Τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ρε παιδες για να καταλαβω με απλα ελληνικα το ασανσερ θα παιρνει
πιο πολλα απο εμας ?Σε ποιο καναλι θα μας δειχνει του χρονου ?
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ρε σοβαρα για πες λιγο ...
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

diniko80 έγραψε:ΡΕ ΜΑΓΚΕς κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος απο το τελικο νουμερο.... ειχες 2 εκ και τωρα 4 και δε σου αρεσει.....

επισης θελεις ισονομια απεναντι στους μεγαλους ΠΟΚοπικους αλλα οχι ισονομια κια προς τους τοσοδουληδες....κοινως σπαστηκες επειδη ο λαμπρος44 καταφερε να σου παρει οσα και εσυ......

αντι να γκρινιαζεις, περιμενε να ακουσεις τι θα σου πει η διοικηση, τι σκεφτηκε, τι επιδιωκει κια πως την ειδε την ολη φαση.

τσατιστηκες με το αεκακι44 που καταφερε να τη δει πιο εμπορικο απο εσενα. κανεις λαθος ομως γιατι το αεκακι δεν απουσιαζε τοσα χρονια απο το πρωταθλημα οπως εσυ, και ανεξαρτητα απο το αν ευνοηθηκε και δε τρωει ξυλο σημερα στον ηλυσιακο, το μακεδονικο και το πυρσο γρεβενων, περσι ειχε ριμπο, παμπο και χαμπο

με αλλα λογια: εμπιστοσυνη στη διοικηση γιατι ξερει τι θελει, και κυριως ποτε να το κανει....ο ΠΑΟΚ προπερσι ητανε μειον περσι συν φετος γινεται πολυ συν και του χρονου πολυ πολυ συν...αυτα και ολοι στο γηπεδο
κ ο αρης δυο θα επαιρνε κ τωρα θα παρει 4.αρα το οτι θα διπλασιαστουν τα δικα μας δεν μου λεει τπτ.η νετ μας εχει κανει προταση γυρω στα 4 απο οτι ακουγεται.κ στο κατω κατω η συζητηση τωρα γινεται που ειμαι 2ος στην καταταξη.πες οτι βγαινω εγω δευτερος.θα παρω περισσοτερα απο αεκ η αρη αν αυτοι βγαιναν δευτεροι?συμφωνα με αυτα πο βλεπω κ ακουω οχι..αρα εκει βρισκεται για μενα το λαθος.και δεν ειναι μονο θεμα χρηματων,αλλα αυτο δειχνει κ ποσο σε σεβονται μερικοι κ ποσο σε υπολογιζουν..

O πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Κώστας Πηλαδάκης, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τον πίνακα με τα έσοδα των 15 ομάδων που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων, την τριετία 2009-2012. Παράλληλα, παρουσίασε και πρόταση 16 ομάδων, συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει αποχωρήσει από την κεντρική διαχείριση, αλλά η πόρτα παραμένει ανοιχτή. «Δεν υπάρχουν τάσεις εκδικητικότητας. Είμαστε 16 συνέταιροι στη λίγκα» σχολίασε ο κ. Πηλαδάκης, απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε το ενδεχόμενο επανένταξης του Ολυμπιακού στην κεντρική διαχείριση.
Τα έσοδα διανέμονται με τρία κριτήρια: Το 30% ισόποσα, το 30% με βάση τη θέση που καταλαμβάνουν οι ομάδες στο πρωτάθλημα και το 40% με βάση την εμπορική αξία τους. Τα ποσά έχουν υπολογιστεί με τη θέση που κατέλαβαν οι σύλλογοι της Σούπερ Λίγκας στο τέλος της περιόδου 2007/2008 και χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα πλέι οφ. Δηλαδή η ΑΕΚ ήταν 2η και ο Παναθηναϊκός 3ος.

Οι αγώνες θα μεταδίδονται από τα δύο κανάλια που πλειοδότησαν στον διαγωνισμό. Συγκεκριμένα η NOVA θα έχει την πλειοψηφία των αναμετρήσεων στις πέντε από τις έξι ζώνες: Τα Σάββατα στις 19:00 και τις Κυριακές στις 16:45, τις 19:00 και τις 21:15. Ο Alpha θα μεταδίδει ένα ματς κάθε Σάββατο στις 16:45.

Οσον αφορά στην Ξάνθη, παραμένει για τη σεζόν 2008/2009 στην ΕΡΤ, καθώς έχει συμβόλαιο, αλλά η Σούπερ Λίγκα καλύπτει την οικονομική διαφορά που προκύπτει από τη νέα συμφωνία.

Αναλυτικά τα ετήσια έσοδα των ομάδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, όπως προκύπτουν από την κεντρική διαχείριση και με βάση την περσινή κατάταξή τους:

Παναθηναϊκός 6.389.262 ευρώ

ΑΕΚ 5.570.813

Αρης 3.999.954

ΠΑΟΚ 3.767.196

Πανιώνιος 2.900.837

Λάρισα 2.900.837

Αστέρας Τρίπολης 2.876.957

Ξάνθη 2.685.912

Ηρακλής 2.662.032

ΟΦΗ 2.590.389

Λεβαδειακός 2.524.662

Εργοτέλης 2.453.020

Πανθρακικός 2.226.043

Θρασύβουλος 2.226.043

Πανσερραϊκός 2.226.043

—————————-

ΣΥΝΟΛΟ 48.000.000

Αξίζει να σημειωθεί πως, σε μερικές περιπτώσεις, τα ποσά δεν είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικά. Για παράδειγμα, ο ΠΑΟΚ κατέλαβε πέρυσι μία από τις χειρότερες θέσεις της ιστορίας του. Στην τρέχουσα σεζόν, αν καταφέρει να «πλασαριστεί» στην τετράδα, τα έσοδά του αυξάνονται κατά 200-300 χιλιάδες ευρώ.

Επίσης, όσον αφορά την πρόταση που συμπεριλαμβάνει τον Ολυμπιακό, το συνολικό ποσόν ανέρχεται στα 54 εκ. ευρώ και οι «ερυθρόλευκοι», ως πρωταθλητές της περιόδου 2007/2008, έχουν λαμβάνειν 6.692.209.

αρα απο οτι καταλαβατε εμεις κ οαρης για την ιδια θεση θα παιρνουμε τα ιδια λεφτα.απαραδεκτο.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

συμφωνω μαζι σου..
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

αυτό που κατάλαβα εγώ, άσχετος με το τι βαθμούς θα πάρουμε κτλ κτλ. μας εξίσωσαν σε δυναμική και λαό με τον ari. την ομάδα που πριν 3 χρονια έπαιζε B εθνική. την ομάδα που κανένας εδώ μέσα δε θυμάται ποτε ήταν η τελευταία φορα που έκανε sold-out. απλά πράγματα.και αυτό με την υπογραφή τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ. αν κάνω λάθος ας βγει η ΠΑΕ να το διαψεύσει και ζητω συγγνώμη εκ τον προτερων.

αν για κάποιους αυτό δεν είναι σημαντικό τότε ok απλός έχω διαφορετική άποψη. συνεχίζω να αγαπάω και να στηρίζω τι διοίκηση γιατί αυτοί είναι ο επίσημος ΠΑΟΚ .και πιστεύω ότι ότι κάνουν το κάνουν για το καλο τις ομάδος σύμφωνα με τι δίκια τους κρίση. εξάλλου εγώ είμαι οπαδός, αυτοί ξέρουν όλες τις λεπτομέρειες

edit:και δεν αποκλείω σε όλα αυτά που λέει ο cannibal να χει απόλυτο δίκιο.και εγώ κάπως έτσι τα σκέφτομαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τετ 22 Οκτ 2008, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

monsieur cannibale έγραψε: Ακόμα κι εγώ αυτή τη στιγμή συνεχίζω να γράφω με το αίμα ανεβασμένο στο κεφάλι ........ Τέτοιου είδους κινήσεις είναι όχι μόνο επώδυνες οικονομικά (το λιγότερο κατά τη γνώμη μου), όχι μόνο φέρνουν σε δύσκολη θέση τους σύγχρονους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά κατοχυρώνονται ιστορικά. Και αυτό είναι το χειρότερο κατά τη γνώμη μου.
.
+1
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

και εμείς προσπαθούμε να πούμε ότι το 40% τον εσόδων που είναι η εμπορικότητα μας βάλαν το ίδιο με τον ari.
τα υπόλοιπα 60% είναι η τα ισόποσα η τους βαθμούς και θέση που δε τα ξέρουμε έτσι κι αλλιώς
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

παιδιά αν δε θέλετε να συζητάμε το κλειδώνουμε το topic και όλα καλά. νομίζω ότι όλοι εδώ μιλάνε με επιχειρήματα , και οι 2 πλευρές
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

[quote=]Είναι αυτό που λέω και έχω ακούσει αρκετά μπινελίκια από αδέρφια πολλές φορές, ότι το θέλω δεν το θέλω είμαι η τέταρτη ομάδα στην ελλάδα (λαμόγια φταίνε για αυτό αλλά το γεγονός δεν αλλάζει) σε δυναμικότητα αυτή τη στιγμή και έτσι με αντιμετωπίζουν,άρα το δέχομαι και παλεύω να τους ξεπεράσω με τη ορθολογική διοίκηση που έχω..

[/quote]

μα αυτοί σε βάλαν τέταρτοπέμπτο.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

γύρο στα 7800 εισιτήρια είχε μέσο ορο ο aris πέρσι. άντε να βάλεις και κάνα 4000 διαρκειας πάμε χοντρά χοντρά στα 12000. με αυτά τα standard εξισώνεσαι. ανάλογες φαντάζομαι θα είναι και οι τηλεθεάσεις

εμείς είχαμε γύρο στα 24000 διαρκειας και εισιτήρια
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ναι φώτη , αλλα εγώ με την αεκ και το παο έχω 5% και 10% διαφορα. δεν έχω 1%. αν ήταν η διαφορα στο 1% με αυτές τις ομάδες δεν θα είχα πρόβλημα
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

To θεμα ειναι να βουταμε λιγο την γλωσσα στο μυαλο προτου πουμε ή γραψουμε κατι....Μιλαμε για ομαδες-επιχειρησεις και για πολλα εκατομμυρια τα οποια ο ΠΑΟΚ χρειαζεται γιατι αν ξεχασατε χωρια απο τις τρεχουσες υποχρεωσεις εχει και τεραστια χρεη...Αυτοι οι ικανοι αν8ρωποι που εχουμε στην διοικηση,ξερουν τι εστι ΠΑΟΚ και τι πρεπει να παρει η ομαδα απο την κεντρικη διιαχειρηση αυτη....Οι μαγκες των οπαδων δεν περνανε σε τετοια θεματα...Δεν συγκρινομαστε με καμια ομαδα γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι η μεγαλυτερη ομαδα στον πλανητη....Αυτο που λεω,απο το ποσα πρεπει να παρει,εχει ετη φωτος αποσταση....Οταν οι Μπατατογουμενοπαγωνηδες,ξεπουλουσαν την ομαδα και ασελγουσαν πανω της,ολοι εσεις που μιλατε με καυστικοτητα και κανετε στυγνες υποδειξεις,λεγατε:ΔΕΝ ΜΑΜΙΟΥΝΤΑΙ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!
Και διναν και περνανε οι σφαλιαρες και οι ξεφτιλες για τον ΠΑΟΚ μας...Τωρα που βγαινει φως στο τουνελ,ολα πανε καλα και εκπεμπει υγεια η ομαδα,αρχισαμε τις βλαχομαγκιες και τις υποδειξεις...Αντε λιγο σεβασμο γιατι αρχισανε τα οργανα παλι....
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Και ενα ποσο των 4.5 περιπου εκατομμυριων αν βγουμε τεταρτοι ποθ σημαινει οτι θα αυξηθει αν βγουμε παραπανω,για μενα ειναι καλο...Αν δεχθουν αυτα τα χρηματα ειμαι μαζι τους...Αν δεν τα δεκτουν και αποχωρησουν παλι μαζι τους θα ειμαι....Ξερουμε εμεις και δεν ξερουν αυτοι δηλαδη?
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

απο την αναλυση που εκανε ο τσορμπατζογλου στον ζαγορα το μεσημερι τα ποσα χοντρα χοντρα ειναι τα παρακατω :
960.000 περιπου η βαση για καθε ομαδα (το ποσο ειναι το ιδιο για ολους)
1.970.000 για εμας που υπολογιζεται βαση της εμπορικοτητας
και απο εκει και περα για καθε βαθμο που μαζευεις στο πρωταθλημα το πολλαπλασιαζεις επι 20 ή 25 χιλιαδες ευρω και βγαζεις το συμβολαιο της χρονιας. αυτα τουλαχιστον καταλαβα εγω.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

άρα αν το στρογγυλοποιήσουμε στα 2 εκ αυτό σημαίνει ότι χοντρά χοντρά παίρνει 0.9ek ο ηρακλής, η ξανθη , η tripoli κτλ, 1.8 εκ παίρνει ο aris, 2εκ παίρνουμε εμείς, 3εκ. παίρνει η αεκ και 4εκ ο παο

+1εκ. τα σταθερά για όλες τις ομάδες, και από κει και πέρα η βαθμολογία που έτσι κι αλλιώς δε τι ξέρουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”