Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Τον Άγγελο τον έχω σε εκτίμηση και προσφέρει περισσότερα από όσα περιμέναμε όλοι βάση ρόστερ. Θα πρέπει όμως να ξεκαθαρίσει την θέση του.
- pisakaipoupoula
Το γραψε και η χαζέτα ότι έχει συμφωνήσει που συνήθως δε γράφει τίποτα στον αέρα....
ΣΗΜΕΡΑ πρέπει να βγει και να πάρει θέση!Πώς, τι, γιατί και πότε
προσπαθουν να δημιουργησουν κλιμα παραμονες 2 δυσκολων αγωνων. φαινεται οτι θελουν να μας τρυπησουν με καθε δυνατο τροπο. χρειαζεται επιθετικη ανακοινωση διαψευσης απο την παε
Δε θα μου κάνει εντύπωση, κρίνοντας από κάποιες δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με τον γαύρο.
Τελικά, μήπως αντί να την ψωνίσουν οι παίκτες μετά την νίκη στο καραισκάκη, την ψώνισε ο κόουτς?
Τελικά, μήπως αντί να την ψωνίσουν οι παίκτες μετά την νίκη στο καραισκάκη, την ψώνισε ο κόουτς?
Δε βαζεται μυαλο ορισμενοι,δε καταλαβαινεται που αποσκοπει ολο αυτο;
Αφηστε τους να γραφουν οτι θελουν να ζησουν προσπαθουν και τα κλικ τους πληρωνουν.
Υπαρχει εστω και ενας που πιστευει οτι ο Αναστασιαδης θα αφησει τον ΠΑΟΚ τωρα;
Σκεφτειτε λιγο.
Αφηστε τους να γραφουν οτι θελουν να ζησουν προσπαθουν και τα κλικ τους πληρωνουν.
Υπαρχει εστω και ενας που πιστευει οτι ο Αναστασιαδης θα αφησει τον ΠΑΟΚ τωρα;
Σκεφτειτε λιγο.
mech4 έγραψε:Δε θα μου κάνει εντύπωση, κρίνοντας από κάποιες δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με τον γαύρο.
Δεν υπαρχει γιατρεια, καλημερα σας.
[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12/17/be61be175ebdfa315d150bdeb232924b.jpg[/img]
Αυτα δηλωσε μετα το τηγανι στη Νοβα. Τα εβλεπα με κολλητο και αναρωτηθηκαμε πως διαολο εκανε την ερωτηση ο δημοσιογράφος. Πως άραγε; Οεο;
Νταξ μαλακια να σου παίρνουν 2η φορα προπονητη σε 4 χρονια οταν αποδιδεις καλα, οταν παει να γινει κατι καλο και να μην κουνιέται φυλλο απο τη Διοικηση.
Οκ, απο καλογερους να ναι καλα το μοναστήρι αλλα ο ΑΑ πρεπει να βγει και το ξεκαθαρισει αμεσα και φυσικα το χρονικο σημειο που εσκασε το νεο ειναι εντελως αρνητικο για μας.
Αυτα δηλωσε μετα το τηγανι στη Νοβα. Τα εβλεπα με κολλητο και αναρωτηθηκαμε πως διαολο εκανε την ερωτηση ο δημοσιογράφος. Πως άραγε; Οεο;
Νταξ μαλακια να σου παίρνουν 2η φορα προπονητη σε 4 χρονια οταν αποδιδεις καλα, οταν παει να γινει κατι καλο και να μην κουνιέται φυλλο απο τη Διοικηση.
Οκ, απο καλογερους να ναι καλα το μοναστήρι αλλα ο ΑΑ πρεπει να βγει και το ξεκαθαρισει αμεσα και φυσικα το χρονικο σημειο που εσκασε το νεο ειναι εντελως αρνητικο για μας.
- sourmenetes
- Moderator
Τη δευτερα ολες οι αθηναικες γραφανε για το offside...
Εκει δεν υπηρχε θεμα Αγγελου???
Σημερα μια μερα πριν το πολυ κρισιμο ματς βγαλανε το θεμα.
Αυτα...
Εκει δεν υπηρχε θεμα Αγγελου???
Σημερα μια μερα πριν το πολυ κρισιμο ματς βγαλανε το θεμα.
Αυτα...
Asimos οχι και εσυ ρε, ο Αναστασιαδης το καλοκαιρι θα ειναι ελευθερος μεχρι τοτε δεν τον κουναει τιποτα.
Ξαναρωταω πιστευεται οτι μπορει να ξηγηθει ετσι στον ΠΑΟΚ;
Επειδη δεν τον ξερω προσωπικα αλλα μεσα απο την παρουσια του τοσα χρονια στα γηπεδα αν του εδιναν το συμβολαιο του ρανιερι δεν μπορω να βαλω το χερι μου στη φωτια.
Ας μην αποπροσανατολιζομαστε κακως γινεται κουβεντα.
Υπαρχουν δημοσιογραφοι να τον ρωτησουν μετα το τελος του αγωνα.
Εχουμε πολυ σημαντικο παιχνιδι αυριο.
Ξαναρωταω πιστευεται οτι μπορει να ξηγηθει ετσι στον ΠΑΟΚ;
Επειδη δεν τον ξερω προσωπικα αλλα μεσα απο την παρουσια του τοσα χρονια στα γηπεδα αν του εδιναν το συμβολαιο του ρανιερι δεν μπορω να βαλω το χερι μου στη φωτια.
Ας μην αποπροσανατολιζομαστε κακως γινεται κουβεντα.
Υπαρχουν δημοσιογραφοι να τον ρωτησουν μετα το τελος του αγωνα.
Εχουμε πολυ σημαντικο παιχνιδι αυριο.
Μπανε,
Ραδιόφωνα, σαιτ αθλητικα και πολιτικά μιλουν για προφορικη συμφωνία και μαλιστα καπου πηρε το αυτι μου για παράλληλη ενασχόληση, αν το επιθυμεί ο ιδιος.
Πληροφοριες ή παπαριες αυτα ακουω απο το πρωι και θα συμφωνήσω πως πρωτα θα του βγει η ψυχή και μετα θα αφήσει τον ΠΑΟΚ αλλα αυτη η βεβαιότητα των εδω με εκανε να μουδιασω, οχι γιατι ειμαι Αγγελοσκυλο αλλα επειδη φτανει με τα τρυπηματα.
Η υποθεση θυμιζει εντονα Μαρκόπουλο και νομιζω πως πρεπει να ξεκαθαρισει αμεσα το τοπιο.
Σε οποια αλλη ομαδα πρωταθλητισμου γινοταν αυτο θα ειχε ενεργοποιηθει ηδη ο μηχανισμος της και δεν θα περιμενε την κλασικη διαψευση της ΕΠΟ επειδη δεν εχει ξεκαθαρισει ακομη με τον πρωην ακριβοπληρωμενο προπονητή της.
Ραδιόφωνα, σαιτ αθλητικα και πολιτικά μιλουν για προφορικη συμφωνία και μαλιστα καπου πηρε το αυτι μου για παράλληλη ενασχόληση, αν το επιθυμεί ο ιδιος.
Πληροφοριες ή παπαριες αυτα ακουω απο το πρωι και θα συμφωνήσω πως πρωτα θα του βγει η ψυχή και μετα θα αφήσει τον ΠΑΟΚ αλλα αυτη η βεβαιότητα των εδω με εκανε να μουδιασω, οχι γιατι ειμαι Αγγελοσκυλο αλλα επειδη φτανει με τα τρυπηματα.
Η υποθεση θυμιζει εντονα Μαρκόπουλο και νομιζω πως πρεπει να ξεκαθαρισει αμεσα το τοπιο.
Σε οποια αλλη ομαδα πρωταθλητισμου γινοταν αυτο θα ειχε ενεργοποιηθει ηδη ο μηχανισμος της και δεν θα περιμενε την κλασικη διαψευση της ΕΠΟ επειδη δεν εχει ξεκαθαρισει ακομη με τον πρωην ακριβοπληρωμενο προπονητή της.
Παρακαλω τους συνοπαδους να σταματησουν να αναπαραγουν τις πιπες του καθε αρλουμποαρδοσαιτ της κακιας ωρας...

Ε,ναι ρε φιλε αφου το εγραψε η χαζετα ισχυει...τι να σου πω τωρα...η Παναγια μαζι σου παληκαρι μου...pisakaipoupoula έγραψε:Το γραψε και η χαζέτα ότι έχει συμφωνήσει που συνήθως δε γράφει τίποτα στον αέρα....
Νταξ' με την δικη σου περιπτωση σηκωνω τα ποδια ψηλα...mech4 έγραψε:Δε θα μου κάνει εντύπωση, κρίνοντας από κάποιες δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με τον γαύρο.

Ρε μας τρυπάνε από παντού.
Αλήθεια ο Αναστασίου, αυτός ο μέγιστος προπονητής δεν κάνει για την Εθνική Ελλάδος?
Λοιπόν το θέμα είναι ότι κάποιοι (και δεν είναι από την ΕΠΟ) γουστάρουν να μας κάνουν μπάχαλο επειδή έχουν δει πρόσφορο έδαφος. Κακά τα ψέματα είμαστε ευάλωτοι στα μπουρδελοmedia Αθηνών αλλά και Θεσσαλονίκης.
Ηρεμία στο μυαλό μας και των παικτών, διπλό αύριο και ΤΙΠΟΤΕ άλλο.
Αλήθεια ο Αναστασίου, αυτός ο μέγιστος προπονητής δεν κάνει για την Εθνική Ελλάδος?
Λοιπόν το θέμα είναι ότι κάποιοι (και δεν είναι από την ΕΠΟ) γουστάρουν να μας κάνουν μπάχαλο επειδή έχουν δει πρόσφορο έδαφος. Κακά τα ψέματα είμαστε ευάλωτοι στα μπουρδελοmedia Αθηνών αλλά και Θεσσαλονίκης.
Ηρεμία στο μυαλό μας και των παικτών, διπλό αύριο και ΤΙΠΟΤΕ άλλο.
- charlie_pace
inpaokΗ ΕΠΟ με ανακοίνωση της διέψευσε δημοσίευμα ότι έχει συμφωνήσει με τον Αγγελο Αναστασιάδη για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής.
H εφημερίδα «SportDay» έγραψε πως εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεκινήσει οι διακριτικές επαφές της Ομοσπονδίας με τον ΄Έλληνα τεχνικό, τον οποίο θέλει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ακόμη και στο ματς με την Ουγγαρία στις 29 Μαρτίου.
Ωστόσο η ΕΠΟ το διέψευσε τονίζοντας: Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, αποσαφηνίζεται εκ νέου ότι δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με προπονητή για την Εθνική Ομάδα και οτιδήποτε άλλο αναπαράγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Π@υστιά ο Άγγελος δεν πρόκειται να μας κάνει ποτέ! Και όσοι το υπονοείτε πρέπει να το κοιτάξετε το θέμα προτού εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό για την υγεία σας! Επίσης αν έπρεπε να δίνει εξηγήσεις για κάθε παπαριά που γράφετε για τον ίδιο ή την ομάδα, τότε έπρεπε όλη μέρα να το κάνει! Ο άνθρωπος είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (με κεφαλαία) και όχι καμιά θείτσα για ν' ασχολείται με κουτσομπολιά και ούτε έχει υποχρέωση ν' απαντάει σε μ@λακίες!
Πάνε να μας την χαλάσουν τα λαμόγια για να κάνουμε καμιά γκέλα στα επόμενα 2 σημαντικότατα ματς! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!! Δώσε τους και άλλο πόνο....
Πάνε να μας την χαλάσουν τα λαμόγια για να κάνουμε καμιά γκέλα στα επόμενα 2 σημαντικότατα ματς! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!! Δώσε τους και άλλο πόνο....