Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
ειναι απλα τα πραγματα!μετα το ματς με γκινγκαμπ(και την προκριση) τον φωναζει ο ιβαν και ανανεωνουν για αλλα 2 ή 3 χρονια λαι τελειωνει η ιστορια.
- Περιπτερος
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Ρε παιδια μην αγχωνομαστε απο τωρα και πιθανον αδικα.Εχουμε αρση βαρων τον Μαιο και μετα εχει ο θεος.
Αγγελε ακομα και η Εθνικη ερυθρολευκη ειναι.Μην τυχον και τολμησεις να πας στην Εθνικη οσο κανουν ακομα κουμαντα Σαρρης και Μαριδακης.Θα φας τα μουτρα σου και ουτε η Παναγια δε θα σε σωσει μετα
H Παναγια ειναι με τους αδικημενους και τους ταπεινους..ξερει ο Αγγελος..ο ΠΑΟΚ εχει πονεσει παρα πολυ εδω και περιπου 90 χρονια
γι αυτο μιλαμε και ξαναμιλαμε...γιατι αυτες οι εμμονες δε θα σε αφησουν ποτε να κανεις το κατι παραπανω...τελος παντων να βγει η χρονια και τα βλεπουμε μετα αυτα...
υγ κριμα και παλι κριμα...
υγ κριμα και παλι κριμα...
- xrictoforoc
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ σου παιχνίδι στον ΠΑΟΚ, απο το 97 μέχρι σήμερα. ΜΟΝΟ λάθη. Όλοι ξέραμε οτι θα ναι δύσκολο αλλά τέτοιο πραμα δεν το περίμενα.
Α ρε Αγγελε!Ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως χωρεσες Παπ-Περειρα-Σαλπι-Μακ χωρις κεντρο
Σήμερα η ευθύνη είναι κυρίως του προπονητή και αυτών που άφησαν την ομάδα χωρίς σέντερ μπακ.
Επέμενε αναγκαστικά στη χρησιμοποίηση του Τζιώλη, ενώ ο παίκτης ήταν σκασμένος, δεν μπορούσε να κουνηθεί. Πρώτη αλλαγή έπρπε να ήταν αυτός, ΑΝ είχαμε σέντερ μπακ στον πάγκο.
Επέμενε αναγκαστικά στη χρησιμοποίηση του Τζιώλη, ενώ ο παίκτης ήταν σκασμένος, δεν μπορούσε να κουνηθεί. Πρώτη αλλαγή έπρπε να ήταν αυτός, ΑΝ είχαμε σέντερ μπακ στον πάγκο.
-
τσιριγώτης
Για να προστατέψει τον παίκτη από τραυματισμό. Όλη η ομάδα ήταν σκασμένη σήμερα. Πολύ κούραση.τσιριγώτης έγραψε:Έβγαλες Κλάους κι έβαλες σαλπιγγιδη γιατί; για να γυρίσει το παιχνίδι;
- koylispontios
Οταν κάποιοι τον λέμε αλλοπρόσαλο μας την "πέφτετε" και μας λέτε εμπαθείς και .........
Ποιος Κλάους θα παίζει αρ.εξτρέμ κυριε αα?
Ποιος ε'ιναι ο ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ που έχει πάρει την φανέλα του βασικού στο σπίτι του?
Ποιος σου είπε ότι τα μπακ μπορούν να παίζουν σέντερ μπακ και τα φορ εξτρέμ?
Ποιος.....................................................................
Ξέρω ξέρω θα βγήτε και θα πείτε ότι σε έχει πρώτο είναι Π.Α.Ο.Κ.τσής ξέρει αυτός μπλα μπλα μπλα...
Εγώ λέω ότι ακόμα και αν πάρει το πρωτάθλημα (νο1 αντίπαλος μας είναι η βαζέλα.....)
το καλοκαίρι να πάει στην ευχή της Παναγιάς μπας και έρθει στον Π.Α.Ο.Κ. ένας σοβαρός προπονητής
και δούμε επιτέλους μια ομάδα με αρχή και τέλος.π.χ.Σάντος Μπόλονι ....
σσ.Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω από όλα ούτε οι άγγελοι ούτε οι διάβολοι.
Είναι ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ. αρκετά χρόνια.
Φέτος βασικός.
Όποιος τον ξαναπεί αλλιώς, είναι αδικαιολόγητος και θα τον στείλω μια μέρα να διαβάσει και να μάθει το όνομά του.
Roman
Ποιος Κλάους θα παίζει αρ.εξτρέμ κυριε αα?
Ποιος ε'ιναι ο ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ που έχει πάρει την φανέλα του βασικού στο σπίτι του?
Ποιος σου είπε ότι τα μπακ μπορούν να παίζουν σέντερ μπακ και τα φορ εξτρέμ?
Ποιος.....................................................................
Ξέρω ξέρω θα βγήτε και θα πείτε ότι σε έχει πρώτο είναι Π.Α.Ο.Κ.τσής ξέρει αυτός μπλα μπλα μπλα...
Εγώ λέω ότι ακόμα και αν πάρει το πρωτάθλημα (νο1 αντίπαλος μας είναι η βαζέλα.....)
το καλοκαίρι να πάει στην ευχή της Παναγιάς μπας και έρθει στον Π.Α.Ο.Κ. ένας σοβαρός προπονητής
σσ.Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω από όλα ούτε οι άγγελοι ούτε οι διάβολοι.
Είναι ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ. αρκετά χρόνια.
Φέτος βασικός.
Όποιος τον ξαναπεί αλλιώς, είναι αδικαιολόγητος και θα τον στείλω μια μέρα να διαβάσει και να μάθει το όνομά του.
Roman
είσαι 61 και πιστεύω πλέον να μη παίρνουν τα μυαλά σου αέρα με μια νίκη.
πρόσεξε γιατί οι δηλώσεις σου για εθνική και παναγίες πάλι αυτό δείχνουν.
κάτσε άγρυπνος 5 μήνες και βγάλε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.
τέτοια ευκαιρία δεν θα μας ξαναδοθεί.
σοβαρέψου γιατί μου φαίνεται έλεγες να μη πάρουν αέρα τα μυαλά των παικτών και πήραν τα δικά σου.
πρόσεξε γιατί οι δηλώσεις σου για εθνική και παναγίες πάλι αυτό δείχνουν.
κάτσε άγρυπνος 5 μήνες και βγάλε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.
τέτοια ευκαιρία δεν θα μας ξαναδοθεί.
σοβαρέψου γιατί μου φαίνεται έλεγες να μη πάρουν αέρα τα μυαλά των παικτών και πήραν τα δικά σου.
- Ekatnetworkltd
Έρε κατακαημένε ΠΑΟΚ με τέτοιες νοοτροπίες δεν πας πουθενά!koylispontios έγραψε:
: