Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

και επιθετικο χαφ να παρεις ο Θεοφανης θα παιζει ξανα
τωρα θα τον μαθεις τον αγγελο?
παντα τα δικα μας τα παιδια...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γελανε μαζι μας,τι να πω τα ειπε ολα ο Σεραφειμ.
Ευτυχως που υπογραψες ενα χρονο συμβολαιο,δε λεω οτι φταις για ολα αλλα με αυτη την εικονα της ομαδας εσυ θα τα ακουσεις.
Η ομαδα ξεμεινε απο ποδοσφαιριστες οι μισοι ειναι τραυματιες και τους υπολοιπους τους εχεις κοψει.

Υ.Γ Μια ερωτηση ενας μαμημενος δημοσιογραφος θα του κανει,γιατι δεν βαζει καθολου τον Σαββιδη;
Τι προβλημα εχει με το παιδι που τα πηγε μια χαρα στην προετοιμασια.
gogos25

Δημοσίευση από gogos25 »

Αν δεν απαιτήσεις μεταγραφές και ενδυνάμωση της ομάδας, εσύ θα είσαι ο υπεύθυνος και εσύ θα τα ακούσεις (και πάλι). Κατάφερες κάτι απίστευτο ως τώρα, το να είναι ο ΠΑΟΚ πρώτος μέσα Δεκέμβρη με αυτό το ρόστερ, είναι πραγματικά θαύμα. Αλλά κάποια στιγμή η πραγματικότητα επανέρχεται. Και αυτή λέει οτι με αυτό το ροστερ ο ΠΑΟΚ θα παλέψει (ΠΑΛΕΨΕΙ, όχι θα είναι φαβορί) στα πλέιοφ για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μην δώσεις άλλοθι σε κανέναν, είσαι ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ του ΠΑΟΚ. Απαιτησε αυτά που θέλεις, για να κάνεις την δουλειά που θέλεις και ξέρεις. Αν δεν το κάνεις, εσύ θα είσαι ο ΜΟΝΟΣ που θα τα ακούσει (και όχι άδικα).
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γι'αυτο δεν σε πηγα ποτε μου Αγγελε και δεν σε αντεχω,γιατι η ξεροκεφαλια και τα κολληματα σου δεν σου επετρεψαν ποτε να ολοκληρωσεις κατι μεγαλο.Εχεις ποσα παιχνιδια τωρα που με πειραματικη συνθεση μιας ετσι και αλλιως μετριας σε ποιοτητα αμυνας, (πως την εκρινες πληρη το καλοκαιρι ενας θεος ξερει),επιμενεις να την στηνεις στο υψος του κεντρου και να σου κανει παρτυ το καθε χωριο και ομως εσυ εκει.Παρε τα 2 απο τα γαλλακια,παρε τα 3 απο την ξανθη,καλιστα θα μπορουσες να φας τα ιδια απο την κερκυρα και κατεληξες με αλλα 3 σημερα και ομως ειμαι σιγουρος οτι και στην λεβαδεια τα ιδια θα κανεις.Μονος σου καταστρεφεις για αλλη μια φορα αυτα που παλεψες για να χτισεις,δεν σου φταιει κανενας αλλος.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

ή θα τους τελειώσεις ή θα σε τελειώσουν

ελπίζω εσύ να μείνεις μαζί μας
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

joshua έγραψε:Γι'αυτο δεν σε πηγα ποτε μου Αγγελε και δεν σε αντεχω,γιατι η ξεροκεφαλια και τα κολληματα σου δεν σου επετρεψαν ποτε να ολοκληρωσεις κατι μεγαλο.Εχεις ποσα παιχνιδια τωρα που με πειραματικη συνθεση μιας ετσι και αλλιως μετριας σε ποιοτητα αμυνας, (πως την εκρινες πληρη το καλοκαιρι ενας θεος ξερει),επιμενεις να την στηνεις στο υψος του κεντρου και να σου κανει παρτυ το καθε χωριο και ομως εσυ εκει.Παρε τα 2 απο τα γαλλακια,παρε τα 3 απο την ξανθη,καλιστα θα μπορουσες να φας τα ιδια απο την κερκυρα και κατεληξες με αλλα 3 σημερα και ομως ειμαι σιγουρος οτι και στην λεβαδεια τα ιδια θα κανεις.Μονος σου καταστρεφεις για αλλη μια φορα αυτα που παλεψες για να χτισεις,δεν σου φταιει κανενας αλλος.
+++++++++++
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

obanebane έγραψε: Υ.Γ Μια ερωτηση ενας μαμημενος δημοσιογραφος θα του κανει,γιατι δεν βαζει καθολου τον Σαββιδη;
Τι προβλημα εχει με το παιδι που τα πηγε μια χαρα στην προετοιμασια.
τι ερωτηση ειναι αυτη ρε μπανε πιστευω οτι και εσυ οπως και εγω εχεις ζησει και τις τρεις θητειες του αγγελου και ξερεις πολυ καλα πως λειτουργει...

επισης εχω βαρεθει να ακουω για τον αγγελο που παιρνει το 100% αποτ ους ποδοσφαιριστες του...εγω δεν βλεπω κατι τετοιο...

εγω βλεπω τα πιο ταλαντουχα παιδια απο τις ακαδημιες που περισυ εδειξαν πραγματα ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ...κουλουρης,σαββιδης,κωνσταντινιδης (χωρις να βαλω και τον ποζογλου)...η διαχειριση του κουλουρη ειναι εγκλημα (για να μην θυμηθω την ατακα που ειπε σε μια συνεντευξη)...ο περσυνος πολλα υποσχομενος κιτσιου φετος σερνεται...

ο μαντουρο και ο μαρτενς ξενα σωματα...

αυτα δεν τα βλεπει κανεις?
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Μόνος του χάνει το παιχνιδι σήμερα,δεν αφήνεις τον ρατ εξω απο αυτό το παιχνιδι ενω εχεις και τόσες ελλείψεις,ελεοςς ζητα παίκτες δεν βλέπεις οτι δημηουργικα είσαι γυμνός?το ανέκδοτο Σπυρόπουλος ποτε θα τελειώσει ?
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

αγγελοσκυλα ορμηστε !!!
:lol:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

. Η μόνη πραγματική δικαιολογία ίσως είναι ότι τα περισσότερα παιδιά είναι νέα στην ηλικία».

τι λεει? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

stelyk έγραψε:Εγω φοβαμαι τον Αγγελο στο διμηνο Ιανουαριος-Φεβρουαριος, εκει που οσες φορες ηταν στον ΠΑΟΚ παντα καναμε κοιλια και αφηνε την ομαδα χωρις ενισχυση τον χειμωνα, για το κατι παραπανω, με αποτελεσμα απο κει που ημασταν στους -5 το πολυ απο την κορυφη, μπαιναμε Μαρτιο με -15.
Τελικα το ντεφορμαρισμα ηρθε 1 μηνα νωριτερα....

ακομα στο +1 ειμαστε ρε παιδια, υπομονη μεχρι την κυριακη, μη κραζετε :twisted:

++++ στον Σεραφειμ

:pano:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Άγγελε η ομάδα κρέμασε, οι παίχτες ξέμειναν από δυνάμεις.
Και είμαστε ακόμη ούτε καν στη μέση..

Αυτοί είναι οι καλύτεροι γυμναστές και συνεργάτες που υπάρχουν στην Ελλάδα όπως είπες?

Για το ροστερ είσαι υπεύθυνος δεν ξεχνώ τα λόγια σου το καλοκαίρι, οπότε ότι γίνεται με απουσίες κενά (η μοναδική παγκοσμίως επαγγελματικη ομάδα που έχει 1 σεντερ μπακ), δεν τα θεωρώ ελαφρυντικά.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Έχει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή σε όλο το πρώτο μισό του πρωταθλήματος και αυτό δεν αλλάζει όσο και αν τα τελευταία αποτελέσματα άρχισουν να προβληματίζουν πολλούς αδερφούς μου εδω μέσα.
Έχει κάνει τρομερή δουλειά ως τώρα λύνοντας πολλά προβλήματα.

Ελπίζω να δει τι πάει στραβά τώρα και να κάνει διορθώσεις. Σαν οπαδός φοβάμαι ότι πάλι πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε. Φοβάμαι μην μας σφάξουνε πάνω στο καλύτερο, φοβάμαι ότι είμαστε χειρότεροι σε ποιότητα από τους άλλους που παιρνουν τα λεφτά του ΤσουΛου. Φοβάμαι επίσης ότι μπορεί να υπερεκτιμήσει το ρόστερ του και τον ευατό του και να μην πιέσει για μεταγγραφές ή να ζητήσει ενίσχυση και να φέρει τους λάθος παίκτες ο Βρύζας. Τίποτε δεν θα μου κάνει έκπληξη, τίποτε δεν είναι που δεν έχει ξαναγίνει. Μπορεί όμως και να γίνουν όλα σωστά και να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί τον Μάη στον Λευκό Πύργο... Εγώ πάντως τρέμω μέσα μου, δεν ξέρω μπορεί να φταίνε οι μάχες που χάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια και με κάνανε ανασφαλή...

Δηλώνω ότι θα είμαι μεγάλος μ@λ@κ@ς και αντιπαοκτσής αν δεν καταφέρω να πνίξω τις φοβίες και τα κόμπλεξ μου και τα βγάλω όλα αυτά προς τα έξω. Δεν θα σε σηκώσω στα χέρια πρόωρα αλλά ούτε θα σου ρίξω και λάσπη. Θα είμαι μαζί σου δίκαιος. Θα περιμένω να τοποθετηθώ για σένα συνολικά τον Μάη. Μέχρι τότε από εμένα θα έχεις ένα τεράστιο περιβαλλόν ηρεμίας για να δουλέψεις και να εξελίξεις την ομάδα. Τόσο τεράστιο όσο τεράστιο είναι και το κλαμπ που υπηρετείς.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

pisakaipoupoula έγραψε:
ron-swanson έγραψε: ΞΕΚΟΛΛΑ με τον Σαλπιγγιδη και τον Τζανδαρη!!!! Οταν η ομαδα δεν μπορει να κανει φαση βαζουμε ή εξτρεμ ή επιθετικο χαφ και δεν την γεμιζουμε με φορ!!!! Δεν εχει λογικη αυτο που κανεις!!!
Μόνο που δεν έχουμε εξτρεμ διαθέσιμο και επιθετικά χαφ γενικότερα.
Ποιος φταιει γι αυτο; Ποιος ενω εχει Κλαους, Περειρα, Σαλπι, Κουλουρη παει και παιρνει Παπαδοπουλο; (Γενικα το λεω φιλε μου, οχι προσωπικα σε σενα 8-) )
Μπορει να βαλει Ποζογλου ή Σαββιδη. Τουλαχιστον να υπαρχει ενα ορθολογικο σχημα στο γηπεδο.

Αυτο που κανει, που οταν χανουμε παιζουμε με Κλαους-Παπαδοπουλο και σημερα και Κουλουρη που ειναι 3 φορ χωρις τεχνικη για να φτιαξουν φασεις, δεν μπορω να το καταλαβω. Δηλαδη και τον Καβανι, τον Μαριο Γκομεζ και τον Φαλκαο να εχεις, 3αδα στην επιθεση ταυτοχρονα δεν μπορεις να τους βαλεις.
Άβαταρ μέλους
alejio4

Δημοσίευση από alejio4 »

Εχει ξεκινησει προετοιμασια απο το Μαιο, τα περι κουρασης και νεαρων δεν ειναι αποδεκτα.Το προγραμμα ηταν γνωστο με τα συνεχομενα παιχνιδια.Και οταν πιεσαμε για μεταγραφες μετα το φιασκο στη ζιμπρου ηρθε ο Παπαδοπουλος γιατι ειχαμε 9 σεντερ μπακ.Και τελικα εχουμε 1και αυτος παιζει σερι απο τον σεπτεμβρη.Ομαδα χωρις εξτρεμ και ο Τζανδαρης παιζει ασταματητα που ξεπεταχτηκε!Δε βγαιναν τα κουκια και σκασαμε τωρα, και ειναι κριμα για τα κολληματα να χανουμε τετοια ματς με 3αρο4σσαρες.Να μην κερδιζαμε ποτε το γαυρο στην τελικη.Απαραδεκτη η ομαδα απο τοτε.Πρωταθλητες ουτε χειμωνα ετσι οπως παμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”