Έχω καιρό να γράψω, γιατί αρχικά δεν ήμουν υπέρ της πρόσληψης Άγγελου για προπονητή.
Με τα πολλά έχουμε φτάσει να είμαστε Δεκέμβρη μήνα να είμαστε ακόμα πρώτοι στο +1, αλλά με φανερή την πτώση της ομάδας.
Με αυτά που έχω δει μέχρι τώρα οι χτυπητές αδυναμίες της 11άδας είναι 3 κ φαίνονται με γυμνό μάτι!
Μας λείπει αριστερό εξτρέμ, κεντρ. αμυντικός, κ επιθ. χαφ.
Σε ένα ματς με μερικές απουσίες (με τον γαύρο πέρα από την άμυνα έπαιζε η ίδια ομάδα μπροστά) χάσαμε τα αυγά κ τα πασχάλια κ μας έκαναν γιο-γιο τα γιάννενα.....
Αν ο ΑΑ δεν εμπιστεύεται ούτε έναν απο τους πιτσιρικάδες κ η ομάδα εμφανώς σκασμένη δεν αποδίδει θέλουμε τις εξής κινήσεις: (πρέπει να σκεφτούμε αν θα μείνει για αρχή ο ΑΑ κ του χρόνου κ όχι να φορτωθούμε έξτρα παίχτες)
1) 2ο Τερματοφύλακα (τα έχει σπάσει με Ιτανζ κ ο Γιακουμής μάλλον δεν υπολογίζεται για να μην τον παίρνει μαζί του)
2) 2ο αρ. μπακ (μετά το ρατς το χάος, δεν το συζητώ για τζαβ., κ για να εμπιστεύεται σπυρ. θεωρώ οτι ο ποζα έχει ακόμα μέλλον)
3) 2ο δεξ. μπακ (μετά τον σκόνδρα το χάος, κων/δης άγνωστο γιατί δεν παίζει)
4) 2 σέντερ μπακ (δεν έχω καν 2ο)
5) Αντι-Τζιόλη (τον Μαντούρο τον τέλειωσε)
6) Επιθ. χαφ (από τη φυγή κ μετά του "αργού" Ίβιτς δεν υπάρχει αντικαταστάτης)
7) 2 εξτρέμ (1 βασικό κ 1 για αλλαγή, για να μην βάζει πόζογλου κ να παίζει ο Κλάους αριστερά μαλλον δεν έχω)
Συνολικά 9 μεταγραφές. Τώρα πως ο ΑΑ έλεγε ότι είμαστε πλήρεις δεν το γνωρίζω αλλά θέλει κ τα λούζεται.
ΥΓ1: Τα τελευταία 15 λεπτά με γιάννενα παίζουν ο Κλάους αρ. εξτρέμ, ο Παπαδόπουλος δεξ. εξτρέμ, ο Κουλούρης φορ, ο Τζανδάρης αρ. μπακ-χαφ, ο Σάλπι δεξ. μπακ-χαφ, ο Σκόνδρας κ ο Σπυρόπουλος κεντρικοί αμ. σε 3-5-2, κ σε κανονικές θέσεις οι Κατσε αμ. χαφ, Γκολάσα χαφ, κ ο Βίτορ κεντ. αμυντικός)
ΥΓ2: Οι υπεύθυνοι ας πάρουν τα μέτρα τους
ΥΓ3: Αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα φέτος με αυτό το γαύρο που είναι κ ο μόνος αντίπαλος, είμαστε άξιοι της μοίρας μας
ΥΓ4: Κ να το χάσουμε πάλι Π.Α.Ο.Κ. θα είμαστε αλλά γεμίστε λίγο την Τούμπα.
Φιλικά