Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Πρεπει να γινει "προπαγανδα" για τη σημασια που εχει η στηριξη μας στις στραβες... και απο εδω μεσα και οσοι εχετε ακρες με αρδ ψηστε τους για κατι τετοιο... Ειναι πολυ σημαντικο να περασει στην κουλτουρα μας αυτο το πραγμα... εστω και ως "μοδα" αν θελετε.. ως "ταση"... Να γινει καραμελα ωστε να αποτυπωθει βαθια στα πονεμενα μυαλα μας... ΣΤΗΡΙΞΗ στις στραβες... ΣΤΗΡΙΞΗ στα δυσκολα... κοντα στην ομαδα μας που με σφεντονες πολεμα και τσακιζει ενα γιγαντιο συστημα διαφθορας... ΣΤΗΡΙΞΗ ακομα και αν τα πραγματα πανε πολυ στραβα γιατι οπως βλεπετε και με τους νεους ορισμους, το συστημα ζει και βασιλευει και δρα ανεξελεγκτα και με θρασσος.. ουτε καν τα προσχηματα δεν κρατανε..
Εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την ομαδα μου ακομα και αν δεν καταφερει να συνεχισει τις επιτυχιες με τον ιδιο ρυθμο.. Παιζουν με παθος.. τα δινουν ολα.. ειναι οικογενεια... ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΑΟΚ!! αυτο εμενα με φτανει και με περισσευει... Δεν θα χαλαστω αν παρουμε και το πρωταθλημα βεβαια
αλλα δεν θα χαλαστω κι αν δεν το παρουμε..
Το συναισθημα της Τεταρτης, που ξερεις οτι ολη η Ελλαδα (ακομα και καποιοι γαυροι), χαρηκε βαθια με τη νικη σου και τον τροπο που αυτη ηρθε... αυτο το συναισθημα για μενα ειναι 5 πρωταθληματα
Εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την ομαδα μου ακομα και αν δεν καταφερει να συνεχισει τις επιτυχιες με τον ιδιο ρυθμο.. Παιζουν με παθος.. τα δινουν ολα.. ειναι οικογενεια... ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΑΟΚ!! αυτο εμενα με φτανει και με περισσευει... Δεν θα χαλαστω αν παρουμε και το πρωταθλημα βεβαια
Το συναισθημα της Τεταρτης, που ξερεις οτι ολη η Ελλαδα (ακομα και καποιοι γαυροι), χαρηκε βαθια με τη νικη σου και τον τροπο που αυτη ηρθε... αυτο το συναισθημα για μενα ειναι 5 πρωταθληματα
Θα σε σκισω,βρε πεθαμενο.slidar έγραψε:Τι ακριβως λεει ;
Θα σε σκισω... μετα ;;;;
- navigator11
Δε θα εκπλαγώ αν -όπως πιστεύω- δεν προχωρήσει του Άγγελου, να γίνει κρούση στον Αναστασίου, ιδίως αν είναι και πάνω από τον γκέυ.
Τυχαία τα συγχαρητήρια του μαριδάκι; Μιλάμε για σχέδιο μελετημένο.
Τυχαία τα συγχαρητήρια του μαριδάκι; Μιλάμε για σχέδιο μελετημένο.
- pisakaipoupoula
Βάλε φρένο στις δηλώσεις σιγά σιγά, έχουμε δει 200 ρεπορτάζ κ 800 δηλώσεις του καθενός μετά το διπλό στο τηγάνι...έλεος δηλαδή μ αυτά τα μυαλά, όχι το Μάη, από τέλη Δεκέμβρη πάλι δεύτεροι θα είμαστε
-
Μπαρκαρούτσος