Σε ευχαριστώ πολύ DREAM που «βοηθάς» τον προεκλογικό μας αγώνα αφού βέβαια έχεις καταλάβει ότι θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!!!dreamwarrior έγραψε:Τα παρακάτω σοφά λόγια είναι για την κυρία ασπρόμαυρη που θα την βοηθήσουνε στον προεκλογικό της αγώνα!!!!
1.
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ θα σας βοηθήσουμε με την καταπολέμηση των ψυχολογικών σας!!!!dreamwarrior έγραψε:Προσπαθώ να βγω από το ψυχολογίκο αδιέξοδο, αλλά δε μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
2.
Εσύ το λές αυτό που κάθε απόγευμα πάς προς ξεκούραση σου!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης.
3.
Φαλακροί συνήθως είναι οι ΑΝΤΡΕΣ!!!!!!! Όταν χάνετε τα μαλλιά σας αποκτάτε και την πείρα!!!!dreamwarrior έγραψε:H πείρα είναι μια χτένα που την αποκτάς όταν είσαι πια φαλακρός!
4.
Λύκοι … τα «προβατάκια» αυτή τη φορά θα σας κερδίσουν!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγήτο.
5.
Εγώ από την γυναικεία μου φύση ΔΕΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Αυτοί που κάνουν πως ξέρουν τα πάντα εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε.
6.
Οι άντρες δεν νομίζω να φοβούνται …. Ίσα ίσα …. !!!!!!dreamwarrior έγραψε:Το καλύτερο φάρμακο για το βήχα είναι η φασολάδα. Μετά θα φοβάσαι να βήξεις.
7.
ΑΑΑΑΑΑΑ …. Γι’αυτό συνήθως τα (ανδρί)κελα παραπέμπουν σε ανδρικές μορφέςdreamwarrior έγραψε:Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να κερδίσει τη φυσική ηλιθιότητα.
8.
Οι άντρες έχετε περιοριστεί στην Τρίτη φάση!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Η ζωή χωρίζεται σε τρεις φάσεις: επανάσταση, περισυλλογή, τηλεόραση. Ξεκινάς να αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια.
9.
Γι’αυτό και οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ θα κερδίσουμε!!!! Γιατί ο κάθε ένας από εσάς μας έχει από πάνω του!!!!!dreamwarrior έγραψε:Τη γυναίκα μου πάνω απ' όλα. Όλες τις άλλες απο κάτω.
10.
Άρα ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΕΣ!!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Μεγαλοφυΐα είναι κάποιος που σε μια παραλία γυμνιστών μπορεί να θυμάται φάτσες.
11.
ΕΕΕΕΕΕ ….. ΟΧΙ και «ηλίθιοι» … αυτό ουτέ εμείς ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ δεν το υιοθετούμε!!!!! Η παράταξη μας θα βοηθήσει τους φτωχούς !!!!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Ακόμα και μια κοινωνία ηλίθιων είναι ταξική. Έτσι ένας ηλίθιος πλούσιος είναι απλά πλούσιος ενώ ένας ηλίθιος φτωχός είναι απλά ηλίθιος.
12.
Γι’αυτό προσέξτε γι’αυτό ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ σας «χτυπάμε» την πόρτα!!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
13.
Dream …………. Εσύ το λές αυτό που δεν καπνίζεις!!!!!!! Εμ βέβαια … είναι γνωστό χαρακτηριστικό σας η παραπλάνηση!!!!dreamwarrior έγραψε:Έχω διαβάσει τόσα πολλά γύρω από το κάπνισμα και το ποτό που αποφάσισα να κόψω το διάβασμα.
14.
ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΡΕΣ θα ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ!!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Η φιλοδοξία είναι το τελευταίο καταφύγιο της αποτυχίας.
15.
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Κάντε οικονομία στο νερό: πλυθείτε μαζί με μια φίλη!!
Υ.Γ. Τα παραπάνω δεν αφορούν τους άντρες που έχουν δηλώσει την υποστήριξη στην νικήτρια παράταξη ... Δηλαδή στην ...
Πανγυναικεία Αυτόνομη Οτι να'ναι Κίνηση