Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Μιά ζωή τρώμε της σάρκες μας!ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ!ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ!
Π.Α.Ο.Κ ΡΕ
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Demir έγραψε:για το μονο που φταει ειναι οτι δεν εκανε 3 μεταγραφες επιπλεον το καλοκαιρι
υπήρχαν λεφτά για τρεις επιπλέον παίκτες...;
Άλλος έχει το πορτοφόλι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε σεις!

ΝΙΣΑΦΙ. Χάσαμε, όλοι σκασμένοι είμαστε.

paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

obanebane έγραψε:Τις εκαψε τις λυσεις μονος του ρε φιλε,θα επαναλαβω δε γινεται να βγαζεις στη σεντρα τους δυο Μαρτενς,Μαντουρο να εξαφανιζεις τον Σαββιδη που πηγε καλα το καλοκαιρι και απο την αλλη να στηριζεις τον τουριστα τον Σπυροπουλο.
Ειναι δικαιο αυτο;
Ειναι δικαιο ο Τζανδαρης να μη βγαινει απο την 11αδα; δεν ειναι δικαιο ουτε για τον ιδιο τον ποδοσφαιριστη.
Ασε με δε γουσταρω να μιλησω αλλο ειμαι ζοχαδιασμενος.
Αδερφε να σου πω. Για τον ΜΑρτενς και τον Μαντουρο δε χρειαζεται να σχολιασω καν. ΠΑιχτες 700χιλ. και κτλ. Γνωστα
Ο Τζανδαρης κάνει πολύ δουλειά. Χαμαλίκι πολύ. Τρέχει πολύ το παιδί . Δύσκολα Βγάζεις τέτοιο παιχτη απο την ομαδα ειδικα αν δεν εχεις λύσεις.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Demir έγραψε:για το μονο που φταει ειναι οτι δεν εκανε 3 μεταγραφες επιπλεον το καλοκαιρι
περα απο αυτο τεραστια ειναι η ευθυνη του στη διαχειριση του ροστερ...εγω βλεπω ακινητοποιημενη τη μιση ομαδα...βλεπω διαφορετικες συμπεριφορες σε παιχτες...απο τον ανθρωπο που λεει πως ειναι δικαιος με ολους και ροστερ 27 παιχτων πως διαολο τα ελεγε...στα δικα μου ματια δεν ειναι δεμιρη...δεν μπορω να καταλαβω πως χανονται παιχτες σαν τον σαββιδη,τον ποζογλου,τον κουλουρη,τον κωνσταντινιδη...παιχτες που περισυ εδειξαν στοιχεια πολυ καλα...οπως και ο μεταλλαγμενος κιτσιου...

δεν μπορω να καταλαβω τη διαφορα στη διαχειριση του μαρτενς και του μαντουρο πχ σε σχεση με τον σπυροπουλο ή τον παπαδοπουλο που εχουν παρει τοσες ευκαιριες...

και τελος στο παικτικο οταν βλεπω οτι με τοσες απουσιες κατεβαινω με την αμυνα στημενη στο κεντρο και ξεφτυλιζομαι στις αντεπιθεσεις σαφως και ειναι ευθυνη του προπονητη...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

paoki1985 έγραψε:
obanebane έγραψε:Τις εκαψε τις λυσεις μονος του ρε φιλε,θα επαναλαβω δε γινεται να βγαζεις στη σεντρα τους δυο Μαρτενς,Μαντουρο να εξαφανιζεις τον Σαββιδη που πηγε καλα το καλοκαιρι και απο την αλλη να στηριζεις τον τουριστα τον Σπυροπουλο.
Ειναι δικαιο αυτο;
Ειναι δικαιο ο Τζανδαρης να μη βγαινει απο την 11αδα; δεν ειναι δικαιο ουτε για τον ιδιο τον ποδοσφαιριστη.
Αδερφε να σου πω. Για τον ΜΑρτενς και τον Μαντουρο δε χρειαζεται να σχολιασω καν. ΠΑιχτες 700χιλ. και κτλ. Γνωστα
Ο Τζανδαρης κάνει πολύ δουλειά. Χαμαλίκι πολύ. Τρέχει πολύ το παιδί . Δύσκολα Βγάζεις τέτοιο παιχτη απο την ομαδα ειδικα αν δεν εχεις λύσεις.
Τις λυσεις τις εκαψε μονος του...
paoki1985

psykoman έγραψε:
paoki1985 έγραψε:
Ειναι δικαιο αυτο;
Τις λυσεις τις εκαψε μονος του...
Ανέφερε μου σε παρακαλω μια μια τις λύσεις που έκαψε.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Εικόνα

αφιερωμενο στον αστειο της ημερας
εχεις παρει αμπαριζα να ειρωνευεσαι παπατζη
paoki1985

thanos-xanthi έγραψε:Εικόνα

αφιερωμενο στον αστειο της ημερας
εχεις παρει αμπαριζα να ειρωνευεσαι παπατζη

Χαχα. Σε πληροφορώ οτι από τοτε δεν έχω ξαναανφερει μεταγραφη και ουτε έχω ξαναασχοληθει με τις μεταγραφες. Τότε μου το είπε άτομο μεσα απο την Παε. Και κατι αλλο ΞΑνθιώτη μου χαλάρωσε με τους χαρακτηρισμους.
Άβαταρ μέλους
psykoman

paoki1985

Μαρτενς, Μαντουρο, Σαββιδης...
paoki1985

psykoman έγραψε:paoki1985

Μαρτενς, Μαντουρο, Σαββιδης...
Μαρτενς..μάλλον βλέπεις κάτι που δεν βλέπει κανεις που ξέρει λίγο μπαλίτσα.
Μαντούρο..καλός αλλα λίγος. Ξέρει μπαλα παίζει γρηγορα με μία την μπάλα. Αλλά έχει προβλημα στην καρδια.
Σαββίδης..άγνωστο το τι εχει γίνει. Δε μπορώ να εκφερω άποψη. Δεν είμαι στις προπονησεις. Δε ξέρω πως πάει το παιδι.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Μαρτενς...κατι παραπανω θα ειδες τοτε εσυ στα 10λεπτα που παιζει και λες δεν κανει...
Μαντουρο...το προβλημα στην καρδια που κολαει τωρα;;; (Και τι περιμενε ο Αγγελος στον ματς με τα γαλλακια απο αυτον να κανει;;;; και τι περιμενει γενικα ενας προπονητης απο ενα αμυντικο χαφ οταν το βαζει μεσα και κυνηγαει το σκορ;;;;
McLaren-London

Δημοσίευση από McLaren-London »

paoki1985 έγραψε:
Ειναι δικαιο αυτο;
Φίλε, ειδικά αυτό το “χαμαλίκι”, έχω την αίσθηση, ότι είναι αυτοσκοπός στην ομάδα. Μήπως ο προπονητής μας εκτιμά υπέρ του δέοντος αυτού του είδους τα χαρακτηριστικά? Και αναρωτιέμαι, μήπως είναι, προπονητικά, αυτό το δυνατό του σημείο? Δηλαδή, ψυχή, πάθος κλπ, ξέρει να τα βγάζει σε παίκτες συγκεκριμένου είδους και τεχνικής κατάρτισης και να ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ σε αυτά. Αυτά μήπως δεν φτάνουν? Καλοί οι ήρωες αλλά ποδόσφαιρο ΔΕΝ ξέρουν και “πεθαίνουν” και νέοι…
paoki1985

psykoman έγραψε:Μαρτενς...κατι παραπανω θα ειδες τοτε εσυ στα 10λεπτα που παιζει και λες δεν κανει...
Μαντουρο...το προβλημα στην καρδια που κολαει τωρα;;; (Και τι περιμενε ο Αγγελος στον ματς με τα γαλλακια απο αυτον να κανει;;;; και τι περιμενει γενικα ενας προπονητης απο ενα αμυντικο χαφ οταν το βαζει μεσα και κυνηγαει το σκορ;;;;
Φίλε ένας παίχτης μόνο από τον τροπο που κάνει ένα κοντρολ δειχνει τι παίχτης είναι.. Το παιδί ήρθε με πολύ καλές περγαμινες αλλά δε ξέρω γιατι παρουσιαζει αυτην την εικονα.
Για το προβλημα της καρδιας που κολλάει?? Ρε αδερφέ που κολλάει η καρδια ενός αθλητή?? οι γιατροί ης Σεβίλλης βγηκαν και είπαν οτι ο παιχτης δε μπορει. Τελειωσε απο μεγαλο επιπεδο.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Ε ο Αγγελος κατι παραπανω θα ξερει γιατι παρουσιαζει αυτην την εικονα...Αυτη ειναι η δουλεια του...και δουλεια του ειναι να αξιοποιησει αυτον τον παικτη...που θεωρητικα παντα(μαζι με Ρατς,Μαντουρο) ειναι οτι πιο ποιοτικο εχει η ομαδα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”