8.Hedwiges Maduro

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από desperando »

sourmenetes έγραψε:Συνεχιζετε να το πατε αλλου επιτηδες...
Αλλο πραγμα ειπα εγω...
ΠΟιοι ειναι τα καλομαθημενα???ο κατσε και ο τζανδαρης και ο σαλπι???
Κρατηστε με 500+ τον μαντουρο που μα τον εφερε ο στεφενς για να οικονομησει ο γιοκας του.
Μην τον δωσετε, να παιξει μεχρι τελος χρονου αλλα 4-5ματς,γιατι στα υπολοιπα κατι θα εχει,και να λετε εχω παιχτη μπαλαδορο.
Βεβαια δεν παιζει γιατι μια ποναει,μια ειναι τραυματιας αλλα εχουμε λεφτα..
επειδη το καλομαθημενα το ειπα εγω να σου πω οτι τα καλομαθημενα ειναι ο τζανδαρης και ο σαλπι.
τωρα μονο με αυτο που λες για το ποιος κονομησε στην περιπτωση μαντουρο δειχνε ποσο μαυρα μεσανυχτα εχεις

εσυ πιστευεις οτι ο παικτης δεν επαιζε τοσο καιρο επειδη ειχε κατι?
απο το ματς με την φιορεντινα (που αλλαξε ολη την εικονα της ομαδας η εισοδος του) εχασε 3 (ολογραφως τρεις) προπονησεις. γιατι τον ειχε εξαφανισμενο ο προπονητης του ?

δεν πειραζει θα βλεπεις τον μαντουρο στον αγιαξ (ποιος αγιαξ μωρε) και θα λες ΄΄καλα σε μενα γιατι δεν επαιζε ετσι΄΄?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παμε να τα παρουμε απο την αρχη..
Ο maduro μαζι με τον τζιωλη ειναι οι καλυτεροι απο πλευρας τεχνικης.
ο maduro ξεκινησε βασικος στα πρωτα ματς με καλλονη,ζιμπρου,πλατανια και στον πλατανια τραυματιστηκε και μπηκε ο τζανδαρης ο οποιος πηρε αρκετα ματς.

ο maduro ποτε ξαναεπανηλθε???Λιγο πριν τη φιορεντινα.
Δηλαδη περασαν περιπου 2μηνες για να ξαναπαιξει.
Και μετα ξαναεβγαλε προβλημα.
Και απο περυσι που ηρθε εχει ξανατραυματιστε αλλες 2 φορες.

Εγω τι να περιμενω???
Αυτο απαντησε μου.Του δινουμε 500χιλ.,γιατι να μην φυγει και να παρω μια παιχταρα και να εχω στον παγκο τον τζανδαρη να μου δινει βοηθειες???

Αυτο λεω τοση ωρα...
Και αν συγκρινα κατι ειναι η διαθεση που δειχνει ο παιχτης...
Αναφορικα με την ποιοτητα,συμφωνω οτι μη εχοντας η υπολοιπη ομαδα μπολικη ποιοτητα δεν μπορουν να βρεθουν.Το ψιλοδεχομαι...
Ο ρατς,ο μακ,ο φακ που αναμφισβητητα εχουν ποιοτητα πως την εβγαλα κατευθειαν στο γηπεδο??

Αρα εσυ despe Θεωρεις οτι τον αδικει ο Αγγελος...
Ας εχω μαυρα μεσανυχτα εγω για το ποιος κονομησε..Δεν με προβληματιζει αυτο.
Και ας δω το μαντουρο να παιζει στον Αγιαξ,,,Μακαρι να δω τι χανουμε.
McLaren-London

Δημοσίευση από McLaren-London »

sourmenetes έγραψε:Συνεχιζετε να το πατε αλλου επιτηδες...
Αλλο πραγμα ειπα εγω...
ΠΟιοι ειναι τα καλομαθημενα???ο κατσε και ο τζανδαρης και ο σαλπι???
Κρατηστε με 500+ τον μαντουρο που μα τον εφερε ο στεφενς για να οικονομησει ο γιοκας του.
Μην τον δωσετε, να παιξει μεχρι τελος χρονου αλλα 4-5ματς,γιατι στα υπολοιπα κατι θα εχει,και να λετε εχω παιχτη μπαλαδορο.
Βεβαια δεν παιζει γιατι μια ποναει,μια ειναι τραυματιας αλλα εχουμε λεφτα..
Αυτό με τον γιο του Στέφενς από πού το ξέρεις? Είναι αντίστοιχο του φταίνε οι: Αμερικανοί-Τραπεζίτες-Ευρωπαϊκή Ένωση- Γερμανία- Διαιτητές-Αγωνιστικός χώρος- Αέρας- Η αδελφή της η κ@ριολ@- η φίλη της η ψ@λ@? Αν είναι κάτι ανακοινωμένο επίσημα παρακαλώ δεχτείτε το παραπάνω ως χιούμορ (έτσι και αλλιώς) και ζητώ συγγνώμη (σοβαρά). Αν δεν είναι κάτι επίσημο τότε για ποιο λόγο χρήζει “κατασκευασμένου επιχειρήματος” η, μέχρι κάποιου σημείου, σωστή επιχειρηματολογία σου?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καπου στη μεση ειναι η αλήθεια για μένα.Και δε πήραν πολλές ευκαιρίες αλλα και σε όσες πήραν δεν εδειξαν την αξία τους ειδικά για Μάρτενς.Ο Μαντούρο όντως πολλά προβλήματα τραυματισμών.Ντέσπε ,για ποιό λόγο πιστεύεις οτι ο Αγγελος δεν ήθελε 2 παίκτες που θεωρητικά θα μπορούσαν να ανεβάσουν την ομάδα σε θέματα που πονάει (πχ τελική πάσα με Μαρτενς)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 12 Δεκ 2014, 02:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Συγγνωμη λαθος δικο μου...
Το παιρνω πισω...
Αντιστοιχα ομως οταν θα ακουσω για το βρυζα θα θελησω να μου τα δικαιολογησετε.
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

McLaren-London έγραψε:
mitsotakis έγραψε:
McLaren-London έγραψε:
Ρε παιδιά δεν μπορώ θα σκάσω τόσο καιρό. Βάζει για 15 λεπτά ΑΜΗΝΤΙΚΟ ΜΕΣΟ που ΠΡΟΦΑΝΩΣ του λέει να κρατήσει κέντρο αφού τον έβαλε στη θέση του Κάτσε και αφού ο φιλότιμος Τζανδάρης έχει κουραστεί, σε ένα ακόμα ούτος η άλλως κακό του παιχνίδι (ή άπλα καλό του, με βάση το ποδόσφαιρο που ξέρει) και βγαίνει ο κόσμος και ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και ζητάνε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ? Να κάνει ποιο πράγμα που ΔΕΝ έκανε, ή που έκαναν άλλοι στη θέση του? Η μάχη κατά της πραγματικότητας θα κερδηθεί αδέλφια. Έξω οι ΧΟΝΤΡΟΙ από τον ΠΑΟΚ…..

Τον αδικείς όταν τον συγκρίνεις με τον Τζανδάρη που τρέχει ακατάπαυστα 90 λεπτά και μάχεται σαν κομάντο αυτοκτονίας.
Ναι, άλλωστε, στη θέση του Τζανδάρη το βασικό χαρακτηριστικό είναι το αυτοκτονικό ταμπεραμέντο. Τώρα το ότι ΑΦΟΥ τρέξει δεν ξέρει (ακόμα τουλάχιστον) τι να κάνει τη μπάλα (ΕΑΝ την κερδίσει), νομίζω και εγώ ότι δεν έχει σημασία σε έναν μέσο….
Αυτό βλέπεις εσύ. Το ότι παίζει την μπάλα με τη μία δε σημαίνει πως δεν ξέρει τι να την κάνει. Το ότι μπορεί να βρεθεί από τη μία περιοχή στην άλλη στην ίδια φάση και να βάλει και γκολ όπως με το γαύρο, δε μετράει επίσης.

Το να παριστάνεις τη σημαδούρα στο κέντρο προφανώς είναι πιο σημαντικό κατά την άποψή σου.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

sourmenetes έγραψε:Παμε να τα παρουμε απο την αρχη..
ο maduro ξεκινησε βασικος στα πρωτα ματς με καλλονη,ζιμπρου,πλατανια και στον πλατανια τραυματιστηκε και μπηκε ο τζανδαρης ο οποιος πηρε αρκετα ματς.

ο maduro ποτε ξαναεπανηλθε???Λιγο πριν τη φιορεντινα.ενα μηνα πριν την φιορεντινα επανηλθε στον κανονικο ρυθμο προπονησεων
Και μετα ξαναεβγαλε προβλημα.κακωση στην γαμπα εβγαλε (χτυπημα) τρεις προπονησεις εχασε και ακανε χαλαρωμα και αποθεραπια. καλο το παραμυθι καποιων (δεν εννοω καποιον απο εδω μεσα )αλλα δεν εχει δρακο
Και απο περυσι που ηρθε εχει ξανατραυματιστε αλλες 2 φορες. ο μακ ποσες φορες τραυαμτιστηκε?ο ρατς? ο γκολασα? ο φακουντο? ο τζιολης?

Εγω τι να περιμενω???
Αυτο απαντησε μου.Του δινουμε 500χιλ.,γιατι να μην φυγει και να παρω μια παιχταρα και να εχω στον παγκο τον τζανδαρη να μου δινει βοηθειες???γιατι με 8/10 παικτες που παιρνουν αυτα τα λεφτα και ειναι παικτουρες ειτε θα τους ριξει εξ αρχης ακυρο ο προπονητης ειτε μετεπειτα. δεν ειναι τυχαιο οτι μπορει να παιζει μονο με τζανδαριδες και παπαγιανοπουλους. η χαρα του σαββιδη ειναι ο ανθρωπος

Αυτο λεω τοση ωρα...
Και αν συγκρινα κατι ειναι η διαθεση που δειχνει ο παιχτης...πανε παιξε εθνικη ολλανδιας,παιξε βαλενθια ,αγιαξ και σεβιγια και μετα βλεπε οτι ο προπονητη σου δεν σε βαζει να παιξεις (ενω δεν σε αφησαν να πας στην αγαπημενη σου ομαδα που θα επαιζες και τσου λου) για να βαζει καποιο παιδι που ακομα δεν ξερει καλα καλα τα βασικα της μπαλας και μετα ελα να μου πεις ποια θα ηταν η δικια σου συμπεριφορα
Αναφορικα με την ποιοτητα,συμφωνω οτι μη εχοντας η υπολοιπη ομαδα μπολικη ποιοτητα δεν μπορουν να βρεθουν.Το ψιλοδεχομαι...
Ο ρατς,ο μακ,ο φακ που αναμφισβητητα εχουν ποιοτητα πως την εβγαλα κατευθειαν στο γηπεδο??

Αρα εσυ despe Θεωρεις οτι τον αδικει ο Αγγελος...καταφορα και θα το δεις απο τον ιανουαριο αν θες στην νεα του ομαδα
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Χαλαρώστε λίγο για τον Μαντουρο μιλαμε οχι για τον Τσαβι...τα προβληματα που εβγαλε απο οσο μπορω να γνωριζω ειναι πολλα παραπανω απο 2...συνεχης παραπονα για πονους και χιλια δυο...και εκει πηγαινε η δηλωση του Αγγελου για το πονακια κτλ κτλ.
McLaren-London

sourmenetes έγραψε:Παμε να τα παρουμε απο την αρχη..

ο maduro ποτε ξαναεπανηλθε???Λιγο πριν τη φιορεντινα.
Και μετα ξαναεβγαλε προβλημα.
Και απο περυσι που ηρθε εχει ξανατραυματιστε αλλες 2 φορες.

Εγω τι να περιμενω???
Αυτο απαντησε μου.Του δινουμε 500χιλ.,γιατι να μην φυγει και να παρω μια παιχταρα και να εχω στον παγκο τον τζανδαρη να μου δινει βοηθειες???

Αυτο λεω τοση ωρα...
Και αν συγκρινα κατι ειναι η διαθεση που δειχνει ο παιχτης...

Αρα εσυ despe Θεωρεις οτι τον αδικει ο Αγγελος...
Εδώ για μένα, αν μου επιτρέπεις, έχεις 600% δίκιο. ΑΛΛΑ, 1) υπάρχουν απορίες, θεωρώ, σε πολύ κόσμο για το πώς είναι δυνατόν να μην τον βάζει συχνά σε αγώνες , όταν ΔΕΝ είναι τραυματίας. 2) με 500 χιλιάρικα 29 χρόνο διεθνή με βιογραφικό FIR και μόνον, Τούμπας,* που να είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα βγει ΠΑΝΤΑ , δεν νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε. Αλλά οκ, γιατί να μην το προσπαθήσουμε. Θα βρούμε όμως του 8 , που λες και εσύ, έστω εν δυνάμει (αν και διαφωνώ ότι είναι εν δυνάμει, μόνο σε σχέση με το τι έχουμε) ή θα είναι του 5 με 6 με 500 χιλιάρικα?

*Βιογραφικό FIR Τούμπας είναι του παίκτου (!) που με βάσει το βιογραφικό του, ούτε με αεροπλάνο πάνω από την Τούμπα δεν θα περνούσε, όχι να παίξει κιόλας. :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

kataramenos5 έγραψε:Καπου στη μεση ειναι η αλήθεια για μένα.Και δε πήραν πολλές ευκαιρίες αλλα και σε όσες πήραν δεν εδειξαν την αξία τους ειδικά για Μάρτενς.Ο Μαντούρο όντως πολλά προβλήματα τραυματισμών.Ντέσπε ,για ποιό λόγο πιστεύεις οτι ο Αγγελος δεν ήθελε 2 παίκτες που θεωρητικά θα μπορούσαν να ανεβάσουν την ομάδα σε θέματα που πονάει (πχ τελική πάσα με Μαρτενς)
η προπονητικη φιλοσοφια του αγγελου βασιζεται στο παμε παλικαρια κατι που ειναι τελειως ξενο σε εναν βορειοευρωπαιο ποδοσφαιριστη.
το να πεις στον Χ μαντουρο και στον Χ μαρτενς πρινμπει να παιξει ¨ εισαι ο καλυτερος μπες και μαμα τους¨ ειναι κατι που μπορεινα τους κανει και να γελασουν,σε εναν βαλκανιο και δει ελληνα μπορεις να τον κανεις να παρει το πιο δυσκολο ντερμι χωρις να κανει ουτε μια προπονηση απλα δειχνοντας τους καθε μερα του 300 και το ροκι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τα ισοπεδώνεις όλα τώρα .Δεν ειναι έτσι.Δεν ειναι μονο πάμε παλικάρια.Τες πα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

οκ ναι ξεχασα ειναι και ολοι μπορουν παιξουν σε ολες τις θεσεις.
McLaren-London

Ναι, άλλωστε, στη θέση του Τζανδάρη το βασικό χαρακτηριστικό είναι το αυτοκτονικό ταμπεραμέντο. Τώρα το ότι ΑΦΟΥ τρέξει δεν ξέρει (ακόμα τουλάχιστον) τι να κάνει τη μπάλα (ΕΑΝ την κερδίσει), νομίζω και εγώ ότι δεν έχει σημασία σε έναν μέσο….[/quote]

Αυτό βλέπεις εσύ. Το ότι παίζει την μπάλα με τη μία δε σημαίνει πως δεν ξέρει τι να την κάνει. Το ότι μπορεί να βρεθεί από τη μία περιοχή στην άλλη στην ίδια φάση και να βάλει και γκολ όπως με το γαύρο, δε μετράει επίσης.

Το να παριστάνεις τη σημαδούρα στο κέντρο προφανώς είναι πιο σημαντικό κατά την άποψή σου.[/quote]

Με τη μια παίζει τη μπάλα ο Τζανδάρης ??? Και το γκολ με τον Γαύρο, που όντως είναι άξιο λόγου, τον κάνει αξιόλογο παίχτη? Το ΈΝΑ γκολ?? Οκ τότε πάω πάσο. Οι χαρακτηρισμοί σημαδούρα κλπ προέρχονται μετά από προσεκτική ανάλυση, αντίστοιχη της ανάλυσης της αξίας του ΟΠΟΙΟΥ παίκτη με βάση ΕΝΑ γκολ, φαντάζομαι.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Ε ναι μωρε σιγα ποιος αλλος προπονητης το κανει αυτο στον κοσμο? ενας ο Αγγελος , ενας ο ζοζε και παει λεγοντας..
φιλε μια συμβουλη αν και δεν θα την παρεις με καλο ματι αλλα με εντελως καλη θεληση θα σου πω το εξης..αφου οταν χανουμε σε χαλαει παρα πολυ τι το πιανεις το ρημαδι το πληκτρολογιο? Απο την μερα που πατησε ο Αγγελος το ποδι του ξανα στην Τουμπα ή βασικα απο την μερα που εφυγε ο Χουμπ καλο λογο δεν λες για την ομαδα και σκιζεις τον ΠΑΟΚ απο πανω εως κατω..ενταξει τοσα χρονια παρακολουθω το φορουμ αν και δεν ημουν μελος αλλα σε σχεση με περυσι ειναι λες και εχεις παθει μεταλλαξη..δεν γινεται περυσι (και εγω μαζι σου) να δικαιολογουσες στα παντα τον Χουμπ μα στα παντα (μεχρι και τωρα) και τον Αγγελο και γενικα παικτες -διοικηση-ιβαν να τους σκιζεις..δειξε λιγο ελεος ρε φιλε..εντελως φιλικα αν και σου ξαναλεω οτι θα το παρεξηγησεις αυτο που σου λεω γιατι εισαι ψιλοθολωμενος αλλα αν το διαβασεις με καθαρο μυαλο κατσε και σκεψου λιγακι..μπορει να εισαι απο λιγο εως παρα πολυ αδικος σε πολλα πραγματα.
captaincaptain

Δημοσίευση από captaincaptain »

Είχα γράψει κ παλιότερα ότι η ομάδα δεν μπορεί να αξιοποιήσει τις
μεταγραφές έχει κάνει 40 τα τελευταία χρόνια κ μόνο ο Βίτορ παίζει
βασικός, οι περιπτώσεις Μαντούρο κ Μαάρτενς δείχνουν ακριβώς αυτό,
δε γίνεται να μην παίζουν βασικοί οι μεταγραφές αλλιώς δεν πρέπει να γίνονται,
είναι πραγματικά τραγικό τόσα λεφτά, και αποτέλεσμα μηδέν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”