4.Γιώργος Κατσικάς
- ΑποστόληςΑ
- billospaok_4
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
το κλασικο λαθος που γινεται με βιαστικες ανανεωσεις!αν θυμασαι και με τσουκαλα τα ιδια γινανε και μετα ψαχναμε να τον ξεφορτωθουμε!οπως και με χακομποtzelas έγραψε:Αυτό που δεν μου κολλάει καλά είναι το γεγονός ότι συζητάμε να ανανεώσουμε έναν παίκτη για πολλά χρόνια (4 έτη) του οποίου φέτος βλέπουμε το ταβάνι του (αφού ο προπονητής μας μπορεί και βγάζει το 110% από κάθε παίκτη) χωρίς αυτό να είναι κάτι το εξαιρετικό. Στο 80% απόδοση δείχνει να έχει την γκελα στο αίμα του. Επίσης ακόμη και με το 110% δεν φαίνεται να προορίζεται για βασικός στα επόμενα χρόνια αφού ήδη μιλάμε ότι η ομάδα χρειάζεται στόπερ. Αν προορίζεται να μείνει για τριτοτέταρτος, προτιμώ να έχω την προσδοκία στα επόμενα χρόνια να δώ τον δικό του χρόνο συμμετοχής να τον παίρνει παίκτης που θα έρχεται από την ακαδημία μας και μέχρι να εμφανιστεί αυτός ας έχω τριτοτέταρτες επιλογές Τζαβελο-Σκονδρα-Τζιόληδες.
Θεωρώ ότι ήταν βιαστικό να ανοίξει τώρα η συζήτηση για ανανέωση, όμως αφού δεν υπάρχει σύγκλιση σε αυτά που θέλει η ΠΑΕ μπορούν να παγώσουν τις όποιες συζητήσεις για το τέλος της χρονιάς ώστε να συνεχίσει να έχει κίνητρο απόδοσης και να τον δούμε και με ανταγωνισμό ενός νέου στόπερ.

Ρε τι πλάκα έχετε μερικοί εκεί στην ΠΑΕ ... λέγοντας μερικοί έναν εννοώ αλλά για λόγους ευγενείας το αναφέρω έτσι ...
δηλαδή εσείς τώρα θέλετε να πιστέψουμε σοβαρά αυτά που κάνετε ...
Έχεις δώσει εσύ και ο ΓΧ εδώ και 4 χρόνια 400 χιλιάρικα σε έναν φερέλπη παίχτη ο οποίος δεν έχει παίξει καθόλου μπάλα αφού το μισό και περισσότερο ήταν τραυματίας τα 4 χρόνια ...
φέτος έπαιξε λίγο μπάλα επειδή απλά δεν υπάρχει κανείς άλλος και χωρίς βέβαια να ξεχωρίσει και να δείξει ότι πράγματι αξίζει να βρίσκετε στον ΠΑΟΚ ...
τώρα λέτε ότι του κάνετε πρόταση 175 χιλιάρικα για άκουσον άκουσον 4 χρόνια ...
όταν την ίδια ώρα άλλοι παίχτες που είναι βασικοί εδώ και καιρό, το αξίζουν και είναι και Παοκτσάκια παίρνουν τα μισά από αυτά θέλετε να δώσετε στο ανοιξιάτικο πανωφόρι ...
ρε σεις τώρα σοβαρά ... ????? νομίζετε ότι έχετε να κάνετε με βόδια ... ???? και εντάξει άστε εμάς ... και τον Ιβάν βόδι τον θεωρείτε ????
μάλιστα σήμερα βγάλατε το αμίμητο ... ότι αύξησε την προσφορά από 150000 σε 175000 και συγχρόνως μάλωσε άσχημα ο γίγαντας Ζήσης Βρύζας με τον μάνατζερ του παίχτη Τουντόυρη ...
και τώρα εσείς θέλετε να μασήσει η κατσίκα τον ταραμά ...
ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ ... !!!!
υποσ.1
και μετά κάποιοι αναρωτιέστε ακόμα γιατί ξενερώνει ο Παοκτσής και δεν πάει γήπεδο ... εγώ πάντως για αυτό τον λόγο είμαι πολύ ξενερωμένος και για αυτό τον λόγο δεν πάω σε όλα τα ματς στο γήπεδο ...
όταν σε κοροιδεύουν έτσι φόρα παρτίδα μόνο έναν τρόπο έχεις να αντιδράσεις
υποσ 2.
κάποιος που πονάει την ομάδα να αποσύρει άμεσα την προσφορά σε αυτόν τον παίχτη που έτσι και αλλιώς δεν γουστάρει να είναι στον ΠΑΟΚ ...
η δική μου προσφορά εάν δεν θέλουν να πάρουν άλλον παίχτη θα ήταν 80 χιλιάρικα για δύο χρόνια και βλέπουμε
Έχεις δώσει εσύ και ο ΓΧ εδώ και 4 χρόνια 400 χιλιάρικα σε έναν φερέλπη παίχτη ο οποίος δεν έχει παίξει καθόλου μπάλα αφού το μισό και περισσότερο ήταν τραυματίας τα 4 χρόνια ...
φέτος έπαιξε λίγο μπάλα επειδή απλά δεν υπάρχει κανείς άλλος και χωρίς βέβαια να ξεχωρίσει και να δείξει ότι πράγματι αξίζει να βρίσκετε στον ΠΑΟΚ ...
όταν την ίδια ώρα άλλοι παίχτες που είναι βασικοί εδώ και καιρό, το αξίζουν και είναι και Παοκτσάκια παίρνουν τα μισά από αυτά θέλετε να δώσετε στο ανοιξιάτικο πανωφόρι ...
ρε σεις τώρα σοβαρά ... ????? νομίζετε ότι έχετε να κάνετε με βόδια ... ???? και εντάξει άστε εμάς ... και τον Ιβάν βόδι τον θεωρείτε ????
μάλιστα σήμερα βγάλατε το αμίμητο ... ότι αύξησε την προσφορά από 150000 σε 175000 και συγχρόνως μάλωσε άσχημα ο γίγαντας Ζήσης Βρύζας με τον μάνατζερ του παίχτη Τουντόυρη ...
υποσ.1
και μετά κάποιοι αναρωτιέστε ακόμα γιατί ξενερώνει ο Παοκτσής και δεν πάει γήπεδο ... εγώ πάντως για αυτό τον λόγο είμαι πολύ ξενερωμένος και για αυτό τον λόγο δεν πάω σε όλα τα ματς στο γήπεδο ...
υποσ 2.
κάποιος που πονάει την ομάδα να αποσύρει άμεσα την προσφορά σε αυτόν τον παίχτη που έτσι και αλλιώς δεν γουστάρει να είναι στον ΠΑΟΚ ...
η δική μου προσφορά εάν δεν θέλουν να πάρουν άλλον παίχτη θα ήταν 80 χιλιάρικα για δύο χρόνια και βλέπουμε
4 ετές λέει με 175 χιλιάρικα το χρόνο... γι' αυτό το σκουπίδι. Δείξτε λίγο έλεος.
Αν δεν πατάς στο γήπεδο για τον κάθε κατσικα φίλε tad είσαι πολύ λάθος και σε έχει πρώτο Δεκέμβριο μήνα ο άγγελος..... Καλά κάνει και μας κάνει καζουρα ο τσουκαλσς πρώτοι εμείς δεν πιστεύουμε και δεν αγαπάμε την ομάδα μας
Δε λεω οτι εχετε αδικο,ο ποδοσφαιριστης ομως ειναι επιλογη του Αναστασιαδη αυτος τον πιστευει και αυτος εχει μιλησει με καλα λογια αρκετες φορες απο το καλοκαιρι.
tad πολυς αφορισμος ρε φιλε,στη τελικη καλως η κακως αυτη ειναι η τιμη του.
Πιθανοτατα δεν τα αξιζει αυτα τα λεφτα αλλα τα δεδομενα λενε οτι αυτη ειναι η τιμη του.
Μη με ρωτησεις ποια ειναι τα δεδομενα,νομιζω ολοι καταλαβαινουν τι εννοω.
tad πολυς αφορισμος ρε φιλε,στη τελικη καλως η κακως αυτη ειναι η τιμη του.
Πιθανοτατα δεν τα αξιζει αυτα τα λεφτα αλλα τα δεδομενα λενε οτι αυτη ειναι η τιμη του.
Μη με ρωτησεις ποια ειναι τα δεδομενα,νομιζω ολοι καταλαβαινουν τι εννοω.
Ότι θα θέλαμε να μείνει και θα λογομαχουσαμε με μάνατζερ γι αυτό ούτε σε ανέκδοτο δε θα το πίστευα ..
Στο καλό αν δε θελει
Στο καλό αν δε θελει
- navigator11
Εγω προηγουμενως απαντησα στον tad γιατι με το κειμενο του πιστεψα οτι συμφωνησε στη νεα προταση,δεν διαβασα κανενα σαιτ.
Κατσικα αντε αγορι μου αφου εχεις αποφασισει να φυγεις τι μας ζαλιζεις τα @@ παρε τον μπαμπα σου και σε αλλη παραλια.
Κατσικα αντε αγορι μου αφου εχεις αποφασισει να φυγεις τι μας ζαλιζεις τα @@ παρε τον μπαμπα σου και σε αλλη παραλια.
- PAOK_Antarctica
Συγνώμη κιόλας, αλλά το να παρακαλάμε κάποιον Κατσικά και να μας κάνει και ναζάκια, είναι κατάντια.
μαλλον την γλιτωνουμε .. δεν συμφωνησε και μαλλον την κανει... λεει οτι πιστευει οτι 8α βρει καλυτερη προταση στο εξωτερικο....
αχ καημενο παιδι.... σε γλενταει ο τουντουρης....
αντε να παρουμε κανα σοβαρο αμυντικο....
αχ καημενο παιδι.... σε γλενταει ο τουντουρης....
αντε να παρουμε κανα σοβαρο αμυντικο....
πες το ρε tad πες το και το ονομα τι φοβασαι και οι πετρες τα ξερουν...ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ λεγεται....tad έγραψε:Ρε τι πλάκα έχετε μερικοί εκεί στην ΠΑΕ ... λέγοντας μερικοί έναν εννοώ αλλά για λόγους ευγενείας το αναφέρω έτσι ...
υποσ.1
υποσ 2.
Νομίζω ότι ο Κατσικάς στα 24 του κοιτάει να πάει κάπου που θα υπάρχουν καλύτερες προυποθέσεις να παίξει και να καθιερωθεί ως βασικός. Αν μείνει μακρυα από τραυματισμούς, συνεχίσει την δουλειά και σταθεί και κάπως τυχερός θα τα καταφέρει και θα τα πάρει αυτά τα λεφτά που ζητάει από κάποια μικρομεσαία ομάδα σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το Ελληνικό. Γιατί στοιχεία έχει.
Στον ΠΑΟΚ δεν πιστεύω ότι πρόκειτε ποτέ να καταφέρει να καθιερωθεί ως λύση πρώτης γραμμής. 4 χρόνια εδώ το μόνο που είδαμε απο αυτόν ηταν ορισμένες εκλαμψεις καλής απόδοσης και αυτό σε περιοδους είτε ειδικών συνθηκών (τραυματισμοί βασικών παικτων) είτε περιόδους χαμηλότερων απαιτήσεων. Και όπως και να χει πιστεύω ότι δεν ταιριάζει και η ιδιοσυγκρασία του με τις υψηλές απαιτήσεις της Τούμπας. Και αν και άριστος ψυχολόγος ο Αναστασιάδης θεωρώ ότι ήταν λάθος κρίση να προτείνει να δουλέψει άλλα 4 χρόνια μαζί του.
Στον ΠΑΟΚ δεν πιστεύω ότι πρόκειτε ποτέ να καταφέρει να καθιερωθεί ως λύση πρώτης γραμμής. 4 χρόνια εδώ το μόνο που είδαμε απο αυτόν ηταν ορισμένες εκλαμψεις καλής απόδοσης και αυτό σε περιοδους είτε ειδικών συνθηκών (τραυματισμοί βασικών παικτων) είτε περιόδους χαμηλότερων απαιτήσεων. Και όπως και να χει πιστεύω ότι δεν ταιριάζει και η ιδιοσυγκρασία του με τις υψηλές απαιτήσεις της Τούμπας. Και αν και άριστος ψυχολόγος ο Αναστασιάδης θεωρώ ότι ήταν λάθος κρίση να προτείνει να δουλέψει άλλα 4 χρόνια μαζί του.
α μαλιστα...δηλαδη μερικοι για τον κατσικα δεν πατε γηπεδο?τοσο μισος δεν ειδα στα φραγκα του στοχ του μαρτενς του μαντουρο του σαλπι ουτε καν του σπυροπουλου του βιβιαν κ του κουμαλο.απο τη τσεπη σας τα δινετε?ας μεινει ας φυγει αλλα τωρα που ειμαστε πρωτοι κατι κανει κ αυτος μην σας πω οτι φετος ειναι ο καλυτερος αμυντικος.αυτη η απαξιωση κ τα τοσο ασχημα λογια για ενα παιχτη που φορα τη φανελλα του Π.Α.Ο.Κ μου προκαλουν αηδια.......