31.Γιώργος Τζαβέλλας
-
Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας
Χαχα, απ'οτι γραφεται ο Τζαβελλας τον περιμενε, αλλα ο αχωνευτος δεν εμφανιστηκε ποτε...
Συνεπεστατος ο παλλικαρος μας...
Μη στηνεις ποτέ γυναικα, ακομα και αν ξερεις πως δεν θα ερθει..
Μη στηνεις ποτέ γυναικα, ακομα και αν ξερεις πως δεν θα ερθει..
- HeartOfDarkness
Στημενη του την είχαν οπως παλιοτερα εκανε το μΟ@νάκι ο Κάκος με τον Γκαρσία.
Θα γεμισουν τα πρωτοσέλιδα τους παλι με το "κ@λοπαιδο τον Τζαβέλλα που πουλα τζαμπα μαγκια" και "πάρτε παικτες ρε πουθενάδες της Συμπρωτεύουσας μονο για μαγκιες είστε" ή "δειτε πως τα σκάει η προεδράρα ο Χοντρος ενώ ο κ@λοΡώσος σας έχει καβουρια και οχι μονο αυτο αλλα σας βρηκε και μακάκες και σας κοροιδευει".
Ένα θα πω και πάρτε το χαμπάρι γιατί έρχεται η ώρα και όλες οι Χούντες αργά η γρηγορα πέφτουν :
Θα γεμισουν τα πρωτοσέλιδα τους παλι με το "κ@λοπαιδο τον Τζαβέλλα που πουλα τζαμπα μαγκια" και "πάρτε παικτες ρε πουθενάδες της Συμπρωτεύουσας μονο για μαγκιες είστε" ή "δειτε πως τα σκάει η προεδράρα ο Χοντρος ενώ ο κ@λοΡώσος σας έχει καβουρια και οχι μονο αυτο αλλα σας βρηκε και μακάκες και σας κοροιδευει".
Ένα θα πω και πάρτε το χαμπάρι γιατί έρχεται η ώρα και όλες οι Χούντες αργά η γρηγορα πέφτουν :
Αθήνα Γ@μημένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει
- falconakis
Ρε συ Γίωργο δεν ξέρω τι να γράψω....
Απ την μια μπράβο που δεν μάσησες αλλά απ την άλλη τζάμπα αποβολή και πονάμε στην νέα σου θέση...
Τώρα όντως εαν σε λέγανε Τζαβέλια μάλλον θα σε είχαμε κάνει ήρωα!
Αλλα από έναν παίχτη με την εμπειρία σου περιμένω να μάθεις από τα λάθη και να μην ξανατσιμπήσεις!
Απ την μια μπράβο που δεν μάσησες αλλά απ την άλλη τζάμπα αποβολή και πονάμε στην νέα σου θέση...
Τώρα όντως εαν σε λέγανε Τζαβέλια μάλλον θα σε είχαμε κάνει ήρωα!
Αλλα από έναν παίχτη με την εμπειρία σου περιμένω να μάθεις από τα λάθη και να μην ξανατσιμπήσεις!
Δεν υπαρχει τιποτα υποπτο (θα γραψω κατι που θελω να πω καιρο για τον Τζαβελα αλλα ολο το κραταω,δε παει αλλο θα το πω) απλα ο παιχτης αυτος θα ταιριαζε γαντι στο γαυρο δε κανει για ΠΑΟΚ ο τυπος.
Ρε πλακα κανετε;;;; Ο αλλος ειναι απο πανω του οταν βαζει την επικαλαμιδα, τον περιμενει και το πιανει απο τον λαιμο οταν σηκωνεται, και τι θελατε να κανει; Να πεσει κατω και να σφαδαζει σαν γαυρος;
Τον επιασε και αυτος (δευτερος) και τον κρατουσε. Δεν επρεπε καν να παρει κοκκινη. Τι να κανει ; Να κατσει να τις φαει;
Αλλα αν το μικρο του ηταν Παμπλο θα τον ειχαμε κανει ηρωα τωρα με 10 σελιδες.
Μπραβο σου. Και γκολ σημερα, και σωστος τσαμπουκας, και για ενα χρονο σε αλλη θεση παιζεις.
Τον επιασε και αυτος (δευτερος) και τον κρατουσε. Δεν επρεπε καν να παρει κοκκινη. Τι να κανει ; Να κατσει να τις φαει;
Μπραβο σου. Και γκολ σημερα, και σωστος τσαμπουκας, και για ενα χρονο σε αλλη θεση παιζεις.
Γενικά μιλούσα οχι για σημερα απαραίτητα μόνο, και ένα δεύτερο ειναι ότι παίζει σεντερμπακ γιατί σαν άρ Μπακ ειναι ανεπαρκής.. Μπράβο για το γκολ φυσικά
T.H.E.O.S έγραψε:Ρε πλακα κανετε;;;; Ο αλλος ειναι απο πανω του οταν βαζει την επικαλαμιδα, τον περιμενει και το πιανει απο τον λαιμο οταν σηκωνεται, και τι θελατε να κανει; Να πεσει κατω και να σφαδαζει σαν γαυρος;
Μην αρπαζεσαι ρε θεε γενικα μιλαμε.
Δεν αρπαζομαι, απλα σε τετοιους καιρους που μας πολεμανε ολοι, δεν θα πρεπει να τρωμε τις σαρκες μας.obanebane έγραψε:
Μην αρπαζεσαι ρε θεε γενικα μιλαμε.
Ο τσαμπουκας και το παθος ειναι αυτα που μπορει να μας πανε στον στοχο μας

Μας περιμενουν στη γωνια ρε θεε,ασημαντες αφορμες για να βγαλουν κοκκινες και κιτρινες ψαχνουν δε βλεπεις τι γινεται;
- desperando
- Επικοινωνία:
ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι πολλοι συνοπαδοι μας τον εχουν τοσο στην μπουκα?
ειμαι σιγουρος οτι αν σημερα δεν αντιδρουσε και εκανε τον ψοφιο κοριο οι ιδιοι που σημερα τον κραζουν για τον τσαμπουκα που εκανε θα τον κραζαν και θα τον ελεγαν λουλου αν επεφτε και εκανε τον πεθαμενο.
εγω ξερω οτι σημερα οσο επαιξε ηταν πολυ καλος αμυντικα,εβαλε το πρωτο γκολ και ακομα και αυτη η αδικη κοκκινη μας ευνοησε
ειμαι σιγουρος οτι αν σημερα δεν αντιδρουσε και εκανε τον ψοφιο κοριο οι ιδιοι που σημερα τον κραζουν για τον τσαμπουκα που εκανε θα τον κραζαν και θα τον ελεγαν λουλου αν επεφτε και εκανε τον πεθαμενο.
εγω ξερω οτι σημερα οσο επαιξε ηταν πολυ καλος αμυντικα,εβαλε το πρωτο γκολ και ακομα και αυτη η αδικη κοκκινη μας ευνοησε
despe εγω πιστευω οτι επειδη σωματικα ειναι πολυ πισω σε σχεση με αυτο που απαιτει το συγχρονο ποδοσφαιρο κρυβει αυτη του την αδυναμια με τους τσαμπουκαδες.
Αυτη ειναι η αποψη μου και πιστεψε με την εβγαλα μετα απο παρα πολλη σκεψη και παρακολουθηση του ποδοσφαιριστη.
Αυτη ειναι η αποψη μου και πιστεψε με την εβγαλα μετα απο παρα πολλη σκεψη και παρακολουθηση του ποδοσφαιριστη.