8.Hedwiges Maduro

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Re: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από mitsotakis »

"Όπως το γκολ με το γαύρο" έγραψα. Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει για παράδειγμα, π.χ. που λένε. Άρα δε μιλώ για μία φάση.

Τι να σου πω ρε φίλε, όταν στα χρόνια μου μοιράζαμε τις ομάδες στις αλάνες, τα χοντρά παιδιά τα αφήναμε τελευταία ή τα βάζαμε στο τέρμα. Όσο καλή τεχνική και να είχαν. Μήπως να το γυρίσει τερματοφύλακας και ο Μαντούρο;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

aisiodoksos έγραψε:Ε ναι μωρε σιγα ποιος αλλος προπονητης το κανει αυτο στον κοσμο? ενας ο Αγγελος , ενας ο ζοζε και παει λεγοντας..
φιλε μια συμβουλη αν και δεν θα την παρεις με καλο ματι αλλα με εντελως καλη θεληση θα σου πω το εξης..αφου οταν χανουμε σε χαλαει παρα πολυ τι το πιανεις το ρημαδι το πληκτρολογιο? Απο την μερα που πατησε ο Αγγελος το ποδι του ξανα στην Τουμπα ή βασικα απο την μερα που εφυγε ο Χουμπ καλο λογο δεν λες για την ομαδα και σκιζεις τον ΠΑΟΚ απο πανω εως κατω..ενταξει τοσα χρονια παρακολουθω το φορουμ αν και δεν ημουν μελος αλλα σε σχεση με περυσι ειναι λες και εχεις παθει μεταλλαξη..δεν γινεται περυσι (και εγω μαζι σου) να δικαιολογουσες στα παντα τον Χουμπ μα στα παντα (μεχρι και τωρα) και τον Αγγελο και γενικα παικτες -διοικηση-ιβαν να τους σκιζεις..δειξε λιγο ελεος ρε φιλε..εντελως φιλικα αν και σου ξαναλεω οτι θα το παρεξηγησεις αυτο που σου λεω γιατι εισαι ψιλοθολωμενος αλλα αν το διαβασεις με καθαρο μυαλο κατσε και σκεψου λιγακι..μπορει να εισαι απο λιγο εως παρα πολυ αδικος σε πολλα πραγματα.
αν ηταν ετσι οπως τα λες θα ειχα βγει στο παιχνιδι με τηνξανθη και θα εκραζα αλλα δεν ειναι ετσι.
απλα ειναι κατι παιχνιδια που πονανε οπως το σημερινο,οπως με το βαζελο,οπως με τους πουθεναδες στα προκριματικα του γιουροπα.
οσο γι αυτο που λες για τους παικτες ειναι μεγαλο ψεμα γιατι την στηριξη που δειχνω σε παικτες εδω μεσα λιγοι την κανουν. ακομα ακομα και για παικτες οπως ο σπυροπουλος πρωτα εφτασε ο κομπος στο χτενι και μετα μιλησα αρνητικα. και μην πιανεσαι στην λεξη καλομαθημενα που χρησιμοποιησα για καποιους παικτες γιατι δεν εχει να κανει με αυτους.
δεν μπορω να εχω προβλημα απο τον τζανδαρακο για παραδειγμα που το παιδι θα κανει οτι μπορει γιατι ακομα οι δυνατοτητες του περιορισμενες ή απο τον σαλπι που απο την στιγμη που εχασε σε εκρηξη και ταχυτητα ειναι ενας παικτης πολυ περιορισμενων δυνατοτητων.
εχω ομως προβλημα πρωτα απο αυτους που ευθυνονται που αναγκαζεται η ομαδα και παιζει με αυτους
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Εγω τολμω να κανω προβλέψη οτι ο Μαντουρος μετά τον ΠΑΟΚ δεν θα παιξει ουτε στη Β' Ολλανδίας, ποσο μαλλον στον Αγιαξ. Ειναι ΤΟΣΟ ΑΡΓΟΣ που τα ριπλέϋ του τα βαζουν στο fast forward.
Εσεις λετε οτι τον αδικει ο Αγγελος. Λες και τον ηξερε και απο χθες ο Αγγελος και ηταν παρεξηγημενοι ή παιρνει μιζα απ τον Τσανδαρη :lol: για να τον βαζει βασικό.

Τον Φλεβαρη παντως εδω θα ειμαστε ολοι και θα φανει ποιος εχει δικιο.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Στο καλό

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι ντροπή να έχουμε στο ρόστερ παίκτες με αυτά τα βογραφικά (και τις αμοιβές) και μηδενική προσφορά, εδώ και 12 μήνες!
12 μήνες χωρίς να προσφέρουν τίποτε!
Στο καλό και να μην μας γράφετε!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ο μαντουρο ειναι το προβλημα και οχι ο τζανδαρης που δεν βλεπεται τα τελευταια παιχνιδια?ο προπονητης δεν φταει που δεν μπορεσε να τον βαλει στο rotation της ομαδας?αν ειναι να τον διωξει ας εχει κλεισει πρωτα τον αντικαταστατη του
giapas

Δημοσίευση από giapas »

από όλα τα σαλιγκάρια της βροχής , εγώ αγαπώ μόνο ένα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πάντως το παιχνίδι "φώναζε" χθες πως ο Μαντούρο έπρεπε να μπει νωρίτερα. Ή και να ξεκινήσει ακόμα.
Το να βάλεις αμυντικό μέσο στο 75' σε παιχνίδι που κυνηγάς το γκολ και μετά να τον κράξεις που έχασες, δεν το καταλαβαίνω...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Μακαρι το προβλημα στον ΠΑΟΚ να ηταν ο "Χοντρουλης" Μαντουρο.. και ο soft ΜΜ40.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

desperando έγραψε:
aisiodoksos έγραψε:Ε ναι μωρε σιγα ποιος αλλος προπονητης το κανει αυτο στον κοσμο? ενας ο Αγγελος , ενας ο ζοζε και παει λεγοντας..
φιλε μια συμβουλη αν και δεν θα την παρεις με καλο ματι αλλα με εντελως καλη θεληση θα σου πω το εξης..αφου οταν χανουμε σε χαλαει παρα πολυ τι το πιανεις το ρημαδι το πληκτρολογιο? Απο την μερα που πατησε ο Αγγελος το ποδι του ξανα στην Τουμπα ή βασικα απο την μερα που εφυγε ο Χουμπ καλο λογο δεν λες για την ομαδα και σκιζεις τον ΠΑΟΚ απο πανω εως κατω..ενταξει τοσα χρονια παρακολουθω το φορουμ αν και δεν ημουν μελος αλλα σε σχεση με περυσι ειναι λες και εχεις παθει μεταλλαξη..δεν γινεται περυσι (και εγω μαζι σου) να δικαιολογουσες στα παντα τον Χουμπ μα στα παντα (μεχρι και τωρα) και τον Αγγελο και γενικα παικτες -διοικηση-ιβαν να τους σκιζεις..δειξε λιγο ελεος ρε φιλε..εντελως φιλικα αν και σου ξαναλεω οτι θα το παρεξηγησεις αυτο που σου λεω γιατι εισαι ψιλοθολωμενος αλλα αν το διαβασεις με καθαρο μυαλο κατσε και σκεψου λιγακι..μπορει να εισαι απο λιγο εως παρα πολυ αδικος σε πολλα πραγματα.
αν ηταν ετσι οπως τα λες θα ειχα βγει στο παιχνιδι με τηνξανθη και θα εκραζα αλλα δεν ειναι ετσι.
απλα ειναι κατι παιχνιδια που πονανε οπως το σημερινο,οπως με το βαζελο,οπως με τους πουθεναδες στα προκριματικα του γιουροπα.
οσο γι αυτο που λες για τους παικτες ειναι μεγαλο ψεμα γιατι την στηριξη που δειχνω σε παικτες εδω μεσα λιγοι την κανουν. ακομα ακομα και για παικτες οπως ο σπυροπουλος πρωτα εφτασε ο κομπος στο χτενι και μετα μιλησα αρνητικα. και μην πιανεσαι στην λεξη καλομαθημενα που χρησιμοποιησα για καποιους παικτες γιατι δεν εχει να κανει με αυτους.
δεν μπορω να εχω προβλημα απο τον τζανδαρακο για παραδειγμα που το παιδι θα κανει οτι μπορει γιατι ακομα οι δυνατοτητες του περιορισμενες ή απο τον σαλπι που απο την στιγμη που εχασε σε εκρηξη και ταχυτητα ειναι ενας παικτης πολυ περιορισμενων δυνατοτητων.
εχω ομως προβλημα πρωτα απο αυτους που ευθυνονται που αναγκαζεται η ομαδα και παιζει με αυτους
ντεσπε μαλλον η πικρα σου σε κανει υπερβολικο.
ο ΠΑΟΚ διανυει μια μεταβατικη χρονια ακομα και πρωταθλημα να παρει.
η παρουσια τους εντος αγωνιστικου χωρου εχει ξεπερασει τις προσδοκιες του πιο αισιοδοξου.
το οτι αφησαν οπως λες την ομαδα να παιζει με αυτους εχει πολλες αναγνωσεις.πρωτον με αυτους εισαι πρωτος με 4 βαθμους απο το δευτερο που απολαμβανει σκανδαλωδη ευνοια.δευτερον ο σαββιδης ως αμπαλος με ποδοσφαιρο και πρωταθλημα μπανανιας δεν ηξερε πως να οργανωσει την ομαδα κ γι αυτο δημιουργηθηκε ολο αυτο.ηρθε ο νεος προεδρος και καποια πραγματα διορθωνονται σιγα σιγα.ακομα και ετσι ομως ο αναστασιαδης καταφερε να κρατησει την ομαδα συσπειρωμενη.σημαντικο.με χουμπ μεχρι και για το λαζαρ ειχαν βγει σεναρια επαφων του με τη ρουμανα πρωταθλητρια αν δεν κανω λαθος.τασεις φυγης απο πολλους.
και εμενα με χαλαει το οτι πας και ξεφτιλιζεις το gay στην εδρα του και μετα τρως 4 απο ξανθη.μου θυμιζει το παρελθον με τον αναστασιαδη που μετα απο μεγαλη εμφανιση σχεδον παντα εχανε ακομα και στο οικεγενειακο διπλο.αλλα οι αριθμοι προς το παρον δικαιωνουν σε μεγαλο βαθμο τις επιλογες του.οχι στο απολυτο προφανως αλλα το δικαιωνουν.πολυ πιο φτωχο ροστερ που το καλοκαιρι το ειχαμε καταδικασμενο ειναι πρωτο με διαφορα δυο αγωνων και σε κανει να πιστευεις στη δουλεια που γινεται ανεξαρτητα απο το τελικο αποτελεσμα.καταφερνει δηλαδη και ομαδα απο την αρχη να προσπαθει να χτισει και να φερνει και αποτελεσματα που εξασφαλιζουν μια σχετικη ηρεμια.υπεθυμιζω οτι ως εδω εφτασες με κατσε τζιολη κατσικα τζανδαρη σκονδρα σαλπιγγιδη.οχι με ινσαουραλντε νατχο λαζαρ στοχ κλπ.
τελος και εγω διαφωνω με τις δηλωσεις του τοσο για το δωσιμο παικτων οσο και με το οτι εκανε αλλαγες γιατι ακολουθουν τρια παιχνιδια,ματς προκρισης ηταν.αλλα απο την αλλη εβγαλε καποιους παικτες για να βαλει καποιους με πολυ βαρυτερα βιογραφικα και ψιλοξυνοντουσαν.οσο να πεις δε γινεται να μενουν παντα στο απυροβλητο.
ας ειμαστε ρεαλιστες και ας εχουμε υπομονη γιατι κακη δουλεια δε γινεται.μετα το σαντος ειναι οτι πιο ισορροπημενο εχουμε δει τα τελευταια χρονια και μαλιστα με το καλημερα χωρις να πρεπει να περιμενουμε εναμιση χρονο κοντευοντας να παθουμε εμφραγμα.
το ξαναλεω.η χρονια ειναι μεταβατικη ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα της.
και για να μην ειμαι και τελειως οφτοπικ(ζηταω κ συγνωμη δλδ) ο μαντουρο φετος ξεκινησε πολυ ορεξατος,σαφως αναγεννημενος και με την εμπιστοσυνη του προπονητη.επαιζε βασικος αφηνωντας εξω συχνα το τζιολη και κανοντας πραγματικα μεστες εμφανισεις.σε φαση που λεγαμε οτι πανω χτιζοταν σε μεγαλο βαθμο το κεντρο.μετα τον τραυματισμο εμφανιζεται πιο κακος απο οτι οταν πρωτοηρθε.βεβαια αν δεν ειχε τρυαματισμους πιστευω οτι δε θα ειχαμε κανενα προβλημα μαζι του.και νομιζω οτι η σκληροτητα της κριτικης ειναι λιγο υπερβολικη απεναντι του.σε αντιθεση με τον βελγοκυπριο φυσικα που και λιγα ειπε.
touboflo4

Δημοσίευση από touboflo4 »

Παιδιά το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο άθλημα φυσικής κατάστασης (και το λέω εγώ που είναι το αντικείμενό μου). Ο χ,ψ παίχτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τα χαρακτιστικά του ίδιου, αλλά και της συνθήκης του παιχνιδιού. Ο Μαντούρο τεχνικά και τακτικά είναι πολυ πάνω από το μέσο όρο της ομάδας, αλλά λόγω της φυσικής του κατάστασης (ενδεχομένως δεν έχει εξατομικευτεί το πρόγραμμα προπόνησης του) δεν μπορεί να χαλύπτει χώρους όπως ο Κάτσε πχ. Άμα θες να τον αξιοποιήσεις, βάζεις διπλα του έναν παίχτη με καλή αερόβια ικανότητα, για να καλύπτει χώρους. Δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις όταν όλη η ομάδα επιτήθεται, ο Μαντούρο και να δημιουργεί και να καλύπτει χώρους...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τεσπα. συγχύστηκα.

εν ολιγεις παντως, η αποψη μου ειναι οτι αυτοι οι δυο παιχτες φαγωθηκαν απο το προπονητικο τιμ. για τον α η β λογο που δεν ειναι αναγκη πλεον να το συζηταμε. κριμα παντως.

ελπιζω οσοι ερθουν στις θεσεις τους να στηριχτουν σωστα αυτη τη φορα.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 12 Δεκ 2014, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι ντροπή ο Μαδούρο να έχει φέτος λιγότερη προσφορά από τον Τζανδάρη. Δεν μ' ενδιαφέρει αν είναι τραυματίας. Εγώ ξερω ότι πληρώνεται πολλά και προσφέρει ελάχιστα. Και επειδή αυτή η ιστορία επαναλαμβάνεται εδώ και 12 μήνες, δεν θέλω να την ξαναδώ. Δεν μίλησε κανείς για εμπειρίες και για τεχνική. Για προσφορά μιλήσαμε. Όταν παίρνεις δεκαπλάσια αμοιβή απο έναν άλλο θα δέχεσαι και ανάλογη κριτική.
Το πρόβλημα όμως είναι πώς θα φύγει, γιατί έχει συμβόλαιο μέχρι 30.06.2016
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Αποστολε, ο Μαρτενς στα φιλικα ηταν απο τους καλυτερους σου παιχτες. ηταν βασικα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που εβγαζε και μια ασσιστ. εξηγησε μου τωρα το γιατι με το που ξεκινησαν τα επισημα επαιξε πρωτο αγωνα στο κυπελλο με Καλαμαρια χωρις μαλιστα να ειναι τραυματιας στο μεσοδιαστημα.

οσο δε για το Μαντουρο, επισης το καλοκαιρι φαινοταν οτι θα ειναι μια σταθερα, αλλα στα επισημα παλι ηταν παγκιτης μεχρι που τραυματιστηκε..... γιατι;
curtis

Δημοσίευση από curtis »

επρεπε να ξεκινησει χθες με κατσε κ τσανδαρη ελλειψη τζιολη,1γκολ θελαμε κ να μη φαμε.στην ιταλια αλλαξε ολη την ομαδα οταν μπηκε ειναι αδικημενος απο τον αγγελο.επαιζες λοιπον με αυτους τους 3 κ στο δευτερο εξω σαλπι κ δεξια γκολασα που κατι παραπανω μπορει να κανει απο τον σαλπι,ντριπλα,σεντρα κλπ.οσοι τον κραζετε κ εγω θελω περισσοτερα βεβαια απο εκεινον θυμηθειτε την εμφανιση μεσα στη φιορεντινα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”