21.Νίκος Σπυρόπουλος
- thanos-xanthi
Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος
αν κανει τετοια ναζακια, και νομιζει οτι ειναι παιχταρας ,και σηκωνεται και φευγει απο το γηπεδο
ας λυσει το συμβολαιο του, και να αποφασισει ανετα μεσα απο το πληθος των προτασεων που θα καταφτασουν,
για το που θα συνεχισει την καριερα του
μακρια απο μας να ειναι, ηταν ντροπη απο την πρωτη μερα που ηρθε τετοια γατια να φορανε την ασπρομαυρη
ας λυσει το συμβολαιο του, και να αποφασισει ανετα μεσα απο το πληθος των προτασεων που θα καταφτασουν,
για το που θα συνεχισει την καριερα του
μακρια απο μας να ειναι, ηταν ντροπη απο την πρωτη μερα που ηρθε τετοια γατια να φορανε την ασπρομαυρη
Επιτέλους καλό νέο... Αντε στην ευχή της Παναγίας ... Φωστήρας κ ο αρουλης ψάχνουν Μπακ..
- buffalobill4
Με τετοιες εκθαμβωτικες εμφανισεις και τον επαγγελματισμο που επιδεικνυει εντος και εκτος γηπεδου το 2ετες συμβολαιο που του καναμε περσι φανταζει πολυ μικρο.
Συνεχισε ετσι παιχταρα μου
- aisiodoksos
Αντε τελος και εσυ..1000 φορες ποζα με 1000 λαθη αλλα να ξερω οτι ειναι δικο μου παιδι και να τον στηριζω (??? ελπιζω οχι οπως τζανδαρη) και ας φαω και 5 γκολ για παρτη του.
- aisiodoksos
Αντε τελος και εσυ..1000 φορες ποζα με 1000 λαθη αλλα να ξερω οτι ειναι δικο μου παιδι και να τον στηριζω (??? ελπιζω οχι οπως τζανδαρη) και ας φαω και 5 γκολ για παρτη του.
- buffalobill4
Με τετοιες εκθαμβωτικες εμφανισεις και τον επαγγελματισμο που επιδεικνυει εντος και εκτος γηπεδου το 2ετες συμβολαιο που του καναμε περσι φανταζει πολυ μικρο.
- billospaok_4
- mariotsaggal91
Αφού οι διοικηση τόσο καιρό δε μας ακούει που φωνάζουμε ''Διώξτον'' Ας ακούσει τον ίδιο που φωνάζει ''Διώξτε με!''
ΥΓ ο μόνος παίχτης με τόσο γρήγορα αντανακλαστικά. Να φύγει θέλαμε, έφυγε, μπράβο του! Με εκπλήσσεις Νικόλα, σε είχα για τρομερά σέφτελο και χάφτα
ΥΓ ο μόνος παίχτης με τόσο γρήγορα αντανακλαστικά. Να φύγει θέλαμε, έφυγε, μπράβο του! Με εκπλήσσεις Νικόλα, σε είχα για τρομερά σέφτελο και χάφτα
Μας κάνει και νάζια ο Σπυρόπουλος ρε
Βρε ουστ παλτό που μας κάνεις και τον ζόρικο

Βρε ουστ παλτό που μας κάνεις και τον ζόρικο
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
mariotsaggal91 έγραψε:Αφού οι διοικηση τόσο καιρό δε μας ακούει που φωνάζουμε ''Διώξτον'' Ας ακούσει τον ίδιο που φωνάζει ''Διώξτε με!''