Νομίζω ο Ισπανός είναι ο τύπος χαρακτήρα που δεν θέλει ο Άγγελος με τίποτα.
Εκεί ειναι το μυστικό των χειμερινών μεταγραφών. Τους έχεις κλεισμένους προφορικά από το Νοέμβρη. Με το που έρθουν τα έχουν όλα σπτι κτλ. Για αυτό εγώ επέμενα στο Βιεϊρίνια που θα ήταν προσαρμοσμένος άμεσα. Οι δύο μεταγραφές από τις 3-4 που ενδεχωμένως γίνουν θα πρέπει να μπορούν να αγωνιστούν στο 2ο παιχνίδι του νέου έτους. Να μπουν αποστολή έστω και αλλαγή. Αυτό βαραίνει τον τεχνικό διευθυντή που εδώ θα φανεί αν αντέχει αυτός τον πρωταθλητισμό στο πόστο του. Τα 2εκ του Σαββίδη δεν είναι λίγα για να φέρει σίγουρες λύσεις στιλ Ουσέρο πχ. Υπάρχουν παίκτες και από Ελλάδα: Yousouf (Εργοτέλη εξτρέμ), Τσάβες (Γιάννενα), Ντουμίτρου (Βέροια στο 4-3-3 περιφερειακός). Υπάρχουν φυσικά και τόσες περιπτώσεις παικτών ανά τον κόσμο, που οφείλει να σχολούνται τα άτομα που πληρώνονταν σε αυτές τις θέσεις. Αν είναι να φτάσει το νέο έτος για να γίνουν μεταγραφές δηλ 31 Γενάρη, προσωπικά δε θέλω καμία μεταγραφή. Από το Φεβρουάριο δε θα ξαναέχουμε το Τετάρτη-Κυριακή. όλο το πρωτάθλημα φέτος είναι οι μήνες Δεκέμβριος μέχρι 8 Φλεβάρη. Μετά είναι χαλαρά. Για αυτό οι σοβαρές ομάδες κάνουν τις μεταγραφές το καλοκαίρι... Αυτό βαραίνει αποκλειστικά το Σαββίδη (που βέβαια μας έχει σώσει και μας έχει καθαρούς να ονειρευόμαστε - μη ξεχνιόμαστε).Demir έγραψε:ο κολκας ελεγε οτι παικτη ακομα δεν κλεισαμε και δεν εχουμε καταληξει ποιον θελουμε... αν δεν εχουν κλεισει 2 παικτες μεχρι 30 δεκεμβριου 8α δειξουν ποσο επικινδυνοι ειναι ..ολοι τους... αν δεν μπορειτε να αποφασισετε για ''αγνωστους'' παικτες ..φερτε ουσερο και κανα ραγιο...
υ.γ μην ακουσεω τιποτα για κοροβεση,...
αυτο ακριβως...αν ειμαστε σοβαροι το 90% των μεταγραφων θα εχουν τελειωσει την πρωτη βδομαδα του γεναρη...vs40 έγραψε:Εκεί ειναι το μυστικό των χειμερινών μεταγραφών. Τους έχεις κλεισμένους προφορικά από το Νοέμβρη. Με το που έρθουν τα έχουν όλα σπτι κτλ. Για αυτό εγώ επέμενα στο Βιεϊρίνια που θα ήταν προσαρμοσμένος άμεσα. Οι δύο μεταγραφές από τις 3-4 που ενδεχωμένως γίνουν θα πρέπει να μπορούν να αγωνιστούν στο 2ο παιχνίδι του νέου έτους. Να μπουν αποστολή έστω και αλλαγή. Αυτό βαραίνει τον τεχνικό διευθυντή που εδώ θα φανεί αν αντέχει αυτός τον πρωταθλητισμό στο πόστο του. Τα 2εκ του Σαββίδη δεν είναι λίγα για να φέρει σίγουρες λύσεις στιλ Ουσέρο πχ. Υπάρχουν παίκτες και από Ελλάδα: Yousouf (Εργοτέλη εξτρέμ), Τσάβες (Γιάννενα), Ντουμίτρου (Βέροια στο 4-3-3 περιφερειακός). Υπάρχουν φυσικά και τόσες περιπτώσεις παικτών ανά τον κόσμο, που οφείλει να σχολούνται τα άτομα που πληρώνονταν σε αυτές τις θέσεις. Αν είναι να φτάσει το νέο έτος για να γίνουν μεταγραφές δηλ 31 Γενάρη, προσωπικά δε θέλω καμία μεταγραφή. Από το Φεβρουάριο δε θα ξαναέχουμε το Τετάρτη-Κυριακή. όλο το πρωτάθλημα φέτος είναι οι μήνες Δεκέμβριος μέχρι 8 Φλεβάρη. Μετά είναι χαλαρά. Για αυτό οι σοβαρές ομάδες κάνουν τις μεταγραφές το καλοκαίρι... Αυτό βαραίνει αποκλειστικά το Σαββίδη (που βέβαια μας έχει σώσει και μας έχει καθαρούς να ονειρευόμαστε - μη ξεχνιόμαστε).Demir έγραψε:ο κολκας ελεγε οτι παικτη ακομα δεν κλεισαμε και δεν εχουμε καταληξει ποιον θελουμε... αν δεν εχουν κλεισει 2 παικτες μεχρι 30 δεκεμβριου 8α δειξουν ποσο επικινδυνοι ειναι ..ολοι τους... αν δεν μπορειτε να αποφασισετε για ''αγνωστους'' παικτες ..φερτε ουσερο και κανα ραγιο...
Νομίζω πως κάπως έτσι θα πρέπει να συμβεί.Sera4 έγραψε:αυτο ακριβως...αν ειμαστε σοβαροι το 90% των μεταγραφων θα εχουν τελειωσει την πρωτη βδομαδα του γεναρη...vs40 έγραψε:Εκεί ειναι το μυστικό των χειμερινών μεταγραφών. Τους έχεις κλεισμένους προφορικά από το Νοέμβρη. Με το που έρθουν τα έχουν όλα σπτι κτλ. Για αυτό εγώ επέμενα στο Βιεϊρίνια που θα ήταν προσαρμοσμένος άμεσα. Οι δύο μεταγραφές από τις 3-4 που ενδεχωμένως γίνουν θα πρέπει να μπορούν να αγωνιστούν στο 2ο παιχνίδι του νέου έτους. Να μπουν αποστολή έστω και αλλαγή. Αυτό βαραίνει τον τεχνικό διευθυντή που εδώ θα φανεί αν αντέχει αυτός τον πρωταθλητισμό στο πόστο του. Τα 2εκ του Σαββίδη δεν είναι λίγα για να φέρει σίγουρες λύσεις στιλ Ουσέρο πχ. Υπάρχουν παίκτες και από Ελλάδα: Yousouf (Εργοτέλη εξτρέμ), Τσάβες (Γιάννενα), Ντουμίτρου (Βέροια στο 4-3-3 περιφερειακός). Υπάρχουν φυσικά και τόσες περιπτώσεις παικτών ανά τον κόσμο, που οφείλει να σχολούνται τα άτομα που πληρώνονταν σε αυτές τις θέσεις. Αν είναι να φτάσει το νέο έτος για να γίνουν μεταγραφές δηλ 31 Γενάρη, προσωπικά δε θέλω καμία μεταγραφή. Από το Φεβρουάριο δε θα ξαναέχουμε το Τετάρτη-Κυριακή. όλο το πρωτάθλημα φέτος είναι οι μήνες Δεκέμβριος μέχρι 8 Φλεβάρη. Μετά είναι χαλαρά. Για αυτό οι σοβαρές ομάδες κάνουν τις μεταγραφές το καλοκαίρι... Αυτό βαραίνει αποκλειστικά το Σαββίδη (που βέβαια μας έχει σώσει και μας έχει καθαρούς να ονειρευόμαστε - μη ξεχνιόμαστε).Demir έγραψε:ο κολκας ελεγε οτι παικτη ακομα δεν κλεισαμε και δεν εχουμε καταληξει ποιον θελουμε... αν δεν εχουν κλεισει 2 παικτες μεχρι 30 δεκεμβριου 8α δειξουν ποσο επικινδυνοι ειναι ..ολοι τους... αν δεν μπορειτε να αποφασισετε για ''αγνωστους'' παικτες ..φερτε ουσερο και κανα ραγιο...