Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
zoran

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από zoran »

zoran έγραψε:
zoran έγραψε:Αγγέλε μας πως δε σε διωξαμε μετά από ζιμπρου κ καλλονή. Γιατί μόνο σε ένα άνθρωπο που αγαπάει τόσο πολύ τον ΠΑΟΚ μπορουμε να φερθουμε με τόση σκληρότητα.

Συνέχισε να διδασκεις ΠΑΟΚ (κιμπαριλικι- τιμιότητα - αγώνα - δικαιοσύνη )

Αυτό που με τρομάζει είναι πως θα συνεχίσουμε χωρίς τους 60-70 αρηδες πατεράδες μας μαζί με σένα, που κανατε τη λέξη γαβρος ταυτόσημη με τις λέξεις ΣΦΑΛΙΑΡΑ και ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ.

Ακόμη κι αν σε διώξουν πάλι οι σαλιαρηδες μιζαδοροι εκσυγχρονιστες έχεις κερδίσει και με το παραπάνω μια θέση στο πάνθεον, στην Ιστορία μας χέρι χέρι με τον Λοραντ

Που να το φανταζοσουν όταν του βγαζες το λαδι. . .
Στην πυρά ...ρίξτε τον. ..ασε που μας την κοπανησε από το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ πριν 10 μέρες γιατί φυσικά και ξέρει ποσο ΜΑΛΑΚΕΣ ειμαστε
Συγγνώμη για την λέξη ... ας το πούμε αλλιώς όπως ειπώθηκε παραπάνω... ποσο ΒΛΑΚΑΚΟΙ είμαστε
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

K_geo έγραψε:ενταξει. μιλαμε για τον τυπο που μπορει να παει στο μουντιαλ και να το σηκωσει με 7 γκολ υπερ και μηδεν κατα.,.... :shock: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
Εννοείς 2 υπέρ 0 κατά....
2 νίκες στον όμιλο με 1-0 και μια λευκή ισοπαλία,και μετά σε όλα τα νοκ αουτ και στον τελικό, νίκες στα πέναλτι με...1-0 :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:lol: :lol: :lol: σωστος!!

στα του τοπικ,

πολυ καλη διαχειριση σημερα. στο τελος, οκ , κανεις δεν μπορουσε να κανει κατι διαφορετικο.

προσωπικα μου αρεσε οτι δεν αλλαξες στο ημιχρονο το Σαλπι, θυσιαζοντας αλλαγη, αλλα πιστεψες και εσυ οτι το νικνεϊμ του θα μπορουσε να ειναι "ο Απροσπελάστος".

σωστη και η κινηση να μπει ο ψηλος Σαββιδης, σωστη και η συμπεριφορα μας που περιμεναμε τον αντιπαλο σημερα.

Γενικα, ολα καλα.

Υγεια, Χαρα και Ευτυχια, καλες γιορτες και.... συνεχίζουμε ακαθεκτοι.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

υγ: και δωρακι ξες τι θελουμε ε; κανα δυο τρεις μεταγραφες να βρω την Πρωτοχρονια στη καλτσα και ειμαι κομπλε!!!! :D :D
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Γενικα μιλωντας,δεν πρεπει να υπαρχει αρνητικη κριτικη σε παιχνιδια που η διαιτησια σε παιζει 100-0.

Και ο Μουρινιο να προσπαθουσε για τιτλο σε διαφορετικη ομαδα εκτος του γαυρου,η θα χε παραιτηθει μεχρι τωρα η θα χε χασει τα μυαλα του.

Αγγελε συνεχισε ετσι,στο τελος κανουμε ταμειο,ευχομαι να μας φερεις ολους στην Εκκλησια τον Μαιο γιατι θα μιλαμε για ενα θαυμα αν παρουμε πρωταθλημα με οσα εχουν δει τα ματια μας απο τον οχετο της ελληνικης σαπιλας μεχρι τωρα
pantouvg4

Δημοσίευση από pantouvg4 »

Δν θα σταθω στα του αγωνα απλα διαβασα την συνεντευξη τυπου....Παλι τους ξεφτιλίσες τιτανομεγιστε...Φτυνε τους νομιζουν οτι βρεχει... :pano: :pano: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εγώ θα πω Άγγελε, ότι την αλλαγή του περέιρα με το σαββίδη έπρεπε να την έχεις κάνει 20 λεπτά πριν
νομίζω όλοι το βλέπανε
ίσως να έχεις τους λόγους σου που δεν την έκανες και από την κατάληξη του ματς βγήκες σωστός
αλλά μας βγήκε μεγάλη αρρώστια σήμερα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω προτιμώ να τα λεω οταν κερδίζουμε...Οταν η κατάσταση ειναι εκρηκτική και τα νευρα των παικτών τσιτωμένα μ αυτά που βλέπουν ,εσυ πρεπει να σαι τερας ψυχραιμία στον παγκο κι όχι να να τσιτώνεις και να διαπληκτίζεσαι μαζί τους.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

γιατι νομιζω οτι αξιζει ευκαιριες ο μικρος Σαββιδης? σημερα μου αρεσε στην ολιγολεπτη συμμετοχη του
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Αηδιασμένος με τα όργια που έκανε ο Παππάς στον αγωνιστικό χώρο, εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη στη Λιβαδειά με τον Έλληνα τεχνικός να μιλάει για την προσπάθεια της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του :

Μέχρι το 31 ο ΠΑΟΚ έλεγχο, από εκεί και μετά το αντίθετο

«Δε μπορούσαμε να παίξουμε αλλιώς. Έπαιζαν οι αντίπαλοι κι εμείς κοιτούσαμε. Παίζαμε και δε μπορούσαμε να ακουμπήσουμε κάποιον. Είμαι ευχαριστημένος, πρέπει να σταματήσω εδώ Από το καλοκαίρι είπαμε ότι πρέπει να κερδίζουμε διαιτητές. Φορτωθήκαμε πάλι χωρίς λόγο κάρτες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των παιδιών γιατί είχαμε δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες και είπαμε ότι πρέπει πάση θυσία να κρατηθούμε στη κορυφή γνωρίζοντας τις συνθήκες. Κάναμε δυο γκολ, είχαμε δοκάρι και άλλες ευκαιρίες. Αλλά σήμερα τα παιδιά κατέθεσαν και τη ψυχή τους γιατί είχαμε πολλά προβλήματα πριν και μετά το ματς. Συν το ότι ο αντίπαλος ήταν πιο φρέσκος από μας. Πάντα οι αντίπαλοι μας έχουν μια μέρα παραπάνω. Τώρα πως γίνεται αυτό… Συμβαίνει. Το αντιμετωπίσαμε τόσο καιρό, κάποια στιγμή θα έρχονταν προβλήματα. Έβαλε το χέρι της η Παναγιά, την ευχαριστούμε κι ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Ήταν δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες;

Εσείς τι λέτε;

Είδαμε πολλά νεύρα στο γήπεδο. Για όλα αυτά, λέτε όλοι ότι δε μιλάτε για τη διαιτησία…

«Δε θα παίξω κανενός το παιχνίδι. Δε μπορώ να μιλήσω για τη διαιτησία. Όταν ξέρεις ότι ο άλλος έρχεται να σε σκοτώσει, δε βγαίνεις μπροστά του. Παίζουμε κλεφτοπόλεμο μέχρι το Μάιο. Ζήτησα απ τη Παναγιά τον τίτλο. Δε ζητάω άλλο. Να δώσει υπομονή σε όλους μας. Αν αγανακτήσουμε κι εμείς, καταλαβαίνετε ότι θα μας σκοτώσουν εύκολα. Δε θα το κάνω εγώ αυτό. Καταλάβατε; Όσο κι αν με πιέσουν αυτοί μέσα στο γήπεδο εγώ δε θα το κάνω αυτό. Να σας πω κάτι; Πρώτη φορά, στα 61 μου και μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, έχουν δει τα μάτια μου πάρα πολλά. Και σα προπονητής. Αυτό το σημερινό ΔΕΝ το έχω ξαναδεί μιλάω σοβαρά. Αλλά είμαι εδώ για να το αντιμετωπίσω».

Το 2015 είστε στη κορυφή. Μια ανασκόπηση; Το ταμείο είναι πιο θετικό απ ότι περιμένατε;

«Αυτή την ερώτηση στον εαυτό σας να την κάνετε. Όταν ξεκινήσαμε, δείτε τι γράφατε και τι λέγατε, θα καταλάβετε γιατί πρέπει να ευχαριστούμε τη Παναγιά. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους παίκτες μου, αλλά περισσότερο στη Παναγιά. Όσο είναι μαζί μας, ότι και να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, δε θα μπορέσουν. Καλά Χριστούγεννα».
niks

Δημοσίευση από niks »

Ψιλοασχετο, αλλα Σαββιδης-Ποζογλου-Ποζατζιδης, ειναι ενα στοιχημα που θα ηθελα φετος να κερδιθει
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αγγελε κρατα γερα σε ειδα σημερα και μου φανηκε οτι θα μπεις μεσα και θα τον αρπαξεις απο τν λαιμο τον παλιοκορακα.Κρατα γερα Αγγελε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

danirifle έγραψε:εγώ θα πω Άγγελε, ότι την αλλαγή του περέιρα με το σαββίδη έπρεπε να την έχεις κάνει 20 λεπτά πριν
νομίζω όλοι το βλέπανε
ίσως να έχεις τους λόγους σου που δεν την έκανες και από την κατάληξη του ματς βγήκες σωστός
αλλά μας βγήκε μεγάλη αρρώστια σήμερα
dani και γω το σκεφτηκα...
Σκεψου ομως οτι ολη η ομαδα επαιζε στα κοκκινα.Ο μαντουρο σερνοτανε,ο κατσε τα ιδια ειχε και 2 αναγκαστικες αλλαγες και την τρεναρε οσο μπορουσε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Athens έγραψε:γιατι νομιζω οτι αξιζει ευκαιριες ο μικρος Σαββιδης? σημερα μου αρεσε στην ολιγολεπτη συμμετοχη του
Λογικα θα παρει...
Μη βιαζομαστε ομως,κατι βλεπει και ο αγγελος.Λεγανε πολλοι για τον ποζατζιδη και το παιδι εδειξε πολυ εξω απο τα νερα του.
Ο σαββιδης φαινοτανε απο την αρχη πιο ετοιμος αλλα για καποιο λογο δεν πηρε πολλα ματς.Μη βιαζομαστε με ολα τα παιδια συναμα,αλλα αντεχουν αλλα οχι.Ειναι ζορικη κατασταση.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ζητα παιχτες

σπασε τα νευρα του ιβαν
χτυπα βραδυνα τηλεφωνα στον ζηση
βρες γκομενο στο μαρακι να την ψησει να λεει ναι σε μεταγραφες

βαλε κανενα δεσποτη ηγουμενο μοναχο να λεει στον ιβαν ειδα ονειρο την παναγια με φανελα βιειρινα

σηκω απο κρεβατια ντιβανια καναπεδες

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ?
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Το βράδι πάντος δεν κοιμάτε να είσαι σίγουρος γιαυτό!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”