Γιατί το εξαφάνισαν το παλικάρι? Έχει κάποιον βαρύ τραυματισμό? Στην προετοιμασία μου άρεσε αρκετά και έδειξε στοιχεία πως θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ αν του δινόταν η ευκαιρία! Εγώ δεν είδα ΚΑΜΙΑ ευκαιρία! Δηλαδή κάτι Σπυρόπουλοι που είναι ανύπαρκτοι στο χόρτο είναι καλύτεροι?
Πας Γιάννινα-Π.Α.Ο.Κ. 3-0, ΜVP, σχόλια και παραλειπόμενα
- hasio_john
Re: Πας Γιάννινα-Π.Α.Ο.Κ. 3-0, ΜVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Παιδιά κάποιος που ξέρει μπορεί να μου πει τι γίνετε με τον Σαββίδη? (τον παίχτη)
Γιατί το εξαφάνισαν το παλικάρι? Έχει κάποιον βαρύ τραυματισμό? Στην προετοιμασία μου άρεσε αρκετά και έδειξε στοιχεία πως θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ αν του δινόταν η ευκαιρία! Εγώ δεν είδα ΚΑΜΙΑ ευκαιρία! Δηλαδή κάτι Σπυρόπουλοι που είναι ανύπαρκτοι στο χόρτο είναι καλύτεροι?
- aisiodoksos
Απλα υπενθυμιζω οτι φετος ο στοχος δεν ηταν πρωταθλημα νομιζω..δεν ξερω τι αλλαξε σε ολους σας και σκουζεται σημερα ..το καλοκαιρι τσακωνομουν με πολλους ..εγω ΠΙΣΤΕΥΩ σε αυτη την ομαδα και οτι δεν παιζουμε αυτο που μπορουμε ειναι ξεκαθαρα σε ελλειψη δυναμεων .. 3 καρπουζια στη μασχαλη δεν μπορει να το αντεξει αυτο το ροστερ + τις πολλες "αναβολες" και αναγκαζεσαι και παιζεις ετσι οπως παιζεις τωρα ..με οποιες ελλειψεις.. παρολαυτα θεωρω οτι πρεπει να ειμαστε ψυχραιμοι ολοι μας καθως οσο αυτοκατστροφικος ειναι ο Αγγελος (για εσας) αλλο τοσο ειμαστε και εμεις..για αυτο ψυχραιμια ..
υγ. δεν καταλαβαινω γιατι κραζετε και σκουζετε για το πρωταθλημα ενω οι περισσοτεροι και τωρα να τους ρωτησουμε θα πουνε οτι αντικειμενικος στοχος αυτης της ομαδας ειναι να μπει πλευ-ωχ. (για μερικους ηταν και να μην πεσουμε αλλα μας τελειωσε γρηγορα αυτη η καραμελα).
υγ2. φυσικα αν κερδισουμε την κομποτιακο (δυσκολο ετσι οπως ειναι η ομαδα και στο ποσο απιστευτα "σκασμενη" ειναι ) και φερει κανα χ/πιπα ο gay (πολυ πιθανο) παλι θα γυρισει η ηρεμια σε ολους...ειπαμε ψυχραιμια και στηριξη...αγνωστες λεξεις στον ΠΑΝΥΓΗΡΤΖΗ ΠΑΟΚΤΣΗ.
υγ3. μας χαριζουν το πρωταθλημα και ο ΑΑ το δινει πισω..θα θελα να δω στη θεση του τι θα κανατε..πραγματικα απορω..αλλα ειπαμε..εμεις θα τους βαζαμε ολους μεσα..και ας επαιζαν ξανα μετα τον ...Μαιο...
υγ4. δυσκολη μερα για τον ΠΑΟΚ μας..εξω βρεχει..και ξερετε πολυ καλα τι βγαινει απο το εδαφος οταν εχει βροχη..
υγ5. ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ... ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
υγ. δεν καταλαβαινω γιατι κραζετε και σκουζετε για το πρωταθλημα ενω οι περισσοτεροι και τωρα να τους ρωτησουμε θα πουνε οτι αντικειμενικος στοχος αυτης της ομαδας ειναι να μπει πλευ-ωχ. (για μερικους ηταν και να μην πεσουμε αλλα μας τελειωσε γρηγορα αυτη η καραμελα).
υγ2. φυσικα αν κερδισουμε την κομποτιακο (δυσκολο ετσι οπως ειναι η ομαδα και στο ποσο απιστευτα "σκασμενη" ειναι ) και φερει κανα χ/πιπα ο gay (πολυ πιθανο) παλι θα γυρισει η ηρεμια σε ολους...ειπαμε ψυχραιμια και στηριξη...αγνωστες λεξεις στον ΠΑΝΥΓΗΡΤΖΗ ΠΑΟΚΤΣΗ.
υγ3. μας χαριζουν το πρωταθλημα και ο ΑΑ το δινει πισω..θα θελα να δω στη θεση του τι θα κανατε..πραγματικα απορω..αλλα ειπαμε..εμεις θα τους βαζαμε ολους μεσα..και ας επαιζαν ξανα μετα τον ...Μαιο...
υγ4. δυσκολη μερα για τον ΠΑΟΚ μας..εξω βρεχει..και ξερετε πολυ καλα τι βγαινει απο το εδαφος οταν εχει βροχη..
- paokovios1974
Δεν σε καταλαβα φιλε συγχωρα με ειμαι ζαλισμενος απο την σφαλιαρα οταν συνελθω θα κοιταξω να απαντησω.PAOK_Antarctica έγραψε:Δηλαδή ρε paokovie είσαι σίγουρος πως ο Άγγελος ζητούσε παίκτες το καλοκαίρι και ο Σαββίδης του έλεγε "όχι, δεν σου δίνω";
-
adidas1926
Οσοι περιμενετε την στραβη για να κραξετε τον αναστασιαδη και οσοι τον δικαιολογειτε σε καθε μ@λακια που κανει βαλτε στο μυαλο σας οτι πανω απολα ειναι ο ΠΑΟΚ και το καλο του...
Οπως μετα το ματς στο φαληρο δεν εκθειασα κανεναν παιχτη και ειπα μοναχα σεβασμο στον αγγελο ετσι πρεπει να τονισω πως στα ματς που ακολουθησαν κανει εγκληματα κατα του ΠΑΟΚ λες και εχει βαλθει να μας ριξει απο την πρωτη θεση προτου καν τελειωσει ο πρωτος γυρος...
Τρομερα κολληματα με συγκεκριμενους παιχτες που δεν προσφερουν απολυτως τιποτα(σπυροπουλος,κοντος,παπαδοπουλος),τρομερο κολλημα να αφηνει εκτος μαντουρο και μαρτενς λες και αυτοι φταινε για τις αυτοκαταστραφικες τασεις που δειχνει η ομαδα ενω καταφερνει και τον πιο επικινδυνο και φορμαρισμενο παιχτη μας(κλαους) να τον σπαταλαει εκει στα αριστερα και μακρια απο το κουτι...
Παρολα αυτα ο αναστασιαδης εχει καταφερει να μας εχει στην πρωτη θεση ενω αυτος που φταιει που η ομαδα δεν ειναι 7 τουλαχιστον βαθμους μπροστα απο τον ολυμπιακο ειναι ο σαββιδης και οι συνεργατες που αφησαν γυμνη την ομαδα το καλοκαιρι και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ...
ΥΓ1 επειδη ειδα και εδω μεσα και σε αλλα σαιτ καποιους να κραζουν τον λαο του ΠΑΟΚ επειδη λεει στην κερκιδα ηταν ανυπαρκτος ας δει ολα τα ματς που εχουμε δωσει στα γιαννενα αλλα και των αλλων "μεγαλων" και θα διαπιστωσει οτι ΠΟΤΕ δεν ακουγονται οι φωνες των φιλοξενουμενων...Επισης οσοι κραζουν ας ειχαν ξεβολευτει απο τις δουλιτσες τους ή τον καναπε τους και να ειχαν τραβηχτει ως τα γιαννενα εφοσον μεσα σε αυτο το μπουρδελο που ειδαμε αποψε βρηκαν και παλι τροπο να κραξουν τον λαο του ΠΑΟΚ...
ΥΓ2 ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ
Οπως μετα το ματς στο φαληρο δεν εκθειασα κανεναν παιχτη και ειπα μοναχα σεβασμο στον αγγελο ετσι πρεπει να τονισω πως στα ματς που ακολουθησαν κανει εγκληματα κατα του ΠΑΟΚ λες και εχει βαλθει να μας ριξει απο την πρωτη θεση προτου καν τελειωσει ο πρωτος γυρος...
Τρομερα κολληματα με συγκεκριμενους παιχτες που δεν προσφερουν απολυτως τιποτα(σπυροπουλος,κοντος,παπαδοπουλος),τρομερο κολλημα να αφηνει εκτος μαντουρο και μαρτενς λες και αυτοι φταινε για τις αυτοκαταστραφικες τασεις που δειχνει η ομαδα ενω καταφερνει και τον πιο επικινδυνο και φορμαρισμενο παιχτη μας(κλαους) να τον σπαταλαει εκει στα αριστερα και μακρια απο το κουτι...
Παρολα αυτα ο αναστασιαδης εχει καταφερει να μας εχει στην πρωτη θεση ενω αυτος που φταιει που η ομαδα δεν ειναι 7 τουλαχιστον βαθμους μπροστα απο τον ολυμπιακο ειναι ο σαββιδης και οι συνεργατες που αφησαν γυμνη την ομαδα το καλοκαιρι και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ...
ΥΓ1 επειδη ειδα και εδω μεσα και σε αλλα σαιτ καποιους να κραζουν τον λαο του ΠΑΟΚ επειδη λεει στην κερκιδα ηταν ανυπαρκτος ας δει ολα τα ματς που εχουμε δωσει στα γιαννενα αλλα και των αλλων "μεγαλων" και θα διαπιστωσει οτι ΠΟΤΕ δεν ακουγονται οι φωνες των φιλοξενουμενων...Επισης οσοι κραζουν ας ειχαν ξεβολευτει απο τις δουλιτσες τους ή τον καναπε τους και να ειχαν τραβηχτει ως τα γιαννενα εφοσον μεσα σε αυτο το μπουρδελο που ειδαμε αποψε βρηκαν και παλι τροπο να κραξουν τον λαο του ΠΑΟΚ...
- aisiodoksos
adidas1926 έγραψε:
ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΛΛΟ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ..το ηξερα εγω!
Σοβαρα τωρα! 4 παιχτες θελουμε χθες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aisiodoksos την Πέμ 18 Δεκ 2014, 20:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Αγγελε στο κομποτης αρενα παιζεται η υπερβαση μας διπλο παση θυσια και ο κοσμος να αφησει τα κραξιματα και τις μ@@#@#κιες και να στηριξει την ομαδα,εγω σας πιστευω ακομα ξερω οτι μεινατε απο δυναμεις και γι αυτο εχετε αυτες τις τραγικες εμφανισεις.Ομως ηρθε η ωρα να σφιξετε τα δοντια να σηκωσετε κεφαλι και να δωσετε ολο σας το ειναι,οτι σας εχει μεινει να το καταθεσετε στο γηπεδο ωστε να κλεισουμε τον πρωτο γυρο στην πρωτη θεση.Κρατα γερα ρε ΠΑΟΚ κρατα γερα ρε.aisiodoksos έγραψε:Απλα υπενθυμιζω οτι φετος ο στοχος δεν ηταν πρωταθλημα νομιζω..δεν ξερω τι αλλαξε σε ολους σας και σκουζεται σημερα ..το καλοκαιρι τσακωνομουν με πολλους ..εγω ΠΙΣΤΕΥΩ σε αυτη την ομαδα και οτι δεν παιζουμε αυτο που μπορουμε ειναι ξεκαθαρα σε ελλειψη δυναμεων .. 3 καρπουζια στη μασχαλη δεν μπορει να το αντεξει αυτο το ροστερ + τις πολλες "αναβολες" και αναγκαζεσαι και παιζεις ετσι οπως παιζεις τωρα ..με οποιες ελλειψεις.. παρολαυτα θεωρω οτι πρεπει να ειμαστε ψυχραιμοι ολοι μας καθως οσο αυτοκατστροφικος ειναι ο Αγγελος (για εσας) αλλο τοσο ειμαστε και εμεις..για αυτο ψυχραιμια ..
Βγάλτε κόμπλεξ με τον Άγγελο, ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.
Και άντε, κάποιοι συμφορουμήτες διατυπώνουν απλώς μια άποψη...
Ναι ρε ΠΟΥΘΕΝΑ, με βάζελο, με Φιορεντίνα και σήμερα από εκεί το χάσαμε το ματς. από κει θα το χάναμε και με την Κέρκυρα!
Τουλάχιστον ο Λίνο, βλάσφιμε που τον συγκρίνεις, έβγαζε και καμιά σέντρα της προκοπής.
Αλλά αυτός ζητούσε πολλά, ε?
Ο ξεκούραστος (sic) Σάλπι τί έκανε σήμερα εκτός από πασούλες?
Μέχρι και ο Κιτσάκος έκανε σήμερα δυο μπασίματα δημιουργώντας προϋποθέσεις.
Ο άλλος ο ξεκούραστος τί έκανε σήμερα? Για το 8αρο10ρο λέω, τον Γκολάσα.
Πασούλες, επιτόπιες ντρίπλες και να'χαμε να λέγαμε.
Πόσα ματς πρέπει να πάρει ακόμα για να βγάλει μια γ@μημένη κάθετη? Για να κάνει ένα σουτ? Για να βάλει ένα γ@μημένο γκολ?
Στο ύψος του στάθηκε ο Βίτορ και από κοντά και ο (στόπερ) Σκόνδρας.
Καλός ήταν και ο Κάτσε ενώ ο Τζανδάρης ήταν μέτριος.
Φανούρης και Κλάους το πάλεψαν αλλά ήταν ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ μόνοι εκεί μπροστά.
** Ο Άγγελος είναι προπονητής-διαχειριστής και όχι προπονητής-μάνατζερ. Με ότι του δώσουν παίζει και δεν λέει κουβέντα. Επιτέλους, όχι άλλο πρόλογο για τον σχεδιασμό της ομάδας.
Και άντε, κάποιοι συμφορουμήτες διατυπώνουν απλώς μια άποψη...
Ναι ρε ΠΟΥΘΕΝΑ, με βάζελο, με Φιορεντίνα και σήμερα από εκεί το χάσαμε το ματς. από κει θα το χάναμε και με την Κέρκυρα!
Τουλάχιστον ο Λίνο, βλάσφιμε που τον συγκρίνεις, έβγαζε και καμιά σέντρα της προκοπής.
Αλλά αυτός ζητούσε πολλά, ε?
Ο ξεκούραστος (sic) Σάλπι τί έκανε σήμερα εκτός από πασούλες?
Μέχρι και ο Κιτσάκος έκανε σήμερα δυο μπασίματα δημιουργώντας προϋποθέσεις.
Ο άλλος ο ξεκούραστος τί έκανε σήμερα? Για το 8αρο10ρο λέω, τον Γκολάσα.
Πασούλες, επιτόπιες ντρίπλες και να'χαμε να λέγαμε.
Πόσα ματς πρέπει να πάρει ακόμα για να βγάλει μια γ@μημένη κάθετη? Για να κάνει ένα σουτ? Για να βάλει ένα γ@μημένο γκολ?
Στο ύψος του στάθηκε ο Βίτορ και από κοντά και ο (στόπερ) Σκόνδρας.
Καλός ήταν και ο Κάτσε ενώ ο Τζανδάρης ήταν μέτριος.
Φανούρης και Κλάους το πάλεψαν αλλά ήταν ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ μόνοι εκεί μπροστά.
** Ο Άγγελος είναι προπονητής-διαχειριστής και όχι προπονητής-μάνατζερ. Με ότι του δώσουν παίζει και δεν λέει κουβέντα. Επιτέλους, όχι άλλο πρόλογο για τον σχεδιασμό της ομάδας.
- aisiodoksos
Και μόλις κάναμε και 2η μεταγραφή..μετά τον Παπαγιανόπουλο έχουμε και τον ΚΑΣΤΕ
υγ. προς τους μοντς χουμορ κανω χουμορ αλλα ο κατσε στους μβπ γραφετε ως καστε!
υγ. προς τους μοντς χουμορ κανω χουμορ αλλα ο κατσε στους μβπ γραφετε ως καστε!
- pirate_salonica
Η σημερινή ήττα ήταν απολύτως λογική. Μπορεί σίγουρα όχι αναμενόμενη,αλλά πάντως λογική. Και λογική γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα πρωταθλητισμού. Συγγνώμη,αλλά δεν είναι ομάδα πρωταθλητισμού. Και γιατί όχι ρε μπαγλαμά κρυφοαπόγονε θα με πει κανείς,εφόσον ακόμη και σήμερα είναι πρώτος στη βαθμολογία? Γιατί πολύ απλά οι παίκτες οι ποιοτικοί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ εφέτος είναι μόλις 5: Γλύκος,Ρατς,Μακ,Περέιρα,Κλάους. Όχι,δε θεωρώ ποιοτικό τον Κάτσε που στα περισσότερα ματς μόνο τρέχει άσκοπα. Όχι δε θεωρώ ποιοτικό παίχτη τον Βίτορ που στα περισσότερα παιχνίδια κάνει κραυγαλέα λάθη,όχι. Όχι δε θεωρώ ποιοτικό παίχτη τον κοντό που δε μπορεί ρε φούστη πλέον,τι να κάνουμε? Για τον ανούσια υπάρχοντα στο ρόστερ Σπυρόπουλο δε συζητάω καν,η αμπαλοσύνη του είναι πλέον αποδεκτή απ'όλους. Ανούσιος παίκτης είναι κι ο Τζανδάρης,που ρέ άνθρωπε δώσε μια ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΣΩΣΤΗ ΠΑΣΑ! Δεν έχω καταλάβει ακόμα τη διαφορά,ποιοτικά του συγκεκριμένου παικτού με το Μαντούρο.Το Σκόνδρα θα μπορούσα να τον βάλω στο γκρουπ των ποιοτικών αλλά δεν τον βάζω γιατί θεωρώ πως σε έναν σωστά δομημένο ΠΑΟΚ θα ήταν επιλογή ροτέισιον. Φιλότιμος,καλός,αλλά για πρωταθλητισμό δεν είναι. Ο Γκολάσα πάλι δεν έχω καταλάβει την ποδοσφαιρική αξία του. Ο Μάρτενς πάλι λέτε όλοι πως είναι χάλια αλλά δεν τον είδαμε να παίζει ουσιαστικά,έμπαινε ως αλλαγή σε κάποια ματς και από εκεί τον έχουμε κρίνει όλοι. Γι'αυτό δεν τον βάζω στους ποιοτικούς,όπως άλλωστε και τον Μαντούρο. Δεν έχω βάλει και τον Τζιόλη,αλλά κατ'εμέ ισχύει ότι και με το Σκόνδρα. Καλός παίκτης,αλλά για ομάδα που έχει στόχο την έξοδο στην Ευρώπη,και όχι για ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα.
Αν η ομάδα θέλει φέτος να μείνει στην πρώτη θέση,θα έπρεπε να γίνουν οι εξής μεταγραφές:
1) Ένας ποιοτικός στόπερ για να "δέσει" η άμυνα.
2*) Ένα αριστερό μπακ για αλλαγή του Ρατς,να μην πονάνε τα μάτια μας με το Σπυρόπουλο.
3) Ένα αμυντικό χαφ που να μην τρέχει μόνο,να κόβει και να μοιράζει κιόλας
4) Ένα οχταροδεκάρι που να μπορεί να δημιουργεί το παιχνίδι και να μοιράζει σωστά τη μπάλα.
5) Ένα εξτρέμ αριστερό που να έχει ντρίμπλα και διείσδυση,έχουμε να δούμε τέτοιο από τον Αντελίνο ρε φούστη,ο Στοχ πέρσι καλός αλλά ασόβαρος και με τα μυαλά πάντως όχι στο να παίξει μπάλα,το απέδειξε άλλωστε με τη μεταγραφή στην Αραβία (Κατάρ,Εμιράτα,πουστοδιάτανο)
6) Ένα εξτρέμ δεξί για αλλαγή του Μακ.
Και να αποχωρήσουν από την ομάδα οι:
1) Σπυρόπουλος. Δε χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις
2) Τζαβέλλας. Αν είναι να μην παίζει,να φύγει και να πάρουμε άλλο αρ. μπακ. Ο Ποζατζίδης είναι πολύ άπειρος,δε μπορεί ακόμα να κάνει τα ρεπό του Ρουμάνου.
3) Μάρτενς. Αν δεν παίζει γιατί να τον πληρώνουμε?
4) Μαντούρο. Όπως και ο Μάρτενς,αν είναι ρε μαμώτο να είναι συνέχεια μεταξύ πάγκου κι εξέδρας ας μας χαιρετήσει έστω.
Αν γίνουν μεταγραφές όμως,θα γίνουν το πολύ 2 και χωρίς απαραίτητο κριτήριο την ποιότητα πρωταθλητισμού. Παράδειγμα ο Ουσέρο,που θα ήταν καλός για να παίζει με τα χωριά,δηλαδή για ροτέισιον,αλλά εμείς σ'αυτή τη θέση θέλουμε βασικό παίχτη. Και ακούστηκε το όνομα του κατά τα άλλα τίμιου παικτού του Αστέρα,με τον οποίο δεν έχω κανένα πρόβλημα κανενός είδους,απλά ρε μαμώτο βασικός στον ΠΑΟΚ της πρώτης θέσης δε νομίζω να έπαιζε αν όλα στην ΠΑΕ λειτουργούσαν όπως έπρεπε.
Άρα καλά είναι από τώρα να ξεχάσουμε την πρωτιά και να καταλάβουμε πως με αυτό το ρόστερ και μ'αυτή τη νοοτροπία σαν ΠΑΕ,αλλά και σα λαός που δε δυνάμεθα να παραδεχτούμε την κατωτερότητα της ομάδας μας,βάζοντας δικαιολογίες του πρωκτού αν μου επιτρέπεται να καλύψουν την ανικανότητα ορισμένων. Γιατί άκουσα ακόμη και πως οι παίκτες γλιστράν στο γήπεδο επειδή δεν έχουν καλά παπούτσια! Ε εντάξει αν μας φταίει συνέχεια η θεά τύχη,τα παπούτσια των παικτών και η κατακαημένη η Μεγαλόχαρη,ε δε θα πάμε μπροστά ποτέ.
Υ.Γ. Σε κανένα σημείο του ποστ δε θέλω να υπονοηθεί πως κράζω τον Άγγελο. Αυτό για την Παναγιά στο τέλος είναι σχήμα λόγου.
Αν η ομάδα θέλει φέτος να μείνει στην πρώτη θέση,θα έπρεπε να γίνουν οι εξής μεταγραφές:
1) Ένας ποιοτικός στόπερ για να "δέσει" η άμυνα.
2*) Ένα αριστερό μπακ για αλλαγή του Ρατς,να μην πονάνε τα μάτια μας με το Σπυρόπουλο.
3) Ένα αμυντικό χαφ που να μην τρέχει μόνο,να κόβει και να μοιράζει κιόλας
4) Ένα οχταροδεκάρι που να μπορεί να δημιουργεί το παιχνίδι και να μοιράζει σωστά τη μπάλα.
5) Ένα εξτρέμ αριστερό που να έχει ντρίμπλα και διείσδυση,έχουμε να δούμε τέτοιο από τον Αντελίνο ρε φούστη,ο Στοχ πέρσι καλός αλλά ασόβαρος και με τα μυαλά πάντως όχι στο να παίξει μπάλα,το απέδειξε άλλωστε με τη μεταγραφή στην Αραβία (Κατάρ,Εμιράτα,πουστοδιάτανο)
6) Ένα εξτρέμ δεξί για αλλαγή του Μακ.
Και να αποχωρήσουν από την ομάδα οι:
1) Σπυρόπουλος. Δε χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις
2) Τζαβέλλας. Αν είναι να μην παίζει,να φύγει και να πάρουμε άλλο αρ. μπακ. Ο Ποζατζίδης είναι πολύ άπειρος,δε μπορεί ακόμα να κάνει τα ρεπό του Ρουμάνου.
3) Μάρτενς. Αν δεν παίζει γιατί να τον πληρώνουμε?
4) Μαντούρο. Όπως και ο Μάρτενς,αν είναι ρε μαμώτο να είναι συνέχεια μεταξύ πάγκου κι εξέδρας ας μας χαιρετήσει έστω.
Αν γίνουν μεταγραφές όμως,θα γίνουν το πολύ 2 και χωρίς απαραίτητο κριτήριο την ποιότητα πρωταθλητισμού. Παράδειγμα ο Ουσέρο,που θα ήταν καλός για να παίζει με τα χωριά,δηλαδή για ροτέισιον,αλλά εμείς σ'αυτή τη θέση θέλουμε βασικό παίχτη. Και ακούστηκε το όνομα του κατά τα άλλα τίμιου παικτού του Αστέρα,με τον οποίο δεν έχω κανένα πρόβλημα κανενός είδους,απλά ρε μαμώτο βασικός στον ΠΑΟΚ της πρώτης θέσης δε νομίζω να έπαιζε αν όλα στην ΠΑΕ λειτουργούσαν όπως έπρεπε.
Άρα καλά είναι από τώρα να ξεχάσουμε την πρωτιά και να καταλάβουμε πως με αυτό το ρόστερ και μ'αυτή τη νοοτροπία σαν ΠΑΕ,αλλά και σα λαός που δε δυνάμεθα να παραδεχτούμε την κατωτερότητα της ομάδας μας,βάζοντας δικαιολογίες του πρωκτού αν μου επιτρέπεται να καλύψουν την ανικανότητα ορισμένων. Γιατί άκουσα ακόμη και πως οι παίκτες γλιστράν στο γήπεδο επειδή δεν έχουν καλά παπούτσια! Ε εντάξει αν μας φταίει συνέχεια η θεά τύχη,τα παπούτσια των παικτών και η κατακαημένη η Μεγαλόχαρη,ε δε θα πάμε μπροστά ποτέ.
Υ.Γ. Σε κανένα σημείο του ποστ δε θέλω να υπονοηθεί πως κράζω τον Άγγελο. Αυτό για την Παναγιά στο τέλος είναι σχήμα λόγου.
- back in black
Καλησπερα σε όλα τα αδέλφια. Παρακολουθώ αρκετό καιρο το φορουμ για την ενημέρωση μου αλλα κυρίως για να πιάνω τον παλμό ΠΑΟΚ, καθώς χρόνια τώρα ζω μακριά απο τη Θεσσαλονίκη και δεν έχω τη δυνατότητα συχνών επισκέψεων στο Ναο. Διάλεξα να ενεργοποιηθώ σήμερα, στη "στραβή" της ομάδας μας, όχι για να κράξω, παρότι είμαι σκασμένος, αλλά για να ενώσω τη φωνή μου με όλες εκείνες των αδελφών μου που λένε να πιστέψουμε και κυρίως να στηρίξουμε την ομάδα μας . Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και πιστοί ΤΩΡΑ, να βοηθήσουμε όπως μπορεί ο καθενας την ομάδα ΤΩΡΑ που αυτή δείχνει να βρίσκεται σε vertigo. Εδώ θα είμαστε να τα λεμε.
- aisiodoksos
ο Αγγελος και η ομαδα του αναγκασε τον οργανισμο ΠΑΟΚ να μπει σε σκεψη πρωταθλητισμου (σκεψη ετσι) ενω ο ιδιος ο ΠΑΟΚ δεν ειναι καθολου κοντα σε αυτη την φαση..ουτε σαν νοοτροπια ουτε σαν τιποτα...την νοοτροπια του πρωταθλητη ΠΑΟΚ την περνανε ο προπονητης και οι παικτες του οι οποιοι μπορει να εχουν κανει κοιλια..ΟΛΟΙ τους μηδενος εξαιρουμενου..αλλα ειναι μια γροθια και δεν τους φοβαμαι (με λιγη ξεκουραση και απο Γεναρη με 1 ματς της εβδομαδα θα βλεπουμε ΠΑΟΚ Σεπτεμβριου..αυτη την αισθηση εχω)...για ολους τους υπολοιπους (ΠΑΕ-κοσμος-Ιβαν) μας φοβαμαι..γιατι πλεον αλλα περιμενουμε και αντι να κοιταξουμε τους εαυτους μας και στο πως βοηθησαμε την ομαδα εμεις θα πεσουμε να ξεσκισουμε εκεινους που φταινε λιγοτερο και υπερβαλλουν εαυτον για να μπορουμε εμεις σημερα να τσακωνομαστε για ποιο λογο δεν θα παρουμε πρωταθλημα η ποιος παικτης δεν κανει για πρωταθλητισμο..
- hasio_john
"Σκούρα" τα πράγματα με Γλύκο
Άσχημα φαίνονται να είναι τα πράγματα για Γλύκο.
Το ιατρικό δελτίο μπορεί να μη βγήκε ακόμα όμως οι γιατροί του ΠΑΟΚ μας φέρνουν άσχημα "μαντάτα". Οι πρώτες εκτιμήσεις που έχουν γίνει σχετικά με τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου στη λεκάνη, λένε πως θα χάσει το επόμενο ματς με τον Λεβαδειακό και μάλλον και τα πρώτα του νέου έτους.
http://www.paokweb.gr/podosfairo/item/2 ... #.VJMbnXCA
Άσχημα φαίνονται να είναι τα πράγματα για Γλύκο.
Το ιατρικό δελτίο μπορεί να μη βγήκε ακόμα όμως οι γιατροί του ΠΑΟΚ μας φέρνουν άσχημα "μαντάτα". Οι πρώτες εκτιμήσεις που έχουν γίνει σχετικά με τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου στη λεκάνη, λένε πως θα χάσει το επόμενο ματς με τον Λεβαδειακό και μάλλον και τα πρώτα του νέου έτους.
http://www.paokweb.gr/podosfairo/item/2 ... #.VJMbnXCA
Τώρα ήλθα στο σπίτι απο τη δουλειά και διάβασα τα καθέκαστα.
Τόσο μάπα ήμασταν;

Τόσο μάπα ήμασταν;
- paokovios1974
Μας γυρισε τελειως την πλατη τι να πω ρε παιδια ολα στραβα.
ταχεια αναρρωση να ευχηθούμε στο Γλυκο αλλα θα ηταν καλυτερα να μεινει - δοθείσης της ευκαιριας - στον παγκο για το υπολοιπο του πρωταθλήματος
Μακ και Ρατς πρεπει να είναι παροντες σ'ολα τα υπολοιπα ματς μηπως και μπορέσουμε να κανουμε κατι στα πλευ οφ
δυστυχως ελειψαν καποιοι καλοι παικτες σε αρκετα παιχνίδια και οι βαθμοι που χαθηκαν τοσο αδοξα δεν μπορουν να αναπληρωθουν και ανοιγουν διάπλατα το δρομο στους δυο εμετικούς δυναστες να βρεθουν και παλι καβαλα στ'άλογο από το πουθενα
Μακ και Ρατς πρεπει να είναι παροντες σ'ολα τα υπολοιπα ματς μηπως και μπορέσουμε να κανουμε κατι στα πλευ οφ
δυστυχως ελειψαν καποιοι καλοι παικτες σε αρκετα παιχνίδια και οι βαθμοι που χαθηκαν τοσο αδοξα δεν μπορουν να αναπληρωθουν και ανοιγουν διάπλατα το δρομο στους δυο εμετικούς δυναστες να βρεθουν και παλι καβαλα στ'άλογο από το πουθενα