Τις άλλες φορές το παιρναν αυτοί λόγω ανυπαρξιας δικιά μαςkoylispontios έγραψε:Απλά κύριοι δεν είμαι ούτε μάνατζερ ούτε αβανταδόρος αρδ-παραγωγός ούτε συγγενείς παικτών ή μελλών του τεχνικού τημ.
Ούτε μπορώ να συμβιβαστώ με την μετριότητα (παίκτες-κόουτς)έχοντας για μεγαλομέτοχο τον Ιβάν Σαββίδη.
Αν πάρουμε φέτος την κούπα θα την πάρουμε λόγο της ανυπρξίας των άλλων και όχι γιατί έχουμε σοβαρή ομάδα.
Αυτά.
Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
- sourmenetes
- Moderator
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Και περυσι γιατι δεν την πηρες??
Ποιος ηταν υπαρκτος???
αβανταδορος δεν εισαι,απλα εισαι εξω ο Αγγελος...
Να μας κανεις μια αναλυση ποδοσφαιρικη γιατι δεν κανει ο Αγγελος και θα το δεχτουμε..
Ποιος ηταν υπαρκτος???
αβανταδορος δεν εισαι,απλα εισαι εξω ο Αγγελος...
Να μας κανεις μια αναλυση ποδοσφαιρικη γιατι δεν κανει ο Αγγελος και θα το δεχτουμε..
Μετά από 4 μέρες όμως;;;;Doomlord4 έγραψε:Άγγελε πάρε το πρωτάθλημα και ο μοναδικός ΠΑΟΚτσής που δεν θα είναι Αγγελόσκυλο θα...είσαι εσύ ο ίδιος![]()
Σε ένα παράλληλο σύμπαν,έχεις απολυθεί μετά την καλλονή κι όλοι σε βρίζουν.
Ευτυχώς σήμερα όλοι σε αγαπάμε!
Μπα.
2014-15. μια ομάδα,δε μπορεί,θα έμεινε πάνω σε όλο τον κόσμο που να μην έχει ήττα.η μοναδική αήτηττη....
Λογικά την λένε Βλακεία F.C
- sourmenetes
- Moderator
αγγελε ολοι φταιτε κ πρωτος εσυ κ μαγκια σου που το λες.ευχομαι να μην μπαινεις εδω μεσα γιατι εχουμε προπονητες μουρινιο,αντσελοτι κ βαλε που σε περιμενουν πως κ πως.συνεχισε τη δουλεια σου κ μην ακους κανενα.κ ποιος δεν κανει λαθη ρε ξερολες μερικοι στη δουλεια του?ηθελα τον χουμπ κ 2η χρονια αλλα με εβαλες τα γυαλια ρε μαγκα.συνεχισε δεν κοιταμε πισω μονο μπροστα.κυριε ιβαν 2-3 παιχτες τον γεναρη κ ολα καλα
Η gayρο....Doomlord4 έγραψε:Μετά από 4 μέρες όμως;;;;Doomlord4 έγραψε:Άγγελε πάρε το πρωτάθλημα και ο μοναδικός ΠΑΟΚτσής που δεν θα είναι Αγγελόσκυλο θα...είσαι εσύ ο ίδιος![]()
Μπα.
2014-15. μια ομάδα,δε μπορεί,θα έμεινε πάνω σε όλο τον κόσμο που να μην έχει ήττα.η μοναδική αήτηττη....
- HeartOfDarkness
Εδώ ειναι η παγίδα! Είναι δυνατον να μη θες να γινεις προπονητης στην εθνική ομάδα της χώρας σου? Έστω και αυτη με τους μανατζαραίους και τα αφεντικά απο την Αθήνα που κανουν κουμάντα. Εθνική είναι πάντα έχεις ανοιχτη την πόρτα σου δε μπορείς ευκολα να πεις όχι εγώ θα μεινω στον ΠΑΟΚ γιατι γουστάρω να με βρίζουν.Sera4 έγραψε:στην εθνικη δεν τον στελνουν απο μονοι τους...ο ιδιος αφησε διαπλατα ανοιχτη την πορτα αδερφε...θα μπορουσε να τους κοψει ολους το βηχα με μια προταση...HeartOfDarkness έγραψε:Ο ευκολος στόχος ειναι ο Άγγελος. Άλλοι τον στειλαν ηδη στην εθνική ( πιάστηκαν στα διχτυα του Σαρρή ? ) .
Το γνωριζαν αυτο γιαυτο και το προτειναν. Τώρα λεμε ο Άγγελος έχει και το μυαλο στην εθνική. Πέρσυ τα ιδια λεγαμε για τους παικτες μας.
Τι να πει?Το αυτονοητο?"Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ" ή "ουδεν σχολιο" το οποίο όλοι θα το μετέφραζαν σε "εχω ηδη συμφωνήσει και στα @@ μου ο ΠΑΟΚ".
Είπε την αληθεια.
τι τρελα κ αυτη.
παιξαμε ασχημα κ χασαμε.
τι επρεπε δλδ μονο να κερδιζουμε?
το μονο κριμα που βρισκω στη φαση ειναι οτι εστω για μια βδομαδα θα ημασταν στο συν εφτα και ο γαυρος θα διαλυοταν πολυ χοντρα.
δε λετε που ο αναστασιαδης τοσο καιρο με πορδες βαφει αυγα?
μην τρελαινεστε , το θεμα δεν ειναι να μη χανουμε αλλα οποιος παιζει καλυτερα γενικα απο ολες τις ομαδες στο πρωταθλημα να κερδιζει.
παιξαμε ασχημα κ χασαμε.
τι επρεπε δλδ μονο να κερδιζουμε?
το μονο κριμα που βρισκω στη φαση ειναι οτι εστω για μια βδομαδα θα ημασταν στο συν εφτα και ο γαυρος θα διαλυοταν πολυ χοντρα.
δε λετε που ο αναστασιαδης τοσο καιρο με πορδες βαφει αυγα?
μην τρελαινεστε , το θεμα δεν ειναι να μη χανουμε αλλα οποιος παιζει καλυτερα γενικα απο ολες τις ομαδες στο πρωταθλημα να κερδιζει.
Ο Γαύρος έχασε,άλλο εννοούσαGimnistis έγραψε:Η gayρο....Doomlord4 έγραψε:Μετά από 4 μέρες όμως;;;;Doomlord4 έγραψε:Άγγελε πάρε το πρωτάθλημα και ο μοναδικός ΠΑΟΚτσής που δεν θα είναι Αγγελόσκυλο θα...είσαι εσύ ο ίδιος![]()
Μπα.
1) O Κλαους κύριε κουλις είναι αυτός που έπαιξε στο τηγάνι μέσα αρ. Εξτρεμ και μας έβγαλε τα μάτια στην τακτική ο κύριος ααkoylispontios έγραψε:Οταν κάποιοι τον λέμε αλλοπρόσαλο μας την "πέφτετε" και μας λέτε εμπαθείς και .........
Ποιος Κλάους θα παίζει αρ.εξτρέμ κυριε αα?
Ποιος ε'ιναι ο ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ που έχει πάρει την φανέλα του βασικού στο σπίτι του?
Ποιος σου είπε ότι τα μπακ μπορούν να παίζουν σέντερ μπακ και τα φορ εξτρέμ?
Ποιος.....................................................................
Ξέρω ξέρω θα βγήτε και θα πείτε ότι σε έχει πρώτο είναι Π.Α.Ο.Κ.τσής ξέρει αυτός μπλα μπλα μπλα...
Εγώ λέω ότι ακόμα και αν πάρει το πρωτάθλημα (νο1 αντίπαλος μας είναι η βαζέλα.....)
το καλοκαίρι να πάει στην ευχή της Παναγιάς μπας και έρθει στον Π.Α.Ο.Κ. ένας σοβαρός προπονητής
και δούμε επιτέλους μια ομάδα με αρχή και τέλος.π.χ.Σάντος Μπόλονι ....
σσ.Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω από όλα ούτε οι άγγελοι ούτε οι διάβολοι.
Είναι ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ. αρκετά χρόνια.
Φέτος βασικός.
Όποιος τον ξαναπεί αλλιώς, είναι αδικαιολόγητος και θα τον στείλω μια μέρα να διαβάσει και να μάθει το όνομά του.
Roman
2) Ο Τζανδάρης είναι αυτός που είναι 19 χρονών παίρνει 800 ευρώ το μήνα τρέχει ακόμη και όταν αλλάζει και κάνει μπάνιο στα αποδυτήρια..ακόμη και στον ύπνο του. Υ.Γ στον ΠΑΟΚ του Άγγελου κανείς δεν παίρνει την φανέλα σπίτι του.
3) Αυτός που του είπε ότι τα μπακ παίζουν σεντερ φορ η τα αμυντικά μπακ μπακ η οποισδήποτε παίχτης παντού σίγουρα δεν είναι ούτε ο μουρίνιο της ίντερ που το έκανε πάρα πολλες φορές λόγω τακτικής ούτε ο Λίπι της Γιουβέντους ούτε ο Κόντε της Γιουβέντους ούτε ο Φέργκιουσον..Τεσπα μπορώ να σου δώσω πολλά παραδείγματα. Μόνος του το απόφάσισε στην τελική.
4) Στο τελευταίο ποιός...θέλω να το συνεχίσω και να πω και ΠΟΙΟΣ είσαι εσύ ρε μεγάλε η εγώ που θα κρίνουμε τον Άγγελο Αναστασιάδη σαν προπονητή? Ε μαγκάκο μου? ΠΟΙΟΣ είσαι ??
Υ.Γ Δε σε είδα μετά τη νίκη στο Καραισκάκης.
Υ.Γ 2 Σίγουρα η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν καλή αλλά και του προπονητή μας. Έχει ακόμη πολύ ψωμί το πρωτάθλημα και σίγουρα είναι σοτ δικό μας χέρι τι θα γίνει μέχρι το τέλος. +4 είμαστε.
- thanos-xanthi
Γενικά όταν αρχίζετε και αναφέρεστε ο ένας εναντίον του άλλου, το μονο ακυρο είναι, ολοι ΠΑΟΚ ειμαστεpaoki1985 έγραψε:Ο Τζανδάρης είναι αυτός που είναι 19 χρονών παίρνει 800 ευρώ το μήνα τρέχει ακόμη και όταν αλλάζει και κάνει μπάνιο στα αποδυτήρια..ακόμη και στον ύπνο του. Υ.Γ στον ΠΑΟΚ του Άγγελου κανείς δεν παίρνει την φανέλα σπίτι του.koylispontios έγραψε:
εχει ακομα πολυυυ δρομο το πρωταθλημα, η πικρα ειναι μεγαλη, εκτονωθειτε αλλου, οχι μεταξυ σας
παοκι το τερματισες με τον Τζανδαρη ρε φιλε, ειπαμε, οχι κι ετσι...αν τρεχει ο Φανης και στον υπνο του, ο Κατσε δηλαδη τι κανει?
να βλεπουμε και καποια πραγματα αντικειμενικα...
γιατι τρελαινεστε και ορματε ολοι στον Κουλη τεμετερον?
Σωστο η λαθος,εγραψε,αυτο που πιστευει.Εσεις πιστευετε κατι αλλο,με γεια σας με χαρα σας.
Πειτε τη γνωμη σας,και απαντηστε του στα ποιος? που ρωταει.
Δηλαδη σημερα,ηταν ολα καλα?
Με το φραστικο πεσιμο,βγαινει κατι?
ΔΕν συμφωνειται μαζι του?Ενας απαντησε αντε δυο,απο κει και μετα?
Θα γινετε η ασπιδα του Αγγελου?
Ποτε του δεν κρυφτηκε και ουτε θα κρυφτει στο μελλον.
Ουτε εχει αναγκη απο Αγγελοφυλακες.
Αν τον στηριζετε,δειξτε το στο γηπεδο,οχι πισω απο ενα πληκτρολογιο.
μας φτανει ο γκαιλες μας για σημερα.
@Guardian δεν παω καλα,στειλε καμμια............................σοκολατα.
Σωστο η λαθος,εγραψε,αυτο που πιστευει.Εσεις πιστευετε κατι αλλο,με γεια σας με χαρα σας.
Πειτε τη γνωμη σας,και απαντηστε του στα ποιος? που ρωταει.
Δηλαδη σημερα,ηταν ολα καλα?
Με το φραστικο πεσιμο,βγαινει κατι?
ΔΕν συμφωνειται μαζι του?Ενας απαντησε αντε δυο,απο κει και μετα?
Θα γινετε η ασπιδα του Αγγελου?
Ποτε του δεν κρυφτηκε και ουτε θα κρυφτει στο μελλον.
Ουτε εχει αναγκη απο Αγγελοφυλακες.
Αν τον στηριζετε,δειξτε το στο γηπεδο,οχι πισω απο ενα πληκτρολογιο.
μας φτανει ο γκαιλες μας για σημερα.
@Guardian δεν παω καλα,στειλε καμμια............................σοκολατα.
- sourmenetes
- Moderator
Την πεφτουμε γιατι καταντα αηδια να περιμενω να χασει ο ΠΑΟΚ για να την πω στον Αγγελο...
Αυτο ειναι το τραγικο.
Δεν τον γουσταρει,το ειπε 100 φορες και το καταλαβαμε.
Εφτασε στο σημειο να πει οτι αν παρουμε το πρωταθλημα θα ειναι ανυπαρκτοι οι αλλοι και θα το παρουμε και οχι οτι ειναι καλο ο ΠΑΟΚ.
Αυτο ελεγε και το ΦΩΣ προχθες...
Δεν ηταν καλος ο ΠΑΟΚ ο γαυρος ηταν κακος..
Τοσα χρονια με Σαντος,με μπολονι,με Χουμπ πρωτο γυρο ημασταν 15 βαθμους πισω απο την κορυφη και τωρα ψιριζουμε τη μαιμου για να την πουμε στον Αγγελο.
Ημαρτον...
Ναι σημερα ηταν πολυ κακος,οπως και οι παιχτες και ο Αγγελος μη σου πω πιο πολυ απο τους παιχτες...
Τι σημαινει οτι δεν κανει???
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
Αυτο ειναι το τραγικο.
Δεν τον γουσταρει,το ειπε 100 φορες και το καταλαβαμε.
Εφτασε στο σημειο να πει οτι αν παρουμε το πρωταθλημα θα ειναι ανυπαρκτοι οι αλλοι και θα το παρουμε και οχι οτι ειναι καλο ο ΠΑΟΚ.
Αυτο ελεγε και το ΦΩΣ προχθες...
Δεν ηταν καλος ο ΠΑΟΚ ο γαυρος ηταν κακος..
Τοσα χρονια με Σαντος,με μπολονι,με Χουμπ πρωτο γυρο ημασταν 15 βαθμους πισω απο την κορυφη και τωρα ψιριζουμε τη μαιμου για να την πουμε στον Αγγελο.
Ημαρτον...
Ναι σημερα ηταν πολυ κακος,οπως και οι παιχτες και ο Αγγελος μη σου πω πιο πολυ απο τους παιχτες...
Τι σημαινει οτι δεν κανει???
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
πες τα ρε φίλε να το πάρουμε χαμπάρι ποσό "γαυροι" στην ψυχή είμαστε κάποιοιBesuch 2 έγραψε:Οταν κάποιοι ΣΑΣ ΛΕΜΕ Μ'ΣΚΑΡΙΑ μας την "πέφτετε" και μας λέτε εμπαθείς και .........koylispontios έγραψε:Οταν κάποιοι τον λέμε αλλοπρόσαλο μας την "πέφτετε" και μας λέτε εμπαθείς και .........
Ποιος Κλάους θα παίζει αρ.εξτρέμ κυριε αα?
Ποιος σου είπε ότι τα μπακ μπορούν να παίζουν σέντερ μπακ και τα φορ εξτρέμ?
Ποιος.....................................................................
Ξέρω ξέρω θα βγήτε και θα πείτε ότι σε έχει πρώτο είναι Π.Α.Ο.Κ.τσής ξέρει αυτός μπλα μπλα μπλα...
Εγώ λέω ότι ακόμα και αν πάρει το πρωτάθλημα (νο1 αντίπαλος μας είναι η βαζέλα.....)
το καλοκαίρι να πάει στην ευχή της Παναγιάς μπας και έρθει στον Π.Α.Ο.Κ. ένας σοβαρός προπονητής
και δούμε επιτέλους μια ομάδα με αρχή και τέλος.π.χ.Σάντος Μπόλονι ....
σσ.Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω από όλα ούτε οι άγγελοι ούτε οι διάβολοι.
Είναι ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ. αρκετά χρόνια.
Φέτος βασικός.
Όποιος τον ξαναπεί αλλιώς, είναι αδικαιολόγητος και θα τον στείλω μια μέρα να διαβάσει και να μάθει το όνομά του.
Roman
Ξέρω ξέρω θα βγΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ , «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΩ», μπλα μπλα μπλα...
Εγώ λέω ότι ακόμα και αν πάρΩ το πρωτάθλημα (νο1 αντίπαλος μας είναι η ΠΑΡΑΓΚΑ.....)
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ να πάΣ ΩΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ στην ευχή της Παναγιάς μπας και ΒΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ
και δούμε επιτέλους ΕΝΑ ΛΑΟ με αρχή και τέλος.π.χ.ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΝΩ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΧΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ)
σσ.Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω από όλα ούτε ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΚΟΙ...
@sourme εγω βλεπω,σε τρεις ωρες εχουν γραφτει τρεις σελιδες για τον Κουλη,
και ενα σχολιο για τον Αγγελο.
Αν σας αρεσει αυτο,τι να πω.
Αν νομιζετε οτι βγαζει εμπαθεια,μην ασχολειστε μαζι του.
Εσεις κουβαλατε νερο στο μυλο του.
και ενα σχολιο για τον Αγγελο.
Αν σας αρεσει αυτο,τι να πω.
Αν νομιζετε οτι βγαζει εμπαθεια,μην ασχολειστε μαζι του.
Εσεις κουβαλατε νερο στο μυλο του.