ χειροτερη αντιδραση, βεβαια εσυ εισαι επαγγελματιας.
Αν ειχαμε βαθος παγκου θα σου ελεγα την επομενη φορα που θα σου κανουν κατι τετοιο κατευθειαν η απαντηση στην μυτη αλλα δεν μας περνει. Γιατι κατι τετοια τσουτσεκια ή τσιρακια,που εξυπηρετουν διαφορους σκοπους, πρεπει να περνουν απαντησεις για να εχουν να θυμουνται.

Κοιταμε μπροστα.

Μπραβο για την σπιρταδα και την εμπνευση στο γκολ. Αντιδραση μεγαλου παικτη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Απλά καθαρά αγωνιστικά τον πήραμε για βασικά άρ Μπακ και αποδείχτηκε ότι δεν κάνει , αποδεικνύεται μια λύση στα Σέντερ Μπακ, είχα μεγάλες απαιτήσεις όταν ήρθε και έχω διαψευστεί πλήρως
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Για τη φάση της αποβολής νομίζω ότι ο Παππάς θα έβγαζε κίτρινη στον Μάντζιο αν δεν αντιδρουσε ο Τζαβέλλας. Με το που αντέδρασε και έγινε η μανούρα βρήκε την ευκαιρία να τους αποβάλλει και τους δύο. Αν δει κανείς τη διαιτησία του συνολικά μου φαίνεται απολύτως λογικό αφου ο ανθρωπος να πλήξει τον ΠΑΟΚ ήθελε, όχι να βοηθησει τον Λεβαδειακό. Εκεί είναι το λάθος του Τζαβέλλα. Δεν μπορείς να μην αντιδράσεις αλλά μην κάνεις το ίδιο που του έκανε ο Μάντζιος, κάνε κάτι άλλο για να μην αποβληθεις, φέρσου πιο εξυπνα. Πολύ ανεύθυνη συμπεριφορα για επαγγελματία παίκτη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το olapaok γράφει ότι το φύλλο αγώνα δεν είναι επιβαρυντικό γι' αυτόν, ούτε για τον Μάντζιο, επόμένως θα χάσει μόνο τον αγώνα με τον Πανιώνιο (Σάββατο 03.01.2015).
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

η επιθεση που δεχεται ο τζαβελλας ειναι η πλεον ΑΝΗΘΙΚΗ. χρεος μας να προστατευσουμε ενα απο τους παιχτες της ομαδας μας.
Toumpa-4-

Δημοσίευση από Toumpa-4- »

'Οντως με αυτό που έγινε χθες στοχοποιήθηκε από γαυροφυλλάδες αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.Πρέπει να ειπωθούν τα πράγματα κάποια στιγμή για τον Τζαβέλλα απλά θα κάνουμε υπομονή γιατί τον χρειάζεται η ομάδα.
Παιχτικά μέτριος αμυντικά,με πολύ καλό αριστερό πόδι,έφεση στο γκολ για μπακ και χαρακτήρας κατσουράνη.
Σχωράτε με αν σας βάζω μπρίζες αλλά βλέπω πολλά κολακευτικά σχόλια για τον τύπο και μου κάθονται λίγο κάπως.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Γιώργο συνέχισε να λες αλήθειες και να παίζεις όπως ξέρεις.

Όλα θα πάνε καλά.

Όταν ακούς στην Τούμπα ατάκες από ραδιόφωνα καταλαβαίνεις πόσο κακό κάνουν αυτές οι εκπομπές και οι δήθεν παρουσιαστές τους...
Άβαταρ μέλους
HeartOfDarkness

Δημοσίευση από HeartOfDarkness »

Πάνω πάνω στο Γαβρέττα.gr εκει που χει την "εξυπνάδα" της ημέρας :
slo-gun:
Ο Τζαβέλλας αναγνώρισε το λάθος του! Θα επανορθώσει στην Τούμπα στο ματς με τον Ολυμπιακό...
Το αντέγραψα για να μην πάτε να το δείτε και πάρουν κανα κλικ ( έστω κ έτσι... ) .

Η στοχοποίηση ειναι παραπάνω απο φανερη. Και μιλάω για στοχοποίηση γιατί το μηνυμα το συγκεκριμένο χτυπά καθαρά την προσωπικότητα του αθλητή. Στο ιδιο μηκος κυματος με τις καφριλες ραδιοφονικων παραγωγων στα εφεμ της πολης μας.

Για θυμήστε μου πότε κανουν πλάκα εκει για παικτες του γαυρου ? Έτσι για το ...γ@μώτο για τους Αμπιντάλ, Αφελλάυ και λοιπους. Για το χαρακτηρα τους και την προσωπικότητα τους πότε υπαινιχτηκαν τιποτα ??

Προφανως και ειναι γνωστά αυτά - αλλά η επανάληψη βοηθα να αποφευχτουν τυχον λαθη διαχειρισης. Απο διοικηση, προπονητες, οπαδους κτλ... Ο εχθρός ειναι αλλού.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Παίκτης που αποκτήθηκε για αριστερό μπάκ και ειναι ζήτημα άν έχει παίξει 10 παιχνίδια εκεί. Χρησημοποιειται κατά κόρον σαν κεντρικό μπάκ, οπου ειναι απλά υποφερτός. Ασουλούπωτος και αργός επιβιώνει απο το πάθος που βγάζει στο παιχνίδι του.Τραβάει τις μανούρες σαν μαγνήτης , ενώ έχει προλάβει να ακουσθεί σε 2 τουλάχιστον εξωαγωνιστικές περιπτώσεις κατά τη θητεία του Άγγελου. Γενικά μυστήριο τραίνο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα τον χρειαστούμε σαν αναπληρωτή αριστερό μπακ γιατί ο Ρουμάνος έχει στοχοποιηθεί και τρώει συνέχεια κάρτες!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Στα αυγά μου εάν είναι καλός ή μέτριος, στα αυγά μου εάν παίζει αριστερά ή κέντρο κλπ κλπ

Είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και δέχεται επίθεση ανήθικη και ανελέητη από ΠΑΝΤΟΥ, λεκτικά, παρασκηνιακά (κάρτες, αποβολές, παπάδες) και πρακτικά (μαγαζί του, μέσα στο παιχνίδι) και οφείλουμε να τον προστατέψουμε, όχι να τον βγάζουμε περισσότερο στη μπούκα.

Εκτός πια και εάν οι ΠΑΟΚτσήδες αφήνουν ξεκρέμαστους τους δικούς τους...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Συμφωνώ απολύτως!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”