Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Ζοραν »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Φοβάμαι ότι τρεις παίκτες δεν θα είναι αρκετοί.
Νομίζω οτι είναι αρκετοι, αρκει να ειναι υψηλης ποιότητας. Το πρόβλημα ειναι οτι δεν υπάρχει αρκετος χρόνος "αποκατάστασης" των υπαρχοντων παικτων του ρόστερ που έχουν σκάσει.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Φοβάμαι ότι τρεις παίκτες δεν θα είναι αρκετοί.
Ειδικά αν αποφασίσουνε να στείλουνε τα "ολλανδάκια" , δεν φτάνουν 3 με τπτ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αν ζητήσει ακρόαση ο Μακ με το Γκολάσα από τον Ιβάν να του πούνε ότι παραξηγήθηκαν που δεν είναι δικά μας παιδιά αλλά του γείτονα , σε παρακαλώ ενημέρωσέ μας. Εγώ στο μεταξύ πάω να αγοράσω otetv να θαυμάσω τον Άγιαξ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

giapas έγραψε:Αν ζητήσει ακρόαση ο Μακ με το Γκολάσα από τον Ιβάν να του πούνε ότι παραξηγήθηκαν που δεν είναι δικά μας παιδιά αλλά του γείτονα , σε παρακαλώ ενημέρωσέ μας. Εγώ στο μεταξύ πάω να αγοράσω otetv να θαυμάσω τον Άγιαξ

Νομιζω οτι ξεφυγαμε τελειως.
Καλυτερα να ηρεμησετε και οι δυο giapas και despe.
sourmenetes
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

sourmenetes έγραψε:
Gimnistis έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Οταν εβγαινε ο Στεφενς και μιλαγε για τον τεραστιο ΠΑΜΠΛΟ,και το θυμομαστε ολοι "ελατε στην προπονηση" ,λεγαμε μα για να το λεει κατι θα ξερει και τα ψιλομασαγαμε τα λογια μας....
Τωρα που τα λεει ο Αγγελος ΓΙΑΤΙ?
Ειναι αλλο να σε ρωτάνε "γιατι δεν παίζει ο τάδε" και να απαντάς, και αλλο να αποδίδεις ευθύνες για την ήττα σε κάποιους.
Ο Άγγελος έχασε την ψυχραιμία του. Δεν χρησιμοποιείς τη φράση "τα δικά μας παιδια" δημόσια. Τώρα όλοι θα ψάχνουμε και θα ψάχνονται και οι παίκτες αν ανήκουν σε αυτα τα παιδια.
Δεν απεδωσε την ηττα σε αυτους που μπηκαν,απλα ειπε οτι δε βοηθησαν και δεν παλεψαν οσο θα ηθελε...

Στο υπολοιπο σκελος συμφωνω.
Ρε Sourme άλλο είναι να πιέζει ολόκληρη η κοινωνία του ΠΑΟΚ για τον παίκτη(Γκαρσία) και άλλο ο Μαντούρο που δεν ασχολείται κανείς.
Ο Στέφενς(όχι ότι δικαιόλογείται και αυτός) απάντησε γιατί δεχόταν μια τεράστιο πίεση που είχε ξεκινήσει έναν χρόνο πριν με τον Δώνη.
Δεν είναι το ίδιο παράδειγμα.
Με κάθε σεβασμό, φίλε.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Ρε παιδιά κόφτε το με τα Αγγελόσκυλα και τους Αγγελοφάγους.
Παραμείνετε ΠΑΟΚ ρε.
Και εγώ συντάσομαι με την άποψη του
McLaren-London : Γι’ αυτό είσαι, ήσουν και θα είσαι ο καλύτερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ που είχαμε και έχουμε αλλά, όχι για αυτόν που (κάποιοι) θα θέλαμε….
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ.
Και θα αποθεώσω τον Άγγελο και θα θέσω τα αρνητικά του. Σκεφτόμενος μόνο τον ΠΑΟΚ πάντα, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ενταξει. τωρα διαβασα τις δηλωσεις του.

προσωπικα τις βρισκω ΤΡΑΓΙΚΕΣ αλλα πιστευω ηταν απλα και μονο απορια εκνευρισμου. Δεν γινεται χθες να λες οτι πρεπει να προστατευω ΟΛΟΥΣ τους παιχτες μου και την επομενη να μιλας για παιδια και αποπαιδια...... :? :?

κατα τα αλλα ελπιζω επισης, να ειναι δειγμα ποιοτικης ενισχσης που θα ερθει τον Ιανουαριο.....

δεν σταματαω φυσικα να στηριζω τον Αγγελο, καθως ειναι Προπονητης του ΠΑΟΚ.... θα την βρει την ακρη, το πιστευω.

να παρει και η ομαδα τις ανασες της και ολα θα αλλαξουν προς το καλυτερο. το πιστευω.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

giapas έγραψε:Αν ζητήσει ακρόαση ο Μακ με το Γκολάσα από τον Ιβάν να του πούνε ότι παραξηγήθηκαν που δεν είναι δικά μας παιδιά αλλά του γείτονα , σε παρακαλώ ενημέρωσέ μας. Εγώ στο μεταξύ πάω να αγοράσω otetv να θαυμάσω τον Άγιαξ
γιατι, απιθανο το βρισκεις;

και μεταξυ μας, και εγω πιστευω οτι ο Μαντουρος αν φυγει ειναι παρα πολλες οι πιθανοτητες να παει Αγιαξ..... ή εστω σε μια απο τις τοπ -5 της Ολλανδιας (Αγιαξ, ΠΣΒ, Φεγενορντ,Βιτεσσε,ΑΖ)

Επισης μην παραξενευτεις αν δεις τον αμπαλο Βελγο να πηγαινει στην Αντερλεχτ.... ;)

υγ: για Ολλανδικο πρωταθλημα παρε Νοβα..... μονο αυτο και η σουπαλιγκ τους εμεινε.... 8-)
Rolson

Δημοσίευση από Rolson »

Άγγελος Άναστασιάδης, προπονητής παε ΠΑΟΚ...
Άγγελε ξέρουμε πόσο αγαπάς την ομάδα.Πολύ σωστά τις προάλλες βγήκες και δήλωσες πως θα προστατεύσεις τους ποδοσφαιριστές σου... Κατ'εμέ, πολύ καλά θα κάνεις.. Έκανες ένα ατόπημα.. Το κατάλαβες χθες..
Ο πατέρας πρέπει να προστατεύει τα παιδιά του... Τα παιδιά πρέπει να ακολουθούν τον πατέρα...

Σε ζήσαμε και σε μεγάλες περιόδους σαν προπονητή είτε στην ομάδα μας, είτε σε άλλες...
Είδαμε το νόμισμα από την άλλη όψη επίσης.. Ήττες εντός έδρας από τα λεγόμενα χωριά...
Κατά τη γνώμη μου, είσαι ένας αξιόλογος προπονητής, που ξέρει να μιλάει στους ποδοσφαιριστές...
Ωστόσο, κρίνοντας από τα αποτελέσματα, δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς την έδρα σου...

Προσωπικά, ο προπονητής σε μια ομάδα, πρέπει να κάθεται τουλάχιστον 3 χρόνια... Πόσο μάλλον όταν δένει με την νοοτροπία της ομάδας...
Αντίθετα ο προπονητής που δεν δένει με το σύνολο, νομίζω ότι θα έπρεπε να αποχωρεί μόνος του, ή έστω το συμβόλαιο, να μεριμνά σχετικά.. Είναι πολύ σύνθετο να δώσω μια πρόταση, αλλά νομίζω πως καταλαβαίνετε που το πάω...

Γνώμη μου λοιπόν, το καλοκαίρι να γίνει ένα καινούργιο 3ετές πλάνο... Ξεκινάς από τον προπονητή, του κάνεις 3ετές και προχωράς στους ποδοσφαιριστές..
Γλιτώνεις χρήμα, χρόνο και έχεις καλύτερα αποτελέσματα μακροπρόθεσμα...
Ίδιος προπονητής, ίδια φιλοσοφία, δικές του επιλογές για μεταγραφές[κάθε καινούργιος φέρνει συνήθως 2-3 που εμπιστεύεται, και όταν φεύγει τους αφήνει πίσω με μεγάλα συμβόλαια και απρόθυμους να βοηθήσουν], δεμένη ομάδα...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κακως το είπε αλλά καλώς να το πράξει αν κάποιοι ειναι αδιάφοροι..

Κατα τα αλλά ο κάτσε μόνο τραυματία πρέπει να βγαίνει , όσους φορ και να βάλεις αν δημιουργικά τα χάφ σου ειναι τραγικά δεν έχει νόημα
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Πάντως, όταν θα φύγουν οι Μαρτενς Μαντούρο θέλω να δω ποιους θα κράζουμε.Ο Σάλπι βέβαια είναι "σταθερή αξία", αν όμως από το Γενάρη και μετά τα παιχνίδια στραβώσουν μάλλον ο Άγγελος θα είναι ο επόμενος. Και πάει λέγοντας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σπυρόπουλος.
Κατσικάς.
Παπάζογλου...
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Εντάξει έχουμε. Κοιμάμαι ήσυχος :)
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Παπάζογλου...
Βρε καψούρες στα γεράματα...

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από nico4 »

Αν έχουμε λέει;
Τσανδάρης, Γλυκός, Σπυρόπουλος, Κάτσικας, Τζαβέλας, Τζιόλης, Σκόνδρας, Κιτσιου, Παπαδόπουλος, Μακ αν συνεχίσει να είναι τραυματίας.
Δόξα τω θεώ έχουμε παίκτες για κράξιμο να φαν και οι κότες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”