Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Κι εγώ στραμπούληξα τον εγκέφαλό μου με τις αλλαγές, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα απ'όλους μας.

Θα μας φέρεις εκεί που μας αξίζει, πλέον είμαι σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ειναι ξεκαθαρο οτι δε πιστευει στον Κιτσιου,ευτυχως που μαζι με τους παιχτες του πανικοβληθηκε και ο Μιτσελ και δεν εκανε υπερφορτωση στη πλευρα του Σαλπιγγιδη γιατι δυσκολα θα το κραταγαμε το ματς.
Για να μην παρεξηγηθω (οσον αφορα αυτη την αλλαγη) απο τη στιγμη που δε πιστευει τον ποδοσφαιριστη καλως δε τον εβαλε.
Οσο για την αλλαγη του Μαρτενς,ενταξει ο Κατσε ειχε καρτα ηθελε και εναν ποδοσφαιριστη με εμπειρια να παγωσει το ρυθμο και να κρατησει μπαλα γιαυτο εβαλε τον Μαρτενς.
Ο Τζανδαρης σημερα ηταν σουπερ και σωστα κρατησε αυτον μεσα και οχι τον Κατσε.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Η αλλαγή του Παπαδόπουλου είναι απίστευτη... αλλά εκ του αποτελέσματος ΣΩΣΤΗ.
Στην διαχείριση ενός ματς είσαι ο καλύτερος στην Ευρώπη.

Το επόμενο ματς είναι δυσκολότερο και το ξέρεις.

Υ.Γ. Αν σε λέγανε Capucho (θα σου ταίριαζε) και δεν μιλούσες για την Παναγιά θα ήσουν στην Ρεάλ.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Βγες ανοιχτά και ζήτα παίχτες. Εχεις τον Βρύζα που δεν είναι μ@λ@κ@ς. Ξέρει τι τον παίρνει να κάνει πλεον. Μπορείτε να κλείσετε το ρόστερ αψογα για την συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

άγγελε ζήτα παίχτες.
πάντα πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να σε είχε ισόβιο προπονητή, αλλά θα το ξανάγράψω μετά από τις στραβές που κάποτε ίσως έρθουν. τότε θα έχει μεγαλύτερη αξία.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Αγγελε, you broke the internet
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

Δε χρειάζεται να πω και πολλά για την Αξία σου. Σε πίστευα πάντα σε ήθελα πάντα. Απλά σήμερα έδειξες για ακόμη μία φορά πώς αν ήθελες να έχεις μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, με έναν manager και έναν μεταφραστή θα την είχες για πλάκα. Είσαι τρελός όμως με τον ΠΑΟΚ μας και όνειρο σου ήταν πάντα να είσαι Ισόβιος προπονητής στην ομάδα. Δεν το κατάφερες μέχρι τώρα ελπίζω να γίνει από εδώ και στο εξής. Απλά όσο μεγαλώνεις την ομάδα τόσο πιο πολύ πόλεμο θα τρώς σε στραβά αποτελέσματα. Καλή συνέχεια μέχρι το τέλος. Στην κυριολεξία η ΠΑΝΑΓΙΑ μαζί σου.

Υ.Γ Παρακαλώ πολύ τον αστρονάυτη να κάνει κάποιο σχόλιο. Έστω και μια τελεία να ξέρουμε ότι υπάρχει.
fn1m

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από fn1m »

Μπράβο Αγγελαρα, έτσι χαμηλά τη θέλω την μπάλα, μη σε παρασύρουν αυτοί που όλη τους η ζωή είναι το ματς με το γαβρο.
fn1m

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από fn1m »

Μπράβο Αγγελαρα, έτσι χαμηλά τη θέλω την μπάλα, μη σε παρασύρουν αυτοί που όλη τους η ζωή είναι το ματς με το γαβρο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε:μόνο για τέτοια είσαι γεννημένος ρε πούστη μου
με τη πλάτη στο τοίχο , με μισή ομάδα κιτρινισμένη ,με αναγκαστικές αλλαγές , με αντικείμενα να πέφτουν βροχή , με το κοράκι να δίνει ρεσιταλ...

Κι εσύ απλά να τους παίρνεις το σκαλπ

ΥΓ : Συγχαρητήρια για το ότι μπόρεσες να χαλυβδώσεις την ομάδα ώστε να μην ασχοληθεί με τα αίσχη του κορακιού.
Όπως τα είπες Γιάννη!
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

φοβερός...κυρίως σε ψυχολογία, νοοτροπία, ντομπροσύνη...θα ήθελα να πίναμε ούζα παρέα Αγγελάρα να ξές....

Οι αλλαγές φοβερές...Δεν είναι οτί δεν πιστεύει τον μικρό, απλά μάλλον πιστεύει πολύ στον Σάλπι. επίσης ήταν ζεστός..
επίσης είδε τα στημένα του γαύρου και ήθελε μπόι και φρέσκα πόδια για να κρατάει μακριά τον καλύτερο παίκτη τους το κοράκι...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

De facto από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου!
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Σε ευχαριστω ΑΓΓΕΛΕ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αν η ... κακή συνεννόηση τα ξημερώματα ήταν στην πραγματικότητα ο Αναστασιάδης, του δίνω συγχαρητήρια.
Θέλω να πιστεύω πως τον Ιανουάριο δε θα τον πιάσει καμιά ... αναποδιά και πορευτούμε ως είμαστε. Ακόμα τον "φοβάμαι" σε τέτοια ζητήματα!!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”