Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 3/12-19:30, Ns1&Ns1HD
Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 3/12-19:30, Ns1&Ns1HD
1-2 με γκολ του φακουντο στο 90 σε αντεπιθεση θελω να δω... 3-5-2 με βιτορ σκονδρα τζιολη, σαλπιγγιδη (φουλ μπακ) γκολασα κατσε τσανδαρη ρατς (φουλ μπακ) , φακουντο κλαους μπορεί να δούμε με ταμπουρι πισω απο την σεντρα και αντεπιθεσεις. Περιμενω οποιο και να ειναι το σύστημα να μασαμε σίδερα και σίγουρα θα παίξουμε πιο έξυπνα απο περισυ. Φέτος δεν εχει καμπελ ο σκατογαυρος, ο μητρογλου ειναι χωμα, αρκει να κλείσουμε καλά τον τσορι και να ακολουθησουμε το πλανο του ΑΓΓΕΛΟΥ και θεωρω οτι δυσκολα χάνουμε
- GiorgosAtha
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας σήμερα!!! Γ@μήστε τον π*υστη!!!! Πιείτε τους το αίμα!!!!
Προσπαθώντας να μπω στο μυαλό του ΑΑ (όντας managerικός, έχω τρέλα με κάτι τέτοια) και βάση αποστολής για το τηγάνι.
Θεωρώ ότι η 11αδα θα είναι Γλύκος, Σκόνδρας, Vitor, Τζιόλης, Rat, Kace, Τσανδάρης, Golasa, Σάλπι, Pereyra, Κλάους...
Ο λόγος είναι ότι είναι 11αδα που μπορεί να αλλάξει -το λιγότερο- σε 3 συστήματα κατά την διάρκεια του αγώνα! Και όλοι ξέρουμε ότι ο ΑΑ το γουστάρει τρελά αυτό καθώς η "δύναμη" του είναι να διαβάζει το match και να αλλάζει ανάλογα το πως πάει αυτό.
Πιστεύω θα κατέβουμε με ένα "ιδιόμορφο" 3-5-2 με Rat παρότι αμυντικός να παίζει όλη την γραμμή (παίρνοντας βοήθειες αμυντικά όταν θα βγαίνει μπροστά από Kace), ενώ ο Σάλπι θα είναι πιο επιθετικός (έχοντας βοήθειες στην άμυνα και από Τσανδάρη και από Σκόνδρα που παρότι CB θα παίζει λίγο ποιο δεξιά). Ο Pereyra θα βγαίνει πιο αριστερά και για να "παίζει" με τον Rat και για να τραβά την άμυνα ώστε να κάνει κίνηση ο Κλάους πού θα είναι μπροστά. Τέλος ο Golasa θα πρέπει να τα δώσει όλα γιατί θα έχει στις πλάτες του και την βοήθεια στο μαρκάρισμα και να παίξει γρήγορα το transition "βγάζοντας" την μπάλα μπροστά και να ηρεμεί το παιχνίδι όταν χρειαστεί.

Ακόμα και full αμυντικά είναι ποιο λογικό αυτό το σύστημα γιατί...
α) Θα έχεις πιο φορτωμένη την δεξιά σου πλευρά (Σάλπι-Τσανδάρης-Σκόνδρας vs. Mazouako-Affelay)
β) Στα αριστερά τα ζευγάρια θα είναι Rat vs. Elabla-κάτι γιατί ο Ποuster θα συγκλίνει -λογικά- πέφτοντας όμως πάνω στον Kace (ο οποίος μαζί με τον Τσανδάρη θα έχουν διπλή δουλειά κυνηγώντας και τον Πορτοκαλori -ανάλογα πια πλευρά θα "φορτώνετε"-, ενώ θα έχουν και την απαραίτητη βοήθεια από τον Golasa).
γ) Έχεις 3 CB (Vitor-Τζιόλης-Σκόνδρας) απέναντι σε "μισό" ST (Κάγκουρας).
Από εκεί και πέρα μπορεί -ανάλογα το παιχνίδι- να αλλάξει σε...
4-4-1-1 ή 4-4-2 (με Pereyra δίπλα στον Κλάους) ή ακόμα και 4-5-1 (με Pereyra 10αρι)

ή σε...
4-3-3

Προσπαθώντας να μπω στο μυαλό του ΑΑ (όντας managerικός, έχω τρέλα με κάτι τέτοια) και βάση αποστολής για το τηγάνι.
Θεωρώ ότι η 11αδα θα είναι Γλύκος, Σκόνδρας, Vitor, Τζιόλης, Rat, Kace, Τσανδάρης, Golasa, Σάλπι, Pereyra, Κλάους...
Ο λόγος είναι ότι είναι 11αδα που μπορεί να αλλάξει -το λιγότερο- σε 3 συστήματα κατά την διάρκεια του αγώνα! Και όλοι ξέρουμε ότι ο ΑΑ το γουστάρει τρελά αυτό καθώς η "δύναμη" του είναι να διαβάζει το match και να αλλάζει ανάλογα το πως πάει αυτό.
Πιστεύω θα κατέβουμε με ένα "ιδιόμορφο" 3-5-2 με Rat παρότι αμυντικός να παίζει όλη την γραμμή (παίρνοντας βοήθειες αμυντικά όταν θα βγαίνει μπροστά από Kace), ενώ ο Σάλπι θα είναι πιο επιθετικός (έχοντας βοήθειες στην άμυνα και από Τσανδάρη και από Σκόνδρα που παρότι CB θα παίζει λίγο ποιο δεξιά). Ο Pereyra θα βγαίνει πιο αριστερά και για να "παίζει" με τον Rat και για να τραβά την άμυνα ώστε να κάνει κίνηση ο Κλάους πού θα είναι μπροστά. Τέλος ο Golasa θα πρέπει να τα δώσει όλα γιατί θα έχει στις πλάτες του και την βοήθεια στο μαρκάρισμα και να παίξει γρήγορα το transition "βγάζοντας" την μπάλα μπροστά και να ηρεμεί το παιχνίδι όταν χρειαστεί.

Ακόμα και full αμυντικά είναι ποιο λογικό αυτό το σύστημα γιατί...
α) Θα έχεις πιο φορτωμένη την δεξιά σου πλευρά (Σάλπι-Τσανδάρης-Σκόνδρας vs. Mazouako-Affelay)
β) Στα αριστερά τα ζευγάρια θα είναι Rat vs. Elabla-κάτι γιατί ο Ποuster θα συγκλίνει -λογικά- πέφτοντας όμως πάνω στον Kace (ο οποίος μαζί με τον Τσανδάρη θα έχουν διπλή δουλειά κυνηγώντας και τον Πορτοκαλori -ανάλογα πια πλευρά θα "φορτώνετε"-, ενώ θα έχουν και την απαραίτητη βοήθεια από τον Golasa).
γ) Έχεις 3 CB (Vitor-Τζιόλης-Σκόνδρας) απέναντι σε "μισό" ST (Κάγκουρας).
Από εκεί και πέρα μπορεί -ανάλογα το παιχνίδι- να αλλάξει σε...
4-4-1-1 ή 4-4-2 (με Pereyra δίπλα στον Κλάους) ή ακόμα και 4-5-1 (με Pereyra 10αρι)

ή σε...
4-3-3

- ΑποστόληςΑ
Και να χάσουμε σήμερα δεν πληγωνόμαστε σοβαρά. Θα πληγωθούμε εάν δεν κερδίσουμε μέσα στην Ξάνθη την Κυριακή.
- kataramenos5
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΥΓ Για καποιο ανεξηγητο λόγο στριφογυρναει συνεχως στο μυαλό μου το παιχνίδι στο White Hart Lane

ΥΓ Για καποιο ανεξηγητο λόγο στριφογυρναει συνεχως στο μυαλό μου το παιχνίδι στο White Hart Lane
-
H ομαδα θα πάει να παιξει για να έχει τις λιγοτερες απωλείες αφου την περιμένουν μεγάλες δυσκολίες .Ισως κάποια στιγμη μέσα στην ομαδα να παίζουν 6 παιδια απο τα φυτώρια μας μεγάλοι και μικροι. Χαμένοι δεν θα βγούμε από αυτό το ματς.
Υ.Γ Το μόνο που θέλω ειναι να μην φάμε γκολ απο δικό μας λάθος. Ειμαι σίγουρος πως όποιος παίξει σήμερα θα καταθέσει τα πάντα μέσα στο γήπεδο.
Υ.Γ Το μόνο που θέλω ειναι να μην φάμε γκολ απο δικό μας λάθος. Ειμαι σίγουρος πως όποιος παίξει σήμερα θα καταθέσει τα πάντα μέσα στο γήπεδο.
Ακριβώς. Για αυτό θέλει προσοχή επειδή ο γαύρος θα κοιτάξει να μας πληγώσει και για τα επόμενα παιχνίδια (κάρτες, τραυματίες).ΑποστόληςΑ έγραψε:Και να χάσουμε σήμερα δεν πληγωνόμαστε σοβαρά. Θα πληγωθούμε εάν δεν κερδίσουμε μέσα στην Ξάνθη την Κυριακή.
- billospaok_4
ετσι ειναι!γιατι αν δεν εχανες βαθμους απο καλλονη και επαιρνες χ με βαζελα θα σουνα και στο 5.αυτα τα ματς μετρανεΑποστόληςΑ έγραψε:Και να χάσουμε σήμερα δεν πληγωνόμαστε σοβαρά. Θα πληγωθούμε εάν δεν κερδίσουμε μέσα στην Ξάνθη την Κυριακή.
-
Αν χάσουμε σήμερα, πρωτάθλημα τέλος
θα μου πείτε και η δεύτερη θέση καλή είναι....ίσως....
Ένα xινάρι είναι ρεαλιστικό σενάριο σήμερα λέω εγώ. Μονο που για να το πάρουν πρέπει να μπούν μέσα για νίκη....εδώ σε θέλω Άγγελε

θα μου πείτε και η δεύτερη θέση καλή είναι....ίσως....
Ένα xινάρι είναι ρεαλιστικό σενάριο σήμερα λέω εγώ. Μονο που για να το πάρουν πρέπει να μπούν μέσα για νίκη....εδώ σε θέλω Άγγελε

Βασικά μόνο νίκη. Λούτσο στα σιχάματα. In Aggelos we trust για τέτοια ματς μανούλα
φυσικα και θελω να κερδισουμε , αλλα επειδη ειναι πολυ δυσκολο (κυριως διαιτητικά) τουλαχιστον θελω να δω παικτες που να ΜΗΝ φοβουνται... αν φοβηθουν και με προπονητη τον αγγελο , τοτε κανενας προπονητης δεν πρόκειται να το διορθώσει αυτο.. Σκιστε τους , καντε τους να λενε , ουφ κερδισαμε στην τελικη. να μαρτυρήσουν που θελουν -και καλα- εκδικηση...
-
ναι αλλα αν γινοταν αυτα ολα τοτε θα ησουν 10 αγωνες με μια ισοπαλια! μην εχουμε υπερβολικες απαιτησεις...ουτε η μπαγερν δε τα κανει αυτα!billospaok_4 έγραψε:ετσι ειναι!γιατι αν δεν εχανες βαθμους απο καλλονη και επαιρνες χ με βαζελα θα σουνα και στο 5.αυτα τα ματς μετρανεΑποστόληςΑ έγραψε:Και να χάσουμε σήμερα δεν πληγωνόμαστε σοβαρά. Θα πληγωθούμε εάν δεν κερδίσουμε μέσα στην Ξάνθη την Κυριακή.
μια χαρα το εχει παει η ομαδα το σκηνικο μεχρι τωρα. αν δε χασει σημερα το κερδος για εμενα ειναι περισσοτερο οι αναταραχες και η φαγωμαρα που θα επικρατησει στο gay παρα το βαθμολογικο . γτ αν αρχισει να διωχνει προπονητες και παιχτες ο χοντρος μετα ολο και πιο πιθανο γινεται καποιο νεο στραβοπατημα και επομενως εχεις αερα να μη σου στοιχισουν και εσενα τα μελλοντικα στραβοπατηματα που σιγουρα θα κανεις.
- kataramenos5
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ
Τελικά κατόπιν ισχυρών πιεσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ,η ΚΕΔ αποφάσισε την αντικατάσταση του διαιτητή Αρετόπουλου.
Παρότι η συνεδρίαση της ΚΕΔ δεν εχει ολοκληρωθεί ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν οτι νέος διαιτητής του αγώνα θα είναι τελικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης ωστε να μην υπάρχει καμία σκιά για την διατησία.
Uefa ,ΕΠΟ ,ΚΕΔ : We care about football
Τελικά κατόπιν ισχυρών πιεσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ,η ΚΕΔ αποφάσισε την αντικατάσταση του διαιτητή Αρετόπουλου.
Παρότι η συνεδρίαση της ΚΕΔ δεν εχει ολοκληρωθεί ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν οτι νέος διαιτητής του αγώνα θα είναι τελικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης ωστε να μην υπάρχει καμία σκιά για την διατησία.
Uefa ,ΕΠΟ ,ΚΕΔ : We care about football
ΚΑΙ ΤΑΝK_geo έγραψε:Η ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ
ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ
ΚΤΛ ΚΤΛ.
![]()
![]()
ΚΑΙ τους Γ@ΜΑΣ