Π.Α.Ο.Κ. - Guingamp 1-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Guingamp 1-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Αδερφέ ανέφερα οτι ήταν αρνητικοί και οι Τζαβέλλας-Ρατς, δεν εχω κόλλημα με τον Σαλπιγγίδη. Τα στοιχεία που έχει πλέον δεν τον καθηστούσαν χρησιμο στο παιχνί. Τακτικά ειχαμε θέματα στο πως να βγάλουμε την μπάλα, όταν δεχόμασταν πίεση στην πρώτη πάσα. Στο πρώτο ημίχρονο (που για μένα εκεί χάθηκε το παιχνίδι) δεν υπήρχε μέσος να μεταφέρει ψυχραιμα την μπάλα ανάμεσα στις 2 ζώνες του αντιπάλου.[/quote]
Καμια σχεση αρα αυτο που λες με τον κοντο. Άρα έλειπε ο Τζιολης η έπρεπε να μπει πιο μπροστα ο Μαντουρο. Ο κοντος τι κακο έκανε? Που πίεσε μονος του και έπαιρνε την μπάλα και δεν είχε ουτε μια βοήθεια. Ο σκονδρας ήταν απών.
Καμια σχεση αρα αυτο που λες με τον κοντο. Άρα έλειπε ο Τζιολης η έπρεπε να μπει πιο μπροστα ο Μαντουρο. Ο κοντος τι κακο έκανε? Που πίεσε μονος του και έπαιρνε την μπάλα και δεν είχε ουτε μια βοήθεια. Ο σκονδρας ήταν απών.
Τόσο μπορούσαμε, τόσα κάναμε. Χάσαμε δυο φορες από τους Γάλλους. Η βαθμολογία στον όμιλο αντικατοπτρίζει το φετινό μας επίπεδο - ως μέσο ορο βεβαια σε όλη τη διάρκεια της χρονιας.
- hasio_john
Αυτή η μαμημένη κεφαλιά του Κλάους στο δοκάρι και μετά πάνω στον τερματά είναι το κομβικό σημείο!
Ένα μαμημένο χιλιοστό κάτω και τώρα θα υμνούσαμε ακόμα και τον νερουλά της ομάδας.
Τώρα κράξιμο και μίρλα! Το πράγμα ήταν ολοφάνερο! Έβλεπες τους Γάλλους να τρέχουν σαν μηχανάκια πάνω κάτω και τους δικούς μας που παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι, να έχουν κλατάρει! Αν δεν μπει στο χέρι στο πορτοφόλι Ιβάν, προκοπή δεν θα δούμε! ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ για να ηρεμήσουμε..
Υ.γ. Ρε σεις, πάχυνε ο Μαντούρο ή από το εγκεφαλικό τα έβλεπα αλλιώς?
Όλοι ΠΑΟΚ μάγκες! Με καλές μεταγραφές ΔΕΝ το χάνουμε το πρωτάθλημα...
Ένα μαμημένο χιλιοστό κάτω και τώρα θα υμνούσαμε ακόμα και τον νερουλά της ομάδας.
Τώρα κράξιμο και μίρλα! Το πράγμα ήταν ολοφάνερο! Έβλεπες τους Γάλλους να τρέχουν σαν μηχανάκια πάνω κάτω και τους δικούς μας που παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι, να έχουν κλατάρει! Αν δεν μπει στο χέρι στο πορτοφόλι Ιβάν, προκοπή δεν θα δούμε! ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ για να ηρεμήσουμε..
Υ.γ. Ρε σεις, πάχυνε ο Μαντούρο ή από το εγκεφαλικό τα έβλεπα αλλιώς?

Όλοι ΠΑΟΚ μάγκες! Με καλές μεταγραφές ΔΕΝ το χάνουμε το πρωτάθλημα...

Εγώ δε ξέρω ποσά εκατομμύρια μπατζετ έχουν και σε πια θέση ειναι. Αυτο που είδα και στα δυο ματς ειναι οτι ήταν δυο ταχύτητες πανω απο οποιαδήποτε Ελληνική ομαδα. Εμεις σ αυτο το κομμάτι πάσχουμε ειδικά για το επίπεδο της Ευρώπης. Μακάρι αυτο να διορθωθεί τον Γενάρη. Όπως είπε και ένας φίλος η ομαδα ειναι σκασμενη και δεν εχει βοήθεια απο παιχτες που ερχοντε απο τον πάγκο καθόλου. Τώρα αυτά περί ντροπής νομίζω ειναι άστοχα. Tο σχόλιο για Στεφενς που με την αφέλεια που τον διέκρινε ειδικά στα παιχνιδια στην Ευρώπη παιζει να ήταν 0-4 στο ημίχρονο. Αυτο που πρεπει να κρατήσουμε απο την Ευρώπη ειναι οτι πρεπει οι αδυναμίες που δείξαμε σ αυτά τα 6 παιχνιδια να ειναι μπούσουλας για τις μεταγρΑφες του Γενάρη. Αυτά, εύχομαι του χρόνου να κουνιέται ασπρόμαυρο σεντόνι στο κέντρο 
Sent from my iPhone using Tapatalk

paoki1985 έγραψε:Αδερφέ ανέφερα οτι ήταν αρνητικοί και οι Τζαβέλλας-Ρατς, δεν εχω κόλλημα με τον Σαλπιγγίδη. Τα στοιχεία που έχει πλέον δεν τον καθηστούσαν χρησιμο στο παιχνί. Τακτικά ειχαμε θέματα στο πως να βγάλουμε την μπάλα, όταν δεχόμασταν πίεση στην πρώτη πάσα. Στο πρώτο ημίχρονο (που για μένα εκεί χάθηκε το παιχνίδι) δεν υπήρχε μέσος να μεταφέρει ψυχραιμα την μπάλα ανάμεσα στις 2 ζώνες του αντιπάλου.
Καμια σχεση αρα αυτο που λες με τον κοντο. Άρα έλειπε ο Τζιολης η έπρεπε να μπει πιο μπροστα ο Μαντουρο. Ο κοντος τι κακο έκανε? Που πίεσε μονος του και έπαιρνε την μπάλα και δεν είχε ουτε μια βοήθεια. Ο σκονδρας ήταν απών.[/quote]
Από τα μισα του δευτέρου ημιχρόνου, κατά την άποψή μου, δεν είχε θέση ο Σαλπιγγίδης στο παιχνίδι. Αν θυμάμαι καλά κιόλας έχει ένα χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού. Άμα ξαναδείς το παιχνίδι στο τελευταίο 20 λεπτο είχε μείνει από δυνάμεις.
Αν και συνηθως αδερφε διαφωνουμε. Σημερα για μενα εχεις το καλυτερο σχολιο.chrisg4 έγραψε:Εγώ δε ξέρω ποσά εκατομμύρια μπατζετ έχουν και σε πια θέση ειναι. Αυτο που είδα και στα δυο ματς ειναι οτι ήταν δυο ταχύτητες πανω απο οποιαδήποτε Ελληνική ομαδα. Εμεις σ αυτο το κομμάτι πάσχουμε ειδικά για το επίπεδο της Ευρώπης. Μακάρι αυτο να διορθωθεί τον Γενάρη. Όπως είπε και ένας φίλος η ομαδα ειναι σκασμενη και δεν εχει βοήθεια απο παιχτες που ερχοντε απο τον πάγκο καθόλου. Τώρα αυτά περί ντροπής νομίζω ειναι άστοχα. Tο σχόλιο για Στεφενς που με την αφέλεια που τον διέκρινε ειδικά στα παιχνιδια στην Ευρώπη παιζει να ήταν 0-4 στο ημίχρονο. Αυτο που πρεπει να κρατήσουμε απο την Ευρώπη ειναι οτι πρεπει οι αδυναμίες που δείξαμε σ αυτά τα 6 παιχνιδια να ειναι μπούσουλας για τις μεταγρΑφες του Γενάρη. Αυτά, εύχομαι του χρόνου να κουνιέται ασπρόμαυρο σεντόνι στο κέντρο
Μετά από αυτά που είπε ο Άγγελος στις δηλώσεις πιστεύω ότι Μάρτενς-Μαντούρο σήμερα (ευτυχώς) μας τελείωσαν. Σταματήστε να κράζετε για σήμερα. Πρέπει να βγάλουμε καλά το Δεκέμβρη. Είναι πολύ κρίσιμο να κάνουμε τρεις νίκες και επιτέλους η ομάδα να ξεκουραστεί!
Φυσιολογική ήττα χωρίς να σημαινει οτι δεν θα μπορούσε να έρθει η νίκη.
Σκασμένο ρόστερ χωρις
- κεντρικό αμυντικό που θα μπορούσε να δινει ηρεμία και σιγουριά πίσω
- χάφ που θα επρεπε να παίξει στην θέση των σκασμένων Γκολάσα-Τσανδαρη
- 0 πλάγιο επιθετικό όσο φιλότιμος και αν ηταν ο Σαλπι
Πλεον είναι ξεκάθαρο πως οι βολές ανήκουν και μονο στην διόικηση που πρεπει αυριο να ΠΛΗΡΩΣΕΙ για να φέρει παίκτες.
Υ.Γ. Αλήθεια στην αγορα τις Γαλλίας υπάρχουν εξαιρετικοί παικτες(βλέπε ακομη και σε μια ΓΚινγκαμπ που βολοδέρνει στο Championat)
Σκασμένο ρόστερ χωρις
- κεντρικό αμυντικό που θα μπορούσε να δινει ηρεμία και σιγουριά πίσω
- χάφ που θα επρεπε να παίξει στην θέση των σκασμένων Γκολάσα-Τσανδαρη
- 0 πλάγιο επιθετικό όσο φιλότιμος και αν ηταν ο Σαλπι
Πλεον είναι ξεκάθαρο πως οι βολές ανήκουν και μονο στην διόικηση που πρεπει αυριο να ΠΛΗΡΩΣΕΙ για να φέρει παίκτες.
Υ.Γ. Αλήθεια στην αγορα τις Γαλλίας υπάρχουν εξαιρετικοί παικτες(βλέπε ακομη και σε μια ΓΚινγκαμπ που βολοδέρνει στο Championat)
Yep, ακριβως αυτο ειπε. Οι ολλανδοι φευγουν, και το ροστερ δε φτανει δηλαδη μεταγραφες.ABALAEA2 έγραψε:Μετά από αυτά που είπε ο Άγγελος στις δηλώσεις πιστεύω ότι Μάρτενς-Μαντούρο σήμερα (ευτυχώς) μας τελείωσαν. Σταματήστε να κράζετε για σήμερα. Πρέπει να βγάλουμε καλά το Δεκέμβρη. Είναι πολύ κρίσιμο να κάνουμε τρεις νίκες και επιτέλους η ομάδα να ξεκουραστεί!
Αιντε να ησηχασουν μερικοι με την μαλακια οτι θα βγει ο ΑΑ και θα πει μια χαρα ειναι η ομαδα δε θελω μεταγραφες

Όσο και να παιζαμε δεν θα τους κερδίζαμε κατι πολυ απλά ηταν καλύτεροι. Τίποτε παραπάνω τίποτε λιγότερο.
Το μπινελίκι και το κράξιμο που έφευγε απο την κερκίδα ηταν αλλο πράγμα σήμερα...
Το μπινελίκι και το κράξιμο που έφευγε απο την κερκίδα ηταν αλλο πράγμα σήμερα...
- mitsotakis
Φάνηκε από το παιχνίδι της Γαλλίας πως αυτή η ομάδα μας έχει. Είναι μια ταχύτητα πάνω με καλύτερες μονάδες από 'μάς. Εμείς μπορούσαμε να επιβάλλουμε ένα αργό παιχνίδι με Τζιόλη ,που έλλειψε σήμερα ,και να περιμένουμε να έρθει κάποια στιγμή το γκολ. Αλά Σάντος φάση δηλαδή. Μόνο έτσι.
Είναι εμφανές ότι λείπει η ποιότητα στην επίθεση, ο παίκτης που θα κάνει το κάτι παραπάνω. Μια ντρίπλα ,μια καθετη πάσα, κάτι μη προβλέψιμο. Και αυτό φαίνεται όταν συναντάμε δυνατό αντίπαλο.
Ιβάν κάνε καμιά μεταγραφή . Ρώτα πόσα θέλουν για τον Μποβί . Δώσ' τους και Μαντούρο- Μάρτενς δώρο.
Είναι εμφανές ότι λείπει η ποιότητα στην επίθεση, ο παίκτης που θα κάνει το κάτι παραπάνω. Μια ντρίπλα ,μια καθετη πάσα, κάτι μη προβλέψιμο. Και αυτό φαίνεται όταν συναντάμε δυνατό αντίπαλο.
Ιβάν κάνε καμιά μεταγραφή . Ρώτα πόσα θέλουν για τον Μποβί . Δώσ' τους και Μαντούρο- Μάρτενς δώρο.
Να συμπληρώσω ότι ο Άγγελος κάνει το καλύτερο που μπορεί και έχει κάνει τεράστια δουλειά να μας φτάσει να ονειρευόμαστε. Κάνω μια κριτική, αλλά προς θεού δεν κράζω - εξάλλου ήμουν και είμαι Αγγελόσκυλο. Όσο για το ροτέισον, δεν το κάνει γιατί φάνηκε ότι φοβάται τις αντιδράσεις σε περίπτωση ήττας.
Ας κάνουμε 1 γαμωήττα και να έχουμε υγειής παίκτες λέω εγώ παρά να διαιωνίζουμε σε κάθε αγώνα το πρόβλημα.
Ας κάνουμε 1 γαμωήττα και να έχουμε υγειής παίκτες λέω εγώ παρά να διαιωνίζουμε σε κάθε αγώνα το πρόβλημα.
- sourmenetes
- Moderator
Κλασσικο ντεφορμαρισμα ομαδας του Αναστασιαδη το Δεκεμβριο..το κακο ειναι οτι δεν πρεπει να εχουμε απωλειες και να παμε σαν πρωτοι για διακοπες..Για το σημερινο ματς δεν εχω να πω και τπτ,το ψιλοπεριμενα να πω την αληθεια..παμε παρακατω.
Υ.Γ Εχουμε βαλει κανενα γκολ απο στημενο φετος? (περα απ τα απευθειας φαουλ)
Υ.Γ Εχουμε βαλει κανενα γκολ απο στημενο φετος? (περα απ τα απευθειας φαουλ)
- PAOK_Antarctica
Από τη μία "τόσο μπορεί αυτή η ομάδα, τόσο κάνει" (αποκλεισμός από όμιλο με μια λευκορωσική και τον προτελευταίο της Γαλλίας)
Από την άλλη "πάμε για πρωτάθλημα".
Αποφασίστε, γιατί αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί. Αν δεν μπορείς να προκριθείς σε αυτόν τον όμιλο, πως μπορείς να περιμένεις να βγεις πρώτος σε έναν πιο δύσκολο μαραθώνιο όπως το πρωτάθλημα;
Το ότι είναι καλύτερη ομάδα οι Γάλλοι θα το δεχόμουν αν το σημερινό ήταν η εξαίρεση στην εικόνα που έχουμε τελευταία και απλά αυτοί παίζαν καλύτερα. Έχουμε δεχτεί όμως 9 γκολ στα τελευταία 4 ματς και πέρα από τον γαύρο η εικόνα μας είναι κάκιστη. Δεν είναι οι Γάλλοι ανεβασμένοι, εμείς πέσαμε απότομα.
Από την άλλη "πάμε για πρωτάθλημα".
Αποφασίστε, γιατί αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί. Αν δεν μπορείς να προκριθείς σε αυτόν τον όμιλο, πως μπορείς να περιμένεις να βγεις πρώτος σε έναν πιο δύσκολο μαραθώνιο όπως το πρωτάθλημα;
Το ότι είναι καλύτερη ομάδα οι Γάλλοι θα το δεχόμουν αν το σημερινό ήταν η εξαίρεση στην εικόνα που έχουμε τελευταία και απλά αυτοί παίζαν καλύτερα. Έχουμε δεχτεί όμως 9 γκολ στα τελευταία 4 ματς και πέρα από τον γαύρο η εικόνα μας είναι κάκιστη. Δεν είναι οι Γάλλοι ανεβασμένοι, εμείς πέσαμε απότομα.