Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 1-2, MVP, Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
9
5%
ΤΖΙΟΛΗΣ
4
2%
ΒΙΤΟΡ
1
1%
ΡΑΤΣ
2
1%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΤΣΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ
8
5%
ΓΚΟΛΑΣΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΑΛΠΙ
10
6%
ΠΕΡΕΥΡΑ
79
46%
ΚΛΑΟΥΣ
6
3%
ΜΑΡΤΕΝΣ
1
1%
ΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ
1
1%
ANASTASIADIS
51
30%

Σύνολο ψήφων: 172

tasso85

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 1-2, MVP, Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από tasso85 »

η ΠΑΕ πρεπει να κανει την εμφανιση της επικοινωνιακα, δεν μπορει να μας δειχνουν συνεχεια τον Πάμπλο και τον Ινσα -που ν'αγιασουν τα χερια τους παρεμπιπτοντως - κι εμεις να μην εχουμε χαλασει τον κοσμο με το σερβο που τσαλαπατάει το Γλυκο, ειδα και α(θ)λητικα στη νεριτ ως συνεπης μαζοχιστης, ουτε λεξη για τους επιστήμονες, όλα υπεροχα και διδαξε μαλιστα και ηθος ο κλαρινακης, τι να λεμε τωρα
κατά τα αλλα, περιμενα τη νικη και ως δηλωμενο αγγελοσκυλο περιμενω με ηρεμια και ψυχραιμια τα καλυτερα που ερχονται
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

από paokovios1974 » Τρί Δεκ 02, 2014 8:37 pm
Δεν την πιστευουμε την ομαδα.Αυτη ειναι η αληθεια.Παιζεις με τον γαυρο την τεταρτη για πρωτη φορα μετα απο 30 χρονια σαν πρωτοπορος ,και η τουμπα ηταν ΑΔΕΙΑ,και μηπως ηταν το πρωτο παιχνιδι που η τουμπα ηταν αδεια?Sold out εγινε φετος?Επαιζες με φιορεντινα για το γιουροπα λιγκ και η τουμπα ειχε απλως πολυ κοσμο,επαιζες με βαζελο πριν 2 αγωνιστικες και παλι εβλεπες αδεια καθισματα,δεν την πιστευουμε την ομαδα.
Μονο ο Αγγελος την πιστευει,και κανα δυο τρελλοι ισως ακομα.Κατεβαινουμε για ...πολεμο υποτιθεται,ποιος πολεμος?μονη της ειναι η ομαδα,απ την αρχη της χρονιας,πηγε κανεις στην προπονηση?Ποια ειναι η τελευταια εικονα που εχουν οι παικτες απο την τουμπα?γιουχαισματα στον Σπυροπουλο, γιουχαισματα στον Σαλπι.
Και τωρα, ακομα και τωρα ποιο ειναι το θεμα συζητησης μας?Βριζουμε τον Μακ και τον Τζαβελα που δεν παιζουν,τον Αγγελο που δεν κανει σωστη διαχειρηση,τον ιβαν που δεν πηρε παιχτες,και τον βρυζα γιατι παντα τον βριζουμε αυτον.
Τι απαιτουμε λοιπον απο την ομαδα που δεν πιστευουμε?Να κερδισει τον γαυρο στο τηγανι με την μιση ομαδα τραυματισμενη και με διαιτητη τον...θεοδωριδη.Μηπως θυμαται κανεις πως κατεβηκαμε το 2001 στην νεα φιλαδελφεια?Τι ειχαμε τοτε?και τοτε δεν βριζαμε τον μπατατουδη?τον καφε δεν τον γιουχαραμε οταν ακουμπουσε μπαλλα?Μηπως θυμαστε αν εκαναν απεργια οι παιχτες λιγο πριν τον τελικο?Μηπως θυμαστε αν ειχαμε και τοτε τραυματιες βασικους παικτες?
Κι ομως ειμασταν ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ στον τελικο,ειπαμε στ@ρχιδι@ μας ολα και ο μπατατουδης και οι απληρωτοι παικτες και ολοι,και ειπαμε παμε για το κυπελλο ρε.Μηπως υπαρχει τωρα τετοιο κλιμα και δεν το καταλαβα?
Παικτες του ΠΑΟΚ και Αγγελε, για τον δικεφαλο αετο και την ασπρομαυρη φανελλα,και τους λιγους τρελλους που σας πιστευουνε και σας ακολουθουνε και σας στηριζουνε,σπαστε το αποστημα, γκρεμιστε το κατεστημενο,ριξτε τους στα ταρταρα.Δεν θα το δω το παιχνιδι γιατι ξερω πως η πιεση μου θα πιασει 1000 σφυγμους και εχω γυναικα και παιδι,θα ειμαι κολλημενος ομως στο ραδιο και η καρδια μου θα χτυπαει δυνατα, θα χτυπαει ΠΑΟΚσηδικα,ξερω πως θα περασετε απο μια κολαση,θα σας χτυπανε και το κορακι θα λεει παιζεται,θα πεφτουν σε καθε ευκαιρια για να παρουν κανενα φαουλ καμια καρτα καμια κοκκινη κανενα πεναλτι.
Εσεις εκει, το σκοπο σας, κρατηστε την ψυχραιμια σας,σφιξτε τα δοντια σας,παιξτε αντρικια και δυνατα παιξτε σαν ΠΑΟΚ και να ειστε σιγουροι πως ΟΤΙ και να γινει θα σας χειροκροτησει ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ,και που ξερεις μπορει να γινει το θαυμα και να δουμε μετα εναν ΠΑΟΚ ΕΝΩΜΕΝΟ και μια τουμπα ασφυκτικα γεματη,και αν γινει αυτο...
Αν τελικα κατακτησουμε το πρωταθλημα θα ειναι μια απο τις 3 μεγαλυτερες εκτος εδρας νικες της ιστοριας του ΠΑΟΚ,μαζι με το Γαυρος ΠΑΟΚ 0-4 (πρωταθλημα) και βαζελος ΠΑΟΚ 0-1(πρωταθλημα)
Ολοι οι τρελλοι που σας πιστευουνε χθες εκλαιγαν απο συγκινηση και χαρα να το ξερετε.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Πωπω κουρούμπελο έγινα χθες βράδυ, τέτοια καύλα δεν θυμάμαι από πότε είχα να ζήσω.

Τεράστια νίκη που θα μνημονεύεται για χρόνια... και που είναι πλέον πίσω μας!
Ξάνθη τώρα. Ξέρουμε πότε θα βγουν τα εισιτήρια; Έχω τα πράγματά μου έτοιμα για να φύγω :opaokara:
Γεμίζουμε το γήπεδό τους και αφήνουμε στους Ξανθιώτες την κερκίδα των φιλοξενούμενων.

Πλέον μπορούμε να λέμε την απαγορευμένη λέξη
;;;
Ναι θα την πω εγω πρωτος ΣΩΤΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

paokovie πολυ γουσταρω να σε διαβαζω ρε μαγκα

σιχαινομαι το στοιχημα... οταν ομως εχθες πριν το ματς ερχεται ο γιος μου και μου λεει (ψαρωμενος για να μην τον κραξω) οτι εβαλε 6 ευρα στην ΠΑΟΚαρα, ενιωσα πολυ περηφανος και χαρουμενος για το παληκαρι μου :)

για το ματς, τους παικτες, τον Αγγελο... δε λεω τιποτα.. οτι και να πω θα ειναι ελαχιστο.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τα μεγαλειωδη συναισθηματα που μας δωσατε την ευκαρια να νιωσουμε..

Διαφωνω με τα αδερφια που λενε ηταν μια νικη, 3 βαθμοι.. Ολοι ξερουμε οτι με τις συνθηκες (και των προηγουμενων ημερων και του αγωνα) που εγινε αυτη η νικη, εχει εναν συμβολισμο που μιλησε δυνατα στις καρδιες πολλων Ελληνων, οχι μονο ΠΑΟΚτσηδων.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

bane1980 έγραψε:Εάν καταφέρουμε να γίνει κανα θαύμα και να φάνε κανα μείον για τα όργια με τα ΜΑΤ, θα είναι διπλό το καλό. Επίσης, για το φύλλο αγώνα, δεν ισχύει οτι ο αθλ.εισαγγελέας μπορεί και αυτεπάγγελτα κ ανεξαρτήτως φύλλου αγώνα να καλέσει και να τιμωρήσει μία ΠΑΕ;

Τέλος, προσοχή παντού και πάντα, εντός και εκτός γηπέδων, γιατί τώρα θα μας την έχουν διπλά στημένη και για πετσόκομα στα ματς, και για τιμωρίες.
ναι bane.. πρεπει να ισχυει αυτο.. αν προκειται για κανα μπουκαλι που επεσε στην Τουμπα και τους ξεφυγε στο φυλλο αγωνα, παιζει να ενεργοποιηθει αυτεπαγγελτα κανας εισαγγελεας...
περιμενεις να γινει αυτο για τον γαυρο? :lol:

ΥΓ: μην παρεξηγηθω.. δεν σου τη λεω.. μια χαρα αναρωτιεσαι αυτα που αναρωτιεσαι.. την κωμωδια τους ειρωνευομαι, οχι εσενα.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ξημερωματα Τεταρτης γεννησε η αδερφή μου τον πρώτο μου ανήψιο.
Το πρωτο πραγμα που σκέφτηκα ηταν ποσο τυχερός είναι. Εγώ στα τριαντα δυο χρόνια μου εζησα ένα Πρωταθλημα του ΠΑΟΚ και αυτος κατευθειαν θα γεννηθεί Πρωταθλητής.

Το ειχα δει σε ονειρο το ματς. Τελικο σκορ 1-3. Το ειχα γραψει και εδω.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

georgedoulk2008 έγραψε:Ξημερωματα Τεταρτης γεννησε η αδερφή μου τον πρώτο μου ανήψιο.
Το πρωτο πραγμα που σκέφτηκα ηταν ποσο τυχερός είναι. Εγώ στα τριαντα δυο χρόνια μου εζησα ένα Πρωταθλημα του ΠΑΟΚ και αυτος κατευθειαν θα γεννηθεί Πρωταθλητής.

Το ειχα δει σε ονειρο το ματς. Τελικο σκορ 1-3. Το ειχα γραψει και εδω.
Να σου ζησει το Π.Α.Ο.Κ.τσακι ρε φιλε,γερο κι ασκονταφτο.

Τωρα,αν ειναι καθε φορα που θα γενναει η αδελφη σου,να παιρνουμε πρωταθλημα,
φευγω πρωι-πρωι για Ροστοφ,να ψησω τον Ιβαν,να την βαλει στο μισθολογιο της ΠΑΕ.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
χξς'

Δημοσίευση από χξς' »

SIGNOMI gia ta Agglika. Alla xthes apo neurikotita logw elleipsis link...laptop kaputt...
kindineuw na faw ban apo ti ginaika mou twra... k grafw sta klefta...
PERIFANOS k euxaristw ton AA k OLOUS tous paixtes.
Akoma k edw sto exwteriko arxizoun k katalavainoun ti paizetai stin ellada k poios pragmatika matwnei k PROSPATHEI n paixei mpala.
Aderfia SISPEIRWSH TWRA
Distixws pisteuw oti twra tha arxisei o pragmatikos polemos k i sfagi.
Ntrepomai pou den pira diarkeias k dn stirixa tin Omada...alla gamw to eixan dwsei polla dikaiwmata
Telos pantwn kanw kolotoumpes k apo xara apo ti malakia mou :opaokara: :nairepaok: :pano:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

μερικά από αυτά που δεν έγραψε το κοράκι στο φύλλο αγώνα

[youtube]lnG6x-t_3Kw[/youtube]

[youtube]KmTLdSgQoy4[/youtube]
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Ξέρουμε αν το παιχνίδι υπάρχει κάπου να το δούμε;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ολα τα παιχνιδια μας.
Μπορει να θελει εγγραφη για να δεις.
http://vk.com/search?c%5Badult%5D=1&c%5 ... Bsort%5D=0
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

μερικά από αυτά που δεν έγραψε το κοράκι στο φύλλο αγώνα

[youtube]lnG6x-t_3Kw[/youtube]

[youtube]KmTLdSgQoy4[/youtube]

[youtube]OotUr1y78SI[/youtube]
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Rizla έγραψε:Ολα τα παιχνιδια μας.
Μπορει να θελει εγγραφη για να δεις.
http://vk.com/search?c%5Badult%5D=1&c%5 ... Bsort%5D=0
Ευχαριστώ πολύ.
niks

Δημοσίευση από niks »

Τα τελευταια χρονια παντως, οποτε μπαινουμε εκει ψυχωμενα, αποφασισμενα και με σαφες πλανο, κλαταρει ο γαβρος...παραδινεται ευκολα
2 νικες στο πρωταθλημα, 1 στα πλει-οφ
1 ισοπαλια στο πρωταθλημα, 2 ισοπαλιες στο κυπελλο με ισαριθμες προκρισεις....

Ψυχραιμια παντως, εχει δρομο, κοιταμε μονο μπροστα, πισω θα κοιταξουμε μονο στο τελος...

Υγ. Ο τροπος που νικησαμε παντως, εκπληρωσε (σχεδον) τις φαντασιωσεις μου....
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Είχα γράψει σε αυτό το τόπικ ότι αν δούμε σφαγή σε ντέρμπι κορυφής θα είναι κάτι σπάνιο ακόμη και για τα ελληνικά δεδομένα, πράγμα που έγινε. Όταν γίνεται συνήθως προηγείται μια σκοτεινή συμμαχία. Σήμερα επιβεβαιώθηκα, που πίστευα ότι ο Τουϊτάκιας μας παίζει όπως και φέτος. Ο διατητής σήμερα στην νίκη του βάζελου έκανε ακριβώς ότι και σε εμάς ο Αρετόπουλος. Παιχνίδι καρμπόν, μόνο που το θαύμα (σαν το δικό μας) δε γίνεται κάθε φορά. Σήμερα είχαν πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες τους μόνο πρασινο φόντο λέγοντας τώρα πάμε για τίτλο, χωρίς να πουν ούτε μισή κουβέντα για το ντρέρμπι κορυφής, ούτε για τη διαιτησία που συνήθως κάνουν σε ανάλογες περιπτώσεις. Ο βάζελος βλέπει για ανταγωνιστή μόνο τον ολπυμιακό που είναι μόλις 1 πόντο πίσω και εμείς είμαστε άϋλοι, ανυπόστατοι στην παρωδία ελληνικό πρωτάλθημα. Όταν όμως ο Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ κράτησε χαμηλά τις αντιδράσεις του φέτος, προβλήθηκε στην ίδια εφημερίδα, ότι ο ΠΑΟΚ παίζει διπλωματικά, και κρατάει έξυπνη στάση κτλ, ρίχνοντας μπιχτές προς εμάς. Όπως πέρυσι θέλαν να μας βάλουν στο τρυπάκι να κάνουμε πόλεμο με γαύρο ανοικτό για να επωφεληθούν αυτοί. Επειδή όμως δεν γίνονταν φέτος να τσιμπήσουμε, είπαν να οργανώσουν μια σφαγή στο ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ. ΠΟΤΕ σχεδον τόσα χρόνια που βλέπω μπάλα δε σφαγιάζεται ο 1ος του βαθμολογικού πίνακα. άντε να σου παίξει 60-40 μέχρι εκεί όμως. Χθες έπαιξε 100-0, απλά δεν του δόθηκε η ευκαιρία για χοντράδες.

Το σημερινό σπρώξιμο σήμερα του βάζελου ήταν παρόμοιου με του γάυρου. Κίτρινες, ανάποδα φάουλ, κώψιμο αντεπιθέσεων όπου ήταν δυνατόν. Ουσιαστικά υπήρξε μοιρασιά της πίτας. Είναι κάτι που έχει δυστυχώς ήδη γίνει. Ξυπνήστε και τελειώστε αυτόν το φούστη τον Τουιτάκια. Καμία συμμαχία με αυτόν τον γκέι. Πόλεμος. Μεγαλύτερος και πιο ύπολος εχθρός του ΠΑΟΚ ο βάζελος. Από πέσυσι το λέγανε στον Πειραιά κοιτάξτε ποιοιι είναι οι πραγματικοί σας εχθροί και ξυπνήστε. Πέσυρι ο γαύρος δεν πιάνονταν. Μας έβαλε σε αυτό το τρυπάκι ο τουιτάκιας, και φάγαμε -3 από τα πλέι οφ. Αυτό ήταν συμφωνία του ΠοΚ. Όλο το σύστημα. Έπειτα το σύστημα δεν αφηνε τον ΠΑΟΚ να πάει στο ΚΑΣ. Μόλις πήραν το ΟΚ από εκεί η ΕΠΟ και το σύστημά μας ότι τίποτα δε θα αλλάξει, ξαφνικά ξετρύπωσε ο τουιτάκιας 4 μέρες πριν την απόφαση για να κάνει "πόλεμο" δηλώσεων κατά του γαύρου. Οι φυλλάδες του μιλούσαν για λάθος που μπορεί να στοιχήσει το Τσου Λου στο βάζελο, μιας που ο γαύρος έχει πολλές άκρες. Ήρωας ο παναθηναικός και ο τουιτάκιας που δεν τον νοιάζει η θέση του Τσου Λου, αλλά η δικαιοσύνη. Πραγματικά είναι απίστευτοι δημοσιοσχετίστες και χρησιμοποιούν στο μαξ του ΑΡΔ, μιας που έχουν και κανάλι. Δεν ξεχνώ στο ντέρμπι που ο Σαββίδης κατέβηκε στην έναρξη του αγώνα με τον Τουιτάκια χέρι χέρι για να κατευνάσουν τους βάζελους και να γίνει αδελφικός αγώνας και ήρεμος. Στο ίδιο παιχνίδι, ο ΣΚΑΙ του τουτάκια έδειχνε στο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ότι ο διαιτητής έσφαξε το βάζελο και δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι. Κανένας δεν το κάνει αυτό στο ημίχρονο ως μορφή πίεσης. Ο φίλος όμως ο τουίτι το έκανε και μάλιστα είχε φέρει επαγγελματία διαιτητή στο πάνελ, να λέει σε μια αστεία φάση ότι ήταν μαρς πέναλτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 04 Δεκ 2014, 19:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”