31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από K_geo »

οχι ρε. γιατροι ειναι ολοι ρε./ να παει να παιξει σε ματς τερμα υψηλου ρυθμου ρε. και ας υποτροπιασει για κανα διμηνο μετα στα @@ μας. το γαυρο να κερδαμε και τπτ αλλο (οπως οι ρουληδες με εμας δλδ),.,.,,,....
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Σας ρίχνουν το τυράκι κ τσιμπάτε.
Μια ζωή.
Άβαταρ μέλους
mariotsaggal91

Δημοσίευση από mariotsaggal91 »

Οοοοοχι δεν εχει δικαίωμα ο Τζαβελλας για τραυματισμό ρε, πετάξε τη χολή του ο καραφλός σκουλήκαντερας στο ράδιο και εμεις σα χαφτες τσιμπήσαμε... Μην απορείτε που δεν παει μπροστά η ομαδα, οταν εχει τετοιο ευκολόπιστο κοινό.... Οι γιατροί δεν ξέρουν, τι 10 και 15 χρόνια σπουδές και αλλα τόσα εμπειρία, εμεις είμαστε με ενα ματς την Κυριακή που βλέπουμε και ορθοπεδικοι και ψυχολόγοι και απο ολα... Τι να πω... Ώρες ώρες λεω οτι βρίσκουν και τα λένε, τέτοιοι χαφτες είμαστε. Να παίξει ρε, να βγει στο 30, να εχει κανει και 2 βλακείες επειδή δεν ειναι έτοιμος και μετα να λεμε "Άγγελε και ΠΑΟΚ Ξερω γω νταξει έβαλες τραυματία παιχτη και τσομπάνη και τα λοιπά....." Άντε γιατι...
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

επειδη εσεις τσιμπατε... επειδη εσεις μας αποκαλειται πως γινομαστε ρουληδες ...επειδη εχουμε αμφιβολιες για κατι επειδη εσεις ολα τα βλεπετε νορμαλ....αυριο παιζεται ενα μεγαλο παιχνιδι ρε μαγκες για καθηστε λιγο και σκεφτειτε...παμε εκει επιτηδες με εναν στοπερ??δηλ ηταν πολυ δυσκολο ο τζαβελλας να ακολουθησει την αποστολη??δεν ειπαμε να παιξει ντε και καλα βασικος αλλα να ειναι στον παγκο ειχε μια ενοχληση και οχι τραυματισμο..εγω αυτο ξερω??αυτο διαβασα?αυτο μου ειπαν??νεοπαοκτσηδες λεει ο αλλος....χαχαχα να σαι καλα με εκανες και γελασα
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Οταν αναπαραγονται και υιοθετουνται απο ΠΑΟΚτσηδες οι φρασεις και οι σκεψεις σκουληκιων και gayρων η κατασταση δεν ειναι για γελια αλλα για κλαματα!
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Ενημερωτικά κ μονο κ χωρις να παίρνω θέση στο τι συνέβει με Τζαβέλλα:
Στις 12-13.00 σημερα προτού ανακοινωθει η αποστολη μας, ο γλίτσας ο Νικολακόπουλος έλεγε στον αέρα του sport fm οτι "ακούστε με που σας λέω, ο Τζαβελλας δεν θα παίξει, δεν θα έρθει. Ειναι εδω Αθήνα κτλ."
Εαν ήξερε καλυτερα αυτός τι σκατα γίνεται;
Σενάριο 1: Ήξερε οτι τον απείλησαν άρα εδω σηκώνει ψάξιμο του αθλητικού εισαγγελέα . Στην περίπτωση αυτη όμως γιατι δεν έβγαινε ο Τζαβελλας να καταγγέιλει.
Σενάριο 2: ήξερε απλα το νορμαλ σενάριο του τραυματισμού του και την επίσκεψη του στην Αθήνα και το έπαιζε ξερολας.
Τελος πάντων αυτο που ενδιαφέρει τωρα ειναι να τους κανουμε κηδεία αυριο και το θεμα του Τζαβέλλα αργά ή γρήγορα θα ξεκαθαρίσει.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

αναρτήθηκε στις 01/12/2014, 15:55

Ολ0κληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας, η πρώτη από τις δυο πριν την εμβόλιμη αναμέτρηση της Τετάρτης εναντίον του Ολυμπιακού. Όσοι αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας με χαλαρές ασκήσεις, θεραπείες, μασάζ και υδροθεραπείες. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν προπονητικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης χωρίς μπάλα στο γήπεδο.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ή όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα από την επιβάρυνση των συνεχόμενων αγώνων, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, αποκατάστασης και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Αναλυτικά: Ο Γιώργος Τζαβέλλας που ζήτησε αλλαγή στο χθεσινό ματς, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, παρά φυσιολογική επιβάρυνση στο σημείο του πρόσφατου τραυματισμού του και προφυλάχθηκε με πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Στέφανος Αθανασιάδης και Αλέξανδρος Τζιόλης γυμνάστηκαν μεν ατομικά και οι δυο όμως βρίσκονται προ των πυλών της πλήρους επανένταξης στο ομαδικό πρόγραμμα, κάτι που θα αποφασιστεί στην αυριανή προπόνηση (12:00 – Τούμπα). Ο Ρόμπερτ Μακ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης σε πολύ υψηλούς ρυθμούς χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα και η πορεία της αποθεραπείας του προχωρά ικανοποιητικά, ενώ αντίστοιχη είναι και η κατάσταση του Χέντβιγκες Μαντούρο. Ο Δεληγιαννίδης συνεχίζει με πρόγραμμα αποθεραπείας και ατομική εκγύμναση ενώ ο Γιώργος Κατσικάς -που επιβεβαιώθηκε πως υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο- ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα επιλέξει μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης την αποστολή για το ματς του “Γ. Καραϊσκάκης”.
(paokfc)

-----------------------------

αναρτήθηκε στις 02/12/2014, 13:40

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναχώρηση για Αθήνα. Σ΄αυτήν συμμετείχαν κανονικά οι Τζιόλης και Αθανασιάδης που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και έμεινε εκτός καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ Μακ και Μαντούρο είναι ανέτοιμοι και δεν θα συμμετάσχουν στην αποστολή, παρόλο που έχουν ανεβάσει ρυθμό στην ατομική τους εκγύμναση.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης ο Άγγελος Αναστασιάδης:

Αθανασιάδης, Γλύκος , Γκολάσα, Κίτσιου, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Σκόνδρας, Τζιόλης, Ιτάνζ, Κουλούρης, Κάτσε, Περέιρα, Ποζατζίδης, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Βίτορ
(paokfc)

-----------------------------------------------------------------

Ο πλέον αμφίβολος παίκτης του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο διεθνής αμυντικός δεν ήταν στην προπόνηση, βρέθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να κάνει μία ύστατη προσπάθεια με τον προσωπικό του γιατρό για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Όλα έγιναν με άδεια από την ομάδα και ο Τζαβέλλας αφού έκανε υπέρηχο, έβαλε ένεση.

Παρολ’ αυτά δεν άλλαξε κάτι και ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής.
(23:23, 02.12.14 PAOK24)

--------------------------------------------------------------

Επειδή η παραπληροφόρηση στα θέματα του ΠΑΟΚ έχει χτυπήσει κόκκινο τον τελευταίο χρονικό διάστημα είμαστε αναγκασμένοι να ενημερώσουμε το τι συμβαίνει στην υπόθεση Τζαβέλλα αν και δεν σκοπεύαμε να το κάνουμε πριν το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ με άδεια της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό του και να υποβληθεί σε μία μίνι θεραπεία μήπως και προλάβει την αναμέτρηση.

Χωρίς λόγο ΜΜΕ του επιτέθηκαν ισχυριζόμενα πως ο Τζαβέλλας έφυγε χωρίς άδεια κάτι που είναι εκατό τοις εκατό αναληθές και στόχο έχει να βλάψει τον ΠΑΟΚ και να αναστατώσει την ομάδα και τον κόσμο της, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι κορυφής.
(02. Δεκεμβρίου 2014 23:22 inpaok)

----------------------------------------------------

[youtube]xhEHe8bgrBo[/youtube]

** Τρελλέ κράτα γερά.. και γ@μ@ ΌΛΑ (όλα όμως) τα νιαμου
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: 3.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από eorptol »

paokpantou έγραψε:επειδη εσεις τσιμπατε... επειδη εσεις μας αποκαλειται πως γινομαστε ρουληδες ...επειδη εχουμε αμφιβολιες για κατι επειδη εσεις ολα τα βλεπετε νορμαλ....αυριο παιζεται ενα μεγαλο παιχνιδι ρε μαγκες για καθηστε λιγο και σκεφτειτε...παμε εκει επιτηδες με εναν στοπερ??δηλ ηταν πολυ δυσκολο ο τζαβελλας να ακολουθησει την αποστολη??δεν ειπαμε να παιξει ντε και καλα βασικος αλλα να ειναι στον παγκο ειχε μια ενοχληση και οχι τραυματισμο..εγω αυτο ξερω??αυτο διαβασα?αυτο μου ειπαν??νεοπαοκτσηδες λεει ο αλλος....χαχαχα να σαι καλα με εκανες και γελασα
Φίλε είσαι θύμα του ραπτοπουλου καλά μας κάνει αφού είμαστε τόσο αφελεις ένας αριανος γνωστός εχθρός του ΠΑΟΚ είμαστε άξιοι της μοίρας μας..... Ραπτοπουλε είσαι μεγάλος μάγκας εσύ και μεγάλα βοδια εμείς
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Θα επρεπε να ντρεπεστε και μονο στην υπονοια προς τον Τζαβελλα. Εχει αποδειξει αμα μασαει και με αλλες φανελες, στον ΠΑΟΚ τωρα θα κωλωνε? Πατηστε τις μπανανοφλουδες και δημιουργηστε κλιμα, μπορειτε κι αλλο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σε θέλω στην Ξάνθη που είναι επίσης κρίσιμος αγώνας.
KOSTAS54

Re: Απ: 3.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

eorptol έγραψε:
paokpantou έγραψε:επειδη εσεις τσιμπατε... επειδη εσεις μας αποκαλειται πως γινομαστε ρουληδες ...επειδη εχουμε αμφιβολιες για κατι επειδη εσεις ολα τα βλεπετε νορμαλ....αυριο παιζεται ενα μεγαλο παιχνιδι ρε μαγκες για καθηστε λιγο και σκεφτειτε...παμε εκει επιτηδες με εναν στοπερ??δηλ ηταν πολυ δυσκολο ο τζαβελλας να ακολουθησει την αποστολη??δεν ειπαμε να παιξει ντε και καλα βασικος αλλα να ειναι στον παγκο ειχε μια ενοχληση και οχι τραυματισμο..εγω αυτο ξερω??αυτο διαβασα?αυτο μου ειπαν??νεοπαοκτσηδες λεει ο αλλος....χαχαχα να σαι καλα με εκανες και γελασα
Φίλε είσαι θύμα του ραπτοπουλου καλά μας κάνει αφού είμαστε τόσο αφελεις ένας αριανος γνωστός εχθρός του ΠΑΟΚ είμαστε άξιοι της μοίρας μας..... Ραπτοπουλε είσαι μεγάλος μάγκας εσύ και μεγάλα βοδια εμείς
Ο γνωστός γλοιώδης, σιχαμερός, φαλακρός τύπος!
Αυτός γλείφει για το κόκαλο που του πετάνε οι κάτω και ξερνάει γιατί όταν ήταν μικρός κάποιος ΠΑΟΚτσής θα του την έκατσε.
Το θέμα είναι οι αντιδράσεις των υποψιασμένων δικών μας!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εγώ το θέμα σήμερα το πήρα χαμπάρι αλλα και μονο που βγήκε από τον φαλακρό νομίζω δεν είναι άξιο σχολιασμού. Πραγματικά όποιος ασχολείται σοβαρά με το συγκεκριμένο άτομο και είναι πάνω από 20 έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Οι πιτσιρικάδες που δε τον ξέρουν και περνουν της μετρητοίς αυτά που λέει ας ρωτήσουν τους υπόλοιπους να τους πούνε. Επίσης οποιος πιστεύει ότι για ένα παιχνίδι έστω κι αν αυτό είναι με Ολυμπιακό πρέπει να θυσιάσουμε Τζαβέλα Μακ Τζιώλη και δε ξέρω κι εγώ ποιος άλλος είναι οριακά να παίξει, δεν εχει ιδέα πως μια ομάδα χτυπάει πρωτάθλημα. Ναι καταλαβαίνω ότι είναι ντερμπι ότι είναι και θέμα πρεστιζ αλλα δεν έχει νόημα να κερδίσουμε σήμερα τον γαύρο και στα επόμενα 3-4 παιχνίδια να μην έχουμε CB. Για να έχουμε έστω και μια μικρή ελπίδα για πρωτάθλημα πρέπει μέχρι να κάνουμε μεταγραφές τον Γενάρη να είμαστε στη χειρότερη σε απόσταση βολής από τον γαύρο και αυτό θα το καταφέρουμε περνώντας κυρίως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Κι εγώ θέλω σαν τρελός να κερδίσουμε σήμερα αλλα πιο πολύ θέλω το πρωτάθλημα και το πρωτάθλημα δε κρίνετε στα ντερμπι. Αλλα ακόμα κι αν το κρίνει ένα ντερμπι αυτό θα είναι το μεταξύ μας παιχνίδι στη τούμπα και όχι το σημερινό.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Έτσι είναι
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

03. Δεκεμβρίου 2014 12:29 inpaok

Επίσκεψη στο ξενοδοχείο της ομάδας στην Αθήνα πραγματοποίησε πριν από λίγο ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμπαίκτες του για το αποψινό παιχνίδι, και είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη. Ο Τζαβέλλας αποχώρησε χωρίς να κάνει κανένα απολύτως σχόλιο για το θέμα που δημιουργήθηκε.

Για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπάρχει θέμα καθώς ο παίκτης εξασφάλισε άδεια προκειμένου να επισκεφτεί τον γιατρό του στην Αθήνα, και από τη διοίκηση και από την τεχνική ηγεσία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης δήλωσε απόλυτα έτοιμος για το σημερινό παιχνίδι και ο αποκλεισμός του από την αποστολή δεν είναι δική του επιλογή. Συνέχεια στο θέμα θα δοθεί από αύριο καθώς επιθυμία του παίκτη και της ομάδας είναι όποια εξέλιξη να δρομολογηθεί μετά το παιχνίδι για ευνόητους λόγους.

** Τρελλέ εμπρός & πρόλογο μην τρως γιατί κάθε αλλόθρησκος είναι καί πουτ@ν@ς γιος
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Τζαβέλλα: "Ο Τζαβέλλας βγήκε αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι και ζήτησε άδεια για ψυχολογικούς λόγους να δει τον προσωπικό του γιατρό. Ο δικός του γιατρός δεν έκανε τίποτα, ο δικός μας γιατρός τα έκανε όλα. Εμείς έχουμε το καλύτερο ιατρικό τιμ, έρχονται παίκτες από άλλους συλλόγους να εξεταστούν. Ο Τζαβέλλας δεν ήταν έτοιμος και αν μας πει ότι είναι έτοιμος με την Ξάνθη θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ τον Τζαβέλλα τον καλύπτω, αλλά μένει ακάλυπτος ο γιατρός μας. Αυτός ο άνθρωπος που έκανε πενήντα χειρουργεία το μήνα, πλέον λόγω του ΠΑΟΚ κάνει πέντε. Χάνει χρόνο και χρήμα. Αυτόν τον άνθρωπο, τον γιατρό μας, πρέπει να τον ευχαριστούμε. Για τους συνεργάτες μου δεν μπορεί να πει κανείς κουβέντα. Εγώ έχω μαζί μου ότι καλύτερο υπάρχει".

Τζαβελιτα δε μας τα λες καλα,θα πω τωρα κατι και ας γραψετε οτι θελετε.
Δε το λεω αλλαξα γνωμη. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”