Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από astronaut »

Δερμιτζάκης, Χάβος, Μπερέτα, Δώνης.
Και ένα κάρο μεταγραφές...
Είπαμε, είναι τρελλός & παλαβός. Όχι μ@λ@κ@ς να μπλέξει...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Olorin.2

Δημοσίευση από Olorin.2 »

Για το θέμα "Προπαγάνδα και λάθη με στόχο στον ΠΑΟΚ" πρέπει να πάει αυτό.

Είναι γελοίο να αφήνονται τέτοιες υπόνοιες σε ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ. Όποιος έχει αποδείξεις μπορεί να ακολουθήσει τη δικαστική οδό. Οτιδήποτε άλλο είναι καφενειακή συζήτηση, νεοΕλληνική π@π@ρολογία και ξερολισμός.

Μasturbation goes cloud με λίγα λόγια.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Συμφωνώ ,αστροναύτη όλους λαμόγια τους έβγαλες με θεωρίες συνομωσίας
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Το βαζω εδω, αν ειναι σε λαθος μερος βαλτε το καπου που ειναι οκ.

Εικόνα

:pano:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να σημειωθεί ότι στο basket ανδρών χρωστάμε και αγώνες στο πρωτάθλημα...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Από τον Σαμπράκο στο χαζέττα:

Ο Καλογερόπουλος δεν θα ‘πρεπε να σφυρίζει, ο ΠΑΟΚ θα ‘πρεπε να έχει ενισχυθεί

Ο Βασίλης Σαμπράκος κάνει συζήτηση για τα αυτονόητα: έναν διαιτητή που έστησε τον ΠΑΟΚ στον τοίχο, και έναν ΠΑΟΚ που άργησε πολύ να κάνει μεταγραφές.

Οποιος επιχειρήσει να εξηγήσει και να αναλύσει όσα έγιναν στο γήπεδο της Τρίπολης το απόγευμα του Σαββάτου οφείλει να ξεκινήσει από τα όσα έκανε στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού ο Καλογερόπουλος. Διότι ακόμη και αν κανείς συμπεράνει ότι ένας τραγικός ΠΑΟΚ θα έχανε ακόμη και αν δεν τον είχε στήσει στον τοίχο ο διαιτητής, το νόημα του ποδοσφαίρου θα χαθεί αν δεν ξεκινάμε την κουβέντα από τα βασικά: ένας ακατάλληλος διαιτητής τίναξε το παιχνίδι στον αέρα με δύο εγκλήματα, ένα ανύπαρκτο πέναλτι και ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει λόγω του κοντρόλ που έκανε με το χέρι ο Γιαννιώτας. Δύο τόσο σοβαρά λάθη, σε βάρος της ίδιας ή υπέρ της ίδιας ομάδας ένας διαιτητής δεν μπορεί να τα κάνει υπό φυσιολογικές συνθήκες σε τόσο σύντομο χρόνο παιχνιδιού. Πρέπει να έσπασε ρεκόρ. Γι' αυτό και το λιγότερο που θα του συνέβαινε σε ένα κανονικό πρωτάθλημα που νοιάζεται να πείθει ότι είναι καθαρό θα ήταν να μην ξανασφυρίξει.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Όαση ο σαμπρακος στην δημοσιογραφια
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

eorptol έγραψε:Όαση ο σαμπρακος στην δημοσιογραφια
το ειχα ξαναγραψει.. τοτε που εσκασαν οι συνομιλιες του Φαταουλ.. που κανενα "αντικειμενικο" μεσο δεν ειχε γραψει ΤΙΠΟΤΑ... ολοι γαργαρα... ανεβασε ο Σαμπρακος αρθρο στο χαζεττα.. ηταν ο μονος.. και μετα απο μια ωρα το αρθρο ειχε κατεβει και μοκο... εκανα εγγραφη για να σχολιασω και να τους την πω(πολυ κυριλε.. χωρις βρισιδια) και δεν περασε κανενα σχολιο μου... αυτα περι αντικειμενικοτητας...
pavelc1971

Δημοσίευση από pavelc1971 »

sic-4 έγραψε:Από τον Σαμπράκο στο χαζέττα:

Ο Καλογερόπουλος δεν θα ‘πρεπε να σφυρίζει, ο ΠΑΟΚ θα ‘πρεπε να έχει ενισχυθεί

Ο Βασίλης Σαμπράκος κάνει συζήτηση για τα αυτονόητα: έναν διαιτητή που έστησε τον ΠΑΟΚ στον τοίχο, και έναν ΠΑΟΚ που άργησε πολύ να κάνει μεταγραφές.

Οποιος επιχειρήσει να εξηγήσει και να αναλύσει όσα έγιναν στο γήπεδο της Τρίπολης το απόγευμα του Σαββάτου οφείλει να ξεκινήσει από τα όσα έκανε στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού ο Καλογερόπουλος. Διότι ακόμη και αν κανείς συμπεράνει ότι ένας τραγικός ΠΑΟΚ θα έχανε ακόμη και αν δεν τον είχε στήσει στον τοίχο ο διαιτητής, το νόημα του ποδοσφαίρου θα χαθεί αν δεν ξεκινάμε την κουβέντα από τα βασικά: ένας ακατάλληλος διαιτητής τίναξε το παιχνίδι στον αέρα με δύο εγκλήματα, ένα ανύπαρκτο πέναλτι και ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει λόγω του κοντρόλ που έκανε με το χέρι ο Γιαννιώτας. Δύο τόσο σοβαρά λάθη, σε βάρος της ίδιας ή υπέρ της ίδιας ομάδας ένας διαιτητής δεν μπορεί να τα κάνει υπό φυσιολογικές συνθήκες σε τόσο σύντομο χρόνο παιχνιδιού. Πρέπει να έσπασε ρεκόρ. Γι' αυτό και το λιγότερο που θα του συνέβαινε σε ένα κανονικό πρωτάθλημα που νοιάζεται να πείθει ότι είναι καθαρό θα ήταν να μην ξανασφυρίξει.
Νομιζω ότι το το πρόβλημα του ΠΑΟΚ με την ΚΕΔ ειναι ότι δεν μπορεί να παρέμβει καθόλου στα μαγειρέματα των ορισμών.ΚΑι να εξηγούμαι όχι για να ορίζονται διαιτητές της αρεσκείας μας αλλά να εκφράζει τη δυσπιστία της ομάδας απέναντι σε συγκεκριμένους διαιτητές που μας έχοντας αδικήσει στο παρελθόν. Δεν θέλω τον χ αρκετό πουλά καλόγερο πουλο Σπάθα κτλ γιατί εκεί έγινε αυτό κ.ο.κ. Θέλω στα κρίσιμα -πονηρά ματς τον Κουκουλάκη ,σίδηρο πουλά Τριτσώνη πχ.Απαιτησε το επίσημα γνωρίζοντας ότι δεν θα στο κάνουν, στοχοποίησε τους όμως πέρασε τον εκνευρισμό και στο διάτρητη και στη ΚΕΔ και σε όλα τα φερέφωνα ΜΜΕ.Αλλωστε τέτοιοι ορισμοί σε έχουν ήδη εκνευρίσει πρι ξεκινήσει το παιχνίδι,τι το πας λαού-λαού,αυτοί ότι να το κάνουν θα το κάνουν.Επικονωνιακο ειναι το ζήτημα,μετά το ματς όσο και να διαμαρτυρηθείς δεν αλλάζει τίποτα αφού στο επόμενο κρίσιμο πάλι ενα απο τους γνωστούς θα σε στείλουν......Άντε και να φας και καμμία πειθαρχική δίωξη Κλάιν μαίν....

Το πιο σωστό σύστημα θα ήταν κληρώσεις απο ενα πιο μικρό αριθμό διαιτητών και ορισμοί η κληρώσεις απο4-5 διαιτητές στα ντέρμπι...αλλά που να βρεθεί η λογική..χα..χα λέω εγώ τώρα...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Οσο λοιπον εμεις αγαπητοι συνοπαδοι προσπαθουμε να αποφασισουμε αν πρεπει να φαμε τον Αναστασιαδη η τον Βρυζα, το αντικειμενικο χαζεττα κανει μια ανασκοπηση της ποδοσφαιρικης χρονιας που περασε.. σας παραθετω μια παραγραφο απο την εισαγωγη:

Ο Ολυμπιακός όντας πρωταθλητής χειμώνα έχει να καυχιέται για την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, αλλά και τον πρώτο σκόρερ της Λίγκας τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Παναθηναϊκός έχει την καλύτερη έδρα μετά από 17 παιχνίδια, ο Παναιτωλικός κατάφερε να είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα αλλά και να έχει τον Mr. assist της Λίγκας και ο Τζανδάρης στο ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία κατάφερε να γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα κλεψίματα.

Για την ομαδα που ηταν πρωτη σε ολο τον πρωτο γυρο, το μονο που εχουν να σχολιασουν ειναι ο Τζανδαρης και αυτο μετα απο τις εντυπωσεις τους για Γαυρο, Βαζελο και..... Παναιτωλικο!!!!
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑ... ιιι χαααα
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Γεγονότα αναφέρει, δεν τα βγάζει απ το μυαλό του.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Αλλα γεγονοτα δεν εχει?
Κι εσενα δηλαδη αν σε ελεγαν γραψε ενα ρεζουμε του πρωτου γυρου, αυτα θα εγραφες ε? Οκ...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Εμενα παλι με εκανε εντυπωση που πρωτη φορα μετα απο 30 χρονια, μια ομαδα εκτος ΠΟΚ ηταν πρωτη σε εναν ολοκληρο γυρο.. (με εξοφθαλμο σπρωξιμο του αντιπαλου) Αλλα μαλλον εγω δεν ειμαι αντικειμενικος..
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Δεν έχω δει το άρθρο που λες.
Αυτά που αναφέρει όμως είναι γεγονότα.
Τώρα, η ανάλυση-γνώμη είναι άλλο πράγμα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Karelias έγραψε:Δεν έχω δει το άρθρο που λες.
Αυτά που αναφέρει όμως είναι γεγονότα.
Τώρα, η ανάλυση-γνώμη είναι άλλο πράγμα.
Ναι ρε φιλε, γεγονοτα αναφερει.. Μην φοβασαι.. δεν σου τον εθιξα.. δεν ειπα πουθενα οτι λεει ψεματα... αλλο λεω.. επειδη ομως κανεις πως δεν καταλαβαινεις επετρεψε μου να το τραβηξω λιγο απο τα μαλλια το παραδειγμα..

Πες οτι παιρνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα φετος.. Μετα απο 30 χρονια.. και ο δημοσιογραφος που αναλαμβανει να κανει το ρεζουμε του πρωταθληματος σε ενα μεγαλο ενημερωτικο μεσο γραφει το εξης στην εισαγωγικη παραγραφο-συνοψη:
"Εφτασε στο τελος του ενα συναρπαστικο πρωταθλημα στο οποιο ο Ολυμπιακος καταφερε να διατηρησει απορθητο το Καραϊσκακη με εξαιρετικες εμφανισεις ενω ο Παναθηναϊκος μαγεψε με την αναδειξη νεων ταλεντων". ΑΥΤΑ!

Εσυ φανταζομαι θα εισαι καλυμενος και θα πεις: "Να ενας αντικειμενικος δημοσιογραφος που κανει σωστη δουλεια και αναφερει ΓΕΓΟΝΟΤΑ" οπως (περιπου) κανεις τωρα? Εγω παλι οχι και καλυτερα να κρατησω για τον εαυτο μου το τι γνωμη εχω για μια τετοια σταση...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”