Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από desperando »

αφορμη παιρνω απο ενα σχολιο του τσακαλεα στο φεισμπουκ οπου εγραψε το παρακατω

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την ιστορική φωτογραφία της μεταγραφικής σύσκεψης. Εκείνη τη μέρα, ο ΠΑΟΚ είχε 28 βαθμούς με 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Και τώρα; Πάλι ο ΠΑΟΚ έχει 28 βαθμούς με 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Η ουσία είναι μια. Ακόμα δεν μάθαμε ποιος είναι ο κύριος με τα γυαλιά ηλίου....

οποιος νομιζει οτι εχουμε καταφερει κατι εως τωρα γελιεται.
και περσι ημασταν στο ιδιο σημειο με φετος με την συμπληρωση του 1/3 του πρωταθληματος αλλα κανεις δεν το θυμαται αυτο. ολοι θυμουνται την καταληξη και η καταληξη ηταν τραγικη.
ας ελπισουμε ολοι τους να το εχουν καταλαβει αυτο και να ειναι σοφοτεροι φετος,απο τον μεγαλομετοχο εως τον απλο οπαδο

υγ μπορει να ειναι λιγο οφ τοπικ η αναρτηση εδω αλλα επελεξα για πολλουε λογους να την τοποθετησω στο παρον τοπικ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εχω καταφερει με το 1/3 του μπατζετ να εχω τους ιδιους βαθμους...
Εχω μια ομαδα που ποναει οταν παιζει και οχι τουριστες που βλεπουν τον ΠΑΟΚ μονο σαν κονομα..
Αυτα και μονο μου φτανουν.
Και πολλα αλλα ακομα..
Αλλα μονο οτι βλεπω παιχτες που γουσταρουν μου αρκει απο το να βλεπω πριμαντονες και εκτος και εντος παγκου.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

astronaut έγραψε:** Κι ας μην ξεχνάμε τα πονταλάκια που δίνει κάθε νίκη και η πρόκριση απ'τον όμιλο. Θα'ναι μεγάλη υπόθεση να'μαστε στους ισχυρούς αν παίξουμε προκριματικά Τσου Λου...
Τα πονταλάκια είναι το κυριότερο.Με 2 νίκες και υπό προυποθέσεις,μπορούμε 1ο γκρουπ δυναμικότητας στο Europa,
3o στο champions league
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

sourmenetes έγραψε:Εχω καταφερει με το 1/3 του μπατζετ να εχω τους ιδιους βαθμους...
Εχω μια ομαδα που ποναει οταν παιζει και οχι τουριστες που βλεπουν τον ΠΑΟΚ μονο σαν κονομα..
Και πολλα αλλα ακομα..
Αλλα μονο οτι βλεπω παιχτες που γουσταρουν μου αρκει απο το να βλεπω πριμαντονες και εκτος και εντος παγκου.
γιατι ποιο ηταν το μπατζετ σου περσι τετοιο καιρο?
ποιοι ηταν οι παικτες με τα μεγαλα συμβολαια? ο κατσουρανης με τα 3 κατοσταρικα,ο σαλπ που απο περσι εχει το ιδιο συμβολαιο,ο λουκας με τα 3,5 κατοσταρικα,ο λαζαρ ή ο κλαους με τον λινο με 180 χηνες?
και μη με πεις για τον στοχ γιατι ο στοχ στοιχιζε συνολικα στην ομαδα λιγοτερα απ οτι στοιχιζει ο ρατς για παραδειγμα.

αλλα μονο με τον τροπο που με απαντησες δειχνει αυτο που ειπα οτι θα πρεπει φετος να ειμαστε πιο σοφοι.

το μονο καλο σε σχεση με περσι ειναι οτι η ομαδα δεν εχει την τοση τεραστια πιεση φετος,ενω περσι την ξεσκιζαμε πρωτον λογο οτι ειχε ξεστομισει ο σαββιδης και δευτερον γιατι ο γαυρος σε ολο τον πρωτο γυρο εχασε μονο 2 βαθμους
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Όταν πας για το πρωτάθλημα το "Χ" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σου (πλην 3-4 έδρες).
Τα χαϊρια & τις επιτυχίες & τις κούπες που κατακτήσαμε με τη νοοτροπία του Καρπουζά τις είδαμε.

** Ο Τρελλός, μέσα σε 5 μήνες, έχει ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ πολύ κόσμο εντός της ΠΑΕ. Μόνο από τον εγωισμό αυτών κινδυνεύουμε φέτος...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

desperando έγραψε:Εκείνη τη μέρα, ο ΠΑΟΚ είχε 28 βαθμούς με 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Και τώρα; Πάλι ο ΠΑΟΚ έχει 28 βαθμούς με 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.
desperando έγραψε: το μονο καλο σε σχεση με περσι ειναι οτι η ομαδα δεν εχει την τοση τεραστια πιεση φετος,ενω περσι την ξεσκιζαμε πρωτον λογο οτι ειχε ξεστομισει ο σαββιδης και δευτερον γιατι ο γαυρος σε ολο τον πρωτο γυρο εχασε μονο 2 βαθμους
Με έκανες να ψάχνω να βρω τί έγινε πέρσι μετά, μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου: :lol:
νίκη εκτός με ΠΑΣ (όπου «συμπτωματικά» παίζουμε εδώ και τέσσερα χρόνια, Δεκέμβρη μήνα εκτός, ενώ ο γάβρος επίσης «συμπτωματικά» παίζει άνοιξη ή στη χειρότερη Σεπτέμβρη᾿ ξέρω, θεωρίες συνομωσίας).
ισοπαλία 0-0 εντός με Απόλλωνα
εκτός έδρας τάλαρο στην Καλλονή
ισοπαλία 1-1 στο Περιστέρι
3-0 εντός με Λειβαδιά.
Λήξη πρώτου γύρου πέρσι για μας: 12Ν 3Ι 2Η, 39 βαθμοί. Ο γάβρος 16Ν 1Ι 0Η :lol: 49 βαθμοί (νομίζω ρεκόρ Α' Εθνικής από το 1959).
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

desperando έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Εχω καταφερει με το 1/3 του μπατζετ να εχω τους ιδιους βαθμους...
Και πολλα αλλα ακομα..
γιατι ποιο ηταν το μπατζετ σου περσι τετοιο καιρο?
ποιοι ηταν οι παικτες με τα μεγαλα συμβολαια? ο κατσουρανης με τα 3 κατοσταρικα,ο σαλπ που απο περσι εχει το ιδιο συμβολαιο,ο λουκας με τα 3,5 κατοσταρικα,ο λαζαρ ή ο κλαους με τον λινο με 180 χηνες?
και μη με πεις για τον στοχ γιατι ο στοχ στοιχιζε συνολικα στην ομαδα λιγοτερα απ οτι στοιχιζει ο ρατς για παραδειγμα.

αλλα μονο με τον τροπο που με απαντησες δειχνει αυτο που ειπα οτι θα πρεπει φετος να ειμαστε πιο σοφοι.

το μονο καλο σε σχεση με περσι ειναι οτι η ομαδα δεν εχει την τοση τεραστια πιεση φετος,ενω περσι την ξεσκιζαμε πρωτον λογο οτι ειχε ξεστομισει ο σαββιδης και δευτερον γιατι ο γαυρος σε ολο τον πρωτο γυρο εχασε μονο 2 βαθμους
Ας ξεκινησω με τα του προπονητη. Ο ενας γυρω στο 1,5εκ. ο αλλος εγω επειδη ειμαι απλας σου λεω 300χιλ.

Παμε στους παιχτες που φυγανε:
Νινης:300χιλ
Λαζαρ:300
Λοπεθ:300
Χακομπο:300(δεν ξερω τωρα απο ποιον πληρωνεται αλλα κανενα 150 το γλιτωσαμε λογικα)
Νετσιντ:300(Φανταζομαι θα το επαιρνε χαλαρα)
Λουκας:300(Φανταζομαι γλιτωνουμε κανενα 200)
Λορενς:300
Κατσουρ:300
Ολισε:500
Στοχ:1εκ
Γκαρσια:200
Λινο:200
Βουκιτς:300
Γεωργιαδης:300
Περιπου 5εκ.

Και φετος εχουμε:
Ρατς:500
φανουρης:300
Γκολασα:300
Μακ:300
Παπ.:150
+Αθανασιαδης:500
Και μαζι με τους μαρτενς-μαντουρο αλλο 1εκ.
Ιτανz:200
Περιπου 3+εκ.

Αρα ετσι με προχειρους υπολογισμους απο αυτους που εφυγαν ηρθαν εχουμε γλιτωσει 3-3.5εκ.Οι αλλοι ειναι οι ιδιοι.
Εφοριες δεν πληρωναμε για στοχ,νετσιντ,νινη.
Πληρωναμε ομως για ολους τους αλλους.Δεν παω στη μεταχειμωνιατικη εποχη γιατι εκει θα χασουμε το μετρημα,το οποιο μας κοστιζει και φετος.

Εμενα το προβλημα μου ομως δεν ειναι αυτο.Το προβλημα αλλωνων πρεπει να ειναι αυτο.Ξαναλεω αυτο που βλεπω φετος ειναι πολυ πιο κοντα στην ιδιοσυγκρασια του ΠΑΟΚ παρα το περσινο καφενειο.Βλεπω παιχτες να χανουν και να στεναχωριουνται,βλεπω παιχτες να παθιαζονται.Αυτα δεν τα εβλεπα σε ολους περυσι,βασικα τα εβλεπα μονο σε 3-4 παιχτες.
Shlaxim

Δημοσίευση από Shlaxim »

Η διαφορά με πέρυσι είναι ότι πολλά αποτελέσματα τα είχαμε "κλέψει", ενώ φέτος οι νίκες μας είναι καθαρές.
Επίσης φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό, οπότε τα ίδια αποτελέσματα φέτος έχουν μεγαλύτερη αξία.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Στο πρωτο σκελος συμφωνω απολυτα...
Για πιο ανταγωνιστικο δεν το βλεπω το πρωταθλημα.Πανω κατω τα ιδια.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

giapas έγραψε:μέσα στη Γαλλία είχα το ίδιο συναίσθημα... με τη Φιορεντίνα εδώ ... στο ημίχρονο με το βάζελο... Σε κάποια ματς που "ξέρεις" ότι η ομάδα δε μπορεί να είναι αυτή που πρέπει (ελλείψεις , κούραση ,κακή μέρα , δυναμικότητα αντιπάλου ) είναι δύσκολο να τους μαζέψεις και να πάρεις το Χ ? άσε την άμυνα πίσω και περίμενε.... δεν είναι κακό να παίξεις στη Ξάνθη επιφυλακτικά και σφιχτά..

Βάλτο στο ρεπερτόριό σου σε παρακαλώ , είναι απαραίτητο συστατικό μιας ομάδας πρωταθλητισμού. Δυστυχώς δε γίνεται πάντα όταν δεν είμαστε καλοί να χάνουμε και να έχουμε γράψει τόσες ήττες ως τώρα... Υπάρχει και η ισοπαλία

Δηλαδή δεν επιτρέπεται να φας 4 στη Ξάνθη , ακόμα και με την Κ20 να παίζεις. Δυστυχώς το τελευταίο καιρό έχουμε χάσει πολύ σε σταθερότητα και δε βγάζουμε προς τα έξω την εικόνα αξιόπιστης ομάδας. Κλαρίνο από βάζελο , δύσκολα το Πάνθρακα , διπλό στο τηγάνι και κλαρίνο στη Ξάνθη. Αρχίζουμε να εμφανίζουμε την εικόνα ή του ύψους ή του βάθους που μας έχεις δείξει και στο παρελθόν κι αυτό μου ξυπνάει κακές μνήμες
O Αγγελος με τα καλά και τα κακα του.Η συνεχης απαίτησή οι παικτες να δουλευουν στο 110% συνεπάγεται και πολλά προβλήματα.Παντως να χαμηλώσει στροφές ο τρελός δύσκολο το βλέπω giapa.Για μενα το μεγάλο λάθος ήταν η μη χρησιμοποίηση καποιων μικρών(οχι ολοι μαζι) όπως Ποζα ,Ποζο,Σαββίδη αλλα και Μαρτενς στα ματς κυπέλλου και ευρώπης ωστε να υπάρχει ,περα απ τις εμπειριες που θα παιρναν,και μικρότερη καταπόνηση στους βασικούς.Ισως να τη βγάζαμε αναιμακτα μεχρι Γενάρη οπου θα μπορούσε να ενισχυθεί η ομάδα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

έτσι είναι Κατ, για αυτό λέω ότι ο ΑΑ πρέπει να κάνει υπέρβαση ( είτε να διαφοροποιήσει τα πλάνα του κάποιες φορές , είτε να αναζητήσει περισσότερους παίκτες που να μπορεί να στηριχθεί)

πραγματικά , δε ξέρω τι θέλω να γίνει με τους Γάλλους μεθαύριο.
Θα ήξερα αν είχα εικόνα για τυχόν μεταγραφές μας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Οτι και να γινει μετα στο γιουροπα ξαναπαιζουμε φεβρουαριο..
Τους θελουμε τους βαθμους και συναμα εχεις τις μεταγραφες.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Υπαρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα φιλε μου ντεσπε που σου ξεφυγε,το διπλο στο τηγανι ενω περυσι εφαγες ντορτι,εφοσον ειναι ο κυριως σου αντιπαλος, 1ον του αφαιρεσες 3 βαθμους σε σχεση με περυσι ,2ον αυτους τους βαθμους τους πηρες εσυ. 3ον του εσπασες το ηθικο το τσαμπουκα την ηρεμια του,την πιστη του οτι θα το παρει απο...τον σεπτεμβριο περπατωντας.4ον εχεις πλεονεκτημα σε περιπτωση ισοβαθμιας εφοσον δεν χασεις.5ον ενισχυσε την εμπιστοσυνη προς την ομαδα τον προπονητη.6ον βελτιωσε την συσπειρωση "Ανακοινωση θυρας 4"Και πολλα αλλα μικρα και μεγαλα που μας διαφοροποιουνε σε σχεση με περυσι.Πιστεψτε επιτελους την ομαδα της αξιζει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αυτή η συζήτηση είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα με το να λέμε "Μα καλά αφού τα νούμερα του ελληνικού κράτους δεν άλλαξαν και τόσο απότομα σε σχέση με το παρελθόν, ούτε και έχει μεγαλύτερο χρέος απο άλλα κράτη, τότε γιατί μας κράζουν και μας πηδάνε όλοι;".

Γιατί τα νούμερα δεν λένε τίποτα απο μόνα τους.

Τη μπαλάρα που έπαιξε στο πρώτο αυτό μισό ο ΠΑΟΚ, είχε ΠΟΛΛΑ χρόνια να την παίξει, τσαλαπατώντας κάτι ομαδούλες στην Τούμπα. Και σιγά τους αντιπάλους, θα μου πεις. Σωστά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και για τους νοσταλγους του μπολονι, αυτες οι "ομαδουλες" σου εριχνα τριμπαλα στην τουμπα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”