Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 4-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 4-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Κανένας Άγγελος δε φταίει
Όταν έχεις εφημερίδες όλη μέρα να λένε για πρωτάθλημα..
Όταν έχεις 3000 άτομα στο αεροδρόμιο και άλλους τόσους στην Τούμπα, για να πανηγυρίζουν τί???
Το χ με Καλλονή, το διπλό της ζέλας, η ήττα σήμερα...Πήραμε 3 βαθμούς αλλά χάσαμε 6.
Αφήστε τις εφημερίδες και κλείστε τα ράδια. Όλοι γήπεδο, όπως σήμερα..
Μόνο έναν παράπονο καταργείστε το media day. Το καλοκαίρι να μιλάτε έναν μήνα ολόκληρο αν θέλετε.
Η σταθερότητα και η αφοσοίωση θα δώσουν τον τίτλο.
Όταν έχεις εφημερίδες όλη μέρα να λένε για πρωτάθλημα..
Όταν έχεις 3000 άτομα στο αεροδρόμιο και άλλους τόσους στην Τούμπα, για να πανηγυρίζουν τί???
Το χ με Καλλονή, το διπλό της ζέλας, η ήττα σήμερα...Πήραμε 3 βαθμούς αλλά χάσαμε 6.
Αφήστε τις εφημερίδες και κλείστε τα ράδια. Όλοι γήπεδο, όπως σήμερα..
Μόνο έναν παράπονο καταργείστε το media day. Το καλοκαίρι να μιλάτε έναν μήνα ολόκληρο αν θέλετε.
Η σταθερότητα και η αφοσοίωση θα δώσουν τον τίτλο.
Όποιος βρει ποιός παίχτης μας ήταν μονίμως 2 κλικ πίσω από ΌΛΕΣ τις φάσεις, κερδίζει κομπολόι. Να μετράει τους καημούς και τους αναστεναγμούς... Επίσης, να μας ενημερώσει πόσες πετυχημένες μεταβιβάσεις (aka γιόμες) είχε. Μέχρι και θέση με τον Βίτορ τον άλλαξε ο Τρελλός μπας και ανταποκριθεί καλύτερα με το καλό του πόδι, αλλά τζίφος...
Όχι ότι αν δίπλα στον Βίτορ ήταν ο Κατσικάς ή ο Τζαβέλλας τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Κι αυτοί αργοκάραβα και «άναρχοι» στόπερς είναι.
Ας ελπίσουμε ότι το πρόσφατο προφίλ που ανάρτησε ο Ελ Τσάκο δείχνει τα μελλούμενα.
Όταν σε παιχνίδι πρωτοβουλίας δεν υπάρχουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ εξτρέμ και ο μοναδικός επιθετικός χαφ της ομάδας κάνει όλο κι όλο μία (1) αναπάντεχη ενέργεια σε ολόκληρο 90λεπτο (το τακουνάκι-πάσα στον Κίτσιου) τότε δεν υπάρχει ελπίς. Με τρία σέντερφορ περιοχής και δύο επιθετικογενή μπακ κατέβηκε η ομάδα φιλαράκο μου Γκολάσα...
Επιτέλους, να δοθεί ο χρόνος που αναλογεί καί στον Βελγοκύπριο. Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να είναι υγιής και να παίζει περισσότερο ο άμπαλος ο Μυταράς. Και που σε 6 μήνες θα είναι παρελθόν.
Τουλάχιστον πήρε αγωνιστικό ρυθμό ο Μακ.
** Όπως το πρωτάθλημα δεν χάθηκε με το βάζελο, έτσι και τώρα δεν χάθηκε τίποτα. Το κλειδί είναι να κάνει τις ΣΩΣΤΕΣ προσθαφαιρέσεις ο Τεχνικός Διευθυντής στο τέλος του μήνα.
ΜΒΠ ο Βίτορ
Όχι ότι αν δίπλα στον Βίτορ ήταν ο Κατσικάς ή ο Τζαβέλλας τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Κι αυτοί αργοκάραβα και «άναρχοι» στόπερς είναι.
Ας ελπίσουμε ότι το πρόσφατο προφίλ που ανάρτησε ο Ελ Τσάκο δείχνει τα μελλούμενα.
Όταν σε παιχνίδι πρωτοβουλίας δεν υπάρχουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ εξτρέμ και ο μοναδικός επιθετικός χαφ της ομάδας κάνει όλο κι όλο μία (1) αναπάντεχη ενέργεια σε ολόκληρο 90λεπτο (το τακουνάκι-πάσα στον Κίτσιου) τότε δεν υπάρχει ελπίς. Με τρία σέντερφορ περιοχής και δύο επιθετικογενή μπακ κατέβηκε η ομάδα φιλαράκο μου Γκολάσα...
Επιτέλους, να δοθεί ο χρόνος που αναλογεί καί στον Βελγοκύπριο. Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να είναι υγιής και να παίζει περισσότερο ο άμπαλος ο Μυταράς. Και που σε 6 μήνες θα είναι παρελθόν.
Τουλάχιστον πήρε αγωνιστικό ρυθμό ο Μακ.
** Όπως το πρωτάθλημα δεν χάθηκε με το βάζελο, έτσι και τώρα δεν χάθηκε τίποτα. Το κλειδί είναι να κάνει τις ΣΩΣΤΕΣ προσθαφαιρέσεις ο Τεχνικός Διευθυντής στο τέλος του μήνα.
ΜΒΠ ο Βίτορ
Η ομαδα εχει κανει πολλα...πολλα περισσότερα απο οτι περιμενε ο πιο αισιόδοξος...αλλα εχει μαθει με χαμηλα το κεφαλι...δεν διαχειρίστηκαμε σωστα,σωματικά και ψυχολογικά τη νίκη της Τετάρτης...η σημερινή φαπα εύχομαι να μην απογοητεύσει τον κοσμο...
- Skorpios-4-
Ρ φίλε τι γράφεις τώρα? Σε ποιους παίκτες έριξε το φταίξιμο? Αυτός δεν είναι που τους στηρίζει σε κάθε αγωνιστική,αυτός δεν είναι που τους βελτίωσε όλους? Σήμερα όντως έκανε λάθη αλλά μας έχει πρώτους με μπάτζετ της πλάκας και τον αποκαλείς λίγο????? Ήμαρτον δηλαδή.....zoran έγραψε:xlebouras έγραψε:Λιγος ο Αγγελος...εριξε το φταιξιμο στους παιχτες...θα τρελαθουμε!!Ρε Αγγελε τους αποθεωνες πριν μερες και τωρα τι εγινε;;Εσυ εισαι υπευθυνος για την ντροπη...
τι να σου πω τώρα; παριστανεις τον σπουδαίο; ;
Καταρχήν δεν πήγε στραφι το διπλό στο Καραΐσκάκη. γιατί ήταν 7 ποντο (6 + ισοβαθμία )
Απ τη μια λυπάμαι που δεν αποσπαστηκαμε περισσότερο
Απ την άλλη παρηγορουμαι που κάναμε μια γκελα σε μια δύσκολη έδρα που θα στραβοπατησουν κι άλλοι χωρίς να το πληρωσω. Να ναι καλά το γιαννενο
Συνεχιζουμε ούτε κλάματα ούτε πανυγηρια μέχρι τέλους
Απ τη μια λυπάμαι που δεν αποσπαστηκαμε περισσότερο
Απ την άλλη παρηγορουμαι που κάναμε μια γκελα σε μια δύσκολη έδρα που θα στραβοπατησουν κι άλλοι χωρίς να το πληρωσω. Να ναι καλά το γιαννενο
Συνεχιζουμε ούτε κλάματα ούτε πανυγηρια μέχρι τέλους
Φάνηκε για μια ακόμα φορά η έλλειψη βάθους στο έμψυχο δυναμικό. Πολλοί από τους ποδοσφαιριστές είναι με χαμηλή ενέργεια και οι εναλλακτικές λύσεις φαίνονται ελάχιστες.
Επιπλέον, αποδείχτηκε ότι με στόπερ Τζιόλη (δεν μου φταίει σε τίποτα ο παίκτης), η ομάδα δεν μπορεί να παίξει με ψηλά την άμυνα, είναι πολύ αργός. Μόνο όταν παίζουμε κλειστή άμυνα (Φιορεντίνα, γαύρος), για να δίνει ύψος. Ψηλά η άμυνα, απαιτεί πολύ γρήγορους στόπερ, αλλά και αμυντικούς μέσους.
Ψηλά το κεφάλι, νίκη πρόκριση την Πέμπτη σε κατάμεστη Τούμπα.
Επιπλέον, αποδείχτηκε ότι με στόπερ Τζιόλη (δεν μου φταίει σε τίποτα ο παίκτης), η ομάδα δεν μπορεί να παίξει με ψηλά την άμυνα, είναι πολύ αργός. Μόνο όταν παίζουμε κλειστή άμυνα (Φιορεντίνα, γαύρος), για να δίνει ύψος. Ψηλά η άμυνα, απαιτεί πολύ γρήγορους στόπερ, αλλά και αμυντικούς μέσους.
Ψηλά το κεφάλι, νίκη πρόκριση την Πέμπτη σε κατάμεστη Τούμπα.
astronaut έγραψε:Όποιος βρει ποιός παίχτης μας ήταν μονίμως 2 κλικ πίσω από ΌΛΕΣ τις φάσεις, κερδίζει κομπολόι. Να μετράει τους καημούς και τους αναστεναγμούς...
ΜΒΠ ο Βίτορ
Ελ Τζιολινιο
ΜΒΠ ΡΑΤΣ+ΒΙΤΟΡ
Υ.Γ.Το κομπολοι το θελω απο τα κοκκαλενα

Υ.Γ.2. Το αποφασισα πριν διαβασω καν περι γιομων και αλλαγης με βιτορ
Μαγάλο λάθος, αν χτυπάμε την πρόκριση στην Ευρώπη, όταν δεν έχουμε υλικό για να ανταπεξέλθει.
Σ' ένα βαρύ γήπεδο, με τους παίχτες της Ξάνθης να υπερτερούν τουλάχιστον ένα κεφάλι σε ύψος, να υπερτερούν σε δύναμη, να γυαλίζει το μάτι τους πάντα όταν παίζουν εναντίον μας, να έχουν ΚΑΙ την ανοχή του κορακιού, πέσαμε στη παγίδα τους και παραδώσαμε το παιχνίδι ήδη απο το πρώτο πεντάλεπτο.
Τέτοια διακύμανση στην απόδοση παιχτών μας απο Τατάρτη σε Κυριακή, είχα πολύ καιρό να δω.
Ο Τζιώλης απο σχεδόν άριστος τη Τετάρτη, είχε απόδοση κάτω του μηδενός.
Τα φοβερά λάθη του επιρρέασαν όλη την ομάδα. Έχασε σχεδόν όλες τις κεφαλιές και όλες τις μονομαχίες του.
Ρε παληκάρι κοιτάς μια ώρα και μετά χάνεις τη μπάλα.
Το ίδιο ισχύει για όλους που προσπαθούσαν να διώξουν το τόπι απο την περιοχή μας, λες και τους έπιασε ξαφνικά επιδημία αμπαλήτιδας.
Χάσαμε σχεδόν όλες τις κεφαλιές και τις δυνατές μονομαχίες.
Έχουμε ήδη τέτοια ανοσία στη διαιτησία, που λέμε κιόλας, οτι δεν παίζει κανένα ρόλο να κριτικάρουμε τα κοράκια.
Αυτή η διαιτησία ήταν για σεμινάριο σφαξίματος με βαμβάκι.
Τώρα γιατί να πέσουν όλοι στον Μάρτενς επειδή έχασε το κοντρόλ δεν το καταλαβαίνω, όταν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι τέτοια λάθη κάναμε. Κι αυτό ήταν εντελώς συμπτωματικό.
Σήμερα απλά δεν είχαμε ούτε κέντρο ούτε άμυνα.
Αφού ρε κόουτς είσαι υποψιασμένος, πως θα σε παίξουν.
Άστη την Ευρώπη και χτύπα το παιχνίδι απο την αρχή και με τον Μακ μέσα.
Βλέπεις, οτι με νίκη πας στο συν 7. Βλέπεις τον αγωνιστικό χώρο, βλέπεις τους παίχτες του αντιπάλου, παίξε αλλιώς.
Νομίζω, οτι πολλές φορές μπαίνουμε και παίζουμε πολύ "αγαθά", όταν οι άλλοι ξεσκίζονται.
Χωρίς ουσιαστικές προσθήκες παιχτών μάλλον δεν θα μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα και ειδικά αν περάσουμε στην Ευρώπη.

Σ' ένα βαρύ γήπεδο, με τους παίχτες της Ξάνθης να υπερτερούν τουλάχιστον ένα κεφάλι σε ύψος, να υπερτερούν σε δύναμη, να γυαλίζει το μάτι τους πάντα όταν παίζουν εναντίον μας, να έχουν ΚΑΙ την ανοχή του κορακιού, πέσαμε στη παγίδα τους και παραδώσαμε το παιχνίδι ήδη απο το πρώτο πεντάλεπτο.
Τέτοια διακύμανση στην απόδοση παιχτών μας απο Τατάρτη σε Κυριακή, είχα πολύ καιρό να δω.
Ο Τζιώλης απο σχεδόν άριστος τη Τετάρτη, είχε απόδοση κάτω του μηδενός.
Τα φοβερά λάθη του επιρρέασαν όλη την ομάδα. Έχασε σχεδόν όλες τις κεφαλιές και όλες τις μονομαχίες του.
Ρε παληκάρι κοιτάς μια ώρα και μετά χάνεις τη μπάλα.
Το ίδιο ισχύει για όλους που προσπαθούσαν να διώξουν το τόπι απο την περιοχή μας, λες και τους έπιασε ξαφνικά επιδημία αμπαλήτιδας.
Χάσαμε σχεδόν όλες τις κεφαλιές και τις δυνατές μονομαχίες.
Έχουμε ήδη τέτοια ανοσία στη διαιτησία, που λέμε κιόλας, οτι δεν παίζει κανένα ρόλο να κριτικάρουμε τα κοράκια.
Αυτή η διαιτησία ήταν για σεμινάριο σφαξίματος με βαμβάκι.
Τώρα γιατί να πέσουν όλοι στον Μάρτενς επειδή έχασε το κοντρόλ δεν το καταλαβαίνω, όταν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι τέτοια λάθη κάναμε. Κι αυτό ήταν εντελώς συμπτωματικό.
Σήμερα απλά δεν είχαμε ούτε κέντρο ούτε άμυνα.
Αφού ρε κόουτς είσαι υποψιασμένος, πως θα σε παίξουν.
Άστη την Ευρώπη και χτύπα το παιχνίδι απο την αρχή και με τον Μακ μέσα.
Βλέπεις, οτι με νίκη πας στο συν 7. Βλέπεις τον αγωνιστικό χώρο, βλέπεις τους παίχτες του αντιπάλου, παίξε αλλιώς.
Νομίζω, οτι πολλές φορές μπαίνουμε και παίζουμε πολύ "αγαθά", όταν οι άλλοι ξεσκίζονται.
Χωρίς ουσιαστικές προσθήκες παιχτών μάλλον δεν θα μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα και ειδικά αν περάσουμε στην Ευρώπη.

Αγγελόσκυλο ποτέ δεν υπήρξα.Ούτε ...Αγγελοκατήγορος. Είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ με τα καλά του και τα στραβά του. Απ'οτι φαίνεται, τα καλά του είναι αρκετά περισσότερα απ'τα στραβά. Τις προηγούμενες ημέρες όμως, κάτι δεν μου άρεσε.. Μία η φάση με τον Τζαβέλα, που το μόνο που ζήτησε είναι μια δεύτερη γνώμη από γιατρό που εμπιστεύεται. Αυτό δεν το καταλαβαίνω , ο ποδοσφαιριστής έχει λίγα χρόνια καριέρας και , ως εκ τούτου , ευκαιρία να βγάλει χρήματα. Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε προπονητής, που σήμερα είναι προπονητής του και αύριο δεν είναι, να του απαγορεύει να δει και έναν γιατρό της επιλογής του. Για την δική του υγεία πρόκειται.. ΕΠίσης δεν μου άρεσαν οι , εντός- εκτός- και επι τα αυτά , δηλώσεις του Αγγελου περι εθνικής ομάδας. Θεωρώ οτι ήταν μεγάλο φάουλ , όχι απέναντι σε εμάς τους οπαδούς, αλλά απέναντι στους ποδοσφαιριστές του, που τον πιστεύουν και παίζουν και γι'αυτόν. Ίσως και με αυτό προκλήθηκε μια αναστάτωση.. Εν πάση περιπτώσει , συνεχίζουμε, πρώτοι είμαστε, κι'αλλο κακό να μη μας βρεί!
υ.γ Δεν συνηθίζω να κατηγορώ παίχτες μας, αλλά θα σκάσω αν δεν το πω. Κάποια στιγμή χρειάστηκε , ελλείψει άλλων , να παίξει ο Κίτσιου μπακ. Κι'αυτός καθιερώθηκε εκεί! Από τότε που τον βλέπω , ειλικρινά απορώ πως είναι δυνατόν αυτός ο παίχτης να παίζει στον ΠΑΟΚ , ως μπακ τουλάχιστον. ΣΤην καλύτερη θα κερδίσει πλάγιο άουτ. Εχω βαρεθεί να βλέπω αυτή την κατάληξη των επιθέσεων.. Και μου κάνει εντύπωση πώς και δεν μιλάει κανένας! Ο Μάρτεν μας φταίει; που παίζει μερικά δεκάλεπτα;; Για μπείτε στην ψυχολογία του.. πρωταθλητής Βελγίου είναι.. και παιχταράς.
υ.γ Δεν συνηθίζω να κατηγορώ παίχτες μας, αλλά θα σκάσω αν δεν το πω. Κάποια στιγμή χρειάστηκε , ελλείψει άλλων , να παίξει ο Κίτσιου μπακ. Κι'αυτός καθιερώθηκε εκεί! Από τότε που τον βλέπω , ειλικρινά απορώ πως είναι δυνατόν αυτός ο παίχτης να παίζει στον ΠΑΟΚ , ως μπακ τουλάχιστον. ΣΤην καλύτερη θα κερδίσει πλάγιο άουτ. Εχω βαρεθεί να βλέπω αυτή την κατάληξη των επιθέσεων.. Και μου κάνει εντύπωση πώς και δεν μιλάει κανένας! Ο Μάρτεν μας φταίει; που παίζει μερικά δεκάλεπτα;; Για μπείτε στην ψυχολογία του.. πρωταθλητής Βελγίου είναι.. και παιχταράς.
Να πω οτι οι παικτες δεν φταινε σημερα.
Ναι το λεω εγω που ειμαι συνηθως με το δακτυλο στην σκανδαλη.
Οι παικτες εχουν εξαντληθει μετα το ματς με γαυρο.
Θελουμε ενισχυση δεν μνπορουμε να παιζουμε τεταρτη κυριακη τεταρτη κυριακη τεταρτη κυριακη τεταρτη κυριακη τεταρτη κυριακη τεταρτη κυριακη τεταρτη κυριακη τεταρτη κυριακη τεταρτη κυριακη τεταρτη κυριακη με 13 παικτες.
Ουτε να σπαμε κλειστες αμυνες χωρις εξτρεμ
Ναι το λεω εγω που ειμαι συνηθως με το δακτυλο στην σκανδαλη.
Οι παικτες εχουν εξαντληθει μετα το ματς με γαυρο.
Θελουμε ενισχυση δεν μνπορουμε να παιζουμε τεταρτη κυριακη τεταρτη κυριακη τεταρτη κυριακη τεταρτη κυριακη τεταρτη κυριακη τεταρτη κυριακη τεταρτη κυριακη τεταρτη κυριακη τεταρτη κυριακη τεταρτη κυριακη με 13 παικτες.
Ουτε να σπαμε κλειστες αμυνες χωρις εξτρεμ
Re: Απ: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 4-2 MVP, σχόλια και παραλειπό
Υπογράφω κάθε σου λέξη ειδικά για το... Αριστερό μπακΧωρικός έγραψε:Αγγελόσκυλο ποτέ δεν υπήρξα.Ούτε ...Αγγελοκατήγορος. Είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ με τα καλά του και τα στραβά του. Απ'οτι φαίνεται, τα καλά του είναι αρκετά περισσότερα απ'τα στραβά. Τις προηγούμενες ημέρες όμως, κάτι δεν μου άρεσε.. Μία η φάση με τον Τζαβέλα, που το μόνο που ζήτησε είναι μια δεύτερη γνώμη από γιατρό που εμπιστεύεται. Αυτό δεν το καταλαβαίνω , ο ποδοσφαιριστής έχει λίγα χρόνια καριέρας και , ως εκ τούτου , ευκαιρία να βγάλει χρήματα. Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε προπονητής, που σήμερα είναι προπονητής του και αύριο δεν είναι, να του απαγορεύει να δει και έναν γιατρό της επιλογής του. Για την δική του υγεία πρόκειται.. ΕΠίσης δεν μου άρεσαν οι , εντός- εκτός- και επι τα αυτά , δηλώσεις του Αγγελου περι εθνικής ομάδας. Θεωρώ οτι ήταν μεγάλο φάουλ , όχι απέναντι σε εμάς τους οπαδούς, αλλά απέναντι στους ποδοσφαιριστές του, που τον πιστεύουν και παίζουν και γι'αυτόν. Ίσως και με αυτό προκλήθηκε μια αναστάτωση.. Εν πάση περιπτώσει , συνεχίζουμε, πρώτοι είμαστε, κι'αλλο κακό να μη μας βρεί!
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
- sourmenetes
- Moderator
Απομενουν 3 ματς για τα χριστουγεννα..
κερκυρα-πας-λιβαδεια
Δεν υπαρχει χαμενος βαθμος...Δεν πρεπει να υπαρξει χαμενος βαθμος...
Αυτο πρεπει να σκεφτουμε και τιποτα αλλο.Στραβη εγινε χωρις τεραστιο προβλημα αλλα πρεπει να δουμε την επομενη μερα.
κερκυρα-πας-λιβαδεια
Αυτο πρεπει να σκεφτουμε και τιποτα αλλο.Στραβη εγινε χωρις τεραστιο προβλημα αλλα πρεπει να δουμε την επομενη μερα.
Αυτό.sourmenetes έγραψε:Απομενουν 3 ματς για τα χριστουγεννα..
κερκυρα-πας-λιβαδεια
Και μόνο.
- koylispontios
Είσαι εμπαθείς ξέρει ο ΑΑAthens έγραψε:στοπερ ο Τζιολης
δεξι μπακ ο Σαλπι
Αρ. χαφ ο Κλαους
Δεξ χαφ ο Παπαδοπουλος
το ανεκδοτο καποτε θα τελειωνε...
μεγαλο λαθος του Αγγελου που δεν απαιτησε μεταγραφες..την μια βδομαδα λεει οτι δεν θελουμε στοπερ και την αλλη κλεινει μεταγραφη στοπερ...πολυ μπερδεμενος ειναι