κι εμενα με ενοχλουν τα αρνητικα σχολια προς παικτες του ΠΑΟΚ.. ομως η συγκεκριμενη συμπεριφορα του παικτη νομιζω ειναι κατακριτεα..curtis έγραψε:α μαλιστα...δηλαδη μερικοι για τον κατσικα δεν πατε γηπεδο?τοσο μισος δεν ειδα στα φραγκα του στοχ του μαρτενς του μαντουρο του σαλπι ουτε καν του σπυροπουλου του βιβιαν κ του κουμαλο.απο τη τσεπη σας τα δινετε?ας μεινει ας φυγει αλλα τωρα που ειμαστε πρωτοι κατι κανει κ αυτος μην σας πω οτι φετος ειναι ο καλυτερος αμυντικος.αυτη η απαξιωση κ τα τοσο ασχημα λογια για ενα παιχτη που φορα τη φανελλα του Π.Α.Ο.Κ μου προκαλουν αηδια.......
τοσα χρονια δεν εχει προσφερει σχεδον τιποτα.. λαθη και κακες εμφανισεις.. φετος λες οτι ειναι ο καλυτερος αμυντικος.. ε ναι.. αφου δεν υπαρχει αλλος.. κι εγω να επαιζα, ο καλυτερος θα ημουν.. απλα, φετος, ελλειψει αλλων, αναγκαστικα πηρε συμμετοχες και απλα εδειξε οτι ειναι ποδοσφαιριστης. Κατα τη γνωμη μου, επιπεδου ομαδας Super League απο την μεση και κατω.. Θα επρεπε να ζυγισει τα οσα πηρε και οσα εδωσε μεχρι τωρα στην ομαδα προτου συμπεριφερθει με αυτον τον τροπο.