Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
τσιριγώτης

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Athens έγραψε:η ομαδα θα ρισκαρει τον Γεναρη και θα προσπαθησει να αποκτησει παικτες οπως ο Μακ και ο Φακουντο...τωρα αν της βγει ολοι θα πανηγυρισουμε το πρωταθλημα...αν οχι θα κυνηγησουμε τον Αγγελο και τις εμμονες του να κανει οικονομια στο αφεντικο και να στηριζει τους υπαρχοντες παικτες
Θα είναι μεγάλο λάθος να ρισκάρει...... φέτος έχεις την ευκαιρία,μετά απο πολλά πολλά χρόνια...... θα είναι κρίμα να ρισκάρουμε
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

karl έγραψε:Οποιος ξέρει: η μεταγραφική περίοδος ποτε ακριβως είναι;
Και από ποια ημερομηνία έχει δικαίωμα συμμετοχής καινούργιος παίκτης;
03/01 ανοιγει η μεταγραφικη περιοδος του ιανουαριου
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Εκτος του σεντερ μπακ θελουμε ενισχυση μεσοαμυντικα.

Ειδικα στα χαφ πλην του γκολασα δεν υπαρχει αλλος παιχτης να μπορει να κουβαλησει μπαλα και να μοιρασει σωστα το παιχνιδι.

Στα παιχνιδια που πρεπει να παιξουμε ποδοσφαιρο κατοχης τα χαφ μας ειναι το λιγοτερο ανεπαρκη.

Σημερα μετρησα πανω απο 20 γιομες απο την αμυνα στην επιθεση.

Δεν μπορουμε να πορευομαστε συνεχεια με αλχημειες.

Στα μπακ ο παιχτης που θα αποκτηθει πρεπει να ειναι γρηγορος.. διοτι σημερα οταν επρεπε να πιεσουμε και ανεβηκαμε ψηλα.. με τζιολη πισω ειμασταν τραγωδια.

Στα εξτρεμ ο παιχτης να εχει το 1vs1 .. φτανουν τα ηρωικα κλαους αριστερο εξτρεμ και ο ατσουμπαλος ο μυταρας δεξι.. Εκει θες παιχτη να σου κανει την διαφορα.
Άβαταρ μέλους
HeartOfDarkness

Δημοσίευση από HeartOfDarkness »

Δε θεωρώ λογικο μια ομάδα να αλλαζει την πολιτική της μεσουσης της περιόδου επειδη πηγαινει καλά
και μπορει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Ναι μια υπέρβαση μπορει να γινει αλλά μεχρι εκει.
Διαφορετικά θα χεις καποιους παίκτες που ανανέωσαν πρόσφατα με όρους "σφιχτης" οικονομικης πολιτικής να σε λενε : "εγώ μ@λ@κ@ς ειμαι??"

Εκτός των άλλων υποτίθεται πως υπάρχουν μεταγραφικοι στοχοι που παρακολουθουνται και γνωρίζουν πως να τους προσεγγίσουν. Στόχοι μεσα στα πλαίσια μιας στρατηγικης που χαράκτηκε το καλοκαιρι. Δε μπορεις να τα παρατήσεις και να πας για άλλα γιατί ελλοχευει ο κινδυνος να μην ειναι μελετημένες οι κινησεις και να α) να πάρεις παλτό ( ειναι και χειμώνας ) και β) να μην γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες.

Πιο πολύ ( και παρότι ειμαι οπαδός και θα γουσταρα Βιερίνια στο αεροδρόμιο και χαμος ) επιθυμώ να λύσουμε καποια ακριβά συμβόλαια σε παικτες που δεν προσφέρουν τιποτα ως τωρα και που δε δειχνουν πως μπορουν να προσφέρουν κάτι στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τελικά φάνηκε καθαρά ότι τουλάχιστον ένα 11αδάτο χαφ (τύπου Borges) είναι απαραίτητο στο ρόστερ της ομάδας. Χώρια το εξτρέμ και χώρια το στόπερ.
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

καπου ακουσα για juan cala..παιδια ξερετε τιποτα η μουφα ειναι;;;
Άβαταρ μέλους
Lazlo4

Δημοσίευση από Lazlo4 »

Εγω παντως θα ηθελα στην ΠΑΟΚΑΡΑ αυτον εδω : http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE% ... E%BF%CF%82
:) :) :)

Αθανασιος Πετσος, διεθνης, κεντρικος αμυντικος , "Γερμανος" αμυντικος πανω απολα και ελπιδοφορος.
Ναι μεν ανηκει στη Λεβερκουζεν αλλα εστω και δανεικος θα μου αρεσε. [ναι δεν θελουμε δανεικους, οκ :yellowcard: ]

Στην τελικη τους δωσαμε τον Σταφυλιδη !! :pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

O Cala έχει ξανακουστεί πρώην της ΑΕΚ και Σεβίλλης ένας μετριότατος σεντερμπακ ..δε νομίζω
Ο Πέτσος έχει χρόνια που ακούγεται γενικά αλλά ποτέ δεν έκανε το μπαμ , δεν τον ξερω

Για σωτο κπ σχόλια που διάβασα δεν ειναι τοςο καλα κάτω απο την είδηση υπογραφής , του στυλ έκπληξη και λόγω μάνατζερ ,οχι τπτ σπουδαίο .. Να δούμε όμως

Μετεγγραφές 2 το πολύ 3 .έχουμε 2 συνεχόμενες περιόδους του χειμώνα που οι πολλές κινήσεις καναν κακό ασχέτως ποιότητας των καινούργιων
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

Ο Πέτσος να έρθει κάνει και καλά συνθήματα το ονοματάκι του...!

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Εγώ που θα ήθελα του χρόνου βασικό δίδυμο στόπερ Γούτα - Κουρμπέλη, θέλω πολλά??
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ABALAEA2 έγραψε:Εγώ που θα ήθελα του χρόνου βασικό δίδυμο στόπερ Γούτα - Κουρμπέλη, θέλω πολλά??
και αλλαγη τους Παπαγιανοπουλο και Κατσικα που θα ανανεωσει....
εχουμε τρελλαθει εντελως
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ο πετσος παιζει ραπιντ βιεννης εδω και 2 χρονια..ειχε πει σε δηλωση του οτι τον ζητησε ο ΠΑΟΚ αλλα επειδη δεν πιστευε οτι ηταν ετοιμος για τοσο μεγαλη πιεση διαλεξε ραπιντ που 9α ειναι βασικος...
ο κουρμπελης ειναι καλος παικτης... ο ουσερο ειναι εξαιρετικα χρησιμος ,τετοιους 8ελει κ ο αγγελος..λενε οτι ζητησε να φυγει και εχει συμφωνησει με αλλη ομαδα...
ινσαουραλδε-ουσερο-σομπαλχεν... και αν φυγει ιτανζ βελλιδη η αθανασιαδη...αν φυγει μαρτενς ...μαρτινεζ η ραγιο ...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Αυτον τον Borges ρε παιδια δεν το εχω παρακολουθησει ιδιαιτερα... αλλα οσο τον εχω δει μου φαινεται πολυ μετριος.. οκ.. τα highlights του εχουν καποιες γκολαρες με δυνατα μακρινα σουτ... και του Φωτακη το ιδιο...

Εκανε ενα καλο ματς στο Μουντιαλ και εγινε ο μεταγραφικος στοχος των ονειρων μας ξαφνικα ή αξιζει οντως; Καποιος που ξερει τον παικτη καλυτερα ας πει..

ΥΓ: και με τον Λουκας ειχα την ιδια απορια γιατι ειχαμε τοση μανια πια να τον παρουμε... και κατα τη γνωμη μου απεδειχθει μια μετριοτητα (συγκριτικα με τον ντορο και το κηνυγι που ριξαμε γι αυτον).. και τα νουμερα του θεωρω οτι εχουν μεγαλη δοση κωλοφαρδιας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Carlos Garcia

inpaok

Πριν λίγο καιρό ΜΜΕ του Ισραήλ έφερναν τον ΠΑΟΚ ως ενδιαφερόμενο για την αγορά του Kάρλος Γκαρσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ που γνωρίζει πολύ καλά ο Ιάκωβος Αγγελίδης. Σήμερα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο τεχνικός διευθυντής Ζόρντι Κρόιφ θα συναντηθεί με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή για μία τελευταία συζήτηση όπου και θα αποφασιστεί αν θα ανανεώσουν την συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο ή όχι και επαναφέρουν τον ΠΑΟΚ στο προσκήνιο. «Αν δεν ανανεώσει μπορεί να πάει στον ΠΑΟΚ», γράφουν οι Ισραηλινοί.

Ο Γκαρσία είναι κεντρικός αμυντικός, 30 χρονών και έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2015 κάτι που σημαίνει πως αρνηθεί να ανανεώσει με την Μακάμπι τότε μπορεί να συμφωνήσει από τώρα για την νέα σεζόν με όποια ομάδα επιθυμεί.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτος ο Κάλα ειναι το ανεκδοτο της ημερας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”