Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
σορρυ αλλα να ερθει και να κανει οτι εκανε ο ριβαλντο,ο ζιλμπερτο,ο γκαρσια,ο σισσε.
και οτι κανει τωρα ο ρατς
γιατι μειωνουμε την ομαδα δεν το καταλαβαινω
αν ειναι ας αρκεστουμε με ρουνχε και παπαγιανο και να πουμε και ευχαριστω
o rats δεν πηρε μεταγραφη στα 22 του με 40 εκ ευρω στην μπαρτσα (αρα μισ8ο πανω απο 4) και δεν εκανε απο το ποδοσφαιρο καμια 25 μυρια....τεσπα .. 8α δειξει ..
εγω προτιμω μεταγραφες τυπου rudy gardozo και πιστευω εκει 8α παμε...νεαρους -με μικρο ποσο αγορας και με κινητρο.. και ισως παρουμε κ εναν εμπειρο...
υ.γ απο ποτε συγκρινεται ο ριβαλτο-σισε-ζιλμπερτο με τον αποτυχημενο πουγιολ>?
εγω προτιμω μεταγραφες τυπου rudy gardozo και πιστευω εκει 8α παμε...νεαρους -με μικρο ποσο αγορας και με κινητρο.. και ισως παρουμε κ εναν εμπειρο...
Αρη, σε παρακολουθώ από παλιά, και είσαι από τους λίγους που δεν πουλάνε πρόλογο...
Ωστόσο δεν νομίζεις πως κάτι τέτοιο κάνει κακό στην ομάδα;
Θέλω να πω πως έδωσες ένα όνομα, που είναι πάρα πολύ δύσκολο να έρθει και ο κόσμος παρασύρεται..
Αν τελικά ο τσιγκρίνσκι γίνει τσιγκρικίδης από την ξάνθη πχ, τότε θα αναπτυχθεί πάλι η γνωστή μίρλα...
Ρώσε, έχεις καβούρια, δώσε κάνα φράγκο να έρθει ο παιχταράς...
Συγνώμη που σας το χαλάω, και ξέρω ότι με τσιγκρινσκι, βιερίνια και νάτχο πίσω αλλάζουμε ως ομάδα, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές...
Η ομάδα είχε ζημίες, που προφανώς δεν θα καλυφθούνε αφού μείναμε απ'έξω από το γιουρόπα..
Δύο παιχτάκια να φέρουν, σαν περειρα-μακ...
ΥΓ. όλοι ξεχνάτε τον σουηδό, που είναι και η πρώτη μεταγραφή...
Ωστόσο δεν νομίζεις πως κάτι τέτοιο κάνει κακό στην ομάδα;
Θέλω να πω πως έδωσες ένα όνομα, που είναι πάρα πολύ δύσκολο να έρθει και ο κόσμος παρασύρεται..
Αν τελικά ο τσιγκρίνσκι γίνει τσιγκρικίδης από την ξάνθη πχ, τότε θα αναπτυχθεί πάλι η γνωστή μίρλα...
Ρώσε, έχεις καβούρια, δώσε κάνα φράγκο να έρθει ο παιχταράς...
Συγνώμη που σας το χαλάω, και ξέρω ότι με τσιγκρινσκι, βιερίνια και νάτχο πίσω αλλάζουμε ως ομάδα, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές...
Η ομάδα είχε ζημίες, που προφανώς δεν θα καλυφθούνε αφού μείναμε απ'έξω από το γιουρόπα..
Δύο παιχτάκια να φέρουν, σαν περειρα-μακ...
ΥΓ. όλοι ξεχνάτε τον σουηδό, που είναι και η πρώτη μεταγραφή...

desperando έγραψε:σορρυ αλλα να ερθει και να κανει οτι εκανε ο ριβαλντο,ο ζιλμπερτο,ο γκαρσια,ο σισσε.
Δε ξερω despe ειναι και ουκρανος που δεν μας ταιριαζει καθολου σαν ιδιοσυγκρασια,κατι σαν διακοπες απο το κρυο και τον πολεμο της χωρας για 6 μηνες στη σαλονικα μου μοιαζει η περιπτωση.
Αν μιλαγαμε για ελευθερη μεταγραφη τοτε οκ αλλα δανεικος μακρια.
Αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν αλλαζει.
Demir έγραψε:o rats δεν πηρε μεταγραφη στα 22 του με 40 εκ ευρω στην μπαρτσα (αρα μισ8ο πανω απο 4) και δεν εκανε απο το ποδοσφαιρο καμια 25 μυρια....τεσπα .. 8α δειξει ..
Πιο πολυ δεν θα μπορουσα να συμφωνησω ειδικα στο υστερογραφο.
Και θα επιμεινω απαντωντας και στον αμπαλαεα οτι το πιθανοτερο ειναι να μιλαμε για δανεισμο.
Τι να τον κανουμε τον δανεικο τσιγκρινσκι ωρε παλικαρια;
- desperando
- Επικοινωνία:
φυσικά όποια συζήτηση γίνεται είναι με την προϋπόθεση της μεταγραφής κάτι που το έχω ως δεδομένο λόγο Άγγελου.
- GiorgosAtha
Ε ναι... σιγά το γατί!!! Μου ήθελε να γίνει και αντικαταστάτης του Puyol στην Barca παναθεμά τον!!!Demir έγραψε:τον αποτυχημενο πουγιολ>?
Τι να τον κάνεις τον αποτυχημένο???
Έχεις Κάτσικα λαίμαι!!!
αν ειναι να ερθει δανεικος να κατσει εκι που ειναι
ας κανω εγω ενα ονειρο με αυτον και ινσα βασικα σεντερ μπακ και απο πισω βιτορ τζαβελλας και σουηδος και θα σου πω μετα αν θα κινδυνευουμε με καθε κερκυρα
ας κανω εγω ενα ονειρο με αυτον και ινσα βασικα σεντερ μπακ και απο πισω βιτορ τζαβελλας και σουηδος και θα σου πω μετα αν θα κινδυνευουμε με καθε κερκυρα
δεν τον συγκρινα με κατσικα αλλα με ριβαλτο κ ζιλμπερτο που εγραψε ο αδερφος...GiorgosAtha έγραψε:Ε ναι... σιγά το γατί!!! Μου ήθελε να γίνει και αντικαταστάτης του Puyol στην Barca παναθεμά τον!!!Demir έγραψε:τον αποτυχημενο πουγιολ>?
Τι να τον κάνεις τον αποτυχημένο???
Έχεις Κάτσικα λαίμαι!!!
-
Παντως στο μανατζερ (ναι ξερω "ου, ου, το παιχνιδι του διαολου" κλπ
) λεει οτι παιρνει καθαρα 1,4 εκ. ευρω το χρονο. Ισως του δινουν και καμια αποζημιωση για να φυγει και εμεις δινουμε τα υπολοιπα.
Ο Ινσαουραλδε που τον αναφερουμε συνεχεια παιρνει 900 χιλιαρικα το χρονο καθαρα.
Παντως συγγνωμη, αλλα δεν θα μας κανει και χαρη να ερθει στον ΠΑΟΚ. Πολυ καλος παιχτης αλλα η καριερα του δεν βρισκεται και στο καλυτερο σημειο της. Ειναι 28. Αν τον κλεισεις για 3 χρονια με καλο συμβολαιο και του πεις οτι θα ειναι βασικος σε ομαδα που κανει πρωταθλητισμο και συμμετεχει καθε χρονο στην Ευρωπη με φιλοδοξια (και οικονομικη δυνατοτητα) να παει στον Τσαμπιονς Λιγκ, ε δεν νομιζω να τον χαλαει κιολας.

Ο Ινσαουραλδε που τον αναφερουμε συνεχεια παιρνει 900 χιλιαρικα το χρονο καθαρα.
Παντως συγγνωμη, αλλα δεν θα μας κανει και χαρη να ερθει στον ΠΑΟΚ. Πολυ καλος παιχτης αλλα η καριερα του δεν βρισκεται και στο καλυτερο σημειο της. Ειναι 28. Αν τον κλεισεις για 3 χρονια με καλο συμβολαιο και του πεις οτι θα ειναι βασικος σε ομαδα που κανει πρωταθλητισμο και συμμετεχει καθε χρονο στην Ευρωπη με φιλοδοξια (και οικονομικη δυνατοτητα) να παει στον Τσαμπιονς Λιγκ, ε δεν νομιζω να τον χαλαει κιολας.
Ο παιχτης ηταν τραυματιας περσυ για 5 μηνες, Μαρτιος-Αυγουστος 2014, επισης ηταν τραυματιας και περσυ το φθηνοπωρο με αποτελεσμα περσυ να μην επαιξε καθολου, εως και τωρα.
Λογικο το οτι προφανως δεν ειναι στο επιπεδο που ηταν.
Μιλαμε για αλλον παιχτη απο αυτον που ηταν και απο αυτον που φανταζεστε. Ο παιχτης εχει να παιξει 2 χρονια, οποτε δεν ειναι να απορεις γιατι να θελει να ερθει σε μας.
Λογικο το οτι προφανως δεν ειναι στο επιπεδο που ηταν.
Μιλαμε για αλλον παιχτη απο αυτον που ηταν και απο αυτον που φανταζεστε. Ο παιχτης εχει να παιξει 2 χρονια, οποτε δεν ειναι να απορεις γιατι να θελει να ερθει σε μας.
- john4serres
ας πουμε οτι τον δινει τωρα η σαχταρ
δανεικος με οψιον δηλαδη μας χαλαει ?
* σε αγωνες πρωταθληματος εχει παιξει μια φορα μονο φετος
δανεικος με οψιον δηλαδη μας χαλαει ?
* σε αγωνες πρωταθληματος εχει παιξει μια φορα μονο φετος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Δευ 15 Δεκ 2014, 15:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν ειναι ενταξει και δεν εχει προβλημα με τραυματισμους οχι.
Αλλα βαρεθηκα να πιανομαστε κοροιδα σε αυτο το θεμα.
Τι να τον κανω απο τα 20-25 ματς που μενουν στα 15 να εχει ενοχλησεις κλπ..
Αλλα βαρεθηκα να πιανομαστε κοροιδα σε αυτο το θεμα.
Τι να τον κανω απο τα 20-25 ματς που μενουν στα 15 να εχει ενοχλησεις κλπ..
θέλουμε ψηλό-δυνατό που να ξέρε μπάλα...αυτός μας κάνει 
άμα πάρουμε και χάφ και εξτρέμ εμένα δεν με πειράζει ας παίξει και 10 μάτς.

άμα πάρουμε και χάφ και εξτρέμ εμένα δεν με πειράζει ας παίξει και 10 μάτς.