τι κραξιδι ρε παλικαρι μου, απλα εβαλε μεσα τους δυο πιο ποιοτικους παικτες της ομαδας.RoMaN έγραψε:MVP εσύ για την ραγδαία αλλαγή εικόνας στο β' ημίχρονο.
Λογικά έπεσε τρελό κραξίδι στην ανάπαυλα...
Άγγελος Αναστασιάδης
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Η αλήθεια ειναι πως μόλις μπήκαν η διαφορα ηταν κατι παραπάνω απο αισθητή.
αλλος ΠΑΟΚ...
αλλος ΠΑΟΚ...
- kataramenos5
Σημερα πραγματικά τ αφησες στην Παναγιά.Σιγουρεύτηκα με το που άκουσα ενδεκάδα. 

- Μπαρκαρούτσος
Δεν ήταν μόνο οι 2 που μπήκαν.. Και οι άλλοι παίχτες ανέβηκαν, που στο α' πελαγοδρομούσαν..!desperando έγραψε:τι κραξιδι ρε παλικαρι μου, απλα εβαλε μεσα τους δυο πιο ποιοτικους παικτες της ομαδας.RoMaN έγραψε:MVP εσύ για την ραγδαία αλλαγή εικόνας στο β' ημίχρονο.
Λογικά έπεσε τρελό κραξίδι στην ανάπαυλα...
Το είπε και ο ίδιος: "Τα αποδυτήρια του Π.Α.Ο.Κ. είναι δύσκολα με εμένα..."
το μονο καλο σημερα ειναι οτι εκτεθηκε ανεπανορθωτα ελπιζω η ομαδα στα ματια του Ιβαν...
Με όλο το θάρρος αδερφε και χωρίς παρεξηγηση αλλα αυτο που γραφεις είναι εντελώς λάθος. "δεν πρεπει να έχουμε κατοχή μπάλας...γιατι θα κουραστούμε εύκολα" λες. Συγγνώμη και πάλι αλλα αυτό που γράφεις είναι εντελώς άκυρο. Να ξέρεις οτι αυτος που έχει κατοχή μπάλας κουράζετε λιγοτερο γιατι πολύ απλά οι άλλοι κυνηγανε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Είχα γράψει πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ότι μπορούμε να πάρουμε το Χ, λόγω ΑΑ, γιατί δεν έχουμε τόσο καλή ομάδα για το διπλό. Διαψεύστηκα βέβαια, γιατί πήραμε το διπλό αφού όλα τα παιδιά παίξανε το 101% αυτού που μπορούν.
Με τις απουσίες βασικών όμως φαίνεται καθαρά η γύμνια της ομάδας. Μην τρελλαινόμαστε. Όταν λείπουν Μακ, Τζιόλης, Αθανασιάδης, Ρατς, είμαστε μια μέτρια ομάδα. Αντίθετα ο Ολυμπιακός μπορεί να τους αναπληρώσει, έως ένα σημείο τουλάχιστον.
Για τον αγώνα στα Γιάννινα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Πρέπει να κλέψουμε τους βαθμούς, όπως στο Καραϊσκάκη. Ελπίζω να είναι έτοιμοι οι Τζιόλης, Golasa. Μακάρι να ήταν και ο Μακ. Χρειαζόμαστε καλό κέντρο, για πάγωμα παιχνιδιού και χτύπημα στις αντεπιθέσεις. Δεν πρέπει να έχουμε κατοχή μπάλας, θα είναι ολέθριο, γιατί θα κουραστούμε γρήγορα. Το γήπεδο θα είναι βούρκος, οπότε θα χρειαστούμε μαχητές.
- desperando
- Επικοινωνία:
τουλαχιστον σημερα εδωσες την απαντηση γιατι ειμαστε οι πρωταθλητες στους μπακ του μπακ τραυματισμους και στις υποτροπες και πιστευω οτι αυτο που ειπες οτι φταιει το κανουν μονο ερασιτεχνικες ομαδες
Είσαι δυστυχισμενος σήμερα ε ντεσπε? πίκρα το γκολ του κάτσε ε?desperando έγραψε:τουλαχιστον σημερα εδωσες την απαντηση γιατι ειμαστε οι πρωταθλητες στους μπακ του μπακ τραυματισμους και στις υποτροπες και πιστευω οτι αυτο που ειπες οτι φταιει το κανουν μονο ερασιτεχνικες ομαδες
- ace79grpaok
Εσυ,δεν ντρεπεσαι λιγο?paoki1985 έγραψε:Είσαι δυστυχισμενος σήμερα ε ντεσπε? πίκρα το γκολ του κάτσε ε?desperando έγραψε:τουλαχιστον σημερα εδωσες την απαντηση γιατι ειμαστε οι πρωταθλητες στους μπακ του μπακ τραυματισμους και στις υποτροπες και πιστευω οτι αυτο που ειπες οτι φταιει το κανουν μονο ερασιτεχνικες ομαδες
Εχει καμποσες μερες,που ορμας γενικως,για ηρεμησε,το ΄χεις παραχεσει.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ειρηνη ημιν.prist64 έγραψε:Εσυ,δεν ντρπεσαι λιγο?paoki1985 έγραψε:Είσαι δυστυχισμενος σήμερα ε ντεσπε? πίκρα το γκολ του κάτσε ε?desperando έγραψε:τουλαχιστον σημερα εδωσες την απαντηση γιατι ειμαστε οι πρωταθλητες στους μπακ του μπακ τραυματισμους και στις υποτροπες και πιστευω οτι αυτο που ειπες οτι φταιει το κανουν μονο ερασιτεχνικες ομαδες
@desperando
ρε αδερφε αν σε χαλάει τοσο πολύ η φετινή ομάδα, κόψτην να ησυχασεις.
τι ευχαριστηση βρισκεις με το να κραζεις τοσο πολύ;
- PAOK_Antarctica
Μια στιγμή ρε παιδιά. Έχει άδικο σε αυτό που λέει ο despe?
Δηλαδή εσείς τη βρίσκετε λογική την δικαιολογία "εμένα μου είπαν οι παίκτες ότι μπορούν, αν και ο γιατρός είπε ότι είναι οριακά";
Εννοείται πως είναι μεγάλος ερασιτεχνισμός αυτό το πράγμα.
Δηλαδή εσείς τη βρίσκετε λογική την δικαιολογία "εμένα μου είπαν οι παίκτες ότι μπορούν, αν και ο γιατρός είπε ότι είναι οριακά";
Εννοείται πως είναι μεγάλος ερασιτεχνισμός αυτό το πράγμα.
και που δεν ορμουσα ρε αδερφε τοσες μερες τι κατάλαβα. Αλωνίζατε και γράφατε τόσες μερες και κατηγορουσατε και ασκουσατε κριτικη. Όχι ρε παλίκαρε δε ντρεπομαι. Και στο φινάλε ποιος είσαι εσυ που θα μου πεις να ηρεμήσω? Και αν έλεγα κάτι που δεν έπρεπε με τρόπο που δεν έπρεπε υπάρζουν τα παιδια που θα με ηρεμούσαν με αλλο τροπο. Οπότε μάλλον εσύ πρεπει να χαλαρώσεις.Και στο φινάλε κριτική κάνω κι εγω.prist64 έγραψε:Εσυ,δεν ντρπεσαι λιγο?paoki1985 έγραψε:Είσαι δυστυχισμενος σήμερα ε ντεσπε? πίκρα το γκολ του κάτσε ε?desperando έγραψε:τουλαχιστον σημερα εδωσες την απαντηση γιατι ειμαστε οι πρωταθλητες στους μπακ του μπακ τραυματισμους και στις υποτροπες και πιστευω οτι αυτο που ειπες οτι φταιει το κανουν μονο ερασιτεχνικες ομαδες
- sourmenetes
- Moderator