Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κατι τετοια "αρθρα" ειναι να γελας. Δηλαδη τι κανει νιαου νιαου. Θελουμε "Αναζητείται λοιπό ένας ποδοσφαιριστής με εκρηκτικότητα, διεισδυτικότητα και καλή τεχνική. Ένας ποδοσφαιριστής με καλή ντρίμπλα που θα μπορεί να δημιουργεί με ευκολία ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα." Και νεος στην ηλικια.
Αλλα χωρις λεφτα ομως. Χμμμμ κατσε να προτεινω καμια δεκαρια.
Αντε ρε σοβαρευτειτε, οταν θελεις τετοιο παιχτη τα σκας και κανεις υπερβαση. Οκ δε μπορεις Βιερινια? Εχει μπολικους ΕΑΝ το εννοεις.

http://inpaok.com/212545/t%CE%AD%CF%84% ... %85%CE%BD/
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

rainmaker έγραψε:Rudy Cardozo λεει η γκαζετα. Τι ξερουμε;

http://www.gazzetta.gr/football/article ... ntoso-vids
Το καλύτερο next big thing χαφ της Βολιβίας.
Σίγουρα θα τον ειδαν απο τον αγωνα της εθνικής πριν το μουντιαλ, που μας εβαλε και γκολ.
Φοβερή μεταγραφή αν γινει.
Και μόνο που παίζει στη Bolivar τον κάνει πουλέν από τώρα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

obanebane έγραψε:geo βγαζεις μια αρνητικοτητα μετα το ευρωπαικο ματς που εχει μεταδοθει σε ολο το φορουμ,ξεκολατε ειπαμε να στηριξουμε την ομαδα ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι θα γινει το γεναρη.
Η ομαδα αυτη μας εχει εκπληξει ευχαριστα μεχρι τωρα,εκει που ολοι την ξεγραφαμε μας αφηνε με ανοιχτο το στομα.
Αυτη τη στιγμη η κατασταση δειχνει ασχημη πιστευω ομως οτι παλι θα βρουν τον τροπο να μας εκπληξουν.
Μετα ολα θα εξαρτωνται απο το τι θα γινει τον γεναρη,αν οντως ο Σαββιδης παρασυρθει (με την καλη ενοια) μπροστα στο δελεαρ του πρωταθληματος και χωσει οχι πολλα 2-3 μυρια και οι επιλογες ειναι σωστες τοτε θα το παμε μεχρι τελους.
Αν ομως αρχισει παλι η γκοντσαρεβα (και με δεδομενο τον περυσινο ισολογισμο αλλα και τον αποκλεισμο απο την ευρωπη) κοψτε απο εδω, αυτος ειναι ακριβος, ο αλλος δεν αξιζει κτλ,τοτε χαιρετα μου τον πλατανο.
Αν το μπατζετ των μεταγραφων εχει καθοριστει εδω και καιρο (δεν το πιστευω μακαρι ομως) και δεν περιμεναμε το τι θα γινει στην ευρωπη αλλα και πως θα τα παμε στα 4 ματς που απομενουν μεχρι την εναρξη των μεταγραφων τοτε να ειμαστε ολοι αισιοδοξοι γιατι οι ποδοσφαιριστες που θα ερθουν στην πλειοψηφια τους εχουν κλεισει.
Αν ειμαστε στο περιμενε τοτε μαντηλι και γερο στομαχι.
περασμενα ξεχασμενα μπανε....

δεν "θαβω" καποια πραγματα που συνεβησαν, αλλα επισης δεν μπορω να θυσιασω το δασος προτιμωντας να κοιταω το δεντρο. απλα πραγματα.

παντως αν για αυτο πηρες αφορμη το ποστ μου για παιχτες Κοντρερας (που μαλλον οχι :) ) τοτε κανεις λαθος, καθως το εγραψα με πραγματικη απορια, καθως θυμαμαι οτι λεγανε για κατι (καλα) παιχτακια απο Λατ. Αμερικη./.... ο ενας μαλιστα εξτρεμακι :? :?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

συμφωνα με ινπαοκ ,ψαχνουμε εξτρεμ εναν με 2 ποδια,2 χερια και ενα κεφαλι.... ειμαστε κοντα να τον βρουμε...
Fs06

Δημοσίευση από Fs06 »

Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο abg12d34.Με παίκτες τύπου ουσερο ραγιος κοροβεση και δεν ξέρω ποιους άλλους αναφέρθηκαν ,δεν αλλάζεις επίπεδο, δεν βελτιώνεσαι ποιοτικά..απλά δυνάμωνεις ποσοτικά και μονο ποσοτικά!
Υπάρχουν παρά πολλοί καλοί και προσιτοί οικονομικά παίκτες,αρκεί ομως να ψάχνεις συνεχώς να παρακολουθείς και αφού κανεις τις επιλογές σου να είσαι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσεις!
Μεταγραφές πρεπει να <<κανεις>> όλο το χρόνο!!!Δεν πρεπει ούτε λεπτό να σταματάει η ενασχόληση της ομάδας με παίκτες-υποψήφιους στόχους!!Απλα το Γενάρη και το καλοκαίρι ανακοινώνεις τα αποτελέσματα της δουλειάς που έκανες μεσα στο χρόνο.Νομιζω πως κάτι τέτοια δεν συμβαίνει στην ΠΑΕ.Περριμενουν τις εκάστοτε μεταγραφικές περιόδους,όπου τα χρονικά περιθώρια ειναι συγκεκριμένα,όποτε δεν προλαβαίνουν να δουλέψουν τις καλές περιπτώσεις που τους προτείνονται και αναγκαστικά στρέφονται γύρω απο το μικρόκοσμο του πρωταθλήματος μας.Ειτε στο πρόσφατο παρελθόν αυτού είτε στο τρέχον παρόν.Δυστυχως ποτε στο μέλλον αυτού!!
Παρακολουθώ χρόνια το φόρουμ και εχω προσέξει οτι παρα πολλοί απο τους παίκτες που κατα καιρούς έχουν προταθεί μεσα απο το φόρουμ ήταν εξαιρετικές περιπτώσεις πραγματικά με πολύ προσιτά οικονομικά δεδομένα.Ομολογω οτι αρκετούς δεν τους γνώριζα καν.Τους έμαθα απο τους φίλους που τους πρότειναν.Μπηκα στον κόπο να τους παρακολουθήσω στις νέες τους ομάδες αφού δεν ήρθαν σε εμάς.Παιδια διαπρέπουν πραγματικά.Στο δικό μας πρωτάθλημα θα κάνανε παπάδες!Δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία γιατι θα γράφω ως το πρωί!!
Αναρωτιέμαι λοιπόν πως τα μάτια ενός φιλάθλου μπορούν και βλέπουν τόσο καθαρά και δεν μπορούν να κάνουν κάτι ανάλογο άνθρωποι που παίξανε μάλιστα επαγγελματικά ποδόσφαιρο και αυτο,το ποδόσφαιρο ,ειναι απο το πρωί ως το βράδυ η δουλειά τους.Κριμα.
Κλείνοντας θα ήθελα να πω οτι κατα τη δικη μου ταπεινή άποψη η ομάδα χρειάζεται και ένα φορ.Μονο με τον εξαιρετικό και πολύ αγαπημένο για εμένα Κλαους,η χρόνια δεν βγαίνει.Οπως καταλαβαίνετε Σαλπιγγιδης Παπαδόπουλος για εμένα δεν υπάρχουν.Μην κοροϊδευόμαστε παιδια.Δεν ειναι παίκτες αυτοί να βασιστεις πάνω τους για να προχωρήσεις.Ανυπαρκτοι κα οι δυο.Παιζουν επειδή ειναι συμπαθείς στον Άγγελο.Αγωνιςτικα ειναι μηδενικά.Ο κουλουρης θελει ακόμη δουλειά και ο πολύ καλός Φακουντο απο μόνος του νομίζω δεν αρκεί.Θα τον κάψουμε τζάμπα και ειναι κρίμα γιατι ειναι πολύ καλός παίκτης.
Θυμίζω απλά ποιοι εγώ πιστεύω οτι ειναι παίκτες που σε ενισχύουν πραγματικά ,σε δυναμώνουν ουσιαστικά και χτυπάς με αυτούς το πρωτάθλημα στα ίσια,αλλα και προκαλείς και φόβο στους άλλους:
Diskerud
Cvitanich
Rever
Lior refaelov
Ombraniak
Moraes
Υ.Γ. Λυπήθηκα πολύ για τον Άγγελο με τις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με τους Γάλλους.Αυτοαναιρεθηκε σε σχέση με όσα είπε παλαιότερα αλλα και μόλις μια μέρα πριν.Υπερμετρη προστασία σε κάποιους που δεν προσφέρουν τίποτα στην ομάδα και απο την άλλη στον τακο και μάλιστα στην ψυχρα παίκτες που φέτος με τον Άγγελο μπορει και να μην παίξανε ολόκληρο παιχνίδι!,Δεν τους υπερασπίζομαι,πιστεύω και εγώ οτι πρεπει να φύγουν αλλα οι μεγάλες ομάδες και οι μεγάλοι προπονητές σέβονται τους ποδοσφαιριστές τους,οποίοι και αν ειναι αυτοί και δεν τους ξεμπροστιάζουν κατα αυτόν τον τροπο.
Fs06

Δημοσίευση από Fs06 »

Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο abg12d34.Με παίκτες τύπου ουσερο ραγιος κοροβεση και δεν ξέρω ποιους άλλους αναφέρθηκαν ,δεν αλλάζεις επίπεδο, δεν βελτιώνεσαι ποιοτικά..απλά δυνάμωνεις ποσοτικά και μονο ποσοτικά!
Υπάρχουν παρά πολλοί καλοί και προσιτοί οικονομικά παίκτες,αρκεί ομως να ψάχνεις συνεχώς να παρακολουθείς και αφού κανεις τις επιλογές σου να είσαι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσεις!
Μεταγραφές πρεπει να <<κανεις>> όλο το χρόνο!!!Δεν πρεπει ούτε λεπτό να σταματάει η ενασχόληση της ομάδας με παίκτες-υποψήφιους στόχους!!Απλα το Γενάρη και το καλοκαίρι ανακοινώνεις τα αποτελέσματα της δουλειάς που έκανες μεσα στο χρόνο.Νομιζω πως κάτι τέτοια δεν συμβαίνει στην ΠΑΕ.Περριμενουν τις εκάστοτε μεταγραφικές περιόδους,όπου τα χρονικά περιθώρια ειναι συγκεκριμένα,όποτε δεν προλαβαίνουν να δουλέψουν τις καλές περιπτώσεις που τους προτείνονται και αναγκαστικά στρέφονται γύρω απο το μικρόκοσμο του πρωταθλήματος μας.Ειτε στο πρόσφατο παρελθόν αυτού είτε στο τρέχον παρόν.Δυστυχως ποτε στο μέλλον αυτού!!
Παρακολουθώ χρόνια το φόρουμ και εχω προσέξει οτι παρα πολλοί απο τους παίκτες που κατα καιρούς έχουν προταθεί μεσα απο το φόρουμ ήταν εξαιρετικές περιπτώσεις πραγματικά με πολύ προσιτά οικονομικά δεδομένα.Ομολογω οτι αρκετούς δεν τους γνώριζα καν.Τους έμαθα απο τους φίλους που τους πρότειναν.Μπηκα στον κόπο να τους παρακολουθήσω στις νέες τους ομάδες αφού δεν ήρθαν σε εμάς.Παιδια διαπρέπουν πραγματικά.Στο δικό μας πρωτάθλημα θα κάνανε παπάδες!Δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία γιατι θα γράφω ως το πρωί!!
Αναρωτιέμαι λοιπόν πως τα μάτια ενός φιλάθλου μπορούν και βλέπουν τόσο καθαρά και δεν μπορούν να κάνουν κάτι ανάλογο άνθρωποι που παίξανε μάλιστα επαγγελματικά ποδόσφαιρο και αυτο,το ποδόσφαιρο ,ειναι απο το πρωί ως το βράδυ η δουλειά τους.Κριμα.
Κλείνοντας θα ήθελα να πω οτι κατα τη δικη μου ταπεινή άποψη η ομάδα χρειάζεται και ένα φορ.Μονο με τον εξαιρετικό και πολύ αγαπημένο για εμένα Κλαους,η χρόνια δεν βγαίνει.Οπως καταλαβαίνετε Σαλπιγγιδης Παπαδόπουλος για εμένα δεν υπάρχουν.Μην κοροϊδευόμαστε παιδια.Δεν ειναι παίκτες αυτοί να βασιστεις πάνω τους για να προχωρήσεις.Ανυπαρκτοι κα οι δυο.Παιζουν επειδή ειναι συμπαθείς στον Άγγελο.Αγωνιςτικα ειναι μηδενικά.Ο κουλουρης θελει ακόμη δουλειά και ο πολύ καλός Φακουντο απο μόνος του νομίζω δεν αρκεί.Θα τον κάψουμε τζάμπα και ειναι κρίμα γιατι ειναι πολύ καλός παίκτης.
Θυμίζω απλά ποιοι εγώ πιστεύω οτι ειναι παίκτες που σε ενισχύουν πραγματικά ,σε δυναμώνουν ουσιαστικά και χτυπάς με αυτούς το πρωτάθλημα στα ίσια,αλλα και προκαλείς και φόβο στους άλλους:
Diskerud
Cvitanich
Rever
Lior refaelov
Ombraniak
Moraes
Υ.Γ. Λυπήθηκα πολύ για τον Άγγελο με τις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με τους Γάλλους.Αυτοαναιρεθηκε σε σχέση με όσα είπε παλαιότερα αλλα και μόλις μια μέρα πριν.Υπερμετρη προστασία σε κάποιους που δεν προσφέρουν τίποτα στην ομάδα και απο την άλλη στον τακο και μάλιστα στην ψυχρα παίκτες που φέτος με τον Άγγελο μπορει και να μην παίξανε ολόκληρο παιχνίδι!,Δεν τους υπερασπίζομαι,πιστεύω και εγώ οτι πρεπει να φύγουν αλλα οι μεγάλες ομάδες και οι μεγάλοι προπονητές σέβονται τους ποδοσφαιριστές τους,οποίοι και αν ειναι αυτοί και δεν τους ξεμπροστιάζουν κατα αυτόν τον τροπο.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Και κοντό.
Πιπέρι...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

1. Η ομαδα θελει αλλαγη επιπεδου
2. Οι πρωτες κινησεις για να ειμαστε καλυτεροι του χρονου ειτε παιξουμε προκριματικα ειτε ομιλους τσ. λ. Πρεπει να ξεκινουν το γεναρη

3. Καντε ΚΑΛΗ προταση και ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΕΛΙΝΟ. Απλα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

αντε και μια ανανεωση στον Κατσικα και καλα χριστουγεννα να εχουμε ! :evil:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

γελαει ο πλανητης!ανεβασαμε και την προσφορά μη χαθεί ο ογκολιθος! :lol: :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Demir έγραψε:συμφωνα με ινπαοκ ,ψαχνουμε εξτρεμ εναν με 2 ποδια,2 χερια και ενα κεφαλι.... ειμαστε κοντα να τον βρουμε...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Σύμφωνα με παοκ voice τον μποβι αλλά επειδή έχει συμβόλαιο θα είναι υπό παρακολουθηση και άρχισαν τα κοντός φαντεζί λατινος τέτοιον παίχτη ψάχνουμε λέει
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Π.Α.Ο.Κ. voice; Τι είναι αυτό;;
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δεν εινα δυνατον να μας πασαρουν τετοιου ειδους "πληροφορηση"τα σαιτ που ασχολουνται με τον ΠΑΟΚ για γελια ειναι τα ρεπορταζ τους .Ακους εκει εξτρεμ κοντο με τριπλα και διεισδιτικοτητα ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΑΙ ΜΩΡΕ ΣΕ ΖΩΑ?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εξτρέμ κοντό με τρίπλα και διεισδυτικότητα έχουμε..2!

Hint: Ο 1 είναι ο Mak :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”