Ενταξει δεν ηταν και το χειροτερο μας παιχνιδι . Αν μαλιστα αναλογιστει κανεις απουσιες και κουραση μαλλον ηταν καλο σε γενικες γραμμες. Πολυ θετικο οτι ο ΑΑ το 'πε και το 'κανε βαζοντας μεσα καποια παιδια απ τις ακαδημιες και τελικα δικαιωθηκε! Κλαους , Κατσε , Τζανδαρης , Κουλουρης , Ποζογλου , Ποζαντζιδης , το μελλον μας ειναι οι ακαδημιες μας και πρεπει να επενδησουμε σωστα σε αυτες!
Στα του ματς το γνωστο ''αγχος ΠΑΟΚ'' που λεει και ο ρομαν
Μ'αρεσε πολυ ο παπαδοπουλος που πρεπει να κανε το καλυτερο του παιχνιδι με την φανελα του ΠΑΟΚ καθως εδωσε ωραιες πασες μπροστα , την καθετη ασσιστ στο Περειρα και βοηθησε πολυ αμυντικα. Απο κοντα ο φανταστικος Γλυκος που αμα δεν ειχε κοντραρει η μπαλα στον Τζαβελα θα ελεγχε 100% τη φαση της ισοφαρισης και ακολουθουν ο Τζανδαρης και ο Περειρα .
Ο Κατσε παρα τη γκολαρα φωναζει πως θελει ανασες και το παιχνιδι του ειναι εμφανως επηρεασμενο απ αυτο!
Το κορακι με το που προηγηθηκαμε και τις δυο φορες μοιραζε φαουλ αβερτα εξω απ την περιοχη ενω νωριτερα επαιζε πενηνταρισια μπορω να πω
Κραταμε το 3ποντο και τους μικρους και συνεχιζουμε!
